phovos Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Ένας φίλος μου αγόρασε προχθές τον WESTERN DIGITAL 200GB WD2000JB 7200RPM ATA100 και αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα για την αναγνώριση του απο το λειτουργικό και την εγκατάστασή του. To PC είναι P4 με μία MSI motherboard, αγορασμένο τον Σεπτέμβρη του 2002. Βλέπει τον σκληρό σαν 131 GB, ενώ στο bios, αλλά και όταν κάνει boot το μηχανήμα και όταν μας παραθέτει τα IRQ`s και πληροφορίες για μνήμη, επεξεργαστή και τα συναφή πρίνο ξεκινήσει το λειτουργικό τον βλέπει σαν 200άρη. Δοκίμασα να γράψω απο την αρχή τα Win XP στον συγκεκριμένο σκληρό χωρίς και όταν πάω να κάνω την διαμόρφωση, πάλι το βλέπει σαν 130άρη. Τι να φταίει;;; Το bios έχει την τελευταία έκδοσή του. Τον συγκεκριμένο σκληρό τον έχω τόσο σε SATA, όσο και ΑΤΑ100 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα παρόμοιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ένας φίλος μου αγόρασε προχθές τον WESTERN DIGITAL 200GB WD2000JB 7200RPM ATA100 και αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα για την αναγνώριση του απο το λειτουργικό και την εγκατάστασή του. To PC είναι P4 με μία MSI motherboard, αγορασμένο τον Σεπτέμβρη του 2002. Βλέπει τον σκληρό σαν 131 GB, ενώ στο bios, αλλά και όταν κάνει boot το μηχανήμα και όταν μας παραθέτει τα IRQ`s και πληροφορίες για μνήμη, επεξεργαστή και τα συναφή πρίνο ξεκινήσει το λειτουργικό τον βλέπει σαν 200άρη. Δοκίμασα να γράψω απο την αρχή τα Win XP στον συγκεκριμένο σκληρό χωρίς και όταν πάω να κάνω την διαμόρφωση, πάλι το βλέπει σαν 130άρη. Τι να φταίει;;; Το bios έχει την τελευταία έκδοσή του. Τον συγκεκριμένο σκληρό τον έχω τόσο σε SATA, όσο και ΑΤΑ100 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα παρόμοιο. Καλημέρα...:happy: Κοίτα παρακάτω αν θες...;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1256041#post1256041 "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 kormos λεει πως βλεπει το σκληρο, αλλα αντι για 200αρη τον βλεπει 130αρη. Φιλε μου απλα πρεπει να περασετε στο SP2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 :X Μόλις βρήκα άλλο ένα topic όσον αφορά το πρόβλημα του μεγέθους χωρητικότητας του σκληρού δίσκου μιας και έχει αναφερθεί ποιό παλιά...;) Καλή τελικά η αναζήτηση στα forum :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=104156 "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts