sakalisX Δημοσιεύτηκε March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2006 ΜΕ καθε επιφυλαξη(το προηγουμενο κλειδωθηκε απο οτι ειδα) επαναφερω αυτο το τιμημενο Thread.Με αφορμη λοιπον την Ανοιξη και τη σχετικη ανοδο θερμοκρασιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 to kalokairi einai gia na ntunese xalaraaa!!!! ena tzinaki ki ena t-shirt apo pano kai eisai ok !!oute na skeftese oute tpt !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μαλλον δεν καταλαβες απολυτα το...βαθυτερο νοημα του παροντος thread...:p :lol: :shifty: Παντως αρχισε και φετος η...σεζον!Δυναμικα οπως και περυσι θα ελεγα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Όντως, Στην παραλία Θεσσαλονίκης και στην Τσιμισκή, ακόμα δεν περάσανε τα κρύα και η πασαρέλλα άρχισε! Εγώ φίλοι μου δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Άντε η φοιτήτρια, πέρασε, ενθουσιάστηκε, ξέσκασε και τα πέταξε όλα έξω. Άντε η ντόπια συναγωνίζεται την φοιτήτρια. Τα κοριτσάκια τα μικρά γιατί γυρνάνε με τις ανύπαρκτες φουστίτσες και τα άσπρα κολάν; ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; Για όνομα δηλαδή!!:!: Από 13 χρονών έχουνε ξεφύγει πλέον! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ; ΟΕΟ ; :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Και να'ταν μονο τα ρουχα των 13-14-15χρονων...ειναι & το ξεκ@λο υφος τους...ουτε οι σαρανταρες δεν κανουν ετσι μολις δουν αντρα...:lol: Καποιος να τα μαζεψει τα μικρα...:p :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Είμαι περίεργος να δω σε τι επίπεδο έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα το 2006:O Θα κατέβω μέσα Απρίλη Αθήνα,λέτε να πάθω κανά πανικό επειδή θα δω ότι ξαφνικά "καλοκαίριασε" στην χώρα μας;:worry: :shock: :drool: Δεν νομίζω οι προηγούμενοι να εννοείτε ότι άρχισε από τώρα η καλοκαιρινή σεζόν για τα καλά...:w00t: :innocent: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Είμαι περίεργος να δω σε τι επίπεδο έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα το 2006:O H...εξελιξη παρατηρειται κυριως στα ανηλικα...:p :blink: Οι υπολοιπες οπως περυσι,τουλαχιστον μεχρι τωρα...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Απο συζητησεις παντως που εχω κανει με κοπελες..διαφορων ηλικιων..ολες λιγο πολυ λενε τα ιδια για αυτο το θεμα......... "Μααα....δεν το κανουμε για να προκαλεσουμε, η γιατι θελουμε να τραβηξουμε την προσοχη, η γιατι γουσταρουμε να "τα βγαζουμε ολα εξω"...........το κανουμε γιατι μας αρεσει το χρωμα-σχημα φουστας, μπλουζας για να συνδιασουμε με αλλα ρουχα η αξεσουαρ επανω μας, η γιατι ειναι της μοδας........:p ....εεε...εχει και αρκετη ζεστη το καλοκαιρι...οποτε ειναι "πρακτικα ρουχα"...αυτα που εσεις ονομαζετε προκλητικα......:X Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Kαλα,βλακειες...:rolleyes: σιγα μην το κανουν & για την ψυχη της μανας τους...δηλαδη αν δε φορεσουν το στριγκακι να κανει αντιθεση με τη διαφανη φουστα θα...ζεσταινονται?:lol: Ή αν το τοπ ειναι λιγο & οχι μεχρι τα βυζια θα...ιδρωσουν?:p Αυτο που ξερω ειναι οτι ακολουθουν τη μοδα αρκει να ειναι σεξυ...εχουν βγει κατα καιρους διαφορα ρουχα στυλ...καλογριας κι εχουν παει ακλαφτα...γιατι αραγε???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Απο συζητησεις παντως που εχω κανει με κοπελες..διαφορων ηλικιων..ολες λιγο πολυ λενε τα ιδια για αυτο το θεμα......... "Μααα....δεν το κανουμε για να προκαλεσουμε, η γιατι θελουμε να τραβηξουμε την προσοχη, η γιατι γουσταρουμε να "τα βγαζουμε ολα εξω"...........το κανουμε γιατι μας αρεσει το χρωμα-σχημα φουστας, μπλουζας για να συνδιασουμε με αλλα ρουχα η αξεσουαρ επανω μας, η γιατι ειναι της μοδας........:p ....εεε...εχει και αρκετη ζεστη το καλοκαιρι...οποτε ειναι "πρακτικα ρουχα"...αυτα που εσεις ονομαζετε προκλητικα......:X κορυφαίο.αλλά εγώ είμαι υπέρ αυτής της απελευθέρωσης και προτείνω όλες οι γυναίκες απο 18 και άνω να κυκλοφορούν με τον λιγότερο δυνατό εξοπλισμό.είναι πιο οικονομικό αλλά και πιο πρακτικό. αν ήταν δυνατόν να μη φοράνε και τίποτα,ακόμα καλύετερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά αυτή η καραμέλα ότι τα τέρμα προκλητικά ρούχα τα φορούν για πρακτικούς λόγους είναι ότι πιο χαζό μπορεί να ακούσεις. Από την άλλη είναι τέρμα άτοπο.Αν ήταν θέμα πρακτικότητας,ΔΕΝ θα φορούσαν γόβες και να μαθαίνουν να περπατούν σαν τις γάτες στα πιο απρόσιτα σημεία και δεν θα φορούσαν στρίγνκ το οποίο είναι τέρμα άβολο (μου το έχουν πει αρκετές,αν και είναι συνήθεια).Πόσο θα βόλευε ο συνδιασμός μποξεράκι και φούστα το έχετε σκεφτεί ; :lol: (ξέρεται τι εννοώ "βολικό" και για πού) Άρε σκωτσέζοι,κάτι ξέρετε :p Εγώ πάντως ζηλεύω μόνο το καλοκαίρι τις γυναίκες (το χειμώνα είμαι ο πιο happy) επειδή έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα (κούνια που τους κούναγε,την κατακραυγή δεν την υπολογίζουν) να φορέσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχεδόν θέλουν και να μην ζεσταίνονται ούτε στο ελάχιστο!! Σίγουρα έχετε παραπονεθεί στον ευατό σας που δεν μπορούμε σαν άντρες να φορέσουμε κάτι ακόμα πιο ελαφρύ και λιτό (ιδίως όταν η θερμοκρασία είναι κοντά στους 40C) για να βγούμε έξω για καφέ/ποτό/φαί (δεν μιλάω για την βερμούδα με την σαγιονάρα μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι που στο σπίτι πέρνουμε την "εκδίκησή" μας). Συνήθως θα βολευτούμε με ένα πουκαμισάκι κάτω από τον καυτό ήλιο το οποίο θα μας κάνει να ζεσταινόμαστε πολύ περισσότερο από ότι φαίνεται αρχικά.Δεν θα ήταν ωραίο να είναι κυριλλέ τρόπος ντυσίματος ένα αμάνικο και μία άνετη βερμούδα;:D Κρίμα που έχουμε κ τρελή ζέστη το καλοκαίρι...και αυτές ενώ τα πετούν όλα από πάνω τους,εμείς λιώνουμε μέσα στα σακάκια μας (εκεί είναι τα δύσκολα) και παράλληλα ανεβάζουν με την εμφανίσεις τον υδράργυρο ακόμα περισσότερο!! Oυφφφ,ζεστάθηκα μόνο που τις σκέφτομαι :p Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά αυτή η καραμέλα ότι τα τέρμα προκλητικά ρούχα τα φορούν για πρακτικούς λόγους είναι ότι πιο χαζό μπορεί να ακούσεις. Από την άλλη είναι τέρμα άτοπο.Αν ήταν θέμα πρακτικότητας,ΔΕΝ θα φορούσαν γόβες και να μαθαίνουν να περπατούν σαν τις γάτες στα πιο απρόσιτα σημεία και δεν θα φορούσαν στρίγνκ το οποίο είναι τέρμα άβολο (μου το έχουν πει αρκετές,αν και είναι συνήθεια).Πόσο θα βόλευε ο συνδιασμός μποξεράκι και φούστα το έχετε σκεφτεί ; :lol: (ξέρεται τι εννοώ "βολικό" και για πού) Άρε σκωτσέζοι,κάτι ξέρετε :p Εγώ πάντως ζηλεύω μόνο το καλοκαίρι τις γυναίκες (το χειμώνα είμαι ο πιο happy) επειδή έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα (κούνια που τους κούναγε,την κατακραυγή δεν την υπολογίζουν) να φορέσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχεδόν θέλουν και να μην ζεσταίνονται ούτε στο ελάχιστο!! Σίγουρα έχετε παραπονεθεί στον ευατό σας που δεν μπορούμε σαν άντρες να φορέσουμε κάτι ακόμα πιο ελαφρύ και λιτό (ιδίως όταν η θερμοκρασία είναι κοντά στους 40C) για να βγούμε έξω για καφέ/ποτό/φαί (δεν μιλάω για την βερμούδα με την σαγιονάρα μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι που στο σπίτι πέρνουμε την "εκδίκησή" μας). Συνήθως θα βολευτούμε με ένα πουκαμισάκι κάτω από τον καυτό ήλιο το οποίο θα μας κάνει να ζεσταινόμαστε πολύ περισσότερο από ότι φαίνεται αρχικά.Δεν θα ήταν ωραίο να είναι κυριλλέ τρόπος ντυσίματος ένα αμάνικο και μία άνετη βερμούδα;:D Κρίμα που έχουμε κ τρελή ζέστη το καλοκαίρι...και αυτές ενώ τα πετούν όλα από πάνω τους,εμείς λιώνουμε μέσα στα σακάκια μας (εκεί είναι τα δύσκολα) και παράλληλα ανεβάζουν με την εμφανίσεις τον υδράργυρο ακόμα περισσότερο!! Oυφφφ,ζεστάθηκα μόνο που τις σκέφτομαι :p εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.αν μου τη βαρέσει κατεβαίνω και με βερμούδα για καφεδάκι.κάτω - βούλα,γλυφάδα και άσε τους άλλους με τα κοστουμάκια στη παραλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 .....οτι μου τα λενε δεν σημενει κιολας οτι τα πιστευω 100% ετσι..??.....ας πουμε κατι που ειδα σε μια κοπελα..να εχει τραβηγμενα επιτηδες τα πλαινα του στρινγκ..οσο ποιο ψηλα γινεται...:blink: τα οποια ηταν αλυσιδες....σε υπερβολικα χαμηλοκαβαλο τζιν..:wacko: αυτο σιγουρα δεν το κανει γιατι εχει ζεστη........:lol: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Nαι το κάνεις,αλλά δεν μπορείς να πας σε δεξίωση έτσι,δεν μιλάω για αυτούς που δεν ντύνονται λίγο πιο casual όταν βγαίνουν για καφέ. Πάλι και με την βερμούδα να κατέβεις,το στήθος σου (εκεί που ζεσταινόμαστε περισσότερο) θα το καλύβεις με ένα t-shirt,άντε μία αμάνικη στην καλύτερη. Σε σχέση με αυτά τα τοπάκια που φορούν οι γυναίκες (που ουσιαστικά το έχουν για υποστήριξη του στήθους) με τις ανοιχτές κοιλιές, ΠΑΛΙ είναι πιο βολεμένες από θέμα ζέστης. Για να καταλήξω,ΔΕΝ μπορείς δυστυχώς να βγείς με την χωρίς την μπλούζα σου (όπως πάντα θα ήθελες λόγω της φρικτής ζέστης) ενώ η κοπελιά που συνοδεύεις φοράει με τα βίας τόσο εμβαδό υφάσματος,όσο ύφασμα χρειάζεται για να φτιαχτεί το μποξεράκι που φοράς :D και εσύ θα εξακολουθείς να ζεσταίνεσαι περισσότερο από αυτήν σε κάθε περίπτωση :p Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 .....οτι μου τα λενε δεν σημενει κιολας οτι τα πιστευω 100% ετσι..??.....ας πουμε κατι που ειδα σε μια κοπελα..να εχει τραβηγμενα επιτηδες τα πλαινα του στρινγκ..οσο ποιο ψηλα γινεται...:blink: τα οποια ηταν αλυσιδες....σε υπερβολικα χαμηλοκαβαλο τζιν..:wacko: αυτο σιγουρα δεν το κανει γιατι εχει ζεστη........:lol:Το κάνουν επειδή τους ενοχλεί το στρίγνκ στην επίμαχη περιοχή και θέλουν να κάνουν τα σκoινάκια του εσωρούχων να "ξεσκάσουν" λιγάκι επειδή λιώσαν στην ζέστη στο σημείο που τα έχουν :p :D Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 .....οτι μου τα λενε δεν σημενει κιολας οτι τα πιστευω 100% ετσι..??.....ας πουμε κατι που ειδα σε μια κοπελα..να εχει τραβηγμενα επιτηδες τα πλαινα του στρινγκ..οσο ποιο ψηλα γινεται...:blink: τα οποια ηταν αλυσιδες....σε υπερβολικα χαμηλοκαβαλο τζιν..:wacko: αυτο σιγουρα δεν το κανει γιατι εχει ζεστη........:lol: κι εγώ είδα σήμερα μοναστηράκι μια κοπελίτσα (αντε να ήταν 15 χρονών το πολυ) με τζινάκι φαρδύ να κρέμεται και στρινγκάκι πεταμένο έξω.και απο πάνω ενα μικροσκοπικό μπλουζάκι.φαίνεται το έκανε για λόγους οικονομίας,να μη ξοδεύει για έξτρα υφάσματα αλλά και για λόγους πρακτικούς.τα βγάζει πολύ γρήγορα αν τύχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μαλλον δεν καταλαβες απολυτα το...βαθυτερο νοημα του παροντος thread...:p :lol: :shifty: Παντως αρχισε και φετος η...σεζον!Δυναμικα οπως και περυσι θα ελεγα!:D a ok dn eixa katalavei akrivos to thema !! dn eixa dei to persuno !! auto m aresei perissotero :) !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 εγω παντως βλεπω κοπελες που χειμωνα-καλοκαιρι....ολα εξω οπως λεει και το τοπικ! δεν ξερω...οι γυναικες ολο και πιο απελευθερωμενες ειναι. τα βγαζουν και δεν τις νοιαζουν οι συνεπειες. :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα το καλοκαίρι. Επειδή ζεσταίνομαι φυσικά φοράω παντόφλες- σαγιονάρες κλπ, απλά τρελαίνομαι γιατί πρέπει να κόβω τα νύχια στα πόδια ενώ το χειμώνα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Απλά τρυπάω τις κάλτσες μπροστά...:p Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. April 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Se 2 poleis pou hmoun shmera...XAMOS!Se eoles tis hlikies fysika,alla ta mikra exoun ksefygei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Se 2 poleis pou hmoun shmera...XAMOS!Se eoles tis hlikies fysika,alla ta mikra exoun ksefygei Φταίνε καθαρά οι γονείς. Εχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάμε ταυτότητα πριν γαμ.... Η κόρη μου είναι στα 13 και μπορώ να πω με ασφάλεια πως φταίνε καθαρά και μόνο οι γονείς. Δεν μπορώ να ξέρω τι με περιμένει και μένα στο μέλλον, αλλά φροντίζουμε τουλάχιστον να δώσουμε στα παιδιά μας μερικές σωστές βάσεις... Ακούω κατά καιρούς διάφορες φιλοσοφίες του κώλ.. απο γονείς σε διάφορες συνευρέσεις περι ανατροφής κλπ κλπ και μούρχεται να ξεράσω Μήπως είμαι οπισθοδρομικός γιατί δεν αφήνω την κόρη μου να πάει στο παρκάκι δίπλα στο σπίτι μου και να μπαλαμουτιάζεται με κάτι τυπάκια που θυμίζουν κάτι απο κόκκορες (απο μαλλί) όπως κάνει αυτή την στιγμή (00:30) μιά συμμαθήτριά της και οι φίλες της? Πού είναι οι γονείς τους? Δεν ανυσηχούν που ανήλικα παιδιά είναι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο παρκάκι? Εννοείται ότι αντίστοιχα για τα αγόρια πρέπει να ισχύουν αντίστοιχα ορισμένοι κανόνες Πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν ότι μεγάλοι θα γίνουν...Παιδιά δεν θα ξαναγίνουν ποτέ... Σταματώ εδώ γιατί θα πρέπει να γράφω με τις ώρες για να το αναλύσω πλήρως και έχω ξεφύγει και από το θέμα Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν ότι μεγάλοι θα γίνουν...Παιδιά δεν θα ξαναγίνουν ποτέ... Δημήτρης Ειδικά τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν Αν και μετά τα 25-26 αρχίζουν πάλι να κατεβαίνουν την ηλικιακή κλίμακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 οντως σε αυτην την ηλικια ολοι βιαζονται να μεγαλωσουν και αγορια και καοριτσια με τα κοριτσια να βιαζονται περισοτερο ομως Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ...Πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν ότι μεγάλοι θα γίνουν...Παιδιά δεν θα ξαναγίνουν ποτέ... Δημήτρης Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα!! :!: :!: Δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά από αυτά... Θυμάμαι μικρότερος (που δεν είμαι και ιδιαίτερα μεγάλος αλλά μιλάω για δημοτικό πχ.) δεν ξέραμε πως γίνεται η "πράξη"... Σήμερα στην 6η Δημοτικού πολλά παιδιά το έχουν ήδη κάνει... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Τι θα έχουν μεθαύριο να θυμούνται από τα παιδικά τους χρόνια;; Τι μάρκα προφυλακτικό χρησιμοποιήσανε πρώτη φορά στα 12 τους?? Τουλάχιστον οι προηγούμενες γενιές θα έχουμε να θυμόμαστε τις πλατείες, τα παιχνίδια, τα γέλια, τα ΑΘΩΑ φλερτ...πλέον όλα γίνονται ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ και νομίζω πως χάνουν την αξία τους...:worry: :worry: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τις κοιλιες που πετανε εξω και μαλιστα ειναι στην πλειοψηφια τους- οταν εχουν μετριο σωμα- ειναι αντιαισθητικες που τις βαζετε? Να βγαλουμε κι εμεις την κοιλιτσα μας η τους γυμνασμενους κοιλιακους που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts