Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και αρκετό καιρό το οποίο το ακούω πολύ συχνά σε καφετέριες. Επίσης έπαιζε μέσα στα Goodys πριν τα βραβεία του MAD στα dvd που είχαν στα καταστήματα. Πιθανότατα είναι ο Νίνο αυτός που το τραγουδάει. Τα λόγια που έχω συγκρατήσει είναι:

...ζω σε παράνοια...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα λόγια απ'ότι θυμάμαι είναι: Είμαι ένας άλλος, ζώ σε παράνοια, τον εαυτό μου βρίσκω σπάνια. Ως εδώ θυμάμαι.

edit: Το τραγούδι λέγεται "Είμαι ένας άλλος" του Νινο Ξυπολυτά.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Paidia xerete mhpws titlo apo ena psilognwsto kommataki rock pou tragoudaei enas typos kai leei"Kleise ta matia anoixe to myalo,dwse sth trela sou ligaki apo'dw...anoixe ta xeria noiwse ton ourano".Please help!

Ονειράμα (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι ή "Ονιράμα") - Άνοιξε τα χέρια (ο χορός)

Μπορείτε να μου πείτε ποιό είναι αυτό το τραγούδι; http://rapidshare.de/files/26342816/unknownsongfromvicecity.amr.html

Το ηχογράφησα από το GTA Vice City και είναι 80s τραγούδι που ακούγεται στον Flash FM (για όποιον ξέρει από GTA).

Sigoura einai apo FLASH FM? Giati exw olo to soundtrack tou VICE CITY kai to komati pou les den to akousa...toulaxiston sto fakelo tou FLASH FM. Mipws einai apo allo stathmo? I mipws kai apo allo GTA...?

T3h following takes place between now and later.

Ακουσα σημερα ενα τραγουδι που ελεγε this is your life και πιο μετα you've got to believe. Η φωνη μου εκανε για Bon Jovi, μπορει να κανω και λαθος. Το ξερει κανεις?

Google search Tip:

Όταν έχουμε λεξούλες από ένα τραγούδι μπορούμε να τις βάλουμε στο http://www.google.com και να γράψουμε και την λέξη «lyrics» ανάμεσά τους.

Συνήθως είναι στα πρώτα αποτελέσματα αυτό που θέλουμε και αναφέρεται μάλιστα και στην περιγραφή του κάθε αποτελέσματος που αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τα links. :)

Αν μάλιστα έχουμε μια πρόταση όπως το «this is your life» και το «got to believe» είναι ακόμα πιο εύκολο αν θα τις βάλουμε σε quotes (π.χ. "this is your life" ) επειδή θα ψάξει για τις συγκεκριμένες φράσεις όπως ακριβώς είναι μέσα στα quotes. :)

Ακουσα σημερα ενα τραγουδι που ελεγε this is your life και πιο μετα you've got to believe. Η φωνη μου εκανε για Bon Jovi, μπορει να κανω και λαθος. Το ξερει κανεις?

Για δες τι λέει ο Mr. Google... :happy:

Google search Tip:

Όταν έχουμε λεξούλες από ένα τραγούδι μπορούμε να τις βάλουμε στο http://www.google.com και να γράψουμε και την λέξη «lyrics» ανάμεσά τους.

Συνήθως είναι στα πρώτα αποτελέσματα αυτό που θέλουμε και αναφέρεται μάλιστα και στην περιγραφή του κάθε αποτελέσματος που αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τα links. :)

Αν μάλιστα έχουμε μια πρόταση όπως το «this is your life» και το «got to believe» είναι ακόμα πιο εύκολο αν θα τις βάλουμε σε quotes (π.χ. "this is your life" ) επειδή θα ψάξει για τις συγκεκριμένες φράσεις όπως ακριβώς είναι μέσα στα quotes. :)

Για δες τι λέει ο Mr. Google... :happy:

Ευχαριστω Πολυ!:D

Sigoura einai apo FLASH FM? Giati exw olo to soundtrack tou VICE CITY kai to komati pou les den to akousa...toulaxiston sto fakelo tou FLASH FM. Mipws einai apo allo stathmo? I mipws kai apo allo GTA...?

Είναι σίγουρα από Flash FM και από Vice City. Έχεις το soundtrack το 2πλό CD που έχει κυκλοφορήσει; Απ'ότι είχα δεί στο Metropolis, το soundtrack του San Andreas δεν τα είχε όλα, κι απ'ότι νομίζω, ούτε του Vice City τα έχει όλα. Πάντως είναι σίγουρα από Flash FM και Vice City. Το έχω το παιχνίδι, αλλά μόνο τα 2cd, όχι το κουτί και το βιβλίο οδηγιών με το χάρτη. Στο βιβλίο οδηγιών αν δεν κάνω λάθος αναφέρει τους τίτλους των τραγουδιών κάθε σταθμού. Αν το είχα, θα το εβρισκα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είναι σίγουρα από Flash FM και από Vice City. Έχεις το soundtrack το 2πλό CD που έχει κυκλοφορήσει; Απ'ότι είχα δεί στο Metropolis, το soundtrack του San Andreas δεν τα είχε όλα, κι απ'ότι νομίζω, ούτε του Vice City τα έχει όλα. Πάντως είναι σίγουρα από Flash FM και Vice City. Το έχω το παιχνίδι, αλλά μόνο τα 2cd, όχι το κουτί και το βιβλίο οδηγιών με το χάρτη. Στο βιβλίο οδηγιών αν δεν κάνω λάθος αναφέρει τους τίτλους των τραγουδιών κάθε σταθμού. Αν το είχα, θα το εβρισκα.

Mallon to diplo exw...den kserw sigoura giati to exw kataveasei :D

Alla me tosa komatia pou exei mallon to diplo einai. To komati pou zitas pantws den to akousa mesa. Toulaxiston oxi ston Flash FM.

ενα τραγουδι που λεει γυναικα,ξενο και λεει σε καποια φαση:dont ask me why i smoke,but i drink to get drunk...

Προς Σιδηρα Κυρια:

Different Gear vs Sia-Drink to Get Drunk

Παλιο αλλα πολυ καλο. Ωστοσο ποτε δεν θα περιμενα να μην το ξερεις.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι αυτό το τραγούδι?

Ευχαριστώ

Το ξέρετε?

Mallon to diplo exw...den kserw sigoura giati to exw kataveasei :D

Alla me tosa komatia pou exei mallon to diplo einai. To komati pou zitas pantws den to akousa mesa. Toulaxiston oxi ston Flash FM.

Όπως και να χει, είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που το εχω λατρεψει και για τον εύκολο τρόπο παιξίματος αλλά και για τη μουσική του επένδυση.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Όπως και να χει, είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που το εχω λατρεψει και για τον εύκολο τρόπο παιξίματος αλλά και για τη μουσική του επένδυση.

Mporeis na kaneis to eksis: Na sindeseis tin eksodo tou ixou tou PS2 ( kokkino kai mauro kalwdio :p ) me to Line-In tou PC sou kai na grapseis to kommati. Kalo tha einai na exeis kai enan Wave Editor tis prokopis ( WAVELAB, paradeigma ). Xamilwse terma to volume twn effe tou paixnidiou kai ase mono tin entasi tis mousikis ( an thimamai kala iparxei ayti i epilogi ). Kati exw akousei kai gia ena programma pou ripparei ta mousika tracks apo ta paixnidia tou PS2. Den kserw an ontws isxiei, tha prepei na to psaksw. Pantws egw kapoia komatia pou ithela apo to Devil May Cry 1 , opws kai ta komatia apo to Wipeout Fusion ta egrapsa me ton tropo pou sou eipa kai de me xalane katholou. Aplws thelei ligo ipomoni...Elpizw na se voithisa kapws.

Καλημέρα σε όλους!!Ψάχνω δυο τραγούδια -μάλλον περσινά-ψιλομπιτάκια που τα λένε γυναίκες..Το πρώτο λέει :" no more tears just me and you,forever and ever..spread your wings fly away celebrating day by day"

Το δεύτερο λέει:"i give you my love you're stealing my heart and i won't let you go,coracon"

Κι επίσης αυτό

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=0216EAD1413CD4C3

Ευχαριστώ!!

Το δεύτερο λέει:"i give you my love you're stealing my heart and i won't let you go,coracon"

Ευχαριστώ!!

JERRY ROPERO & DENNIS THE MENACE PRES. SABOR FEAT. JAQUELINE CORAÇAO

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

Εννοείς αυτό που λένε οι Πυξ-Λαξ (you get in love)??

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Προς Σιδηρα Κυρια:

Different Gear vs Sia-Drink to Get Drunk

Παλιο αλλα πολυ καλο. Ωστοσο ποτε δεν θα περιμενα να μην το ξερεις.

εχυαριστω!!!ειναι γνωστο ε?

SlRator μηπως Arsenium-Loca (δεν ξερω αν το γραφω σωστα)

απο eurovision.

για σας φίλοι

ακούω ένα τραγούδι στο ράδιο

με μια βραχνή γυναικεία φωνή πού λέει

cant stop now

dont you know i am never let you go

dont go

i turn arround ihear a sound

footsteps on the door

μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος

να το βρώ

ευχαριστώ πολλλλλύ

Αν κι έχει περάσει καιρός, σε άλλο forum ένας χρήστης έψαχνε το ίδιο τραγούδι βάζοντας sample κι έτσι θυμήθηκα πως έψαχνες κι εσύ το ίδιο. :)

«Nouvelle Vague - Don't Go» :)

Καλησπερα ξερει κανεις πως λεγεται ενα dance κομματι που στο ρεφρεν λεει

Caliente(καλιέτε), τραγουδαει γυναικα?ευχαριστω.

Terranegra and Alycia Stefano - Ritmo Caliente

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...