titinaki_1 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 :lol: :lol: γι'αυτο ηταν μια καρφωμενη μεσα και δεν μπορουσε να περπατησει? :lol: :lol: Τα τακούνια μπορεί να έχουν και άλλο σκοπό (πχ: φαινεται σαφέστατα ψηλότερη αν και στην άμμο το πολύ-πολύ να την έβλεπες σαραδιασμένη κάτω λόγο του οτι δεν θα μπορούσε να κρατήσει ισορροπία):lol: :lol: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 :lol: :lol: Τα τακούνια μπορεί να έχουν και άλλο σκοπό (πχ: φαινεται σαφέστατα ψηλότερη αν και στην άμμο το πολύ-πολύ να την έβλεπες σαραδιασμένη κάτω λόγο του οτι δεν θα μπορούσε να κρατήσει ισορροπία):lol: :lol: εχει παντως κατι γυναικες....πολυ ψωναρες! ολο τακουνι ειναι! ακομα και φορμα να φορανε παπουτσια με τακουνια βαζουν! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 καλα οταν δεις κολεμα με μισο τονο μεικ απ να βγαινει απο την θαλασσα θα σκασετε απο τα γελια σαν την οικογενια ανταμς κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 καλα οταν δεις κολεμα με μισο τονο μεικ απ να βγαινει απο την θαλασσα θα σκασετε απο τα γελια σαν την οικογενια ανταμς κατι Ρε γμτ δεν έχω δει ναβγαίνουν από τη θάλασσα,έχω πετύχει όμως να έρχονται "παστωμένες" στην παραλία με το περιοδικό αγκαλιά.. Χάνω πολλά..;;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 τι χανεις ξερεις τι γυμναστικη κανει το γελιο?..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 τι χανεις ξερεις τι γυμναστικη κανει το γελιο?..... Ξέρω ξέρω.. Δεν μπορεί όλο και σε κάποια παραλία θα κυκλοφορήσουν και φέτος και μπορεί να πετύχω καμία..:shifty: :lol: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ξέρω ξέρω.. Δεν μπορεί όλο και σε κάποια παραλία θα κυκλοφορήσουν και φέτος και μπορεί να πετύχω καμία..:shifty: :lol: οποιος πετυχαινει καποια να την βγαζει φωτο με το κινητο να στειλουμε στο titinaki που δεν εχει δει να γελασει:) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ρε γμτ δεν έχω δει ναβγαίνουν από τη θάλασσα,έχω πετύχει όμως να έρχονται "παστωμένες" στην παραλία με το περιοδικό αγκαλιά.. Χάνω πολλά..;;; thn epomenh fora pou 8a deis mia tetoia na kataftanei sthn paralia,des thn otan 8a bgainei apo thn 8alassa os allh afrodith(tromara tous) to make up 8a einai anepafo ka8os einai sa tis papies..kai na bouthksoun to kefali tous den allionetai tpt Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 παντως θελω να δω τι πιο σεξυ απο το σορτσακι θα βγει φετος στη μοδα.Περσι οποτε το φοραγε η κοπελα μου με αναβε:ninja: :ninja: :ninja: .....(και εγω εμενα σε κοσμια πλαισια παντα-τουλαχιστον οταν ειμασταν σε δημοσιο χωρο_):lol: :lol: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Εμενα απ'την αλλη αυτο το σορτσακι μου φαινεται πολυ κακογουστο...και ΔΕΝ παει σε ολες,ελεος!!!:rolleyes: :p Μονο σε οσες εχουν το αναλογο σωμα,ωραια ποδια & καποιο υψος!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 ax kalokairi!!!!! diakopes, ouzaki,ioni, aigaio, lepta gynaikeia pantelonia me string apo mesa, ntaglarades swmatarades pou kanoun geloio kamaki, idrwtas, myrwdies, entoma, pontikia, kaysaerio... thee mou, sixainomai to kalokairi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω.... Δε μιλήσατε όμως για τα μαγιώ που φοράν ή δε φοράν....:cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω.... Δε μιλήσατε όμως για τα μαγιώ που φοράν ή δε φοράν....:cool: :cool: :cool: Έχεις σκεφτεί ότι και οι άλλοι μπορεί να γελάνε με τους κάγκουρες που αράζουν με ένα φραπέ και χαζεύουν κάθε κώ*λο που περνάει?:) No offence dude:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Νομιζω πως ολοι & ολες κοιταζουν τι φοραει καποιος/καποια,ειδικα το καλοκαιρι.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι αυτοι θεωρουνται "καγκουρες"...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω.... Έστω και αν δεν γελώ με τα νούμερα που περνάνε το υπόλοιπο σετάκι το έχω πεθυμήσει πολύ. Άντε να ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά-σιγά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Έχεις σκεφτεί ότι και οι άλλοι μπορεί να γελάνε με τους κάγκουρες που αράζουν με ένα φραπέ και χαζεύουν κάθε κώ*λο που περνάει?:) No offence dude:) ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Κορυφαιος ο Κωνσταντινος! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εμενα απ'την αλλη αυτο το σορτσακι μου φαινεται πολυ κακογουστο...και ΔΕΝ παει σε ολες,ελεος!!!:rolleyes: :p Μονο σε οσες εχουν το αναλογο σωμα,ωραια ποδια & καποιο υψος!;) εμένα αυτό το σορτσάκι μου αρέσει πάρα πολύ στις γυναίκες!!! είναι κορυφαίο!!!:D :D :D Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω.... Αυτο το φορανε μονο τα χαϊβάνια? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Αυτο το φορανε μονο τα χαϊβάνια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p κορυφαιο:lol: :lol: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αράζεις στην παραλία με ο γυαλί, το χαϊβανέζικο το πουκαμισάκι, την φραπεδιά και να γελάς με ότι νούμερο κυκλοφορεί έξω.... Δε μιλήσατε όμως για τα μαγιώ που φοράν ή δε φοράν....:cool: :cool: :cool: sostosssssssss:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 να σας πω εγω τι παιζει με τα κοριτσια 12-13-14 που ειναι και στη ηλικια μου.επειδη ειμαι σε επαρχια, κ δν υπαρχει πολυ κινηση, ολα τα κοριτσια μεχρι να τελειωσουν το γυμνασιο το εχουν κανει, ενω υπαρχουν κ εξαιρεσεις που το εχουν κανει κ απο την πρωτη γυμνασιου οπως ολα τα κοριτσια απο τις πολεις.αλλα πραγματι εχουμε ξεφυγει.τα αγορια οχι κ τοσο, αλλα τα κοριτσια... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 να σας πω εγω τι παιζει με τα κοριτσια 12-13-14 που ειναι και στη ηλικια μου.επειδη ειμαι σε επαρχια, κ δν υπαρχει πολυ κινηση, ολα τα κοριτσια μεχρι να τελειωσουν το γυμνασιο το εχουν κανει, ενω υπαρχουν κ εξαιρεσεις που το εχουν κανει κ απο την πρωτη γυμνασιου οπως ολα τα κοριτσια απο τις πολεις.αλλα πραγματι εχουμε ξεφυγει.τα αγορια οχι κ τοσο, αλλα τα κοριτσια... xalia i koinwnia ... xalia!!!!!:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Αυτο το φορανε μονο τα χαϊβάνια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 xalia i koinwnia ... xalia!!!!!:p :p :p ase nai katantia !!:) xxexexexexe:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 να σας πω εγω τι παιζει με τα κοριτσια 12-13-14 που ειναι και στη ηλικια μου.επειδη ειμαι σε επαρχια, κ δν υπαρχει πολυ κινηση, ολα τα κοριτσια μεχρι να τελειωσουν το γυμνασιο το εχουν κανει, ενω υπαρχουν κ εξαιρεσεις που το εχουν κανει κ απο την πρωτη γυμνασιου οπως ολα τα κοριτσια απο τις πολεις.αλλα πραγματι εχουμε ξεφυγει.τα αγορια οχι κ τοσο, αλλα τα κοριτσια... Δηλαδη αυτο συμβαινει "σ'ολα τα κοριτσια στις πολεις"?:confused: Μπααα...δε θα το'λεγα...αλλο τι λες για να το παιξεις "αντρας" ή "γυναικα" κι αλλο τι κανεις στην πραγματικοτητα...:X ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts