GATE_1908 Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 γεια σας.πριν 2 μερες καπου πειρε το ματι μου οτι αυτο το μηνα κυκλοφορησαν 3 ταινιες οι οποιες εχουν τετοια κωδικοποιηση που κανενα προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορει δεν μπορει να κανει την απαραιτητη δουλεια για να τις αντιγραψουμε.γνωριζει καποιος για το θεμα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 γεια σας.πριν 2 μερες καπου πειρε το ματι μου οτι αυτο το μηνα κυκλοφορησαν 3 ταινιες οι οποιες εχουν τετοια κωδικοποιηση που κανενα προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορει δεν μπορει να κανει την απαραιτητη δουλεια για να τις αντιγραψουμε.γνωριζει καποιος για το θεμα αυτο? Καλα... Οτι κλειδωνει, ξεκλειδώνει ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Σ'εμενα παντως ετυχε πριν κανα μηνα. Shink και decrypter δεν καναν τιποτα. Δεν θυμαμαι ομως ποια ταινια ηταν..(Παιζει το Million Dollar Baby, δεν κοβω και το κεφαλι μου - Παντως ηταν σχετικα καινουργια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 AnyDvd και τα σκυλιά δεμένα.... http://www.slysoft.com/en/anydvd.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 AnyDvd και τα σκυλιά δεμένα.... http://www.slysoft.com/en/anydvd.html φιλε pythagoras με το anydvd εγω δεν εχω καταφερει να γραψω ουτε μια ταινια.........βαζω συνδιασμο anydvd και clonedvd ...........και συνεχεια το clone κολαει γιατι ....λεει.... βρισκει κοδικοποιημενο αρχειο............μηποσ θελει τπτ ρυθμισεις?;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 φιλε pythagoras με το anydvd εγω δεν εχω καταφερει να γραψω ουτε μια ταινια.........βαζω συνδιασμο anydvd και clonedvd ...........και συνεχεια το clone κολαει γιατι ....λεει.... βρισκει κοδικοποιημενο αρχειο............μηποσ θελει τπτ ρυθμισεις?;) ;) ;) Με το anydvd και το DVD Shrink δεν είχα ποτέ πρόβλημα (μόνο με κάτι sony protected). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Με το anydvd και το DVD Shrink δεν είχα ποτέ πρόβλημα (μόνο με κάτι sony protected). θα δοκιμασω συνδιασμο anydvd και dvdshrink και θα σου πω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Λοιπόν, συνδιασμός AnyDVD και DVD Fab Decrypter για πέρασμα της ταινίας στον σκληρό, και μετά authoring με κάποιο εκ των CloneDVD, DVD Shrink... Ότι προστασία και να έχει η ταινία, σπάει με αυτόν τον τρόπο! Το Million Dollar Baby έτσι το έγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ποιας εταιριας ειναι το anydvd?εγω παντως δεν ειχα προβλημα με ταινιες και τις γραφω με dvd shrink και decrypter.μια ταινια με μικρη γρατσουνια μονο με το decrypter καταφερα να την γραψω τα αλλα με εκοβαν.αληθεια οσες εχουν γρατσουνιες και δεν γραφοντε δεν υπαρχει περιπτωση να την γραψουμε με κανενα καταλληλο προγραμμα?εχετε καποιο υποψην σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts