Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!!! Ψάχνω εδώ και καιρό την διασκευή του tango Jalousie στα ιταλικά που πρέπει να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια (παίζεται συχνά στην εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη). Το ψάχνω συνέχεια αλλά μόνο τα εκατοντάδες ορχηστρικά βρίσκω...:(

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ε καλα....ηξερα ποιον θα ρωτουσα....thanx Cristina...:)

:O :happy: :*

Kalispera paidia!!Mia paraklisi pros olous..(K eidika pros tin cristina!!...)

epidh thelw na ftiaksw mia syllogh,poios mporei na mou pei etsi merika gnwsta xristougenniatika,ksena??

ennow driving home for christmas,last christmas,christmas is all around,tetoio styl..latalavate elpizw,rixte idees!!!

thanks a lot!!!!!!

Αν και πιστεύω πως τα πιο βασικά στα ανέφερε ήδη ο αγαπητός Arheos, θα σου πρότεινα κάτι κάπως διαφορετικό από αυτά που ψάχνεις. :)

Χριστουγενιάτικα rock, κυρίως ορχηστρικά, κομμάτια από τους Trans-Siberian Orchestra.

Εδώ θα βρεις και μερικά από τα τραγούδια τους (κάποια πρέπει να είναι και ολόκληρα). :)

Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!!! Ψάχνω εδώ και καιρό την διασκευή του tango Jalousie στα ιταλικά που πρέπει να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια (παίζεται συχνά στην εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη). Το ψάχνω συνέχεια αλλά μόνο τα εκατοντάδες ορχηστρικά βρίσκω...:(

Δεν την βλέπω την εκπομπή και δεν ξέρω ποιο μπορεί να ακούγεται, αλλά η μόνη Ιταλική διασκευή που ξέρω είναι του Adriano Celentano.

Μια διόρθωση όμως... Το κομμάτι λέγεται «Jealousy» (ή «Gelosia»). :)

Μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα του εδώ. :)

Ψάχνω ένα κομμάτι που παιζότανε πολύ πριν 3 χρόνια και έτυχε να το ξανακούσω σήμερα.Είναι bit και όλο λέει "My body,your body,everybody move your body', με γυναικεία φωνή φανερά επεξεργασμένη επίσης το λέει γρήγορα.

Το ξέρει κανείς;

Μια βοήθεια με αυτό παρακαλώ... :)

Είναι αρχείο .amr

Thanx in advance! :D

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ψάχνω ένα κομμάτι που παιζότανε πολύ πριν 3 χρόνια και έτυχε να το ξανακούσω σήμερα.Είναι bit και όλο λέει "My body,your body,everybody move your body', με γυναικεία φωνή φανερά επεξεργασμένη επίσης το λέει γρήγορα.

Το ξέρει κανείς;

Μάλλον θέλεις το «Let's All Chant» από Antoine Clamaran Pres Discoball. :)

(Βασισμένο στο ομώνυμο του Michael Zager)

Μια βοήθεια με αυτό παρακαλώ... :)

Είναι αρχείο .amr

Thanx in advance! :D

«Mango - Come Mona Lisa» :)

Eyxaristw PARA poly olous gia tis protaseis!!!den perimena toses polles na pw tin alitheia,alla oso perissotera toso kalytera!k pali eyxaristw!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς..

Παιδια ξερετε πως λεγεται το παρακατω τραγουδι ??? Ειναι απο την ταινια ''Sleep Over''.

Mp3 130kb

Midnight Star~No parking [on the dancefloor] :)

Μάλλον είναι κάποια διασκευή όμως ή δεν ξέρω τι άλλο..Αυτοί είναι οι βασικοί perfomer πάντως...

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Kalispera!Ena kainourio tis paparrizou pou leei sto refrain : "Psaxnw stin kardia sou na vrw,pou pige tosi agapi........."??? Thnx a lot!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν την βλέπω την εκπομπή και δεν ξέρω ποιο μπορεί να ακούγεται, αλλά η μόνη Ιταλική διασκευή που ξέρω είναι του Adriano Celentano.

Μια διόρθωση όμως... Το κομμάτι λέγεται «Jealousy» (ή «Gelosia»). :)

Μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα του εδώ. :)

Κατ'αρχάς 1000 ευχαριστώ!!!:) Πρέπει να σου πω ότι και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση που στο itunes τα περισσότερα ορχηστρικά τα έβγαζε ως jalousie! Tι να πω...

Παιδιά ψάχνω τα παρακάτω τραγούδια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων.

1)Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου

2)Η δική μου η πατρίδα (έχει μοιραστεί στα δυο)

3)Οι πρώτοι νεκροί

4) Εθνικός ύμνος (ελληνικός)

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Καλησπερα παιδια!μηπως ξερουμε ενα καινουριο της παππαριζου που λεει "Ψαχνω στην καρδια σου να βρω,που πηγε τοση αγαπη................"??

Thank you!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθόλου καινούριο...

Είναι από το περασμένο της δίσκο (πριν το παγκόσμιο που έβγαλε), και λέγεται "Που πήγε τόση αγάπη?"

Thanx!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mια και το θέμα είναι και "Μουσικές Προτάσεις"...έχω να προτείνω ένα καταπληκτικό/μελαγχολικό κομμάτι που έμαθα χάρη στην Cristina...

Είναι αυτό που έχει στην υπογραφή της η αγαπητή Cristina ως beloved track: "U-Turn (Lili)" από aaRON...

Απλά υπέροχο! Ακούστε το!

(Thanks Cristina)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Mια και το θέμα είναι και "Μουσικές Προτάσεις"...έχω να προτείνω ένα καταπληκτικό/μελαγχολικό κομμάτι που έμαθα χάρη στην Cristina...

Είναι αυτό που έχει στην υπογραφή της η αγαπητή Cristina ως beloved track: "U-Turn (Lili)" από aaRON...

(Thanks Cristina)

Όντως καταπληκτικό!!!! Κι εγώ από εκείνην το έμαθα! Σ'ευχαριστούμε Cristina!

Παιδια ψαχνω δυο τραγουδια. :)

1)Αγνωστο τραγουδι1

2)Αγνωστο τραγουδι2

Ευχαριστω προκαταβολικα.:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δοκίμασε ''Κι όλα αρχίζουν αλλιώς (Ο τσαλαπετεινός του Wyoming)''

Δεν το έχω ακούσει βέβαια, αλλά αυτό μου απάντησε ο Γούγλης...:D

Ευχαριστώ πολύ!!Κάτι άλλο το τραγούδι της Τσαλιγοπούλου παραμιλητο μου πως μπορω να βρω το ριμιξ που ακουγεται στο βιντεο κλιπ του;

(Thanks Cristina)

+1..

Κορυφαίο τραγούδι :respect:

Cristina rocks!

(Thanks Cristina)

+1..

Κορυφαίο τραγούδι :respect:

Cristina rocks!

ki allo ena apo mena!! Deite k to videoclip.Thank you Cristina!!:up: :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...