Jump to content

Φοβίες / συνήθειες

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ χωρίς ένα φωτάκι να κοιμηθω άσχετα αν ειμαι κουρασμένος ή όχι.

Κι εγω το ιδιο.Ενω γενικα δεν φοβαμαι το σκοταδι,οταν πεφτω για υπνο με αγριευει και για'υτο θελω παντα να υπαρχει ενα μικρο φως στον χωρο.Ακομα περισσοτερο με τρομαζει το να ξυπνησω ξαφνικα μεσα σε πισσα σκοταδι λογο διακοπης ρευματος.Μεχρι να βρω φως θα εχω εναν μικρο φοβο μηπως πεθανα/τυφλωθηκα.Κανα 2 φορες που ειχε καταιγιδα την νυχτα και κοιμομουν μου ειχε τυχει να πεφτει ενας πολυ δυνατος κεραυνος και στο καπακι να κοβεται το ρευμα.Εκει τα χρειαστηκα.Φανταστειτε το σοκ του να κοιμαστε βαθια και ξαφνικα να ξυπνατε απο ενα πολυ δυνατο,σχεδον εκκωφαντικο ΜΠΟΥΜ μεσα σε απολυτο σκοταδι.Μεχρι να βρω τον φακο εκλασα μεντες.Επισεις με φοβιζουν αρκετα τα νοσοκομεια,οι βελονες(των συριγγων,οχι του πλεξιματος) και ο οδοντιατρος.Αντιθετα δεν με τρομαζουν καθολου οι κηδειες,τα νεκροταφεια,τα φερετρα και γενικα οτιδειποτε εχει σχεση με τον θανατο.Αντιθετως ολα αυτα μου κινουν το ενδιαφερον και την περιεργεια.

Edited by NetSurfer_g7

• Απαντήσεις 271
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ χωρίς ένα φωτάκι να κοιμηθω άσχετα αν ειμαι κουρασμένος ή όχι.

Και εγώ επίσης!

Φοβίες ίσως οι ενέσεις και τα χτυπήματα με πολύ αίμα. Αηδιάζω με τις κατσαρίδες. Βασικά τις συχαίνομαι :wacko:

Χειρότερη φοβία; Να κάνω ποδήλατο και ενώ έχω τρέχω πολύ να μην πιάνουν τα φρένα μου! :O

Επίσης καθώς ένα χρόνο πριν έφαγα κατάμουτρα μια πόρτα αυτοκινήτου καθώς έκανα ποδήλατο, πλέον όταν κάνω στην πόλη φοβάμαι μην ανοίξει καμία πόρτα από το πουθενά... :ninja:

Όσο για κατσαρίδες και λοιπά ζωίφια δεν έχω θέμα...

• 2 months later...
Φοβάμαι το σκοτάδι. :cry: :ninja: :X Νομίζω πως κάτι υπάρχει μέσα στο σκοτάδι και θα μου κάνει κακό :(

ενώ δεν φοβάμαι τα ύψη (πχ μπορώ άνετα να βγω στο μπαλκόνι στον 5ο όροφο, να κοιτάξω από κάτω,χαλαρά), δεν μπορώ το star flyer του allou γιατί νιώθω ότι είμαι στον αέρα και το ίδιο συμβαίνει και με την κάμπια. ενώ δεν φοβάμαι το κατέβασμα από τα υπόλοιπα ύψη, όταν κάνει το πρώτο που είναι και το πιο ψηλό νιώθω ότι θα φύγω από τη θέση μου. :p

• Φοβάμαι το σκοτάδι

• Φοβάμαι το θάνατο

• Φοβάμαι να μην κάνω κανένα λάθος στον κώδικα

• Φοβάμαι το αύριο

• Φοβάμαι τα αεροπλάνα

Τη θάλασσα την αγαπώ......

• 8 months later...

Κοιτά μέσο της έκθεσης μπορείς να θεραπευτής και οι δυστυχώς οι βελόνες κτλ μεσα στη ζωή μας θα εμφανιστούν ε και πρέπει να της δοκιμάσουμε (σύγχρονη ιατρική...)

πάρε μερικές πληροφορίες http://www.behaviortreatment.gr/2015/01/eidikh-fovia-ti-einai-therapeia.html

όχι ακριβώς μικροβιοφοβία αλλά πλένω συχνά τα χέρια μου και χρησιμοποιώ και οινοπνευμα

φοβαμαι τον καρκινο,αν και καπνιζω.

μετα που ειδα την μητερα μου να παθαινει ανακοπη μπροστα μου,φοβαμαι καποιες φορες οτι θα το παθω κι εγω,τρομερο σοκ που δεν θα ξεπερασω ποτε.

ανεκαθεν οταν οδηγαω,ειτε μηχανη ειτε αμαξι,τα ματια μου κοιτανε παντα στον καθρεπτη,αν με ακολουθει κανεις για ωρα.

μου αρεσει το σκοταδι,νιωθω οτι γινομαι ενα,ειχα το συνηθειο με την μηχανη και πηγαινα σε κατι κακοτραχαλα βουνα και καθομουν μονος με τις ωρες.και σε κακοτοπιες μοναχικες.

δε μπορω να κοιμηθω με φως.

δε μπορω να κοιμηθω αν δεν ακουω τηλεοραση η ραδιο εστω για λιγο.

δεν μου αρεσει το ξημερωμα,οταν εβγαινα απο bar και ηταν μερα ηταν η χειροτερη μου.

οδηγαω μηχανη σε στενα με σταυροδρομια κι εχω παντα τον νου μου,γιατι νομιζω οτι θα πεταχτει καποιος με αυτοκινητο και θα με παρασυρει.

δε βγαινω ποτε βραδυ αν δεν κραταω κατι πανω μου ως μετρο προφυλαξης.οχι νομιμο,αλλα προτιμω την ζωη μου παρα να γινω ερμαιο καποιου διεστρεμμενου που μπορει να με αφησει στον τοπο για λιγα χρηματα η καποια αλλη κλοπη.

δεν εμπιστευομαι κανεναν,ποτε....πολλες φορες ουτε και μενα.

ειμαι υπερβολικα καχυποπτος χωρις ομως να το δειχνω στον αλλον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

όχι ακριβώς μικροβιοφοβία αλλά πλένω συχνά τα χέρια μου και χρησιμοποιώ και οινοπνευμα

Μεγάλο λάθος, θα καταστρέψεις τα χέρια σου, θα καούν από το οινόπνευμα.

Μεγάλο λάθος, θα καταστρέψεις τα χέρια σου, θα καούν από το οινόπνευμα.

χρησιμοποιώ καθαρό φαρμακευτικό οινοπνευμα όχι το μπλε, αλλά λες και με αυτό να χω θέμα

χρησιμοποιώ καθαρό φαρμακευτικό οινοπνευμα όχι το μπλε, αλλά λες και με αυτό να χω θέμα

Ναι, ξέρω ανθρώπους που το έκαναν συνέχεια και τα έκαψαν, πχ ταμίες .

Ναι, ξέρω ανθρώπους που το έκαναν συνέχεια και τα έκαψαν, πχ ταμίες .

σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου θα προσπαθήσω να το ελαττώσω

σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου θα προσπαθήσω να το ελαττώσω

Ρώτα σε φαρμακείο, πχ υπάρχουν αυτά που δεν θέλουν ξέπλυμα με νερό και είναι πιο φιλικά με το δέρμα.

Φοβάμαι την αποτυχία

Φοβάμαι μην απογοητεύσω αυτούς που πιστεύουν σ'εμένα

Τοτε,δεν ζεις για σενα,ζεις για τους αλλους και καθοριζεις τον εαυτο σου και τα θελω σου,συμφωνα με των αλλων,μεγαλο λαθος.

• 2 weeks later...
Φοβάμαι τον εαυτό μου. Επίσης τις πορσελάνινες κούκλες και τους κλόουν.. Γενικά ότι είναι ανθρωπόμορφο και άψυχο

Αν ποτέ με νευριασεις ξέρω τι θα σού στείλω ως αντίποινα:-P

ξέρεις τι πάθος είχε η συγχωρεμένη η μάνα μου με τις πορσελάνινες κούκλες?και πόσες είχε?και τώρα έχω εγώ....φυλαγμένες βέβαια καθώς κι εμένα κάτι μου κάνουν...

Τους κλόουν βασικά δεν τους πάω και φταίει το γεγονός ότι μικρός είχα δει το the it,φοβερή ταινία αλλά μίσησα τους κλόουν.

• 2 months later...

Φοβάμαι τις ενέσεις, τα νοσοκομεία και γενικά ότι έχει να κανει με γιατρούς.

Α! Κι έχετε ξαναδεί ολόκληρο μαντράχαλο να λιποθυμάει με μια σταλίτσα αίμα; :lol:

Νίκος Καζαντζάκης: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»

ΖΗΣΤΕ τη ζωη με τσαμπουκα και συνεση! ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!!! ))

υ.γ. Και για οσους φοβουνται τη θαλασσα (ενω γνωριζουν κολυμπι), φυκια κλπ: Μετα απο 20 χρονια ψαροντουφεκου (με ανασα οχι μπουκαλα) σας λεω οτι ειναι πιο ομορφος ο κοσμος εκει κατω. Δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ επικινδυνο, και τα φυκια ονομαζονται λειβάδια ποσειδωνιας και εχω ξαπλωσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χιλιαδες φορες μεσα τους και ΤΙΠΟΤΕ δεν με "εφαγε"...! Αυτα και καλο καλοκαιρι!:p