antonispap40 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Που μπορώ (σε ποια ιστοσελίδα) να βρίσκω, καθε φορά που θέλω, το ελληνικό top 10, 20... ?? http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 1) B.E.P - Bebot (πως σας αρέσει; ) 2)Oxide & Neutrino - No Good 4 Me 1)..το μετανιωσα :p 2) ποια διασκευη ειναι ξερεις?γιατι αυτο που μου εδωσες ειναι απαισιο...:p φιλικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 gnwrizei kaneis auto to oriental???? http://rapidshare.de/files/33689616/Untitled.rar.html http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Αμφιβαλλω αν μπορει να βοηθησει κανεις αλλα κανω την ερωτηση...ενα τραγουδι που λεει "big city oo big city" στο refrain...σας θυμίζει κατι; σε στυλ ροκ ειναι..σχετικα καινουριο ομως... "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Child_In_Time Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ^ Μήπως Mattafix - Big city life; We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ^ Μήπως Mattafix - Big city life; Οχι! Καμια σχεση το ενα τραγουδι και το αλλο! Το "Big city life" ειναι RnB βρε! Αυτο που ψαχνω ειναι ροκ και σιγουρα δεν ειναι των Scorpions το "Big city nights"!!! Καμια αλλη ιδεα; :( "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 gnwrizei kaneis auto to oriental???? http://rapidshare.de/files/33689616/Untitled.rar.html Κάτι μου θυμίζει :shifty: .Επειδή έχω πάρα πολλά oriental (είμαι fun:rolleyes: ) θέλω κάτι μέρες για να το βρω. Αν βρω κάτι θα σου πω.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδιά έχω δύο τραγουδάκια που με έχουν παιδέψει λίγο... Καινούρια είναι σε μορφή amr, μικρού μεγέθους! Δείγμα απο το πρώτο Δείγμα απο το δεύτερο! Ευχαριστώ! CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 loipon opoios to vrei auto ton paradexomai kai proskynaw!!! psaxnw thn mousikh pou akougetai san sima para polla xronia twra sthn era spor prin ksekinisei na metadidei ta paixnidia kai mpainei h ekpompi "mikrofwno sta gipeda".kati se styl Jean Michelle Jarre mou kanei alla den nomizw na einai autounou.. Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδιά έχω δύο τραγουδάκια που με έχουν παιδέψει λίγο... Καινούρια είναι σε μορφή amr, μικρού μεγέθους! Δείγμα απο το πρώτο Δείγμα απο το δεύτερο! Ευχαριστώ! Το δεύτερο είναι Mr Sosa & The Yayo - Cochabamba Το πρώτο μοιάζει με Luc Margeaux-Valee des larmes, αλλά δεν είμαι σίγουρη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Το δεύτερο είναι Mr Sosa & The Yayo - Cochabamba Το πρώτο μοιάζει με Luc Margeaux-Valee des larmes, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Πω πω... Τι να πώ? Είσαι και η πρώτη, με έφτιαξες άσχημα! :music: :yahoo: :music: Ευχαριστώ πολύ! CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 1)..το μετανιωσα :p 2) ποια διασκευη ειναι ξερεις?γιατι αυτο που μου εδωσες ειναι απαισιο...:p φιλικα! Μπαα... δεν είμαι και dj :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 paidia mhpws mporeite na me voh8hsete? mou exei kollhsei ena tragoudi pros lounge rythmous pou tragoudaei mia gynaika me ais8hsiakh fwnh kai leei sthn arxh: sometimes i wonder.... kai meta: all that's left in me. thanx in advance! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Child_In_Time Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 loipon opoios to vrei auto ton paradexomai kai proskynaw!!! psaxnw thn mousikh pou akougetai san sima para polla xronia twra sthn era spor prin ksekinisei na metadidei ta paixnidia kai mpainei h ekpompi "mikrofwno sta gipeda".kati se styl Jean Michelle Jarre mou kanei alla den nomizw na einai autounou.. Δεν είμαι σίγουρος αν ψάχνεις αυτό, αλλά νομίζω ότι και αυτό έπαιζε ένα διάστημα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (έχω και χρόνια να ακούσω). Jean Michelle Jarre - Rendez-Vous '98 We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 1)..το μετανιωσα :p Σου είχα απαντήσει κι εγώ γιαυτό, δυο post πάνω απ'το δικό σου αλλά μου φαίνεται τα διαβάζει ς πολύ βιαστικά τα forums... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 paidia mhpws mporeite na me voh8hsete? mou exei kollhsei ena tragoudi pros lounge rythmous pou tragoudaei mia gynaika me ais8hsiakh fwnh kai leei sthn arxh: sometimes i wonder.... kai meta: all that's left in me. thanx in advance! Από τη διαφήμιση του CompactDiscClub για το restaurant le club ε; http://www.compactdisclub.gr/ProdData/Mp3/Restaurant_Le_Club.mp3 (00.30 sec->τότε ακούγεται το κομμάτι) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Πάει καιρός από τότε που είχα να ακούσω ένα τραγούδι τόσες πολλές φορές και να μην το χορταίνω, περιμένοντας να νιώσω κάτι παραπάνω σε κάθε νέο άκουσμά του. Όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό όταν πίσω από αυτό το άκουσμα κρύβεται ένας μεγάλος συνθέτης και μουσικός, κατά τη γνώμη μου, που ότι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, είναι παραπάνω από αξιόλογα. Το όνομα αυτού, Arjen Lucassen. Ιδρυτής των Ayreon, αλλά και όχι μόνο. Θα θυμάστε το project του εν ονόματι Ambeon, πριν μερικά χρόνια με την 15χρονη τότε, Astrid van der Veen. Για να μην μιλήσουμε για τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της metal όπως Mikael Akerfeldt (Opeth), Anneke van Giersbergen (The Gathering), Timo Kotipelto (Stratovarius) Bruce Dickinson (Iron Maiden), James LaBrie (Dream Theater), Eric Clayton (Saviour Machine) και άλλους πολλούς, μη έχοντας η λίστα τέλος. Έχοντας ένα τέτοιο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο λαμπρό το παρόν του και υποθέτω ακόμα πιο πολύ το μέλλον του. Πρωτοτυπόντας για μια ακόμα φορά, κάνει το εξής παρακινδυνευμένο, θα έλεγα. Μαζεύει 4 μουσικούς που τους βρήκε μέσω του internet και μία φωνάρα, τη Μεξικανή Marcela Bovio (τραγουδίστρια των Elfonia), η οποία ήταν και η νικήτρια του διαγωνισμού για νέους τραγουδιστές που είχε γίνει στο site του. Όλοι τους από άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να συνεργαστούν. Έτσι λοιπόν όλο το album έγινε μέσω internet χωρίς οι συντελεστές του να γνωρίζονται IRL. Το κα-τα-πλη-κτι-κό αποτέλεσμα έχει το επίσης καταπληκτκό όνομα Stream Of Passion. Proggresive metal με στοιχεία συμφωνικού metal και πολύ πολύ πολύ ατμόσφαιρα. Τρομερές μελωδίες και για την ερμηνεία... Ε, δεν βρίσκω λόγια... Η Marcela Bovio, μεγεύει με τη φωνή της, αλλά και με το βιολί της που κάνει ακόμα πιο μελωδικό το αποτέλεσμα δίνοντας μια πιο ρομαντική χροιά, αλλά ταυτόχρονα δυναμική. Είμαι σίγουρη πως με το που θα την ακούσετε το μυαλό σας θα πάει στην Anneke Van Giersbergen. Μεγάλη ομοιότητα. Σε διάφορα σημεία ίσως και να θυμίζει λιγάκι και την Tarja Turunen. Όλα αυτά, λοιπόν, ήταν ο «μικρός» πρόλογος για να πω μετά από πολύ καιρό το τραγούδι της ημέρας... http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif «Computer Eyes» (sample) ( Διασκευή του ομότιτλου τραγουδιού του Arjen Lucassen 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Actual Fantasy» στο οποίο βρισκόταν. Τί album κι αυτό...) Από την αρχή καταλαβαίνεις τι πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά στα μισά του τραγουδιού ξεκινά μία κιθάρα... Ρε παιδιά δεν το χορταίνω το κομμάτι σας λέω... Να ακούς την ηλεκτρική με το πιάνο και ξαφνικά την Marcela... Έχω ανατριχιάσει... Επειδή όμως είναι μια καλή ευκαιρία να πω και ακόμα ένα, τώρα που σας έχω ψήσει λιγουλάκι (δεν το έκανα ακόμααα;;; :p), ακούστε και απολαύστε και το «Pain» (sample) Αν δεν σας έψησα ακόμα, τότε θα σας πω ότι στο ίδιο single, που παρέλειψα να σας πω πως τιτλοφορείται ως «Out in the Real World» υπάρχει και διασκευή του «When the Levee Breaks» των Led Zeppelin (sample). Ε, κι επειδή έμεινε ακόμα ένα τραγούδι, το 1ο του single, ας το αναφέρω κι αυτό τυπικά μεν, αλλά δεν υστερεί πουθενά από τα υπόλοιπα. «Out in the Real World» (video) Σας κούρασα και το ξέρω, αλλά πιστεύω πως άξιζε τον κόπο... http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif Αντιγραφή από εδώ. Είπα να σας κουράσω κι εσάς... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Από τη διαφήμιση του CompactDiscClub για το restaurant le club ε; http://www.compactdisclub.gr/ProdData/Mp3/Restaurant_Le_Club.mp3 (00.30 sec->τότε ακούγεται το κομμάτι) Αν ψάχνει αυτό πάντως είναι το: Dimi Phaze vs. Mary Jeras - All This Love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Δεν είμαι σίγουρος αν ψάχνεις αυτό, αλλά νομίζω ότι και αυτό έπαιζε ένα διάστημα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (έχω και χρόνια να ακούσω). Jean Michelle Jarre - Rendez-Vous '98 Δεν πρέπει να είναι αυτό,γενικα δεν ειναι καν απο το Μουντιάλ του 1998,ουτε και το Dario G- Carnival de Paris. Είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.Όλα αυτα δεδομένου οτι ακούγεται πριν πει 'Μικρόφωνο στα γήπεδα'. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 treloparea kai arheos sas euxaristw para poly!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ένα τραγούδι που λέει ο Πλούταρχος στους τίτλους της σειράς του Alpha "να μ'αγαπάς" (να μ'αγαπάς είναι ο τίτλος της σειράς) πως λέγεται; Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Αν ψάχνει αυτό πάντως είναι το: Dimi Phaze vs. Mary Jeras - All This Love :p Τον ήξερα κι εγώ τον τίτλο :p Απλά τη ρώτησα, για να δω αν λέει αυτό ή κάποιο άλλο! ΑΝ το έχει και κανείς, να το μοιράσει... καλά θα ήταν! Δεν το βρίσκω πουθενά... Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Παιδια ακουσα σημερα ενα λαικο κομματι,ανδρικο ντουετο το οποιο απ'οτι θυμαμαι ελεγε στο ρεφρεν "Αυτη η γυναικα να το ξερεις θα σε κανει να υποφερεις...ετσι τη πατησα".Μηπως το γνωριζει κανεις; BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Σου είχα απαντήσει κι εγώ γιαυτό, δυο post πάνω απ'το δικό σου αλλά μου φαίνεται τα διαβάζει ς πολύ βιαστικά τα forums... :p το διαβασα φιλε μου αλλα το δικο σου ηταν πολυ γενικο..τεσπα το βρηκα μονος μου..το τραγουδι ειναι απο tocadisco no good for me ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Παιδια το τραγούδι του εφφεντοπούλου, χριστίνα το ξέρετε.. (Σε μια διαδρομη κοζανη αθηνα ψαχνω για να βρω για μια χριστινα). Το ξένο τραγούδι των 80s που το τραγουδάει γυναίκα κ έχει τον ίδιο ρυθμό στο ρεφρέν πως λέγεται? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts