Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.youtube.com/watch?v=QOs17N6FH2s Xzibit - Paparazzi

http://www.youtube.com/watch?v=Q-ejpHtNEEE Puff Daddy, B.I.G. & Busta Rhymes - Victory

2Pac & Outlawz - U can be touched

Boyz N Da Hood feat. P Diddy - Dem boyz
Χίλια ευχαριστώ :)

Hi παιδιά! Λοιπόόόόν... Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε ένα τραγούδι ξένο (παίζει συχνά στον Heart fm) με ερωτικόλυπητερό ρυθμό... Επειδή δεν έχω sample έφτιαξα ένα μόνος μου... :phttp://rapidshare.com/files/1563997/Record1.mp3.html

EDIT: Το βρήκα μόνος... Είναι το "life in mono"! :)

Τhe end of an era...

Γεια χαρα!!!

Ψαχνω ενα ελληνικο κομματι και ειναι μεγαλη αναγκη να το βρω...!!!

το μονο που ξερω ειναι αυτων τον στοιχο...!

"ελα, για να μαστε για παντα μαζι,δεν θα μας χωρισει κανεις καρδια μου.......αν τολμας..δικα σου να γινουν εκεινα που τοσο αγαπας"

Ξερει κανεις πως λεγεται και ποια το λεει??

Εχω ακουσει οτι το λεει η πεγκυ και ειναι καινουργιο κομματι...!

Γεια χαρα!!!

Ψαχνω ενα ελληνικο κομματι και ειναι μεγαλη αναγκη να το βρω...!!!

το μονο που ξερω ειναι αυτων τον στοιχο...!

"ελα, για να μαστε για παντα μαζι,δεν θα μας χωρισει κανεις καρδια μου.......αν τολμας..δικα σου να γινουν εκεινα που τοσο αγαπας"

Ξερει κανεις πως λεγεται και ποια το λεει??

Εχω ακουσει οτι το λεει η πεγκυ και ειναι καινουργιο κομματι...!

Πέγκυ Ζήνα-Ένα:)

Είναι καινούριο αλλά δεν το έχω βρει πουθενά...

Τhe end of an era...

Εγώ ψάχνω ένα ελληνικό hh κομμάτι με την μουσική του Jump Around των House of Pain.

Βοήθεια κανείς...;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Κάνε κάτι, κάνε κάτι πια

βάλε μας φωτια

να φυγουμε μπροστά

κάνε κατι, βάλε μας φωτιά

να φύγουμε μπροστά

να ζήσουμε ξανά...

Του Γιώργου Δημητριάδη.:)

Έλα ξέρεις ποιός είσαι... ;)

Ποιός είναι ο τίτλος από το τραγούδι;

μήπως έχετε υπόψη σας και κανένα με γκάιντα? κέλτικα τραγούδια?

Κοίταξε, με γκάιντα ίσως σε ενδιαφέρει να ψάξεις απο Hevia [το Busindre Reel είναι πολύ γνωστό και πολύ ωραίο κομμάτι].Δεν ξέρω άν θα σου αρέσουν γιατί δεν ξέρω σε τί ύφος ψάχνεις απο γκάιντα, αλλά απο την άλλη δεν έχω κτ άλλο υπ' όψιν μου εκτός απο Hevia. Άν τυχόν πέσει το... αυτί μου σε κανένα μεμονομένο κομμάτι απο άσχετους ή απο soundtracks θα σε ενημερώσω...Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Απο κέλτικη μουσική τώρα, άν εννοούμε το ίδιο πράγμα, μπορείς να κοιτάξεις σε Enya [ΘΕΑ! :respect: ] και Loreena McKennitt.Εκτός άν μιλάμε για κλασσική, παραδοσιακή κέλτικη και όχι τόσο μοντέρνα, όπου θυμάμαι μία ταινία που είχα δεί και υπήρχε ένας μπάτσος που άκουγε κέλτικη και ανέφερε χαρακτηριστικά κάποια ονόματα.Άν την ξαναβρώ θα δώ ποιά ήταν αυτά... :p

http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif

Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;..

Κοίταξε, με γκάιντα ίσως σε ενδιαφέρει να ψάξεις απο Hevia [το Busindre Reel είναι πολύ γνωστό και πολύ ωραίο κομμάτι].Δεν ξέρω άν θα σου αρέσουν γιατί δεν ξέρω σε τί ύφος ψάχνεις απο γκάιντα, αλλά απο την άλλη δεν έχω κτ άλλο υπ' όψιν μου εκτός απο Hevia. Άν τυχόν πέσει το... αυτί μου σε κανένα μεμονομένο κομμάτι απο άσχετους ή απο soundtracks θα σε ενημερώσω...Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Απο κέλτικη μουσική τώρα, άν εννοούμε το ίδιο πράγμα, μπορείς να κοιτάξεις σε Enya [ΘΕΑ! :respect: ] και Loreena McKennitt.Εκτός άν μιλάμε για κλασσική, παραδοσιακή κέλτικη και όχι τόσο μοντέρνα, όπου θυμάμαι μία ταινία που είχα δεί και υπήρχε ένας μπάτσος που άκουγε κέλτικη και ανέφερε χαρακτηριστικά κάποια ονόματα.Άν την ξαναβρώ θα δώ ποιά ήταν αυτά... :p

Και φυσικά Secret Garden!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

kserei kaneis pws legetai to remix tou Jamiroquai - Runaway??to bazei polu sto Best....:)
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Έλα ξέρεις ποιός είσαι... ;)

Ποιός είναι ο τίτλος από το τραγούδι;

Ποια είμαι.:p

Είναι απο το soundrack της ταινίας Πέντε λεπτά ακόμα αθεράπευτης ζήλιας. Το κομμάτι είναι του Γιώργου Δημητριάδη και λέγεται Κάνε κάτι.

geia sas!psaxnw ena dance tragoudi me ginaikia vocals kai me stixo:''ooo babe, when you dance you make me crazy, he is thinking of it maybe, doing it on the dancefloor'' i kapws etsi!

thanks! :)

dj iN A diFFeRent woRLd ...

Ποια είμαι.:p

Είναι απο το soundrack της ταινίας Πέντε λεπτά ακόμα αθεράπευτης ζήλιας. Το κομμάτι είναι του Γιώργου Δημητριάδη και λέγεται Κάνε κάτι.

Το παίζω ουδέτερο... άνθρωπος... πάει να το σώσει :X

Αυτό που έχει τον παρακάτω στιχο το γνωρίζει κανεις?

you came into my life, now i can see the world in a different light yeeeah

Omaha - You Came Into My Life

Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής

Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names

Ξερει κανει ενα τραγουδι r'n'b λεει : one ,two , three , four και μετα μπαινει ενας πολυ ωραιος ρυθμος. Ειναι πολυ γνωστο ακουγεται πολυ.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ξερει κανει ενα τραγουδι r'n'b λεει : one ,two , three , four και μετα μπαινει ενας πολυ ωραιος ρυθμος. Ειναι πολυ γνωστο ακουγεται πολυ.

Black Machine 2005 - One Two Three Four (How Gee)

129026.png?1640591734

Πέγκυ Ζήνα-Ένα:)

Είναι καινούριο αλλά δεν το έχω βρει πουθενά...

Φιλε , το τραγουδι το βρηκα στο ellinadiko εχει και αυτο,και ακομα ενα καινουργιο τις πεγκυ!

αλλα η μλκ ειναι οτι εικει που παιζουν τα κομματια εχει μεσα και διαφημησει ρυθμος 949....!!!!!

αν θες τα κατεβαζεις απο εκει...!!!

Ένας φίλος με ρώτησε για ένα instrumental Italo Disco κομμάτι

Όποιος γνωρίζει κάτι...

Το κομμάτι που ψάχνεις πρέπει να είναι "Copyright - Boomerang Tonight" αλλά η instrumental έκδοση

Το κομμάτι που ψάχνεις πρέπει να είναι "Copyright - Boomerang Tonight" αλλά η instrumental έκδοση

Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά να το ελέγξω μια κουβέντα είναι... πώς...πού...πότε...γιατί (Το βιβλίο των γνώσεων).

Υπάρχει καμμιά άκρη, μέση, τόξο, γωνία, τρίγωνο, μπουγάτσα;...

Black Machine 2005 - One Two Three Four (How Gee)

Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ!!!:happy:

Αυτο ειναι!!:) :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Φιλε , το τραγουδι το βρηκα στο ellinadiko εχει και αυτο,και ακομα ενα καινουργιο τις πεγκυ!

αλλα η μλκ ειναι οτι εικει που παιζουν τα κομματια εχει μεσα και διαφημησει ρυθμος 949....!!!!!

αν θες τα κατεβαζεις απο εκει...!!!

Thanks!!!

Βασικά το είχα βρεί κι εγώ αλλά μου την είχαν σπάσει οι διαφημήσεις και το είχα σβήσει!:)

Τhe end of an era...

Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά να το ελέγξω μια κουβέντα είναι... πώς...πού...πότε...γιατί (Το βιβλίο των γνώσεων).

Υπάρχει καμμιά άκρη, μέση, τόξο, γωνία, τρίγωνο, μπουγάτσα;...

Ναι, τελικά υπάρχει άκρη ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...