gwgw Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Έχει κανείς υπόψιν του cover του Rapture των Blondie, απο άντρα? Μήπως απο Doors; Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 "Τυφλές ελπίδες" Το κομμάτι είναι του Πέτρου Δουρδουμπάκη κι έχει κυκλοφορήσει σε 2 εκτελέσεις: μία από τον ίδιο & μία από τη Μελίνα Κανά... Τhanks!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Re paidia yaxnw ena palio arketa tragoudaki pou nomizw elege: maybe u were right... ta ta ta ta ... Polu melwdiko kai akougotan polu sto radio palia ;] thx in advance ;) One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Re paidia yaxnw ena palio arketa tragoudaki pou nomizw elege: maybe u were right... ta ta ta ta ... Polu melwdiko kai akougotan polu sto radio palia ;] thx in advance ;) Μήπως λες το Ringside-Tired of Being Sorry??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ampel αυτό που λες είναι..!!! Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Μήπως λες το Ringside-Tired of Being Sorry??? Με προλαβες ampel!!! Αυτο θα ελεγα.... Αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο νομιζω... Δεν ξερω βεβαια αλλα μαλλον αναφερεται σε κατι πιο παλιο... Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Hi!(A vague Question) Έχει κανείς καμιά ιδέα για ένα beat (electropop να το πώ?) που περιέχει τις λέξεις "silence" (επαναλαμβάνεται αρκετά) και "sound" (τις θυμα΄μαι από το συνειρμό με το Sound Of Silence). Ανδρικά φωνητικά. Thx! Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiestos_7 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Paidia psaxnw titlous apo dyo kommatia 1 Apo to remix tou Dj Kosti me tin Gianna Terzi-Pou Kai Pou,to tragoudi pou akougetai apo mesa kai 2 ena remix pou paizei to etsi tou pantzi me to galvanize!! An kserei kapoios as steilei...Psaxnw kairo..please Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Όχι δε λέω το mash-up με τους Doors, είναι το Rapture αλλά το τραγουδάει άντρας... και δεν έχω βρει τπτ στα covers που αναφερει η Wiki :( http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Υπάρχει το εξής Dub Pistols - Rapture (feat. Terry Hall) ,όμως δεν το έχω ακούσει οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι (mash-up,remix,remake) EDIT Χμ, δεν είναι άσχημο. Λογικά αυτό ψάχνεις. Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Υπάρχει το εξής Dub Pistols - Rapture (feat. Terry Hall) ,όμως δεν το έχω ακούσει οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι (mash-up,remix,remake) EDIT Χμ, δεν είναι άσχημο. Λογικά αυτό ψάχνεις. Αυτό είναι!!! Thanks :D Nice cover http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Πολύ καλημέρα σε όλους! Βλέποντας κάτι βίντεο στο youtube βρήκα ένα smaple που μου άρεσε πολύ. http://emasters.co.uk/userfiles/2397/Loop.mp3 Μπορεί κανείς να μου πει ποιο τραγούδι είναι; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι διασκευή του Μιχάλη Χατζηγιάννη πάνω στο ταγούδι "Tonight" των Reamonn; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiestos_7 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι διασκευή του Μιχάλη Χατζηγιάννη πάνω στο ταγούδι "Tonight" των Reamonn; Reamonn ft Mixalis Xatzigiannis-Tonight Greek Vrs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 παιδια ξερει κανεις ποιο τραγουδι ηταν αυτο που παιζοταν χθες στο so you think you can dance στην ομαδικη χορογραφια στο συγχρονο χορο;;;;; ευχαριστω πολυ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι διασκευή του Μιχάλη Χατζηγιάννη πάνω στο ταγούδι "Tonight" των Reamonn; Εχει κυκλοφορησει????? Παιζεται στα ραδιοφωνα????:confused: Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εχει κυκλοφορησει????? Παιζεται στα ραδιοφωνα????:confused: Θα είναι στην repackaged edition του "Φίλοι κι εχθροί" του Χατζηγιάννη. Νομίζω ότι παίζεται κ στα ραδιόφωνα (δεν το έχω ακούσει, αλλά μου το έχουν πει). Πάντως το τραγούδι, κυκλοφορεί στο Ίντερνετ (Ρ2Ρ, κλπ.)... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εχει κυκλοφορησει????? Παιζεται στα ραδιοφωνα????:confused: Θα είναι στην repackaged edition του "Φίλοι κι εχθροί" του Χατζηγιάννη. Νομίζω ότι παίζεται κ στα ραδιόφωνα (δεν το έχω ακούσει, αλλά μου το έχουν πει). Πάντως το τραγούδι, κυκλοφορεί στο Ίντερνετ (Ρ2Ρ, κλπ.)... Παίζεται κανονικά στα ραδιόφωνα. Όποιος το θέλει, ας μου κάνει ένα pm. :p :D Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εχει κυκλοφορησει????? Παιζεται στα ραδιοφωνα????:confused: Σιγουρα υπαρχει στα γνωστα μερη.. [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Σιγουρα υπαρχει στα γνωστα μερη.. Ναι το διαπιστωσα!!! Δεν το χα ακουσει στα ραδιοφωνα.... ;) Δεν ειναι κακο αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.... Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Το κατέβασα από το BWGT το κομμάτι του Χατζηγιάννη ψιλό άθλιο...:down: Οι στίχοι στο φλου τελείως τους σαν να το έγραψαν μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να κάνουν τη συνεργασία... π.χ. ''Πάντα με κράταγε σφικτά να μην της φύγω...'' ''Σήμερα με σκότωσε ξανά μετά από δυο φιλιά με πέθανες ξανά'' OMG :dizzy: :fool: 2ο βραβείο ηλίθιου στίχου από εμένα μετά από το ''Μην πάιζεις με τα σπίρτα, Καληνύχτα'' της Π@παρίζου Προσωπική άποψη πάντα, :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω τραγούδι;;;;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:O http://www.sendspace.com/file/ck1xuy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω τραγούδι;;;;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:O http://www.sendspace.com/file/ck1xuy «Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Ete: L'apres Midi» Από την ταινία «Amelie». :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 «Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Ete: L'apres Midi» Από την ταινία «Amelie». :) Eyxaristw poly Cristina!!!!:up: Imoun sigouri oti tha to ikseres!:respect: Ki opws panta isoun taxitati!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Hi!(A vague Question) Έχει κανείς καμιά ιδέα για ένα beat (electropop να το πώ?) που περιέχει τις λέξεις "silence" (επαναλαμβάνεται αρκετά) και "sound" (τις θυμα΄μαι από το συνειρμό με το Sound Of Silence). Ανδρικά φωνητικά. Thx! Μηπως, λεω μηπως λες φιλε μου το Silent shout απο τους Knife?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts