Jump to content

Δεν ανοιγει το Pinnacle PCTV

Enema
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και καιρο ειχα εγκατεστημενο το προαναφερθεν προγραμμα στο pc μου. Ολα λειτουργουσαν μια χαρα πριν και μετα που περασα το sp2. Τις προαλλες ομως, απεγκατεστησα το Pinnacle Studio 9 και απο τοτε το pctv δεν ανοιγει. Για την ακριβεια, βγαζει το splash screen και μετα κλεινει απο μονο του:mad:

Δοκιμασα να κανω repair, το απεγκατεστησα τελειως, εβγαλα οτι pinnacle προγραμμα ειχα, αλλα το προβλημα παραμενει :( Εχω και τα fixes για τους drivers για sp2 αλλα δεν γινεται απολυτως τιποτα. Μου βγαζει την splash screen και κλεινει.

Αυτο γινοταν και με το install του San Andreas αλλα λυθηκε μετα απο format, αν εχει καμια σχεση, απλα το αναφερω.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το είχα κάνει αρκετές φορές χωρίς επιτυχία, το παράτησα για μερικές ημέρες και μετά μπήκε κανονικά! Τί να πείς...

Μέχρι τότε δοκίμασε την Free έκδοση του Chris TV.

Ποια εκδοση εχεις? Εγω εχω την 5,90

Μηπως εχει σχεση με το direct X? Το οτι δεν ανοιγει? Τελοσπαντων, θα δοκιμασω το προγραμμα που μου προτεινεις, ευχαριστω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα αρχισε στα καλα καθουμενα να λειτουργει και σε μενα :blink: :confused:

Πιστευω οτι κατι παιζει με τα shared files στον φακελο της pinnacle...:shifty:

Το παραξενο ειναι ομως οτι στο δικο μου προφιλ λειτουργει κανονικα ενω σε ενα αλλο στον ιδιο υπολογιστη κανει τα τσαλιμια που μου εκανε και πριν (δλδ δειχνει splash screen και κλεινει). Οχι οτι με χαλαει...:) Τελος καλο ολα καλα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει αγοράσει κανείς τις καινούργιες κάρτες tv της Pinnacle που είναι και για ψηφιακά και για αναλογικά επίγεια για να μας πει απο σταθερότητα και λειτουργικότητα πως είναι; Μηπως κάνουν προχειροδουλειές;

[ f i l i p p o s ]

Τωρα αρχισε στα καλα καθουμενα να λειτουργει και σε μενα :blink: :confused:

Πιστευω οτι κατι παιζει με τα shared files στον φακελο της pinnacle...:shifty:

Το παραξενο ειναι ομως οτι στο δικο μου προφιλ λειτουργει κανονικα ενω σε ενα αλλο στον ιδιο υπολογιστη κανει τα τσαλιμια που μου εκανε και πριν (δλδ δειχνει splash screen και κλεινει). Οχι οτι με χαλαει...:) Τελος καλο ολα καλα :)

Είδες που στο είπα...ήθελε το χρόνο του:lol:

έχει αγοράσει κανείς τις καινούργιες κάρτες tv της Pinnacle που είναι και για ψηφιακά και για αναλογικά επίγεια για να μας πει απο σταθερότητα και λειτουργικότητα πως είναι; Μηπως κάνουν προχειροδουλειές;

Αν κρίνω απο τα προβληματα που βγάζουνε οι κάρτες που έχουμε εμείς...καλύτερα να κοιτάξεις για κάτι άλλο.

Για να μην πω για το software που την έκδοση 5,90 την πλήρωνες :confused:

εχω κι εγώ την PCTV.

Το μονο πρόβλημα που μου παρουσιάζει, κατα διαστήματα και πάλι οχι συχνα, είναι που το pc κάνει ψυχρή επανεκκίνηση και μετά μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο υπολογιστής recovered from a serious problem.

Αλλά ουτε εγώ είμαι ικανοποιημένος απο την κάρτα/εταιρία.

Απο το software δεν έχω πρόβλημα. Μια χαρά κάνω capture σε dv και μετά τα επεξεργάζομαι.

Ποιές μάρκες θα προτείνατε για ψηφιακή pci κάρτα tv?

[ f i l i p p o s ]