Jump to content

Καλοκαίρι και ...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakalisX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: :lol: γι'αυτο ηταν μια καρφωμενη μεσα και δεν μπορουσε να περπατησει?

:lol: :lol: Τα τακούνια μπορεί να έχουν και άλλο σκοπό (πχ: φαινεται σαφέστατα ψηλότερη αν και στην άμμο το πολύ-πολύ να την έβλεπες σαραδιασμένη κάτω λόγο του οτι δεν θα μπορούσε να κρατήσει ισορροπία):lol: :lol:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

• Απαντήσεις 123
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol: :lol: Τα τακούνια μπορεί να έχουν και άλλο σκοπό (πχ: φαινεται σαφέστατα ψηλότερη αν και στην άμμο το πολύ-πολύ να την έβλεπες σαραδιασμένη κάτω λόγο του οτι δεν θα μπορούσε να κρατήσει ισορροπία):lol: :lol:

εχει παντως κατι γυναικες....πολυ ψωναρες! ολο τακουνι ειναι! ακομα και φορμα να φορανε παπουτσια με τακουνια βαζουν!

Never Give Up:!:

Join friend!

καλα οταν δεις κολεμα με μισο τονο μεικ απ να βγαινει απο την θαλασσα θα σκασετε απο τα γελια σαν την οικογενια ανταμς κατι

καλα οταν δεις κολεμα με μισο τονο μεικ απ να βγαινει απο την θαλασσα θα σκασετε απο τα γελια σαν την οικογενια ανταμς κατι

Ρε γμτ δεν έχω δει ναβγαίνουν από τη θάλασσα,έχω πετύχει όμως να έρχονται "παστωμένες" στην παραλία με το περιοδικό αγκαλιά..

Χάνω πολλά..;;;

τι χανεις ξερεις τι γυμναστικη κανει το γελιο?.....

Ξέρω ξέρω..

Δεν μπορεί όλο και σε κάποια παραλία θα κυκλοφορήσουν και φέτος και μπορεί να πετύχω καμία..:shifty: :lol:

Ξέρω ξέρω..

Δεν μπορεί όλο και σε κάποια παραλία θα κυκλοφορήσουν και φέτος και μπορεί να πετύχω καμία..:shifty: :lol:

οποιος πετυχαινει καποια να την βγαζει φωτο με το κινητο

να στειλουμε στο titinaki που δεν εχει δει να γελασει:)

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Ρε γμτ δεν έχω δει ναβγαίνουν από τη θάλασσα,έχω πετύχει όμως να έρχονται "παστωμένες" στην παραλία με το περιοδικό αγκαλιά..

Χάνω πολλά..;;;

thn epomenh fora pou 8a deis mia tetoia na kataftanei sthn paralia,des thn otan 8a bgainei apo thn 8alassa os allh afrodith(tromara tous)

to make up 8a einai anepafo ka8os einai sa tis papies..kai na bouthksoun to kefali tous den allionetai tpt

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

παντως θελω να δω τι πιο σεξυ απο το σορτσακι θα βγει φετος στη μοδα.Περσι οποτε το φοραγε η κοπελα μου με αναβε:ninja: :ninja: :ninja: .....(και εγω εμενα σε κοσμια πλαισια παντα-τουλαχιστον οταν ειμασταν σε δημοσιο χωρο_):lol: :lol:

Εμενα απ'την αλλη αυτο το σορτσακι μου φαινεται πολυ κακογουστο...και ΔΕΝ παει σε ολες,ελεος!!!:rolleyes: :p Μονο σε οσες εχουν το αναλογο σωμα,ωραια ποδια & καποιο υψος!;)

• 2 weeks later...

ax kalokairi!!!!!

diakopes, ouzaki,ioni, aigaio, lepta gynaikeia pantelonia me string apo mesa, ntaglarades swmatarades pou kanoun geloio kamaki, idrwtas, myrwdies, entoma, pontikia, kaysaerio...

thee mou, sixainomai to kalokairi!

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω....

Δε μιλήσατε όμως για τα μαγιώ που φοράν ή δε φοράν....:cool: :cool: :cool:

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω....

Έχεις σκεφτεί ότι και οι άλλοι μπορεί να γελάνε με τους κάγκουρες που αράζουν με ένα φραπέ και χαζεύουν κάθε κώ*λο που περνάει?:)

No offence dude:)

Νομιζω πως ολοι & ολες κοιταζουν τι φοραει καποιος/καποια,ειδικα το καλοκαιρι.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι αυτοι θεωρουνται "καγκουρες"...:rolleyes:

Έστω και αν δεν γελώ με τα νούμερα που περνάνε το υπόλοιπο σετάκι το έχω πεθυμήσει πολύ. Άντε να ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά-σιγά.

Έχεις σκεφτεί ότι και οι άλλοι μπορεί να γελάνε με τους κάγκουρες που αράζουν με ένα φραπέ και χαζεύουν κάθε κώ*λο που περνάει?:)

No offence dude:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Κορυφαιος ο Κωνσταντινος!

:lol::lol::lol:

Εμενα απ'την αλλη αυτο το σορτσακι μου φαινεται πολυ κακογουστο...και ΔΕΝ παει σε ολες,ελεος!!!:rolleyes: :p Μονο σε οσες εχουν το αναλογο σωμα,ωραια ποδια & καποιο υψος!;)

εμένα αυτό το σορτσάκι μου αρέσει πάρα πολύ στις γυναίκες!!! είναι κορυφαίο!!!:D :D :D

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αυτο το φορανε μονο τα χαϊβάνια?

Mutilator :shifty:

Αυτο το φορανε μονο τα χαϊβάνια?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p

κορυφαιο:lol: :lol:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

sostosssssssss:) xexe!!

να σας πω εγω τι παιζει με τα κοριτσια 12-13-14 που ειναι και στη ηλικια μου.επειδη ειμαι σε επαρχια, κ δν υπαρχει πολυ κινηση, ολα τα κοριτσια μεχρι να τελειωσουν το γυμνασιο το εχουν κανει, ενω υπαρχουν κ εξαιρεσεις που το εχουν κανει κ απο την πρωτη γυμνασιου οπως ολα τα κοριτσια απο τις πολεις.αλλα πραγματι εχουμε ξεφυγει.τα αγορια οχι κ τοσο, αλλα τα κοριτσια...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

να σας πω εγω τι παιζει με τα κοριτσια 12-13-14 που ειναι και στη ηλικια μου.επειδη ειμαι σε επαρχια, κ δν υπαρχει πολυ κινηση, ολα τα κοριτσια μεχρι να τελειωσουν το γυμνασιο το εχουν κανει, ενω υπαρχουν κ εξαιρεσεις που το εχουν κανει κ απο την πρωτη γυμνασιου οπως ολα τα κοριτσια απο τις πολεις.αλλα πραγματι εχουμε ξεφυγει.τα αγορια οχι κ τοσο, αλλα τα κοριτσια...

xalia i koinwnia ... xalia!!!!!:p :p :p

Δηλαδη αυτο συμβαινει "σ'ολα τα κοριτσια στις πολεις"?:confused: Μπααα...δε θα το'λεγα...αλλο τι λες για να το παιξεις "αντρας" ή "γυναικα" κι αλλο τι κανεις στην πραγματικοτητα...:X ;)