FoXfOxFoX Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδια το ειδα σημερα και μάρεσε το χρώμα του, αλλα κυριως μάρεσε αυτο που εχει και το κ750...και δεν εχει αν δε κανω λαθος το w810... καπακι προστασιας του φακου... εσεις με το w810 εχετε τελικα προβληματα με το "βρωμισμα" του φακου με τον καιρο...? Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδια το ειδα σημερα και μάρεσε το χρώμα του, αλλα κυριως μάρεσε αυτο που εχει και το κ750...και δεν εχει αν δε κανω λαθος το w810... καπακι προστασιας του φακου... εσεις με το w810 εχετε τελικα προβληματα με το "βρωμισμα" του φακου με τον καιρο...? Μάλλον θα έπρεπε να κάνεις την ερώτηση στο θέμα για το w810 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93246 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ρε παιδιά μου αρέσει το τηλέφωνο αλλά δεν είναι w800i. Δηλ.δεν έχει autofocus, κάρτα μνήμης 512 και συντομεύσεις μενού. Τι εννοεις συντομευσεις μενου;;;Να πηγαινεις στα διαφορα μενου πατωντας τα κουμπια αντι για το joystick;Γιατι αυτο το εχει το δικο μου Τ630 που ειναι 3-4 ετων κινητο,δε θα τα΄χει το W700;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ρε σεις τα νεύρα μου!!! Το έχω γράψει και σε άλλο post, στο κεντρικό forum. 6 μέρες το έχω το κινητό, την 1η μέρα πρόβλημα στο δεξί κουμπί επιλογής που πατιότανε αλλά "έπαιζε"...σήμερα το πρωί κολλάει το joystick και με το ζόρι παίρνει το κάτω και το δεξιά...αύριο τί;;; Δεν ξέρω τι θα κάνω, έχω απογοητευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 allaxto alla opos diavasa to piges gia allagi kai prin.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ναι το έχω πάει ήδη μια φορά για αλλαγή αλλά δεν κολλάω, αύριο πρωί θα ξαναπεράσω για ένα καφεδάκι από την vodafone το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο εκεί χα χα χα στο τέλος θα πιάσω και κολλητιλίκια με τα παιδιά εκεί. Τι να πω τόσο γκαντέμης είμαι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τελικά το joystick αφού το πήγα στην vodafone φοβήθηκε κι έφτιαξε μόνο του! Στο κατάστημα μου είχαν προτείνει νωρίτερα, να το πάω για πιο γρήγορα εγώ ο ίδιος απευθείας στο service της SE αλλά το ψιλοάφησα για όταν προλάβω... Ε, στο μεσοδιάστημα το πρόβλημα διορθώθηκε και τώρα το joystick δουλεύει κανόνι! Και το έχω ξεκω...σει στα παιχνίδια... Μια χαρά τελικά, τι κόλλημα είχε φάει ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Αν είχε και a2dp και auto focus ρε γαμώτο, θα ήτανε κινητάρα. Ρε τι τραβάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Τελικά το joystick αφού το πήγα στην vodafone φοβήθηκε κι έφτιαξε μόνο του! Στο κατάστημα μου είχαν προτείνει νωρίτερα, να το πάω για πιο γρήγορα εγώ ο ίδιος απευθείας στο service της SE αλλά το ψιλοάφησα για όταν προλάβω... Ε, στο μεσοδιάστημα το πρόβλημα διορθώθηκε και τώρα το joystick δουλεύει κανόνι! Και το έχω ξεκω...σει στα παιχνίδια... Μια χαρά τελικά, τι κόλλημα είχε φάει ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Αν είχε και a2dp και auto focus ρε γαμώτο, θα ήτανε κινητάρα. Ρε τι τραβάμε! Βασικά, εγώ έχω το w700i από τον Οκτώβριο και δεν έχω κανένα κόλλημα με το joystick.Επίσης, εάν θες να κρατήσει η λειτουργεία του joystick, τότε θα ήταν καλύτερα να μην το "κακομεταχειρίζεσαι". Επίσης, γιατί δεν υπάρχει επισημασμένο θέμα "Sony Ericsson w700i"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny7 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 i aderfi mou exei to w700i kai me rotaei ta eksis: 1)otan milaei me to handsfree i akouei mousiki me ayto kai to rithmizei sti megisti entasi akouei sxedon ta misa apo oti xoris to handsfree.. exei provlima to handsfree tis??ftiaxnetai me kapoia rithmisi i xreiazetai allagi?? 2)iparxei handsfree kalitero apo ayto pou dinetai me tin agora tis siskevis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 i aderfi mou exei to w700i kai me rotaei ta eksis: 1)otan milaei me to handsfree i akouei mousiki me ayto kai to rithmizei sti megisti entasi akouei sxedon ta misa apo oti xoris to handsfree.. exei provlima to handsfree tis??ftiaxnetai me kapoia rithmisi i xreiazetai allagi?? 2)iparxei handsfree kalitero apo ayto pou dinetai me tin agora tis siskevis?? Τα handsfree που υπάρχουν στην συσκευασία είναι καλά, αλλά εάν νομίζεις ότι έχουν πρόβλημα, τότε στο καλώδιο που συνδέει το κινητό τηλέφωνο με τα ακουστικά, εσύ σύνδεσε κάποια άλλα ακουστικά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny7 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 kai oso gia to 1o erotima?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 kai oso gia to 1o erotima?? Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορείς να τροποποιήσεις.Το μόνο που μπορείς να κάνεις, αν νομίζεις ότι τα ακουστικά έχουν πρόβλημα, είναι να δοκιμάσεις άλλα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partalos13 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 geia k xara...yparxei kapoia selida me programmatakia gia to w700i? eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μπορείς να δεις στο θέμα με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές για Κ750/W800/Κ700 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372 Θα βρεις πολύ υλικό. Οι εφαρμογές κάνουν και για το κινητό σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partalos13 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 eyxaristw poly.....yparxei poly prama...pragmatika eida 3.000 games....eixa to nokia 9500 k kamia sxesi....edw vlepw oti yparxei poly yliko apo software gia to sony... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 eyxaristw poly.....yparxei poly prama...pragmatika eida 3.000 games....eixa to nokia 9500 k kamia sxesi....edw vlepw oti yparxei poly yliko apo software gia to sony... Eτσι ακριβως ειναι..εχει παρα πολυ υλικο :yahoo: :tease: :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσο μέγεθος μνήμης υποστηρίζει το Sony Ericsson w700i.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσο μέγεθος μνήμης υποστηρίζει το Sony Ericsson w700i.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Μεχρι 2γιγα εχει ενας φιλος μου.τωρα ισως μπαινει και 4γιγα χωρις προβλημα...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω το w700, το εχω βρει 200ευρω στο megamarket,τωρα εχω το 6230i εδω και 1,5 χρονο...ειναι πολυ ωραιο το w700...ειδικα αυτο το πορτοκαλι χρωματακι που εχει!! Τι διαφορες εχει με το k750i και το w810i ? Μηπως ειναι καλυτερο το 2ο , βασικα θελω να παιρνει το λιγοτερο 1gb μνημη να ακουω και την μουσικουλα μου.Λογο στρατου δεν εχω και πολυ χρονο να το ψαξω..αν ειναι ευκολο βοηθηστε με. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω το w700, το εχω βρει 200ευρω στο megamarket,τωρα εχω το 6230i εδω και 1,5 χρονο...ειναι πολυ ωραιο το w700...ειδικα αυτο το πορτοκαλι χρωματακι που εχει!! Τι διαφορες εχει με το k750i και το w810i ? Μηπως ειναι καλυτερο το 2ο , βασικα θελω να παιρνει το λιγοτερο 1gb μνημη να ακουω και την μουσικουλα μου.Λογο στρατου δεν εχω και πολυ χρονο να το ψαξω..αν ειναι ευκολο βοηθηστε με. Δεν εχει αυτοματη εστιαση,,,και επιπλεον εχει καλυτερο media player και flight mode και 256mb μνημη στην βασικη του συσκευασια. ειναι το μικρο αδελφακι του w800i :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Το w800 εννουσα για το πορτοκαλι του χρωμα...αυτο βασικα ψαχνω. Εκανα λαθος στο προηγουμενο μου post. Ξερεις αν πουλιεται ακομα ?? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Το w800 εννουσα για το πορτοκαλι του χρωμα...αυτο βασικα ψαχνω. Εκανα λαθος στο προηγουμενο μου post. Ξερεις αν πουλιεται ακομα ?? εχει καταργηθει.ισως το βρεις σε stock,κι εγω το εψαξα..και βρηκα καποια κομματια στο eml.gr. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Και εγώ εδώ βρήκα κάτι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Και εγώ εδώ βρήκα κάτι.:) καλα το βρηκες εσυ αλλα ποιος θα δωσει 390 ευρο γι'αυτο το κινητο.ΚΑΝΕΝΑΣ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε s/e w700i και νοκια 5300 δεν επελεξα αρχικα το s/e γιατι φοβαμαι πολυ το joystick(μην χαλασει απο νωρις) επισης ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2 ????? please απαντηστε το διλημα ειναι big Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts