hydro Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 τα βιτσια του τα κραταει ο καθενας για τον εαυτο του :lol: και αμα κατσει τελικα θα τα μαθεις απο πρωτο χερι ομως..... χειροπεδες μαστιγια με λεπιδες και παει λεγοντας:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά βρε παιδιά και σεις, με τι πιράνχας βγαίνετε? Ακου να παρκαρει αλλου γιατί ειναι παλιό το αμάξι ή να πάρει το α και όχι το β! (δεν ξέρω κι απο μάρκες βλέπεις :p ). Καποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα και μια αποψη (κοπέλας) που της φαίνεται παράξενο να μην έχει ο άντρας αμάξι μετα τα 30 και αυτό είναι κριτηριο για να μη βγει μαζί του. Πρεπει να γνωρίσει τον δικό μου άντρα (80 κι αυτός σαν και μένα :lol: ) που δεν έχει αμάξι, για να δει η κοπέλα πως ειναι οι εξωγήινοι :rolleyes: Τι κοινωνική κατακραυγή κι αυτό, ε?:wacko: Τι να πω... Κριτήρια είναι αυτά.. Δε διαβασα όμως κανένα αγόρι απο δω να λεει για κάτι παρόμοιο. Να φοράει η κοπέλα συγκεκριμένες μάρκες ρούχων πχ ή να κραταει συγκεκριμένες τσάντες πχ ή παρεμφερή πράγματα, καταλαβαίνετε.. Εντύπωση μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά βρε παιδιά και σεις, με τι πιράνχας βγαίνετε? Ακου να παρκαρει αλλου γιατί ειναι παλιό το αμάξι ή να πάρει το α και όχι το β! (δεν ξέρω κι απο μάρκες βλέπεις :p ). Καποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα και μια αποψη (κοπέλας) που της φαίνεται παράξενο να μην έχει ο άντρας αμάξι μετα τα 30 και αυτό είναι κριτηριο για να μη βγει μαζί του. Πρεπει να γνωρίσει τον δικό μου άντρα (80 κι αυτός σαν και μένα :lol: ) που δεν έχει αμάξι, για να δει η κοπέλα πως ειναι οι εξωγήινοι :rolleyes: Τι κοινωνική κατακραυγή κι αυτό, ε?:wacko: Τι να πω... Κριτήρια είναι αυτά.. Δε διαβασα όμως κανένα αγόρι απο δω να λεει για κάτι παρόμοιο. Να φοράει η κοπέλα συγκεκριμένες μάρκες ρούχων πχ ή να κραταει συγκεκριμένες τσάντες πχ ή παρεμφερή πράγματα, καταλαβαίνετε.. Εντύπωση μου κάνει. να αγιάσει το στοματάκι σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά βρε παιδιά και σεις, με τι πιράνχας βγαίνετε? Ακου να παρκαρει αλλου γιατί ειναι παλιό το αμάξι ή να πάρει το α και όχι το β! (δεν ξέρω κι απο μάρκες βλέπεις :p ). Καποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα και μια αποψη (κοπέλας) που της φαίνεται παράξενο να μην έχει ο άντρας αμάξι μετα τα 30 και αυτό είναι κριτηριο για να μη βγει μαζί του. Πρεπει να γνωρίσει τον δικό μου άντρα (80 κι αυτός σαν και μένα :lol: ) που δεν έχει αμάξι, για να δει η κοπέλα πως ειναι οι εξωγήινοι :rolleyes: Τι κοινωνική κατακραυγή κι αυτό, ε?:wacko: Τι να πω... Κριτήρια είναι αυτά.. Δε διαβασα όμως κανένα αγόρι απο δω να λεει για κάτι παρόμοιο. Να φοράει η κοπέλα συγκεκριμένες μάρκες ρούχων πχ ή να κραταει συγκεκριμένες τσάντες πχ ή παρεμφερή πράγματα, καταλαβαίνετε.. Εντύπωση μου κάνει. sosto:D meta soulene giati oi ginekes den briskoune andres simera:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά βρε παιδιά και σεις, με τι πιράνχας βγαίνετε? Ακου να παρκαρει αλλου γιατί ειναι παλιό το αμάξι ή να πάρει το α και όχι το β! (δεν ξέρω κι απο μάρκες βλέπεις :p ). Καποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα και μια αποψη (κοπέλας) που της φαίνεται παράξενο να μην έχει ο άντρας αμάξι μετα τα 30 και αυτό είναι κριτηριο για να μη βγει μαζί του. Πρεπει να γνωρίσει τον δικό μου άντρα (80 κι αυτός σαν και μένα :lol: ) που δεν έχει αμάξι, για να δει η κοπέλα πως ειναι οι εξωγήινοι :rolleyes: Τι κοινωνική κατακραυγή κι αυτό, ε?:wacko: Τι να πω... Κριτήρια είναι αυτά.. Δε διαβασα όμως κανένα αγόρι απο δω να λεει για κάτι παρόμοιο. Να φοράει η κοπέλα συγκεκριμένες μάρκες ρούχων πχ ή να κραταει συγκεκριμένες τσάντες πχ ή παρεμφερή πράγματα, καταλαβαίνετε.. Εντύπωση μου κάνει. Συμφωνώ. Παρόλο που εγώ δεν οδηγώ και απ'ό,τι καταλαβαίνετε με βολεύει από πρακτική άποψη να οδηγεί ο άλλος, πραγματικά δεν θα υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μη μου αρέσει κάποιος επειδή δεν έχει αυτοκίνητο ή επειδή δεν ξέρει να οδηγεί (πόσο μάλλον επειδή δεν έχει συγκεκριμένη μάρκα, αν είναι δυνατόν:wacko: !). Χαθήκαν δηλαδή τα ταξί και τα μετρό? ξέρω ζευγάρια που δεν οδηγεί κανείς από τους δύο και περνάνε μια χαρά. Εάν ήμουν άντρας και γνώριζα κοπέλα που έχει απόψεις τέτοιου στυλ θα έστριβα κανονικά. Αν ζητάει πανάκριβο αυτοκίνητο από το πρώτο ραντεβού, ποιος ξέρει τι άλλες απαιτήσεις θα έχει στα επόμενα :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Συμφωνώ. Παρόλο που εγώ δεν οδηγώ και απ'ό,τι καταλαβαίνετε με βολεύει από πρακτική άποψη να οδηγεί ο άλλος, πραγματικά δεν θα υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μη μου αρέσει κάποιος επειδή δεν έχει αυτοκίνητο ή επειδή δεν ξέρει να οδηγεί (πόσο μάλλον επειδή δεν έχει συγκεκριμένη μάρκα, αν είναι δυνατόν:wacko: !). Χαθήκαν δηλαδή τα ταξί και τα μετρό? ξέρω ζευγάρια που δεν οδηγεί κανείς από τους δύο και περνάνε μια χαρά. Εάν ήμουν άντρας και γνώριζα κοπέλα που έχει απόψεις τέτοιου στυλ θα έστριβα κανονικά. Αν ζητάει πανάκριβο αυτοκίνητο από το πρώτο ραντεβού, ποιος ξέρει τι άλλες απαιτήσεις θα έχει στα επόμενα :) Αυτές οι κοπέλες δε φάγαν αρκετό ξύλο μικρές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Απ'οτι φαινεται,υπαρχει ακομα τεραστιο ποσοστο γυναικων που εχουν αντιληψεις χειροτερες κι απ'τις προγιαγιαδες τους που σκαβαν στα χωραφια...:rolleyes: κι αν αυτες δικαιολογουνταν να θελουν το "πλουσιο παληκαρι" λογω της φτωχιας τους,οι σημερινες τι δικαιολογια εχουν?Ελεος πια με τις ψωναρες!:mad: Αλλα φταινε μονο αυτες?Οταν εχεις ατομα σαν τον πανκαρντ που λενε οτι "ανεχονταν τα παντα,επειδη αλλου ηταν...εξαιρετικες",ετσι παιρνουν θαρρος!Και στο κατω κατω ρε φιλε,αν πρεπει να ξηλωθεις αγριως για τις...εξαιρετικες επιδοσεις τους μετα απο συνεχες πρηξιμο,πηγαινε δωσε το 1/100 απ'αυτα σε μια π****ανα & θα περασεις πολυ καλυτερα!Ασε που θα ειναι & πιο ειλικρινης μαζι σου!:X Δυστυχως εμεις οι αντρες ανεχομαστε πολλα...για ποιο λογο?Αξιζει αραγε τετοια ξεφτυλα για την οποιαδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Απ'οτι φαινεται,υπαρχει ακομα τεραστιο ποσοστο γυναικων που εχουν αντιληψεις χειροτερες κι απ'τις προγιαγιαδες τους που σκαβαν στα χωραφια...:rolleyes: κι αν αυτες δικαιολογουνταν να θελουν το "πλουσιο παληκαρι" λογω της φτωχιας τους,οι σημερινες τι δικαιολογια εχουν?Ελεος πια με τις ψωναρες!:mad: Αλλα φταινε μονο αυτες?Οταν εχεις ατομα σαν τον πανκαρντ που λενε οτι "ανεχονταν τα παντα,επειδη αλλου ηταν...εξαιρετικες",ετσι παιρνουν θαρρος!Και στο κατω κατω ρε φιλε,αν πρεπει να ξηλωθεις αγριως για τις...εξαιρετικες επιδοσεις τους μετα απο συνεχες πρηξιμο,πηγαινε δωσε το 1/100 απ'αυτα σε μια π****ανα & θα περασεις πολυ καλυτερα!Ασε που θα ειναι & πιο ειλικρινης μαζι σου!:X Δυστυχως εμεις οι αντρες ανεχομαστε πολλα...για ποιο λογο?Αξιζει αραγε τετοια ξεφτυλα για την οποιαδηποτε? Για την καμία.. αν θέλει να είναι μαζί σου, θα είναι μαζί σου είτε έχεις λίγα είτε έχεις πολλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλά βρε παιδιά και σεις, με τι πιράνχας βγαίνετε? Ακου να παρκαρει αλλου γιατί ειναι παλιό το αμάξι ή να πάρει το α και όχι το β! (δεν ξέρω κι απο μάρκες βλέπεις :p ). Καποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα και μια αποψη (κοπέλας) που της φαίνεται παράξενο να μην έχει ο άντρας αμάξι μετα τα 30 και αυτό είναι κριτηριο για να μη βγει μαζί του. Πρεπει να γνωρίσει τον δικό μου άντρα (80 κι αυτός σαν και μένα :lol: ) που δεν έχει αμάξι, για να δει η κοπέλα πως ειναι οι εξωγήινοι :rolleyes: Τι κοινωνική κατακραυγή κι αυτό, ε?:wacko: Τι να πω... Κριτήρια είναι αυτά.. Δε διαβασα όμως κανένα αγόρι απο δω να λεει για κάτι παρόμοιο. Να φοράει η κοπέλα συγκεκριμένες μάρκες ρούχων πχ ή να κραταει συγκεκριμένες τσάντες πχ ή παρεμφερή πράγματα, καταλαβαίνετε.. Εντύπωση μου κάνει. Garfield αστα αυτα....:!: Μην πας να περασεςι τα δικα σου!!!:mad: Νομιζεις οτι εχω ξεχασει πριν απο μερικους μηνες που μονο και μονο επειδη δεν ειχα αμαξι με εγραψες κανονικοτατα και βγηκες με αλλον που ειχε την Μερσεντια την 5 μετρα μηκος...:cry: :( Η οταν τελικα καταφερα κι αγορασα ενα μικρο με εβαλες να το παρκαρω 40 λεπτα ποδαροδρομο απο τα καφε...:p Φυσικα συμφωνω απολυτα σε οσα λες καλη μου και οσο αφορα το τελευταιο (να μην παρκαρουμε κοντα στα μαγαζια το αμαξι αν δεν ειναι το "καλο" που ειχα γραψει πιο πριν) ξαναετυχε σε γνωστο μου χτες το βραδυ....Ελληνα εδω στην Ιταλια με Ελληνιδα κοπελα...:confused: Αnyway, οσο βολικο και αν ειναι το τουτου βρε παιδια αν οι κοπελες απο τα 17-18 κτλ κτλ κρινουν το ταιρι τους απο το αν εχουν, και τι εχουν ή τι φορανε τοτε...καλη πορεια στην ζωη! Δημητρη μου ορθα εγραψες και στο τελευταιο ερωτημα που εθεσες η απαντηση ειναι φυσικα "ΟΧΙ".Αλλα οσες κανουν οτι κανουν το κανουν γιατι βρησκουν το σωστο...θυμα.(Αλλα μην ξεφυγουμε αλλο γιατι υπαρχει αναλογο thread για το τι δεν μας αρεσει στις κοπελες.) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Να μην είναι και κομμένα κιόλας! Μπλιαξ! Αηδία :( :( :( Α ναι; Όταν παίζει κιθάρα ο άλλος σας αρέσει όμως :p Μην ξεχνάμε οτι τα νύχια είναι απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 καλα και γω αν ο αντρας δεν φοραει μεχρι και βρακι αρμανι & καλτσες ουτε γεια!! να μην μιλησω γι αυτοκινητο απο πορσε και πανω και οχι την φτηνη εννοειται την πιο ακριβη!! απο δουλεια δεν το συζηταω αν δεν ειναι τουλαχιστον εφοπλιστης με βιλες πισινες κτλ απαπαπαπα μακρια απο μενα!! ουτε να τους κοιταξω τετοιους γυφτους!! διαβασα τις αποψεις σας και αηδιασα με τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι.. τι ψωνια κυκλοφορουν εξω χριστε μου! Τι ευτυχισμενη που εγινα ξαφνικα που δεν ετυχε ποτε στην ζωη μου να συναντησω τετοια τερατα, τοσο επιφανειακους ανθρωπους που κοιτανε μονο το εξωφυλλο και τιποτα αλλο.. ντροπη σας αυτο εχω να πω μονο.. δεν σας αξιζει να νειωσετε ποτε τι σημαινει αγαπω τον αλλον γι αυτο που ειναι και οχι γι αυτα που εχει, συνεχιστε να ζητε στον επιφανειακο σας κοσμο που τοσο αγγελικα νομιζετε οτι ειναι πλασμενος καλυτερα για να μενετε μακρυα απο μας απαπα τετοια ατομα ουτε καλημερα δεν αξιζουν απο μενα.. αηδιασα και μονο που το σκεφτομαι! Μου θυμισατε μια φιλη της αδερφης μου παλια που ειχε πει το αξεχαστο "ο αντρας πρεπει να εχει 3 πραγματα! να ειναι κουκλος, να εχει παρα πολλα λεφτα και τριτον δουλεια που να βγαζει πανω απο 10 εκ. τον μηνα.. αν δεν εχει ενα απο αυτα δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο" μετα απο αυτο υποκλινεσαι στην βλακεια που δερνει τον κοσμο, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με τετοιες περιπτωσεις ανιατες! Τα ειχα καποτε με καποιον που δεν ειχε αυτοκινητο.. ιιιιι τι ντροπη!! πως μου ξεφυγε τωρα κατι τετοιο?? ελπιζω να μου ξαναμιλησετε μετα απο αυτο!! ασε ενας αλλο πιο προσφατος! Μου ζητησε δανεικα 50 ευρω επειδη δεν εβγαινε!! τι ντροπη!! μα τι γυφτοι που ειναι μερικοι!! ουτε να τον φτυσω δεν αξιζε!! δικιο εχετε τελικα με πεισατε! μακρια απο τετοιους γυφτους! βουρ στα λεφτα που φερνουν και την ευτυχια.. κουνια που σας κουναγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πάντως νομίζω ότι μόνο οι γυναίκες ζητάν υπερβολικά πράγματα... Πόσο ακόμα θα πιστεύουν τις βλακείες που βλέπουν στην τηλεόραση??? Για αυτό το φτύσιμο που πέφτει στις καφετέριες τον τελευταίο καιρό πάει σύννεφο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 POWERZ τρελο :respect: :respect: :respect: στο ποστ σου αλλα ειλικρινα θελω να μου απαντησεις σε κατι. Εσυ εδω περιμενες να διαβασεις οτι υπαρχουν και τετοιες "ανοητες" αποψεις απο πολλους και πολλες;Φυσικα και οχι ετσι δεν ειναι; Και περα απο αυτη την φιλη της αδερφης σου,ειμαι σιγουρος οτι τριγυρω σου εχεις δει πολλα τετοια "τυπακια"! Κι οχι μονο εσυ ε!Απλως το λεω, γιατι οσο περιεργο και αν μας φαινεται υπαρχουν πολλα ατομα με τετοιο *αχαρακτηριστο* σκεπτικο!:mad: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 αν και το παρακανουμε,νομιζω(και απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου)οτι δυστηχως ετσι ειναι καποια πραγματα..(οι γυναικες,θελουν αντρες με χρηματα,ανεση,αμαξι,μηχανη(για τα 16χρονα).. καταντια..αλλα δυστηχως πρεπει να το ανεχτουμε..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icem4n Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 1ον: να ειναι βαρετη 2ον: να καπνιζει 3ον: να ειναι τρελη για μενα και να κανει οτι δεν με θελει (ξενερωμα, αφου φαινεται) 4ον: να μην δινει σημασια σε μενα ή αυτα που λεω 5ον: να με κατακρινει για την εμφανιση μου 6ον: να μην ειναι open-mind (κοινως βλαχα) 7ον: να νομιζει οτι ειναι και καλα θεα και δεν υπαρχει αλλη αλλα και να στο λεει ολη την ωρα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Eγω πάλι γιατί όταν διαβάζω οτι δεν έχουν σημασία τα λεφτά, το αυτοκίνητο κτλ.,παρα μόνο τα τρυφερά αισθήματα μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το "όμορφος κόσμος παιδικός, αγγελικά πλασμένος":rolleyes: :whistle: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 αν και το παρακανουμε,νομιζω(και απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου)οτι δυστηχως ετσι ειναι καποια πραγματα..(οι γυναικες,θελουν αντρες με χρηματα,ανεση,αμαξι,μηχανη(για τα 16χρονα).. καταντια..αλλα δυστηχως πρεπει να το ανεχτουμε..:whistle: Και γιατι να το ανεχτεις?Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 εννοουσα να ανεχτουμε να το βλεπουμε...φυσικα και απο την πρωτη στιγμη κατι τετοια τα αποφευγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδια καποιος Mod να δει τι τρεχει. Καποιος εκλεψε το κωδικο της Powerz, αποκλειεται να γραφει αυτη!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πιστεύω ότι είναι η ίδια καθώς δεν μου φαίνεται περίεργο κάποια να συνειδητοποιήσει αργά ή γρήγορα την πραγματική αξία της σχέσης των 2 φύλων και δεν θα αναλώνεται στην αναζήτηση υλικών αγαθών,όσο πλέον επικεντρώνεται στις πιο σημαντικές άυλες αξίες ζωής που έχουν τεράστια αξία καθώς δεν μπορούν να αποκτηθούν με τα χρήματα :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδια καποιος Mod να δει τι τρεχει. Καποιος εκλεψε το κωδικο της Powerz, αποκλειεται να γραφει αυτη!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rotfl.gif http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rotfl.gif http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rotfl.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 καλα και γω αν ο αντρας δεν φοραει μεχρι και βρακι αρμανι & καλτσες ουτε γεια!! να μην μιλησω γι αυτοκινητο απο πορσε και πανω και οχι την φτηνη εννοειται την πιο ακριβη!! απο δουλεια δεν το συζηταω αν δεν ειναι τουλαχιστον εφοπλιστης με βιλες πισινες κτλ απαπαπαπα μακρια απο μενα!! ουτε να τους κοιταξω τετοιους γυφτους!! διαβασα τις αποψεις σας και αηδιασα με τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι.. τι ψωνια κυκλοφορουν εξω χριστε μου! Τι ευτυχισμενη που εγινα ξαφνικα που δεν ετυχε ποτε στην ζωη μου να συναντησω τετοια τερατα, τοσο επιφανειακους ανθρωπους που κοιτανε μονο το εξωφυλλο και τιποτα αλλο.. ντροπη σας αυτο εχω να πω μονο.. δεν σας αξιζει να νειωσετε ποτε τι σημαινει αγαπω τον αλλον γι αυτο που ειναι και οχι γι αυτα που εχει, συνεχιστε να ζητε στον επιφανειακο σας κοσμο που τοσο αγγελικα νομιζετε οτι ειναι πλασμενος καλυτερα για να μενετε μακρυα απο μας απαπα τετοια ατομα ουτε καλημερα δεν αξιζουν απο μενα.. αηδιασα και μονο που το σκεφτομαι! Μου θυμισατε μια φιλη της αδερφης μου παλια που ειχε πει το αξεχαστο "ο αντρας πρεπει να εχει 3 πραγματα! να ειναι κουκλος, να εχει παρα πολλα λεφτα και τριτον δουλεια που να βγαζει πανω απο 10 εκ. τον μηνα.. αν δεν εχει ενα απο αυτα δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο" μετα απο αυτο υποκλινεσαι στην βλακεια που δερνει τον κοσμο, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με τετοιες περιπτωσεις ανιατες! Τα ειχα καποτε με καποιον που δεν ειχε αυτοκινητο.. ιιιιι τι ντροπη!! πως μου ξεφυγε τωρα κατι τετοιο?? ελπιζω να μου ξαναμιλησετε μετα απο αυτο!! ασε ενας αλλο πιο προσφατος! Μου ζητησε δανεικα 50 ευρω επειδη δεν εβγαινε!! τι ντροπη!! μα τι γυφτοι που ειναι μερικοι!! ουτε να τον φτυσω δεν αξιζε!! δικιο εχετε τελικα με πεισατε! μακρια απο τετοιους γυφτους! βουρ στα λεφτα που φερνουν και την ευτυχια.. κουνια που σας κουναγε.. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: για πρωτη φορα που σε εχω δει σε κοινο thread σε παω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Garfield αστα αυτα....:!: Μην πας να περασεςι τα δικα σου!!!:mad: Νομιζεις οτι εχω ξεχασει πριν απο μερικους μηνες που μονο και μονο επειδη δεν ειχα αμαξι με εγραψες κανονικοτατα και βγηκες με αλλον που ειχε την Μερσεντια την 5 μετρα μηκος...:cry: :( Η οταν τελικα καταφερα κι αγορασα ενα μικρο με εβαλες να το παρκαρω 40 λεπτα ποδαροδρομο απο τα καφε...:p Πάλι με αποκάλυψες ύπουλε άνθρωπε!:lol: :lol: Τι λέτε τώρα βρε παιδιά που απορείτε με το ποστ της PowerZ! Ποτε έγραψε αυτή για λεφτά και τέτοια? Ισα ίσα που οι αποψεις της για τις σχέσεις είναι πάντα και υπεράνω χρημάτων και λοιπών παρομοιων κριτηρίων. Επειδή τα λεει χύμα και μερικές φορές είναι λιγο ακραία δε σημαίνει ότι ανήκει στην κατηγορία που λέμε. Το αντίθετο πιστεύω. Γι' αυτήν μετράνε οι άνθρωποι, όχι τα φράγκα :) Οσο γι΄αυτό που λεει ο xpuser, ότι θα φάνε τα χαστουκάκια τους και θα συνέλθουν, προσωπικά απίθανο το βρίσκω. Κανένα χαστούκι δεν αλλάζει τη νοοτροπία κάποιου. Το πολύ πολύ να κανουν δυστυχισμένο όποιον καημένο επιλέξουν. Η συμβουλή μου είναι, μακριά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εγώ αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι μόνο το ένστικτο και η χημεία παίζουν ρόλο....!! Ούτε τι αυτοκίνητο έχει, ποιός 8α πληρώσει, ούτε τίποτα. Η φύση μιλάει από μόνη της σ' αυτά τα πράγματα... Τι κι αν φοράει κλαρωτό πουκάμισο με ριγέ γραβάτα, με το μικρό νυχάκι μαύρο ή με την άσπρη κάλτσα... Βέβαια, δέν λέω....ένα ψιλό έμφραγμα θα το πάθω....:p Άμα κεραυνοβοληθείς όμως ....:love: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 exeis kapoio dikio!!alla eyxomai na mhn erwteytw kapoia me apesio goysto!!!:p Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts