NetSurfer_g7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Δεν μπορώ χωρίς ένα φωτάκι να κοιμηθω άσχετα αν ειμαι κουρασμένος ή όχι. Κι εγω το ιδιο.Ενω γενικα δεν φοβαμαι το σκοταδι,οταν πεφτω για υπνο με αγριευει και για'υτο θελω παντα να υπαρχει ενα μικρο φως στον χωρο.Ακομα περισσοτερο με τρομαζει το να ξυπνησω ξαφνικα μεσα σε πισσα σκοταδι λογο διακοπης ρευματος.Μεχρι να βρω φως θα εχω εναν μικρο φοβο μηπως πεθανα/τυφλωθηκα.Κανα 2 φορες που ειχε καταιγιδα την νυχτα και κοιμομουν μου ειχε τυχει να πεφτει ενας πολυ δυνατος κεραυνος και στο καπακι να κοβεται το ρευμα.Εκει τα χρειαστηκα.Φανταστειτε το σοκ του να κοιμαστε βαθια και ξαφνικα να ξυπνατε απο ενα πολυ δυνατο,σχεδον εκκωφαντικο ΜΠΟΥΜ μεσα σε απολυτο σκοταδι.Μεχρι να βρω τον φακο εκλασα μεντες.Επισεις με φοβιζουν αρκετα τα νοσοκομεια,οι βελονες(των συριγγων,οχι του πλεξιματος) και ο οδοντιατρος.Αντιθετα δεν με τρομαζουν καθολου οι κηδειες,τα νεκροταφεια,τα φερετρα και γενικα οτιδειποτε εχει σχεση με τον θανατο.Αντιθετως ολα αυτα μου κινουν το ενδιαφερον και την περιεργεια. Edited March 10, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δεν μπορώ χωρίς ένα φωτάκι να κοιμηθω άσχετα αν ειμαι κουρασμένος ή όχι. Και εγώ επίσης! Φοβίες ίσως οι ενέσεις και τα χτυπήματα με πολύ αίμα. Αηδιάζω με τις κατσαρίδες. Βασικά τις συχαίνομαι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χειρότερη φοβία; Να κάνω ποδήλατο και ενώ έχω τρέχω πολύ να μην πιάνουν τα φρένα μου! :O Επίσης καθώς ένα χρόνο πριν έφαγα κατάμουτρα μια πόρτα αυτοκινήτου καθώς έκανα ποδήλατο, πλέον όταν κάνω στην πόλη φοβάμαι μην ανοίξει καμία πόρτα από το πουθενά... :ninja: Όσο για κατσαρίδες και λοιπά ζωίφια δεν έχω θέμα... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 "Nothing is to be feared but fear itself" Francis Bacon Άγγλος φιλόσοφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Φοβάμαι το σκοτάδι. :cry: :ninja: :X Νομίζω πως κάτι υπάρχει μέσα στο σκοτάδι και θα μου κάνει κακό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μπορω να πω οτι εχω αναπτυξει μια αγοραφοβια. Περα απο αυτο δεν μου ερχεται κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ενώ δεν φοβάμαι τα ύψη (πχ μπορώ άνετα να βγω στο μπαλκόνι στον 5ο όροφο, να κοιτάξω από κάτω,χαλαρά), δεν μπορώ το star flyer του allou γιατί νιώθω ότι είμαι στον αέρα και το ίδιο συμβαίνει και με την κάμπια. ενώ δεν φοβάμαι το κατέβασμα από τα υπόλοιπα ύψη, όταν κάνει το πρώτο που είναι και το πιο ψηλό νιώθω ότι θα φύγω από τη θέση μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Φοβάμαι το σκοτάδι Φοβάμαι το θάνατο Φοβάμαι να μην κάνω κανένα λάθος στον κώδικα Φοβάμαι το αύριο Φοβάμαι τα αεροπλάνα Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkal Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Κοιτά μέσο της έκθεσης μπορείς να θεραπευτής και οι δυστυχώς οι βελόνες κτλ μεσα στη ζωή μας θα εμφανιστούν ε και πρέπει να της δοκιμάσουμε (σύγχρονη ιατρική...) πάρε μερικές πληροφορίες http://www.behaviortreatment.gr/2015/01/eidikh-fovia-ti-einai-therapeia.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 όχι ακριβώς μικροβιοφοβία αλλά πλένω συχνά τα χέρια μου και χρησιμοποιώ και οινοπνευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 φοβαμαι τον καρκινο,αν και καπνιζω. μετα που ειδα την μητερα μου να παθαινει ανακοπη μπροστα μου,φοβαμαι καποιες φορες οτι θα το παθω κι εγω,τρομερο σοκ που δεν θα ξεπερασω ποτε. ανεκαθεν οταν οδηγαω,ειτε μηχανη ειτε αμαξι,τα ματια μου κοιτανε παντα στον καθρεπτη,αν με ακολουθει κανεις για ωρα. μου αρεσει το σκοταδι,νιωθω οτι γινομαι ενα,ειχα το συνηθειο με την μηχανη και πηγαινα σε κατι κακοτραχαλα βουνα και καθομουν μονος με τις ωρες.και σε κακοτοπιες μοναχικες. δε μπορω να κοιμηθω με φως. δε μπορω να κοιμηθω αν δεν ακουω τηλεοραση η ραδιο εστω για λιγο. δεν μου αρεσει το ξημερωμα,οταν εβγαινα απο bar και ηταν μερα ηταν η χειροτερη μου. οδηγαω μηχανη σε στενα με σταυροδρομια κι εχω παντα τον νου μου,γιατι νομιζω οτι θα πεταχτει καποιος με αυτοκινητο και θα με παρασυρει. δε βγαινω ποτε βραδυ αν δεν κραταω κατι πανω μου ως μετρο προφυλαξης.οχι νομιμο,αλλα προτιμω την ζωη μου παρα να γινω ερμαιο καποιου διεστρεμμενου που μπορει να με αφησει στον τοπο για λιγα χρηματα η καποια αλλη κλοπη. δεν εμπιστευομαι κανεναν,ποτε....πολλες φορες ουτε και μενα. ειμαι υπερβολικα καχυποπτος χωρις ομως να το δειχνω στον αλλον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 όχι ακριβώς μικροβιοφοβία αλλά πλένω συχνά τα χέρια μου και χρησιμοποιώ και οινοπνευμα Μεγάλο λάθος, θα καταστρέψεις τα χέρια σου, θα καούν από το οινόπνευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μεγάλο λάθος, θα καταστρέψεις τα χέρια σου, θα καούν από το οινόπνευμα. χρησιμοποιώ καθαρό φαρμακευτικό οινοπνευμα όχι το μπλε, αλλά λες και με αυτό να χω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φοβάμαι την αποτυχία Φοβάμαι μην απογοητεύσω αυτούς που πιστεύουν σ'εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 χρησιμοποιώ καθαρό φαρμακευτικό οινοπνευμα όχι το μπλε, αλλά λες και με αυτό να χω θέμα Ναι, ξέρω ανθρώπους που το έκαναν συνέχεια και τα έκαψαν, πχ ταμίες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι, ξέρω ανθρώπους που το έκαναν συνέχεια και τα έκαψαν, πχ ταμίες . σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου θα προσπαθήσω να το ελαττώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου θα προσπαθήσω να το ελαττώσω Ρώτα σε φαρμακείο, πχ υπάρχουν αυτά που δεν θέλουν ξέπλυμα με νερό και είναι πιο φιλικά με το δέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φοβάμαι την αποτυχία Φοβάμαι μην απογοητεύσω αυτούς που πιστεύουν σ'εμένα Τοτε,δεν ζεις για σενα,ζεις για τους αλλους και καθοριζεις τον εαυτο σου και τα θελω σου,συμφωνα με των αλλων,μεγαλο λαθος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φοβάμαι τον εαυτό μου. Επίσης τις πορσελάνινες κούκλες και τους κλόουν.. Γενικά ότι είναι ανθρωπόμορφο και άψυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φοβάμαι τον εαυτό μου. Επίσης τις πορσελάνινες κούκλες και τους κλόουν.. Γενικά ότι είναι ανθρωπόμορφο και άψυχο Αν ποτέ με νευριασεις ξέρω τι θα σού στείλω ως αντίποινα:-P ξέρεις τι πάθος είχε η συγχωρεμένη η μάνα μου με τις πορσελάνινες κούκλες?και πόσες είχε?και τώρα έχω εγώ....φυλαγμένες βέβαια καθώς κι εμένα κάτι μου κάνουν... Τους κλόουν βασικά δεν τους πάω και φταίει το γεγονός ότι μικρός είχα δει το the it,φοβερή ταινία αλλά μίσησα τους κλόουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Φοβάμαι τις ενέσεις, τα νοσοκομεία και γενικά ότι έχει να κανει με γιατρούς. Α! Κι έχετε ξαναδεί ολόκληρο μαντράχαλο να λιποθυμάει με μια σταλίτσα αίμα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarisDiver Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Νίκος Καζαντζάκης: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» ΖΗΣΤΕ τη ζωη με τσαμπουκα και συνεση! ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!!! )) υ.γ. Και για οσους φοβουνται τη θαλασσα (ενω γνωριζουν κολυμπι), φυκια κλπ: Μετα απο 20 χρονια ψαροντουφεκου (με ανασα οχι μπουκαλα) σας λεω οτι ειναι πιο ομορφος ο κοσμος εκει κατω. Δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ επικινδυνο, και τα φυκια ονομαζονται λειβάδια ποσειδωνιας και εχω ξαπλωσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χιλιαδες φορες μεσα τους και ΤΙΠΟΤΕ δεν με "εφαγε"...! Αυτα και καλο καλοκαιρι!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts