Finn Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Deja vu - I cant stop maybe? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ψαχνω τραγουδι που παιζει ο banana και λεει I am a boy (ανδρική φωνη) I am a girl (γυναικεια φωνη) so dance dance dance, dance dance dance 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ψαχνω τραγουδι που παιζει ο banana και λεει I am a boy (ανδρική φωνη) I am a girl (γυναικεια φωνη) so dance dance dance, dance dance dance Beats and Styles - Dance, Dance, Dance http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Deja vu - I cant stop maybe? swstotatos afto ine se eyxaristw poli!! :) Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 poia einai kai pos legete to kommati. 'ax kai na se eixa edw,na ksereis pws mou leipis kai poso sagapao' thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 poia einai kai pos legete to kommati. 'ax kai na se eixa edw,na ksereis pws mou leipis kai poso sagapao' thx Χάρις Αλεξίου & Ζωή Παπαδοπούλου - Αχ Και να Σ' Είχα Εδώ :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καλησπέρα, Μήπως είναι το coffee & TV απο τους Blur??? Είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!! :love: :* Ακούς FREAK_OF_NATURE? Που μου αράδιασες όλα τα τραγούδια που έχουν τη λέξη Milk ... :p :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ένα ελαφρύ που λέει "το ναι μονάχα αυτό αρκεί..." ποιά το τραγουδάει; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ένα ελαφρύ που λέει "το ναι μονάχα αυτό αρκεί..." ποιά το τραγουδάει; Ραλλία Χρηστίδου - Το ίσως Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Question: Πώς... γράφεται (:O ) ο τίτλος ενός κομματιού που παίζει τελευταία στον Best και λέει genito - genito - bonito - bonito κλπ; Ο τίτλος είναι Genito Genito αλλά δεν ξέρω αν το spelling είναι σωστό γιατί δεν έχω αποτελέσματα στο DC. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος και τον ερμηνευτή θα του ήμουν υπόχρεος. Bump! Για να βοηθήσω λίγο ακόμη (όσο μπορεί να βοηθήσει η πληροφορία αυτή), ΔΕΝ είναι το Bonito από Jarabe De Palo. Επίσης, ακούγεται μια λέξη, η οποία φέρνει πολύ (αν δεν είναι αυτούσια) στη δική μας... μ@λάκα. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Γνωρίζει κανείς τους τίτλους αυτών των τραγουδιών;;; Είναι αρκετά γνωστά (νομίζω..) αλλά μάλλον παλιά.Thanks! http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A9031EA10005C5EC http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=72E873CE20BCE1A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 ενα lounge (παλιουτσικο κομματι,αλλα φοβερο,το λεει αντρας) που παει καπως ετσι.. παμ-παραμμμμμμμ παμ-πα-παραρ@ρ@μμ..κτλ κτλ.. ποιο ειναι??? anyone ? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 anyone ? :confused: Bob Sinclar - Love generation για δοκιμασε αυτο!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Νομίζω πως κατάλαβα ποιό λέει, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο.. Τα λόγια του τραγουδιού είναι στα Ιταλικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Bob Sinclar - Love generation για δοκιμασε αυτο!! καμια σχεση... παλιο ειναι..και αυτος εχει μια πολυ απαλη φωνη..ειναι lounge...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 paidia ena pou lei sto refrain alla den ime katholou sigouros "" barry baryy you..........." kapws etsi gnwsto kommati gia na voithisw to tragoudise o lewnidas sto simerino episodio tou fame. den nomizw na ginomai off topic.. eyxaristw Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 ellhnikh erotikh mpalanta,thn tragoudaei gynaika,leei: akoma ki an peis kalhnyxta....klp k se kapoia fash prepei na leei:ta galazia sou ksenyxtia. titlos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 ellhnikh erotikh mpalanta,thn tragoudaei gynaika,leei: akoma ki an peis kalhnyxta....klp k se kapoia fash prepei na leei:ta galazia sou ksenyxtia. titlos? "Καληνύχτα - Οναρ" Ακόμα κι αν πεις καληνύχτα Σε έχω δέσει με έναν όρκο γλυκό Στα περίεργα γαλάζια σου ξενύχτια Σε όποιον πεις σε όποιον πω σ' αγαπώ Ακόμα κι αν πεις καληνύχτα Και να ζήσω πια μαζί σου δεν μπορώ Στα περίεργα γαλάζια σου ξενύχτια Πάλι θα 'ρθεις και θα 'ρθω κι εγώ Ακόμα κι αν πεις καληνύχτα Πάλι θα 'ρθεις και θα 'ρθω κι εγώ Ακόμα κι αν πεις καληνύχτα Πάλι θα 'ρθεις και θα 'ρθω κι εγώ Πάλι θα 'ρθεις και θα 'ρθω κι εγώ Πάλι θα 'ρθεις και θα 'ρθω κι εγώ Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Είδε κανείς την εκπομπή του Μαστοράκη αυτή τη βδομάδα; Ήταν εκεί ο Σχοινάς και τραγούδησε ένα κομμάτι που έλεγε: "Κενό, γιατί όλα τα όνειρα πού'χαμε κάνει τα πήρες μαζί σου εσύ" σε γρήγορο ρυθμό. Ποιος το τραγουδάει και ποιος είναι ο τίτλος του; BTW το χρειάζομαι γι' απόψε... Αν το ξέρετε...Heeeeeeeeeeelp! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Είδε κανείς την εκπομπή του Μαστοράκη αυτή τη βδομάδα; Ήταν εκεί ο Σχοινάς και τραγούδησε ένα κομμάτι που έλεγε: "Κενό, γιατί όλα τα όνειρα πού'χαμε κάνει τα πήρες μαζί σου εσύ" σε γρήγορο ρυθμό. Ποιος το τραγουδάει και ποιος είναι ο τίτλος του; BTW το χρειάζομαι γι' απόψε... Αν το ξέρετε...Heeeeeeeeeeelp! Διονύσης Σχοινάς - Κενό (τόσο απλό :lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Διονύσης Σχοινάς - Κενό (τόσο απλό :lol: ) Oute pou pige to myalo mou.. Eipe kai ena tou Koutra to "Tsikampoum" kai den skeftika oti itan diko tou :O :p ! Thanx pantws! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 paidia ena pou lei sto refrain alla den ime katholou sigouros "" barry baryy you..........." kapws etsi gnwsto kommati gia na voithisw to tragoudise o lewnidas sto simerino episodio tou fame. den nomizw na ginomai off topic.. eyxaristw Αν και δεν το είδα μήπως "Gus Gus - Barry" (...)Oh Barry, you should have danced with me all night long, all night long, yeah,(...) Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 ενα τραγουδι ελληνικο που στην αρχη μιλαει μια κοπελα με ωραια φωνη και λεει κατι (δεν θυμαμαι ακριβως) κ μετα αρχιζουν κατι σαν ραπ η ποπ ανδρες κ λενε κατι για γουτσου γουτσου...κατι τετοιο...? ξερεις κανεις info? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Αν και δεν το είδα μήπως "Gus Gus - Barry" (...)Oh Barry, you should have danced with me all night long, all night long, yeah,(...) eyxaristw poli file mou gia tin voitheia sou alla den ine afto.. epsaksa kai to vrika ws katrini the banana an kai o titilos den kserw an ine swstos . yparxei kati tetoio ??? eyxaristw Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 paidia psaxnw ena kommati prepei na einai tis aggelikis iliadi den kserw akrivws kai ta mona logia p 8imamai einai "pou kai pou" thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts