Jump to content

κωδικοποιηση

GATE_1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας.πριν 2 μερες καπου πειρε το ματι μου οτι αυτο το μηνα κυκλοφορησαν 3 ταινιες οι οποιες εχουν τετοια κωδικοποιηση που κανενα προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορει δεν μπορει να κανει την απαραιτητη δουλεια για να τις αντιγραψουμε.γνωριζει καποιος για το θεμα αυτο?

γεια σας.πριν 2 μερες καπου πειρε το ματι μου οτι αυτο το μηνα κυκλοφορησαν 3 ταινιες οι οποιες εχουν τετοια κωδικοποιηση που κανενα προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορει δεν μπορει να κανει την απαραιτητη δουλεια για να τις αντιγραψουμε.γνωριζει καποιος για το θεμα αυτο?

Καλα...

Οτι κλειδωνει, ξεκλειδώνει ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Σ'εμενα παντως ετυχε πριν κανα μηνα. Shink και decrypter δεν καναν τιποτα. Δεν θυμαμαι ομως ποια ταινια ηταν..(Παιζει το Million Dollar Baby, δεν κοβω και το κεφαλι μου - Παντως ηταν σχετικα καινουργια)

AnyDvd και τα σκυλιά δεμένα....

http://www.slysoft.com/en/anydvd.html

φιλε pythagoras με το anydvd εγω δεν εχω καταφερει να γραψω ουτε μια ταινια.........βαζω συνδιασμο anydvd και clonedvd ...........και συνεχεια το clone κολαει γιατι ....λεει.... βρισκει κοδικοποιημενο αρχειο............μηποσ θελει τπτ ρυθμισεις?;) ;) ;)

φιλε pythagoras με το anydvd εγω δεν εχω καταφερει να γραψω ουτε μια ταινια.........βαζω συνδιασμο anydvd και clonedvd ...........και συνεχεια το clone κολαει γιατι ....λεει.... βρισκει κοδικοποιημενο αρχειο............μηποσ θελει τπτ ρυθμισεις?;) ;) ;)
Με το anydvd και το DVD Shrink δεν είχα ποτέ πρόβλημα (μόνο με κάτι sony protected).

Με το anydvd και το DVD Shrink δεν είχα ποτέ πρόβλημα (μόνο με κάτι sony protected).

θα δοκιμασω συνδιασμο anydvd και dvdshrink και θα σου πω.......

Λοιπόν, συνδιασμός AnyDVD και DVD Fab Decrypter για πέρασμα της ταινίας στον σκληρό, και μετά authoring με κάποιο εκ των CloneDVD, DVD Shrink...

Ότι προστασία και να έχει η ταινία, σπάει με αυτόν τον τρόπο! Το Million Dollar Baby έτσι το έγραψα...

ποιας εταιριας ειναι το anydvd?εγω παντως δεν ειχα προβλημα με ταινιες και τις γραφω με dvd shrink και decrypter.μια ταινια με μικρη γρατσουνια μονο με το decrypter καταφερα να την γραψω τα αλλα με εκοβαν.αληθεια οσες εχουν γρατσουνιες και δεν γραφοντε δεν υπαρχει περιπτωση να την γραψουμε με κανενα καταλληλο προγραμμα?εχετε καποιο υποψην σας?