Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

anyone?:what:

1.Aυτο πουονομάζεις Ahou 2 - Ahoy rulez είναι το Feel the beat- Darude (Robbie Rivera tribal Sessions mix)

2.Foititiko rulez είναι το Άνοιξη - Σοφία Βόσσου ( By Dj Samatas) αν κατάλαβα καλά ο τύπος είναι έτοιμος να το μιξάρει με το Drill...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ανασταση..σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου..το χω και σε ηχο αλλα καποιος #78*#&@ το χει μετονομασει και δεν λεει ποιο ειναι στο κινητο..

το 2ο δεν το βρισκω αλλα που θα παει..

PS:

ενα μικρο δωρακι απο μενα για σας...-5 ringtones-

http://rapidshare.de/files/27919539/ringtones.rar.html -6mb-

περιεχει τα :

1.Sergio Mendes ft. Black Eyed Peas - Mas Que Nada-ringtone-.mp3

2.Darude - Feel The Beat (Robbie Rivera Tribal Sessions Mix).MP3 **

3.mihai traistariu-tornero romania.mp3

4.going_through-kalimera_ellada.mp3

5.Wonderland_Avenue_-_White_Horse__Original_-002.mp3 **

**=αγαπημενα μου..

Ισως ακουγεται λιγο γελοιο, αλλα ψαχνω μερικα τραγουδια του Βασιλη Παπακωνσταντινου με υβριστικα υποννοουμενα. 1. Αυτο που λεει "πεστου να φυγει και να παει να να νανα", 2. Αυτο που λεει "ευτυχως που υπαρχουν π*%$ανες. και 3. Και αυτο που λεει "Εισαι η ελπιδα μας, π&^% π^%$ π&^% μας. Μηπως ξερετε τιτλους, γιατι η δισκογραφια του ειναι τεραστια και εχω χαθει. Επισης αν ξερετε καενα αλλο τραγουδι με βρισιες. Ευχαριστω και σορρυ για το λιγο αχαρο της αναζητησης. :)
No Rest for the Wicked

Ισως ακουγεται λιγο γελοιο, αλλα ψαχνω μερικα τραγουδια του Βασιλη Παπακωνσταντινου με υβριστικα υποννοουμενα. 1. Αυτο που λεει "πεστου να φυγει και να παει να να νανα", 2. Αυτο που λεει "ευτυχως που υπαρχουν π*%$ανες. και 3. Και αυτο που λεει "Εισαι η ελπιδα μας, π&^% π^%$ π&^% μας. Μηπως ξερετε τιτλους, γιατι η δισκογραφια του ειναι τεραστια και εχω χαθει. Επισης αν ξερετε καενα αλλο τραγουδι με βρισιες. Ευχαριστω και σορρυ για το λιγο αχαρο της αναζητησης. :)

Το 1 είναι το "Πες του να πάει" από το δίσκο Χαμένες Αγάπες. Τα άλλα δεν τα θυμάμαι. Θα σου πρότεινα πάντως να βρεις κάποιο site με τους στίχους του και να ψάξεις με την ησυχία σου γιατί τα ... υπονοούμενα δεν είναι ίδια για όλους μας ;)

Π.χ. εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koita edw :)

Το δεύτερο είναι το Ευτυχώς απο τον Βασιλη Παπακωνσταντινου

βεβαίως βεβαίως...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

@Mbokota & @Τρελοπαρεα

Ξεχάσατε Abba & Boney M

Check out my age. Tη δεκαετία του '80 δεν την έζησα! Θαύμα που ξέρω αυτά τα κομμάτια:p

Destiny found.

Το 3ο είναι το "Εν' δυό κάτω", 6ο κομμάτι στο δίσκο "Χρόνια Πολλά".

Εκτός από αυτά τα τρία, κατά 99,9% δεν υπάρχουν άλλα τέτοια κομμάτια στη δισκογραφία του Βασίλη.

Δοκίμασε και το "Θα 'ρθω να σε βρω" από το δίσκο "Χαιρετίσματα" ("στα παιχνίδια όλων σας έκανα χαλάστρα, για κανέναν πο***η δε θυσιάζομαι"), αν και μάλλον δε θα σου κάνει.

Παιδια, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια για τα τραγουδια του Παπακωνσταντινου.

You were more than helpful :)

Ασχετο, επειδη το τοπικ λεει και για προτασεις. Ψαξτε να βρειτε ενα τραγουδι, "εκεινος και εκεινος - ειπες και τι δεν ειπες....". Τρομερη ατμοσφαιρα, τρομερος ρυθμος, και τελεια φωνητικα. Ειλικρινα το εχω ακουσει 4-5 φορες αποψε και συνεχιζω!!

No Rest for the Wicked

Edit: τα έχω χάσει...

Σαν 4ο να προσθέσω το Δεν Μου Αρέσουν Τα Τραγουδία στην live εκτέλεση... (δεν μου αρέσουν οι εκδιδόμενες (αλλιώς :rolleyes: ) αντί για δεν μου αρέσουν οι γυναίκες)

Check out my age. Tη δεκαετία του '80 δεν την έζησα! Θαύμα που ξέρω αυτά τα κομμάτια:p

Ναι γιατί εγώ το 70 και το 80 έτρεχα στις Disco :lol:

Σχεδόν ούτε οι γονείς μου δεν είχαν γεννηθεί τότε...

Απλά θεωρώ τους Abba,Boney & Bee Gees πολύ σημαντικά συγκροτήματα

εκείνης της εποχής και εγώ έχω ένα super κόλλημα με τους Abba.

Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να ξέρεις αυτά τα κομμάτια!

Παιδιά κανένα καλό κομμάτι από Craig David

εκτός από τα:

Rendezvous

Seven Days

Fill Me In

What's Your Flava

Hidden Agenda

Rise And Fall (With Sting)

Unbelievable

Walking away

Thanks,

Manos

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Ξέρει κάποιος ποιό είναι ένα νέο ελληνικό τραγούδι που τραγουδάει μια κοπέλα όπου το ρεφρέν ξεκινάει με ένα μακρόσυρτο "Σκοτωσέ με..."

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

@manos the greek:

All the way

Άλλο ένα καταπληκτικό κομμάτι από τον Craig David,

ευχαριστώ!

Κάποιο άλλο κομμάτι από Craig David slow..

Θένκς

Hello again (...and again nad again...)!!!

Kserei kanenas an to kommati tis Shakira My Hips Don't Lie yparxei se alli ektelesi? (Vasika to akoussa na tragoudaei mia kopela me pio glukia fwni kai me ligo diaforetika logia).

Episis apo tous Black Eyed Pies - Union ipirxe palaiotera se Regee?:O :O :O

Hello again (...and again nad again...)!!!

Kserei kanenas an to kommati tis Shakira My Hips Don't Lie yparxei se alli ektelesi? (Vasika to akoussa na tragoudaei mia kopela me pio glukia fwni kai me ligo diaforetika logia).

Episis apo tous Black Eyed Pies - Union ipirxe palaiotera se Regee?:O :O :O

1. Για δες εδώ. :)

2. Η 1η εκτέλεση είναι του Sting και λέγεται «Englishman In New York», το 1987. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1992, βγήκε μια reggae εκτέλεση από τον Shinehead με τίτλο «Jamaican in New York». Έχω την εντύπωση πως έχουν βγει κι άλλες παρόμοιες, αλλά μάλλον του Shinehead θέλεις. :)

παιδια ξερετε πως λεγετε το παρακατω τραγουδι?

http://rapidshare.de/files/28156023/_oe___________.amr.html

ειναι αναγκη,δεν ειναι για μενα.

Νότης Σφακιανάκης~Απόψε :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

euxaristo alla pes mou kai auto an mporeis.

eisai kiniti egkyklopedia pantos

20 Fingers feat Roula~Lick it :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...