KCB Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Υπηρξε :O Εκτος αν εννοεις οτι θυμωσε, αλλα δε πιστευω. Καταλαβε γιατι το εκανα :P Το ότι υπήρξε 3ο ήταν καλό δείγμα γιατί κατάλαβε γιατί το έκανες και δέχτηκε το λάθος γι'αυτό το είπα.:) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μεταφέρθηκαν 17 μηνύματα στο Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα; οπότε αν δεν βρείτε κάποιο post σας εδώ μην απορήσετε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Μια πρόσφατη εμπειρία: δεν τον ηξερα τον τυπο πολύ καλά (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!), γνωριστηκαμε σε ένα πάρτυ μίας φίλης φευγαλεα και ανταλλαξαμε τηλεφωνα.. Συμπαθητικός, ευγενικός και με γούστο. μέσα στα πρωτα δυο λεπτα του ραντεβου όμως καταλαβα το λάθος μου: εβαλε στο αυτοκινητο ΤΕΡΜΑ αντζελα δημητριου ΚΑΙ με ανοιχτα παραθυρα........:shock: Αυτά είναι....!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Μια πρόσφατη εμπειρία: δεν τον ηξερα τον τυπο πολύ καλά (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!), γνωριστηκαμε σε ένα πάρτυ μίας φίλης φευγαλεα και ανταλλαξαμε τηλεφωνα.. Συμπαθητικός, ευγενικός και με γούστο. μέσα στα πρωτα δυο λεπτα του ραντεβου όμως καταλαβα το λάθος μου: εβαλε στο αυτοκινητο ΤΕΡΜΑ αντζελα δημητριου ΚΑΙ με ανοιχτα παραθυρα........:shock: Eσενα τι σε πειραξε;Η Αντζελα,η δυνατη μουσικη ,το ανοιχτο παραθυρο ή και τα τρια;Ρωταω γιατι αν σε πειραξε ενα απο τα τρια μπορεις να κανεις τα στραβα ματια αλλα αν ειναι και τα τρια δεν λεει. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 δέν τρελλαίνομαι για την Αντζελα αλλά σίγουρα με ενόχλησε η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τα ανοιχτά παράθυρα..μου θύμισε τους γύφτους με τον Πόποτα στο 'Καφέ της Χαράς' :lol: Εσάς παιδιά, τί περίεργα περιστατικά σας έχουν συμβεί στο πρώτο σας ραντεβού? Να έρθει ντυμένη με ολίγα ρούχα.... ΞΚΛ ντύσιμο!!! Στη μισή ώρα είχα φύγει!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 χρuser μάλλον το έκανε για να σε προκαλέσει και να μην μπορείς να τις αντισταθείς! στην ξαδερφη μου ετυχε ενας τυπος που μιλουσε συνεχεια οση ωρα ηταν για καφε για λεφτα!και πως πρεπει να κανει οικονομια τωρα που ειναι νεα!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Λούης o xpuser μόλις την είδε.... Ο άλλος μήπως ήταν οικονομολόγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 oxi οδοντιατρος ηταν. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 ωχ! ξεχασα να σας πω το καλυτερο ραντεβου! κανονιζω που λετε Κων/νου & Ελενης να βγω εξω με μια κοπελα(να την κανει ο θεος) ε λεμε που θα βρεθουμε? λεει σε ενα μπαρακι ηταν εκει και ενας φιλος της. ο οποιος ηταν τρελα καψουρης μαζι της χωρις να εχουν σχεση. τελος παντων παω εγω εκει..παραγγελω ενα ποτο παραγγελνουν και αυτοι μαζι... εγω ιπια 2 και η κοπελια σιγουρα 5! και εγινε κουρουμπελο!!! να μη ξερει τι λεει! να σηκωθουμε να φυγουμε και να ζαλιζετε!! τελος παντων φευγουμε για κακη μου τυχη πηγα στο σπιτι του τον εναν και μενω με την αλλη και να μη θυμαται που να την αφησω!!!! ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου ετσι οπως ενοιωσα..καθως δεν την ηξερα σχεδον καθολου! αφου μου ηρθε να ανοιξω την πορτα του συνοδηγου και να την ριξω κατω! :lol: ε αφου τα πηρα στο κρανιο την λεω λεγε γρηγορα που να σε παω και αντε γεια. παντως απο την σουρα που ειχε δεν θα με θυμοταν με τιποτα. αξεχαστο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Μην κοροιδεύεις Nrg:D Δεν εννοώ για πάντα, σε όλα τα ραντεβού!! Μόνο για το πρώτο. Νομίζω ότι οι περισσότερες σκέφτονται έτσι, άσχετα αν μπορεί να μην το παραδέχονται. εδιτ Τέλοσπάντων, δεν ξέρω, μπορεί λόγω ηλικίας να έχω λίγο traditional απόψεις στο θέμα Μισό λεπτό παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ μιας και το έχω αναλύση εδώ και πολλά χρόνια με ένα φίλο μου που είχε μεγάλο προβληματισμό σχετικά με το θέμα που λέει η isolde. Οι γυναίκες της ηλικίας της στο πρώτο ραντεβού αν αφήσουν και πληρώσει ο άντρας χωρίς να μιλήσουν καθόλου σημαίνει ότι γουστάρουν και ότι κάτι μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον, συμπληρώνοντας πολλές φορές με την εξής φράση κλειδί "την επόμενη φορά κερνάω εγώ", αν τώρα αρχίσουν τα "άσε να πληρώσουμε μισά μισά γιατί δεν νιώθω καλά" κλάψτα Χαράλαμπε!!!! Το εν λόγο συμπέρασμα όπως και άλλα πολλά τα βγάλαμε μετά από αρκετές ώρες συζήτησης και έχοντας λάβει υπόψη μας αρκετά παραδείγματα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Θα σας πώ και εγώ μία δική μου εμπειρία ! ένα πρώτο ραντεβού που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο...’Εχουμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο και καταφθάνει 20 λεπτά αργοπορημένος!!!...εκεί έφαγε την πρώτη κίτρινη κάρτα. :down: Για να εξιλεωθεί, προτείνει να πάμε σε ένα πολύ όμορφο και ακριβό εστιατόριο....έλα όμως που αυτό το εστιατόριο δέν είχε πάρκινγκ σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου!! 40 λεπτά ταλαιπωρίας μέχρι να βρούμε χώρο.....και άλλα 15 για να περπατήσουμε μέχρι το εστιατόριο στο οποίο, σας παρακαλώ πολύ, δέν υπήρχε άδειο τραπέζι :shock: ....φτού! άντε ξανά πάλι πίσω στο αμάξι όπου καταλήξαμε σέ ένα άλλο εστιατόριο. Παραγγείλαμε και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγε να μου πιάσει το χέρι...τί το ήθελε? Δίνει μία στο ποτήρι από το κρασί και πάνε όλα, βάφτηκαν κόκκινα….:eek: ξεσηκώνουμε ολόκληρο εστιατόριο, για να καθήσουμε σε άλλο τραπέζι...αυτός ο καημένος ήθελε να ανοίξει η γή να τον καταπιεί...:sorry: τον λυπήθηκα... Μου ήταν πολύ συμπαθής και γενικά η συμπεριφορά του ήταν άψογη.(αν εξαιρέσεις την πρώτη κίτρινη κάρτα). Φεύγοντας από το εστιατόριο μου προτείνει να πάμε για ποτό. Στο μπάρ όλα κύλησαν ομαλά και λέω εντάξει, δέν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο. Έλα όμως που βιάστηκα να μιλήσω! :worry: Περπατώντας πρός το αμάξι, μας πιάνει βροχή…μέχρι να φτάσουμε, μόνο τα βατραχοπέδιλα μας έλειπαν…με έπιασαν τα γέλια! :lol: Το αποκορύφωμα όμως ήταν ότι εγώ ξαναβγήκα μαζί του, γιατί τα βρήκα όλα τόσο αστεία που έλεγα δέν γίνεται…συμπτώσεις είναι! Δέν θα σας περιγράψω τί εγινε στο δεύτερο ραντεβού, πάντως τρίτο δέν υπήρξε!!! :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ε καλα ρε παιδί μου και συ τον Μητσο...... βρήκες για να βγείς ραντεβού!!! Η μήπως φταίς εσύ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ε καλα ρε παιδί μου και συ τον Μητσο...... βρήκες για να βγείς ραντεβού!!! Η μήπως φταίς εσύ? σε όλους μπορεί να συμβεί ένα μεμονομένο περιστατικό σε κάποιο ραντεβού.....αυτό το αγόρι όμως ήταν μία σκέτη καταστροφή, η γκατεμιά μας κυνηγούσε και στο επόμενο ραντεβού!! :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Μισό λεπτό παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ μιας και το έχω αναλύση εδώ και πολλά χρόνια με ένα φίλο μου που είχε μεγάλο προβληματισμό σχετικά με το θέμα που λέει η isolde. Οι γυναίκες της ηλικίας της στο πρώτο ραντεβού αν αφήσουν και πληρώσει ο άντρας χωρίς να μιλήσουν καθόλου σημαίνει ότι γουστάρουν και ότι κάτι μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον, συμπληρώνοντας πολλές φορές με την εξής φράση κλειδί "την επόμενη φορά κερνάω εγώ", αν τώρα αρχίσουν τα "άσε να πληρώσουμε μισά μισά γιατί δεν νιώθω καλά" κλάψτα Χαράλαμπε!!!! Το εν λόγο συμπέρασμα όπως και άλλα πολλά τα βγάλαμε μετά από αρκετές ώρες συζήτησης και έχοντας λάβει υπόψη μας αρκετά παραδείγματα!!! Το επόμενο στάδιο της προσωπικής μου φιλοσόφησης στο θέμα, θα μου επιτρέψεις να προσθέσω, είναι όταν η γυναίκα στο πρώτο σας ή και όχι ραντεβού σας που προηγήθηκε λόγω αυτονόητης ερωτικής έλξης και πιθανότητας να προκύψει κάτι περισσότερο, πληρώνει η ίδια με την ίδια θέληση το κόστος του τραπεζιού/ποτών (με τον υπέροχο θηλυπρεπή τρόπο που δεν σου επιτρέπει να της το αρνηθείς:O ) ,αναγκάζοντάς σε να της πεις εσύ ο ίδιος ότι "Την επόμενη φορά θα τα πληρώσω εγώ!". Αυτό είναι η εκμοντερισμένη μέθοδος των γυναικών, καθώς διεκδυκούν τον άντρα επί ίσοις όροις, με περίεργους τρόπους και συμπεριφορές (για μας τους άνδρες μόνο :happy: ) και μας δίνουν με αυτόν τον τρόπο το ΟΚ ότι θα προκύψει κάτι περαιτέρω καθώς η πρώτη φορά πήγε πολύ καλά :) :D :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 @ rose_9: Τι έγινε στο 2ο ραντεβού...; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 @ rose_9: Τι έγινε στο 2ο ραντεβού...; επειδή δέν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι το έβαλα κυριολεκτικά στα πόδια......:w00t: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Το επόμενο στάδιο της προσωπικής μου φιλοσόφησης στο θέμα, θα μου επιτρέψεις να προσθέσω, είναι όταν η γυναίκα στο πρώτο σας ή και όχι ραντεβού σας που προηγήθηκε λόγω αυτονόητης ερωτικής έλξης και πιθανότητας να προκύψει κάτι περισσότερο, πληρώνει η ίδια με την ίδια θέληση το κόστος του τραπεζιού/ποτών (με τον υπέροχο θηλυπρεπή τρόπο που δεν σου επιτρέπει να της το αρνηθείς:O ) ,αναγκάζοντάς σε να της πεις εσύ ο ίδιος ότι "Την επόμενη φορά θα τα πληρώσω εγώ!". Αυτό είναι η εκμοντερισμένη μέθοδος των γυναικών, καθώς διεκδυκούν τον άντρα επί ίσοις όροις, με περίεργους τρόπους και συμπεριφορές (για μας τους άνδρες μόνο :happy: ) και μας δίνουν με αυτόν τον τρόπο το ΟΚ ότι θα προκύψει κάτι περαιτέρω καθώς η πρώτη φορά πήγε πολύ καλά :) :D :cool: Συμφωνώ και με σένα και με τον nick-v. Από τη μια μεριά, αν τον αφήσεις να πληρώσει, το κάνεις όντως επειδή θέλεις να συνεχιστεί το θέμα. Δεν θα άφηνα ποτέ να πληρώσει κάποιος που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν αφήνεις να πληρώσει ο άλλος όταν δε θέλεις να τον δεις αλλιώς από φιλικά (ή ούτε καν..). Από την άλλη μεριά, οι πιο"μοντέρνες" κάνουν αυτό που είπε ο VarX, για τον ίδιο λόγο πάλι. Αλλά μιλάμε για εκμοντερνισμό..Το έχω χάσει αυτό το θέμα λιγάκι..Έχω να βγω πρώτο ραντεβού καμιά επταετία:lol: PS Για το θέμα του μεθυσιού (sic) συμφωνώ με garfield Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Λοιποοοοοον η δική μου περίπτωση είναι κάπως έτσι.. Γνωρίζω κοπέλα απο IRC, και κανονίζουμε να βγούμε για πρώτη φορά. Μου ζητάει να φέρει και μια φίλη της, και λέω εντάξει, σκεπτόμενος ότι έτσι θα ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια. Τελικά καταβάζει 4-5 άτομα, τα οποία αργούν και μισή ώρα. Το κορυφαίο είναι οτι η κοπέλα δεν μιλούσε καθόλου. Κατέληξα να συζητώ με την παρέα της, παρά με αυτή :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 h parea agorakia htan h koritsakia?giati h amesa prosleklhmenh mporei na mhn bghke kalh,alla poios kserei gia tis files ths?? ps thn epomenh fora na thn pas ekei pou legame ,me ta xaza pothrakia :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Νομίζω είχε και από τα 2 (α;ν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 5 χρόνια από τότε) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Δεν με ενόχλησε το γεγονος της παρέας, διότι όπως είπα πιθανό να το έκανε για λόγους ασφάλειας. Το ότι δεν μιλούσε με ενόχλησε, και το γεγονός οτι όταν της απήυθηνα το λόγο, απάντησε πολύ βαριεστημένα, σα να βαριόταν... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 τί είναι αυτό το πράμα στο πρώτο ραντεβού? :confused: Δέν μιλούν και αρχίζεις να κάνεις εικασίες: multiple choice α. δέν έχει κάτι να πεί β. βαριέται γ. το μετάνοιωσε που βγήκε δ. νοιώθει αμηχανία και όσο προσπαθώ να καταλάβω πιό από τα τέσσερα 'παίζει' έχουν ήδη ανάψει τα λαμπάκια μου...:mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Μπα, προσωπικά απλώς το σταμάτησα εκεί. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 εμενα παλι μου τη σπασει..πριν συναντιθουμε..και ενω κανονιζουμε για το ραντεβου..ενω μιλαμε στο τηλεφωνο να τρωει..:lol: ειναι αστειο μεν...αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Το χειρότερο για 1ο ραντεβού (για μένα) είναι να μην έχει humour...! Και το ακόμα χειρότερο...να έχει ο ίδιος απαίσιο (κρύο) humour...! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts