DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Θηβαιος http://briefcase.pathfinder.gr/file/mar_grou/35750/526021 Δεν νομίζω, garfield...είναι λίγο γρήγορο για να είναι το Μικρή Πατρίδα του Θηβαίου edit:σχεδόν σίγουρα δεν είναι η μικρή πατρίδα... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Και εγω ακουσα ενα πολυ ομορφο τραγουδακι σημερα σε ενα beach bar της Χαλκιδικης και δεν ξερω ποιο ειναι... Τα στοιχεια που εχω ειναι οτι ειναι ελληνικο, τα φωνητικα ειναι γυναικεια, σε στυλ πηγαινε προς το εντεχνο και θυμαμαι να αναφερει την φραση "Αχ βρε καρδουλα μου.." Αν το καταλαβε κανεις θα εκτιμουσα την βοηθεια! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brunogina Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Θηβαιος http://briefcase.pathfinder.gr/file/mar_grou/35750/526021 Δεν ειναι αυτο, μοιαζει η αρχη του edit: και οι 2 διασκευες που εχω ειναι ορχηστρικες, και αμφιβαλλω να υπαρχουν λογια... ισως καποιο soundtrack? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Το tunatic δεν το βρίσκει...που συνήθως τα ξένα τα βρίσκει... Οπότε είναι ή κάποιο σπάνιο ξένο, ή ελληνικό (επιμένω πως μου θυμίζει πολύ Χατζηδάκη!!)... Η μελωδία μου είναι 1000% γνωστή αλλά δεν ου έρχεται κάτι... Αφαίρεσε τα άλλα δύο link που είναι άχρηστα... και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...;) ;) Sorry!:( "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brunogina Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ναι ειναι παρα πολυ γνωστο.. και τρομερο :love: κομματι νομιζω! Θα το βρουμε! Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Και εγω ακουσα ενα πολυ ομορφο τραγουδακι σημερα σε ενα beach bar της Χαλκιδικης και δεν ξερω ποιο ειναι... Τα στοιχεια που εχω ειναι οτι ειναι ελληνικο, τα φωνητικα ειναι γυναικεια, σε στυλ πηγαινε προς το εντεχνο και θυμαμαι να αναφερει την φραση "Αχ βρε καρδουλα μου.." Αν το καταλαβε κανεις θα εκτιμουσα την βοηθεια! :) Μηπως εννοεις το Λατερνα του Κορκο-lee σε καποια επανεκδοση ισως? Αποτι βλεπω στο dc υπαρχει και απο την Μελινα Ασλανιδου,μαλλον αυτο θα λες :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Συγκρότημα "Εξις" ξέρω πως υπήρχε δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα με τη βραζιλιάνα Ρακέλ και Μάντυ Λάμπου που έχει γίνει ηθοποιός πλέον.:O euxaristw auto einai;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μηπως εννοεις το Λατερνα του Κορκο-lee σε καποια επανεκδοση ισως? Αποτι βλεπω στο dc υπαρχει και απο την Μελινα Ασλανιδου,μαλλον αυτο θα λες :) Γεια σου ρε Xourxoulitse... :up: ;) Αψογος! Σ'ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brunogina Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Το tunatic δεν το βρίσκει...που συνήθως τα ξένα τα βρίσκει... Οπότε είναι ή κάποιο σπάνιο ξένο, ή ελληνικό (επιμένω πως μου θυμίζει πολύ Χατζηδάκη!!)... Η μελωδία μου είναι 1000% γνωστή αλλά δεν ου έρχεται κάτι... Αφαίρεσε τα άλλα δύο link που είναι άχρηστα... και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...;) ;) Sorry!:( DesertSMisSRaiN το βρηκα! με το tunatic (δεν το ηξερα) μου βρηκε την piano εκδοση .. ειναι Glassworks - Opening - Philip Glass ... παω να βρω τον τυπο:p Ευχαριστωωωωωωω !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 DesertSMisSRaiN το βρηκα! με το tunatic (δεν το ηξερα) μου βρηκε την piano εκδοση .. ειναι Glassworks - Opening - Philip Glass ... παω να βρω τον τυπο:p Ευχαριστωωωωωωω !! παρακαλώ, αν και τελικά το βρήκες εσύ!!!!:) :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brunogina Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 παρακαλώ, αν και τελικά το βρήκες εσύ!!!!:) :) Ε και δεν μπορει.. θα βρουμε και την διασκευη ποιανου ειναι ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αν βρεις κατι παραπανω, πες μας και εμας... Και εγω το εψαχνα παλια αλλα δεν καταφερα τιποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeeJay_Nickolas Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Συγκρότημα "Εξις" ξέρω πως υπήρχε δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα με τη βραζιλιάνα Ρακέλ και Μάντυ Λάμπου που έχει γίνει ηθοποιός πλέον.:O Υπάρχει και μια καινούργια τραγουδίστρια η οποία ονομάζεται Θέλξη.... θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό το πρώτο album της απο την Sony-Bmg F R E E R A D I O...N O W!!!! 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Γεια σε ολους! Ψαχνω απεγνωσμενα τιτλο/πληροφοριες για το παρακατω κομματι, στιχο δεν εχει.. Εχω ανεβασει ενα μικρο μερος του να ακουσετε.. Ειναι αρκετα γνωστο νομιζω. Thanks!!!!!!! http://www.freeuploader.com/view.php/159760.mp3 Είναι σύνθεση του Rene Aubry και αυτό το υπέροχο κομμάτι λέγεται «Apres La Pluie II». :) Βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας «Killer Kid». :) Αν μπορείς να βρεις όλο το OST, σίγουρα θα το λατρέψεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnstsps Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 pedia akousa mia poli kali remix toy paranoid ton black sabbath sto radio se rap ektelesi mhpvs mporeite na me boithisete afxaristo poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii parepiptontos i wish to saggest I Wish You Were Here Fred Durst, Wes Borland And The Goo Goo Dolls Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 pedia akousa mia poli kali remix toy paranoid ton black sabbath sto radio se rap ektelesi mhpvs mporeite na me boithisete afxaristo poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Αν και δεν θα το έλεγα rap, έχει αρκετά στοιχεία. :) «Inspiral Carpets - Paranoid (Sort Yer Head Out Mix)» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Είναι σύνθεση του Rene Aubry και αυτό το υπέροχο κομμάτι λέγεται «Apres La Pluie II». :) Βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας «Killer Kid». :) Αν μπορείς να βρεις όλο το OST, σίγουρα θα το λατρέψεις. :) Δεν νομίζω πως είναι αυτό...:confused: :confused: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 paidia psaxnw ena kommati kseno house,to akouw synexeia to teleutaio 2mino se kafeteries.den exw polla stoixeia tragoudaei gynaika.san refrain epanalamvanei mia frasi pou teleiwnei me to ..for you h ..inform you h kati tetoio.any help? Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 pedia akousa mia poli kali remix toy paranoid ton black sabbath sto radio se rap ektelesi mhpvs mporeite na me boithisete afxaristo poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii parepiptontos i wish to saggest I Wish You Were Here Fred Durst, Wes Borland And The Goo Goo Dolls rap omfg akou to apo tous Pantera ta spaei :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brunogina Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δεν νομίζω πως είναι αυτό...:confused: :confused: Οντως αυτο ειναι τελικα. Πηρα το cd και ειναι ολο πολυ καλο! Ο Rene εχει δηλωσει εμπνευσμενος απο Χατζηδακη ;) Το Glassworks Opening απλα μοιαζει πολυ. Ευχαριστω και παλι ολους :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 paidia psaxnw ena kommati kseno house,to akouw synexeia to teleutaio 2mino se kafeteries.den exw polla stoixeia tragoudaei gynaika.san refrain epanalamvanei mia frasi pou teleiwnei me to ..for you h ..inform you h kati tetoio.any help? The discoboys - for you maybe http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 sos!ena melodiko k kapos pop rock kommataki an den apatomai,to leei antras,to akousa ston red k leei sto refrain "you have killed me you have killed me" k pros to telos "but i forgive you,i forgive you......everytime you forgive me".sas leei kati?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 sos!ena melodiko k kapos pop rock kommataki an den apatomai,to leei antras,to akousa ston red k leei sto refrain "you have killed me you have killed me" k pros to telos "but i forgive you,i forgive you......everytime you forgive me".sas leei kati?????? Morissey -You Have Killed Me "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Morissey -You Have Killed Me thanx!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 paidia psaxnw ena kommati kseno house,to akouw synexeia to teleutaio 2mino se kafeteries.den exw polla stoixeia tragoudaei gynaika.san refrain epanalamvanei mia frasi pou teleiwnei me to ..for you h ..inform you h kati tetoio.any help? Μου ρθε ένα και θα το πω: Hi-Tack~Say say say [waiting for you] :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts