nikoskat Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 paidia exei dokimasei kaneis to opera8 kai to office premier 2.13 sto n70? pamth to fexplorer stelnei oti arxeia iparxoun sto kinhto akoma kai mesa sto system mesw bluetooth. panosgr to Symbianware.SmartBirthday alla de xerw an douleuei sto 6680.dokimase to στελνει αλλα οχι τα κλειδωμενα οπως οι εφαρμογες. αυτο το κανει το profiexplorer που ειναι add-on του profimail;) οσο για το opera, οπως ειπε και ο νερβους, θα βγει εκδοση συμβατη με το Ν70 για το προβλημα της κωδικοποιησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Kalimera sas, Mporeite na mou peite me pio applications mporo na stilo applications apo to inbox mou pou exo stili sto kinito mou meso tou bluetooth? Sas euxaristo!! Μπορείς να στείλεις το αρχείο με ένα file explorer από το inbox σου το οποίο βρίσκετε στο C:System\mail στην mmc, έτσι απλά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 panosgr to Symbianware.SmartBirthday alla de xerw an douleuei sto 6680.dokimase to Τρέχει κανονικά στο N70... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Τρέχει κανονικά στο N70... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ALARM Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamth Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Geia sas, Prospatho na stilo kapio file meso bluetooth pou vriskete sto inbox mou alla mou lei "Unable to send. File is protected." Giati simbaimei auto? Xrisimopoio to FExplorer 1.13 kai to til mou einai Nokia 6680. Mipos na valo kapio allo file explorer? Sas eyxaristo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Geia sas, Prospatho na stilo kapio file meso bluetooth pou vriskete sto inbox mou alla mou lei "Unable to send. File is protected." Giati simbaimei auto? Xrisimopoio to FExplorer 1.13 kai to til mou einai Nokia 6680. Mipos na valo kapio allo file explorer? Sas eyxaristo!!! Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ALARM Σε εμένα δουλευει κανονικά. Πας σε κάποιο όνομα ή σε όλα και προσθέτεις μια υπενθύμηση στο ημ/γιο σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ψαχνω καποια εφαρμογη που να μπορω να κρυψω ΜΟΝΟ φωτογραφιες και video απο τα "αδιακριτα" ματια... Εχω δοκιμασει το Photosafe και το SmartCrypto αλλα δεν μπορω να πω οτι με βολευουν ιδιαιτερα ! Το Photosafe αργει να "κρυψει" τις φωτογραφιες και καμια φορα κολλαει και το SmartCrypto χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια για να κρυψει-εμφανισει τις φωτο και τα video... Ξερετε αν υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη; Εχω το 6630 απλα για να ξερετε για ποιο κινητο το θελω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Geia sas, Prospatho na stilo kapio file meso bluetooth pou vriskete sto inbox mou alla mou lei "Unable to send. File is protected." Giati simbaimei auto? Xrisimopoio to FExplorer 1.13 kai to til mou einai Nokia 6680. Mipos na valo kapio allo file explorer? Sas eyxaristo!!! Με τον ProfiExplorer έχω στείλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ψαχνω καποια εφαρμογη που να μπορω να κρυψω ΜΟΝΟ φωτογραφιες και video απο τα "αδιακριτα" ματια... Εχω δοκιμασει το Photosafe και το SmartCrypto αλλα δεν μπορω να πω οτι με βολευουν ιδιαιτερα ! Το Photosafe αργει να "κρυψει" τις φωτογραφιες και καμια φορα κολλαει και το SmartCrypto χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια για να κρυψει-εμφανισει τις φωτο και τα video... Ξερετε αν υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη; Εχω το 6630 απλα για να ξερετε για ποιο κινητο το θελω... :) Δοκίμασε και το Smart Guard Pro 3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Δοκίμασε και το Smart Guard Pro 3. Μηπως εχεις καποιο download link; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Μηπως εχεις καποιο download link; Ευχαριστω :) Apo edo tha mporeseis na katevaseis thn efarmogh poy psaxneis:http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=48968&start=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ψαχνω καποια εφαρμογη που να μπορω να κρυψω ΜΟΝΟ φωτογραφιες και video απο τα "αδιακριτα" ματια... Εχω δοκιμασει το Photosafe και το SmartCrypto αλλα δεν μπορω να πω οτι με βολευουν ιδιαιτερα ! Το Photosafe αργει να "κρυψει" τις φωτογραφιες και καμια φορα κολλαει και το SmartCrypto χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια για να κρυψει-εμφανισει τις φωτο και τα video... Ξερετε αν υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη; Εχω το 6630 απλα για να ξερετε για ποιο κινητο το θελω... :) επισης ψαξε και το mediasafe να δεις αν σου κανει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω τάβλι πλακωτό (πόρτες το έχω ήδη) για Ν70;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω τάβλι πλακωτό (πόρτες το έχω ήδη) για Ν70;; :blink: Απ'οσο ξερω οι ξενοι παιζουν μονο το backgammon (πορτες) οποτε δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο εκτος και αν το εχει φτιαξει κανενας Ελληνας και δεν το ξερω. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Γεια χαρά παίδες... Η μουσική παίζει σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου και ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος όταν αγόρασα το 2000 το Siemens SL45 το πρώτο κινητό με mp3 player. Σήμερα εν έτη 2005 και μετά από τόσα κινητά και έχω αγοράσει ένα Ν70. Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο Ogg player δεν παίζει. Αν τον εγκαταστήσεις, ο κανονικός player παίζει Ogg αλλά δεν μπορείς να φτιάξει λίστες μουσικής. Φοβάμαι πως όλα τα N έχουν το ίδιο πρόβλημα, γιά αυτό θα ήθελα να φτιάξω ένα ξεχωριστό θέμα, και να καλέσω όλους τους κατόχους των Ν70 & Ν90 καθώς και αυτούς που θα αγοράσουν κάποια άλλα νέα Ν - όταν τα αγοράσουν - με σκοπό την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών για τους Ogg players μια που θεωρώ αυτό το format το καλύτερο όλων - άψογη ποιότητα & μικρό μέγεθος. Βρήκα κάποια προγράμματα το οποία παίζουν Ogg αλλά έχουν κάποιες ατέλειες: .N-Play : Θα τον βρείτε και σαν S-One και η πρόσβαση στα αρχεία είναι ταχύτατη και ανα κατάλογο, αλλά δεν παίζει τα αρχεία το ένα μετά το άλλο - απλά επαναλαμβάνει το ίδιο τραγούδι - και δεν έχει REW & FF. .BounceMp3 : Καλός αλλά, η πρόσβαση στα αρχεία είναι αργή και χύμα όχι ανά φάκελο και δεν έχει REW & FF. .Music Box : Το έτρεξα μια φορά, μου άρεσε αλλά μετά δεν άνοιξε ξανά με αποτέλεσμα να μην θυμάμε τι δεν μου άρεσε - πάντως κάτι με στράβωνε... Περιμένω τα δικά σας posts... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Νομίζω ότι απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο. Είτε για Ogg Player για Ν συσκευές, είτε για κάρτα μνήμης του 1GB. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 iparxi programa pou na bazis ta ogg san ixo klisis giati den to blepo na bgeni ogg player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 @andreas443 αναζήτηση Eχει απαντηθει παμπολλες φορες :rolleyes: Εδω μιλαμε σχετικα με N-series + ogg :rolleyes: @neo_com_3 :Δες την απαντηση του φιλου Aisopou Aν η συζητηση ξεφυγει περα απο την σειρα Ν ,δεν υπαρχει λογος υπαρξης για το παρον θεμα ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Επίσης και το wmaplus παίζει ogg αλλα ούτε αυτό είναι συμβατό με τα Νseries :( Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 ερωτηση τo ogg ειναι μορφη αρχειου τραγουδιων? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 iparxi programa pou na bazis ta ogg san ixo klisis giati den to blepo na bgeni ogg player Έχει κυκλοφορήσει ένα plug-in που επιτρέπει να μπαίνουν σαν ήχοι κλήσεις τα ogg και wma αρχεία. Το κατέβασα σήμερα, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως αναφέρεται ότι λειτουργεί στο Ν90. Κατεβάστε το από εδώ http://www.megaupload.com/?d=P5JL2HMO Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 ερωτηση τo ogg ειναι μορφη αρχειου τραγουδιων? Ναι. Έχει όμως μικρότερο μέγεθος αρχείου από το ΜΡ3 χωρίς να χάνει σε ποιότητα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 emena sto n70 giati kanena apo ta parapanw programmata de vlepei kai de paizei ta ogg? exw to ultramp3 1.51 gia na paizw ogg to opoio einai wraio se poiothta me frequency analyzer me rewind ktl alla bgazei apla xuma ta tracks kai dikoptetai stigmiaia o hxos sto multitasking i otan erxetai munhma. auto to ogg plugin tou wma to dokimase kaneis sto n70?egw nai ekana kai restart alla de vlepei pali ta ogg oute sa ringtones...to programma etsi kai lliws den einai sumvato Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 @nervous : φίλε μου, συμφωνώ πως θα πρέπει να μέινουμε σταθεροί στο θέμα "Ogg Players για N70", αλλά επιμένω πως θα πρέπει να μην καταργηθεί γιατί θα είναι πολύ χρήσιμο για όλους... @Aisopos : τελικά παίζει αυτό το plug in σε εσένα; @aristotelhs2060 : μπορείς να μου το στείλεις στο neo_com_3@yahoo.gr; Πάντως συμφωνώ με αυτά που λές για τα χύμα τραγουδια - το είχα σε demo version... Κάτι τελευταίο... Ένας τέλειος player είναι ο Viking αλλά δεν βλέπει Ogg και ενώ έχει EQ αυτό απενεργοποιήται όταν αρχίζει νέο τραγούδι... Περιμένω νέα σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts