para5 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Και απο αυτό έχω!!!! :O Εγώ νιώθω οτι θα πέσω ακόμα και αν είμαι ακίνητη, δεν κιυνιέμαι, φοβάμαι και τρέμω... :( A, σαν πολλοί μαζευτήκαμε τελικά! Θα κάνουμε λέσχη στο τέλος! Είμαστε όλοι Monk τελικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για διάφορες φοβίες στην Θεσσαλονίκη; Που πρέπει να αποτανθώ/ψάξω για να βρώ κάποια; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για διάφορες φοβίες στην Θεσσαλονίκη; Που πρέπει να αποτανθώ/ψάξω για να βρώ κάποια; Θα μαζευτουμε μια μερα ολοι οι φοβιτσιαρηδες του Myphone Για Group therapy Τι καλυτερο???? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 an dw katsarida trexw sa to spyro loui! 1.90 mantraxalos na fovamai ayta ta sk@@@@L@ki@!!! ntropi mou...:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Εννοείται ότι έχω τη γνωστή κατσαριδοφοβία... Δηλαδή αν έβλεπα μία κατσαρίδα και τύχαινε να είμαι μόνη μου, μάλλον θα την άφηνα να μαγαρίσει τα πάντα! Και όταν ήμουν μικρή, φοβόμουν να σηκώσω το τηλέφωνο. Όχι απλώς ντρεπόμουν, φοβόμουν! Αυτό τουλάχιστον το ξεπέρασα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 τη με8οδο παντοφλα την αγνοειτε?? παντως αν και στο σπιτι μου ευτυχως δεν εχω κατσαριδες(οι κυβοι του ραιντ κανουν δουλιτσα)αν τυχει και δω καμια να σουλατσαρει επειδη δε μαρεσει ο ηχος,το γνωστο κλαααααααατς,βρηκα νεα με8οδο...ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 εγω οποτε το εχω εφαρμοσει,δεν ειχα τετοιο προβλημα...ισως φταιει το μοντελο της σκουπας σου..εμενα οτι ρουφαει δε μπορει να βγει απο που8ενα παρα μονο αν πεταξεις ολη τη σακουλα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 εμενα με φοβιζει πολυ ο θανατος και οι ανιατες ασθενειες. το σκοταδι ευτυχως μεχρι τωρα δεν με αγγιζει. προσφατα ειχα κι ενα προβλημα,κρισεις πανικου,ενιωθα ζαλαδες κι οτι δεν αναπνεα σωστα και δεν ηταν λιγες οι φορες που πηγα στο νοσοκομειο.αυτο το προβλημα κρατησε καιρο και ειδικα την ζαλη την ειχα σχεδον σε ολη τν διαρκεια της ημερας,δεν φανταζεστε ποσο ενοχλητικο ηταν.δεν ξερω αν εχει παθει κανεις κατι παρομοιο. τα εψαξα ολα και γενικα δεν ειχα κατι παθολογικο αλλα τελικα ηταν ψυχολογικο το προβλημα μου.εφταιγε ο τροπος ζωης μου και γενικα καποια πραγματα που επνιγα μεσα μου κι ακομα πνιγω. ευτυχως παω πολυ καλυτερα παντως.φοβουμουν να ειμαι αναμεσα σε κοσμο,δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο με <<χτυπησε>>ξαφνικα,ευτυχως παντως το ξεπερναω. επισης φοβαμαι παρα πολυ τα νοσοκομεια και τα φαρμακα. φοβαμαι οτι δεν αγαπηθω ποτε πραγματικα. γενικα εχω αρχισει να φοβαμαι αρκετα πραγματα εκτος απο το σκοταδι.δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 egw fovamai ton diaolo!!!otan htan apokries to brady koimomouna kai ksafnika kata tis treis h wra ta mesanyxta niwthw na me skoudane sto krevati!!!Anoigw ta matia mou kai blepw ton patera mou dymeno diaolo!!!Fovidhthika kai apo tote oti exei na kanei sxesh me ton satana to apofeygw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 δηλαδη το αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι :p Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εμενα με φοβιζει πολυ ο θανατος και οι ανιατες ασθενειες. το σκοταδι ευτυχως μεχρι τωρα δεν με αγγιζει. προσφατα ειχα κι ενα προβλημα,κρισεις πανικου,ενιωθα ζαλαδες κι οτι δεν αναπνεα σωστα και δεν ηταν λιγες οι φορες που πηγα στο νοσοκομειο.αυτο το προβλημα κρατησε καιρο και ειδικα την ζαλη την ειχα σχεδον σε ολη τν διαρκεια της ημερας,δεν φανταζεστε ποσο ενοχλητικο ηταν.δεν ξερω αν εχει παθει κανεις κατι παρομοιο. τα εψαξα ολα και γενικα δεν ειχα κατι παθολογικο αλλα τελικα ηταν ψυχολογικο το προβλημα μου.εφταιγε ο τροπος ζωης μου και γενικα καποια πραγματα που επνιγα μεσα μου κι ακομα πνιγω. ευτυχως παω πολυ καλυτερα παντως.φοβουμουν να ειμαι αναμεσα σε κοσμο,δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο με <<χτυπησε>>ξαφνικα,ευτυχως παντως το ξεπερναω. επισης φοβαμαι παρα πολυ τα νοσοκομεια και τα φαρμακα. φοβαμαι οτι δεν αγαπηθω ποτε πραγματικα. γενικα εχω αρχισει να φοβαμαι αρκετα πραγματα εκτος απο το σκοταδι.δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ακριβως το ιδιο και εγω το παθαινω εχω παθει πολλες φορες κριση πανικου και εχω φτασει στο νοσοκομειο αλλα ολα οφειλονται σε ψυχολογικους παραγοντες τα λεγομενα ψυχοσωματικα!!!!Ποτε το ξεπερναω ποτε ξαναρχεται συνηθισα ποια!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Κατσαρίδες? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... :scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 εγω πάλι ρε παιδία ξέρετε τι φοβάμαι αλλα μήν το πείτε σε κανέναν..... τίς κλήσεις με απόκρυψη.... είχα φτάσει σε σημείο να αλλαξω αριθμο μόνο και μονο στήν ιδέα... χαζό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Οσοι φοβαστε ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.Μη καθεστε.Φατε μια κατσαριδα,βαλτε την στο χερι σας σηκωθειται στις 2 με το σκοταδι πηγεντε να δειτε ανθρωπους με ασθενειες.ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...... ισως.......... Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 μωρε λές?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ΝΑΙ βαλε φιλους σου να σε τρελανουν στην αποκρυψη... Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Οσοι φοβαστε ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.Μη καθεστε.Φατε μια κατσαριδα,βαλτε την στο χερι σας σηκωθειται στις 2 με το σκοταδι πηγεντε να δειτε ανθρωπους με ασθενειες.ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...... ισως.......... Κατσαρίδα? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Καλυτερα να φοβηθεις μια φορα και να το ξεπερασεις παρα να σε κηνυγα για ολη σου τη ζωη.............ΙΣΩΣ................... Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Καλυτερα να φοβηθεις μια φορα και να το ξεπερασεις παρα να σε κηνυγα για ολη σου τη ζωη.............ΙΣΩΣ................... Συμφωνω μαζι σου... Εχω καταληξει για τις φοβιες πως ειναι στο μυαλο μας!!!! Αν παμε κοντρα σε οτι μας φοβιζει τοτε μονο θα το ξεπερασουμε αλλα πως το καταφερνεις αυτο????????:wacko: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Οι μέθοδοι του piki είναι κάπως ανορθόδοξες.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 προς agelina 22(καπως ετσι) Πηγενε να δεις πραγματικα αρρωστους,παντρεψου γιατρο η μετακομισε στο ΙΚΑ Οι μέθοδοι του piki είναι κάπως ανορθόδοξες.:rolleyes: αλλα αν δε θες να πας σε ψυχολογο οι μονες............ Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 γιναμε ολοι ψυχολογοι εδω μεσα και ξερουμε τι ειναι κακο για ατομα με φοβιες και τι οχι... καλο 8α ηταν να σταματησουμε να δινουμε συμβουλες αυθαιρετα. καμια φορα παμε να κανουμε καλο και τα κανουμε χειροτερα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Ακριβως το ιδιο και εγω το παθαινω εχω παθει πολλες φορες κριση πανικου και εχω φτασει στο νοσοκομειο αλλα ολα οφειλονται σε ψυχολογικους παραγοντες τα λεγομενα ψυχοσωματικα!!!!Ποτε το ξεπερναω ποτε ξαναρχεται συνηθισα ποια!!!!!! κι αισθανεσαι και ζαλη?παντως αυτο που βλεπω τωρα τελευταια ειναι οτι πολλους εχει αρχισει και τους κυριευει αυτο το πραγμα:( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλημέρα σε όλους τους "Monk" ανά την Ελλάδα. Μπορεί η σελίδα να είναι παλιά, αλλά εγώ σήμερα την ανακάλυψα διότι είμαι καινούργια στην οικογένεια. Εγώ αγαπητά μου παιδιά πάσχω από κρίσεις πανικού. Δεν πέρνω φάρμακα.Αυτό το κουσούρι το απέκτησα πριν από 2-3 χρόνια περίπου, από ένα γιατρό στο ΚΑΤ, που μου έκανε μια ένεση στον ώμο για να μπορέσω να κουνήσω το χέρι μου, χωρίς να σφαδάζω από τους πόνους. Εγώ λοιπόν τρόμαξα και έπαθα κρίση πανικού.Δεν το πίστεψα όμως και νόμισα ότι ήταν αλλεργικό σοκ, από το συνδυασμό των φαρμάκων (η ένεση και το ενέσιμο παυσίπονο). Από τότε έχω κόψει τα χάπια εντελώς, παρ' όλο που πήγα σε αλλεργιολόγο και με διαβεβαίωσε ότι το συμβάν του ΚΑΤ δεν έχει να κάνει με αλλεργία αλλά με κρίση πανικού, εγώ το χαβά μου. Για να φανταστείτε την τρέλλα μου, έκανα εξέταση αίματος και είχα πολύ-πολύ χαμηλό σίδηρο.Έπρεπε να πάρω χάπια.Αγόρασα τα χάπια και επί 1 χρόνο τα πηγαινοέφερνα από το φαρμακείο στην κουζίνα και τούμπαλιν. Τα ξεκίνησα όμως πριν 3 περίπου μήνες, γιατί πρέπει να κάνω επέμβαση θυρωειδή και επιβάλεται να έχω κανονικές τιμές σιδήρου.Μη νομίζετε ότι δεν τρέμω στην ιδέα της επέμβασης, αλλά "κρατιέμαι" γιατί σκέφτομαι ότι μέσα σε ένα Νοσοκομείο, όλο και κάποιος γιατρός θα βρεθεί να με εξυπηρετήσει. Επίσης τρέμω όλα τα έντομα και ερπετά, ανεξαρτήτως μεγέθους, χρώματος και σχεδίου.Φοβάμαι ακόμα και μεγάλα μερμύγκια! Αν είναι δυνατόν! Αυτά καλά μου παιδιά, και μη χειρότερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ego exo fobia me tous odontiatrous giati otn imouna pio mikros (13 nomizo) piga se ena odontiatro o opoios mou evgale 2 dontia pou den kouniontousan xoris enesi kai xoris kamia alli anaisthisia.Apo tote opote mpaino se odontiatro tremo olokliros.Oxi tpt allo alla enas apo tous filous mou thelei na ginei odontiatros.Lete na arxiso na fovamai ki auton? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts