sakiss Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ena kainourio pop rokaki? i need you tonight,there is nothing in the tv there is nothing in the radio that i can believe in...all my life watching in a miracle... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Παιδια, σημερα ακοθσα ενα τελειο τραγουδακι, το οποιο ειναι παλιο και μλαιστα το ελεγε ο Θανος Καλλιρης. Εγω ομως θελω το ξενο, αν μπορει καποιος να μου πει τον τιτλο... Καποιοι στιχοι απο το ελληνικο ειναι οι εξης: Δεν κατεβαινω πια εδω κι ας ξερει πως την αγαπω ηρθε ο καιρος να δω και εγω καλα πως ειναι η μοναξια το νου σου κυριε οδηγε μετραω.... Αν ξερει κανεις τον τιτλο του ξενου τραγουδιου θα του ημουν υποχρεος...:rolleyes: Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Παιδια, σημερα ακοθσα ενα τελειο τραγουδακι, το οποιο ειναι παλιο και μλαιστα το ελεγε ο Θανος Καλλιρης. Εγω ομως θελω το ξενο, αν μπορει καποιος να μου πει τον τιτλο... Καποιοι στιχοι απο το ελληνικο ειναι οι εξης: Δεν κατεβαινω πια εδω κι ας ξερει πως την αγαπω ηρθε ο καιρος να δω και εγω καλα πως ειναι η μοναξια το νου σου κυριε οδηγε μετραω.... Αν ξερει κανεις τον τιτλο του ξενου τραγουδιου θα του ημουν υποχρεος...:rolleyes: Laura Pausini - La Solitudine http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Laura Pausini - La Solitudine Να 'σαι καλα ρε φιλε...:D Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μηπως ξερει να μου καποιος πως λεγεται το τραγουδι που λεει: A la la la la life is woooonderful, a la la la life is .... Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μηπως ξερει να μου καποιος πως λεγεται το τραγουδι που λεει: A la la la la life is woooonderful, a la la la life is .... Jason Mraz - Life is wonderful http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Επισης, ψαχνω ενα τραγουδι του οποιου ο καλλιτεχνης ειναι ο Dimension-x ft TF, αλλα δεν ειναι το Why' d I Have To Fall In Love With You! Μαλιστα, ειναι πολυ πιο καινουριο απο αυτο που γραφω παραπανω. Συγκεκριμενα, χθες που το ακουσα στο radio, μου εγραφε στο RDS μονο το dimension-x ft TF και τιποτα αλλο...:what: Any ideas? Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Επισης, ψαχνω ενα τραγουδι του οποιου ο καλλιτεχνης ειναι ο Dimension-x ft TF, αλλα δεν ειναι το Why' d I Have To Fall In Love With You! Μαλιστα, ειναι πολυ πιο καινουριο απο αυτο που γραφω παραπανω. Συγκεκριμενα, χθες που το ακουσα στο radio, μου εγραφε στο RDS μονο το dimension-x ft TF και τιποτα αλλο...:what: Any ideas? Talking in your sleep http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Talking in your sleep Φιλε, εισαι σιγουρος οτι το λενε ετσι το τραγουδι? Μπηκα στο μουλαρι και στο Limewire και δεν μου βγαζει τετοιο τραγουδι απο τους Dimension-x ft TF. Επισης, εψαξα με τον τιτλο που μου εδωσες, αλλα δεν μου εβγαλε κανεναν καλλιτεχνη με το ονομα αυτο...:this: Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Φιλε, εισαι σιγουρος οτι το λενε ετσι το τραγουδι? Μπηκα στο μουλαρι και στο Limewire και δεν μου βγαζει τετοιο τραγουδι απο τους Dimension-x ft TF. Επισης, εψαξα με τον τιτλο που μου εδωσες, αλλα δεν μου εβγαλε κανεναν καλλιτεχνη με το ονομα αυτο...:this: Έτσι το λένε το τραγούδι, όπως ακριβώς σου είπε ο Finn. Είναι διασκευή και το original είναι των Romantics. Ταπεινή μου γνώμη, το κατακρεούργησαν και αυτό όπως και το «Why' d I Have To Fall In Love With You». Η λέξη «ελεϊνό» είναι πολύ λίγη... :( Ψάξε για σκέτο «Dimension-X». Αν το έχει κάποιος χρήστης είναι πιο πιθανό να στο βγάλει. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Έτσι το λένε το τραγούδι, όπως ακριβώς σου είπε ο Finn. Είναι διασκευή και το original είναι των Romantics. Ταπεινή μου γνώμη, το κατακρεούργησαν και αυτό όπως και το «Why' d I Have To Fall In Love With You». Η λέξη «ελεϊνό» είναι πολύ λίγη... :( Ψάξε για σκέτο «Dimension-X». Αν το έχει κάποιος χρήστης είναι πιο πιθανό να στο βγάλει. :) Ναι, τα εκανα ολα αυτα που προτεινες, αλλα δεν βρηκα τιποτα τετοιο... :( Αν κατεβασω των Romantics, λες να ειναι και αυτο που θελω? Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Δεν θα το πιστεψετε αυτο που θα σας πω. Μολις τωρα καταλαβα οτι το TF ειναι το ονομα Τασος Φωτιαδης...:wacko: :wacko: :wacko: Απλα ελεος...:lol: :lol: :lol: Τελικα, το βρηκα το τραγουδι... Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Ναι, τα εκανα ολα αυτα που προτεινες, αλλα δεν βρηκα τιποτα τετοιο... :( Αν κατεβασω των Romantics, λες να ειναι και αυτο που θελω? Θα είναι το original. Rock 80s. Αν σε ενδιαφέρει τέτοια μουσική, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. :) Τυχαίνει να είναι και από τα πολύ αγαπημένα μου, του είδους. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Ena kainourio pop rokaki? i need you tonight,there is nothing in the tv there is nothing in the radio that i can believe in...all my life watching in a miracle... Razorlight - America Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Eνα τραγούδι των Roxette που σε κάποιο σημείο λέει ''it's over when it's over'' το ξέρει κανείς? Πρέπει να΄ναι από τα τελευταία τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μιας και λέμε για Talking in your sleep, έχει κανείς ιδέα γι' αυτό; Το έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν, αλλά δεν πήρα απάντηση :( [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Razorlight - AmericaTelika in america elege oxi in a miracle :p ....tespa thanks :) ...to sigkekrimeno komataki to kobo se ligo kairo na ginete hitaki ala La la la life is wonderful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μιας και λέμε για Talking in your sleep, έχει κανείς ιδέα γι' αυτό; Το έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν, αλλά δεν πήρα απάντηση :( Δεν ειναι παντως αυτο που ψαχνω εγω. Αυτο που ακουσα δεν ειναι καν των Dimension-X ft Tasos Fotiadis... Μηπως ξερει κανεις καποιο τραγουδι με τους στιχους αυτους? This is my life, what can I do? Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Τι αρχείο είναι αυτό? Με τι το ανοίγεις? Δεν κατάφερα να το ακούσω..αλλά μία επανεκτέλεση που ξέρω είναι: Shakira - Hips Don't Lie - Bamboo (2006 FIFA World Cup tm Mix) (Featuring Wyclef Jean) Nai nai αυτό ειναι !!Ευχαριστώ πολυυυυυυυυ :happy: :happy: Poseidon, μου φαίνεται, ή πρέπει να σε μηνύσω για κλοπή υπογραφής;;; Πλάκα κάνω! Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα! :D Ωχ :X :cry: :X Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 re paidia akousa ena tragoudi pou eihe ti mousiki apo to Touch The Sky tou Kanye West xerete mipos ton titlo tou? [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 apo thn diafhmhsh gia to pio poly thn kyriakh pou epaize ena rnboeides kommati kserei kaneis to titlo tou? [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Καλησπερα παιδια... Ψαχνω ενα κομματι... Το λεει μια γκομενα και στους στιχους λεει 'δεν εφυγες λεπτο'(αν θυμαμαι καλα μονο αυτο λεει σε ολο το τραγουδι)... Οποιος το ξερει ας βοηθησει... thanks προκαταβολικα... :) DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 "...Μαζί τους τραγουδά και μια νέα κοπέλα η Marien με πολύ καλή φωνή. Τη γνωρίσαμε από τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Βασιλειάδη και το τραγούδι "Δεν έφυγες λεπτό"." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Σε χιλιοευχαριστω.... :D DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Μηπως ξερει κανεις καποιο τραγουδι με τους στιχους αυτους? This is my life, what can I do? Μαλλον, επειδη εκανα τροποποιηση, δεν δοθηκε σημασια σε αυτο το ερωτημα...:confused: Any ideas...? Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts