johner Δημ. August 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Χωρις να το ενεργοποιησεις το προγραμμα και να το χρησιμοποιησεις;; :confused: ΤΟ χρησιμοποίησα και μου λέει 7 μέρες trial. Δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και δεν έδωσα σημασία. Το εγκατέστησα στις 10-8 και χθές 17-8 έφυγαν τα 3 sms σε πραγματικά ανύποπτο χρόνο. Δεν έκανα registration και δεν είχα κάποια ειδοποίηση εαν θέλω να συνεχίσω τη συνδρομή μου πληρώνοντας ή κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Auto to Aglile, oso kalo itan pio palia, toso se provlimatiko exei ekselixthei. Kathe vdomada kai nea version, ama den tin exeis den se afinei na sindetheis prin tin katevaseis apo to kinito. Kai tora mou les oti se xrewnei kai 1Eurw :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Auto to Aglile, oso kalo itan pio palia, toso se provlimatiko exei ekselixthei. Kathe vdomada kai nea version, ama den tin exeis den se afinei na sindetheis prin tin katevaseis apo to kinito. Kai tora mou les oti se xrewnei kai 1Eurw :mad: :mad: :mad: 1x3=3euros. Δίκιο έχεις πάντως. Σε ανεγκάζει να κατεβάζεις 300kb περίπου, τα οποία για gprs είναι πολύ ακριβά. Εγώ επειδή μόνο για msn το θέλω το αντικατέστησα με Turbo Msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 1x3=3euros. Δίκιο έχεις πάντως. Σε ανεγκάζει να κατεβάζεις 300kb περίπου, τα οποία για gprs είναι πολύ ακριβά. Εγώ επειδή μόνο για msn το θέλω το αντικατέστησα με Turbo Msn. to turbo msn einai free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 to turbo msn einai free? Οχι ειναι trial. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Poia einai i teleutaia ver tou Turbo MSN? H 1.9 pantws me to pou paei na kanei sign-in, mou kleinei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Την 1.9 έχω και στο 6630 δουλεύει ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 File mou an kai den einai kai to pio katallilo meros na ta pw, egw dokimasa kai tin 1.91, kai tin 1.90, mexri kai tin 1.80 sto 7610, kai oles exoun to idio provlima! Tsantistika (gia 2h fora, h prwth htan me to agile!) kai evala to IMplus pou pezei mia xara :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις κωδικό στην έκθεση για το 6680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις κωδικό στην έκθεση για το 6680Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια εφαρμογη που κλειδωνει απευθειας ολη την εκθεση αλλα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να κλειδωσεις αρχεια ωστε να μην φαινοντε στην εκθεση οπου πρεπει να διαλεξεις το καθε αρχειο ξεχωριστα! ;) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 panayioti 3exases na peis kai to onoma ths efarmoghs ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 panayioti 3exases na peis kai to onoma ths efarmoghs ;) SmartCrypto . ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Βγήκε καινούργια έκδοση του δημοφιλούς File Manager FExplorer. Την έκδοση 1.14b μπορείτε να βρείτε εδώ. Τις αλλαγές αυτής της έκδοσης μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Εχει λήξει η δοκιμαστική χρήση του Lifeblog στον υπολογιστή μου.Γνωρίζεαι που μπορώ να το βρώ cr@#*ed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εχει λήξει η δοκιμαστική χρήση του Lifeblog στον υπολογιστή μου.Γνωρίζεαι που μπορώ να το βρώ cr@#*ed; δεν πρεπει να υπαρχει.νομιζω οτι πρεπει να την αγoρασεις για να την εχεις f*ul Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 δεν πρεπει να υπαρχει.νομιζω οτι πρεπει να την αγoρασεις για να την εχεις f*ul Rikse mia matia + dw... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ρε μαγκες την πληρη εκδοση του fscaller 3,02 που μπορω να την βρω;e-mail jimst73@in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portwolf Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Paidia kapoios na mou dosi ta fota tou sto an iparxei kamia efarmogi gia symbian series 60 (Nokia 6680) pou na metrai ta dB tis entasis mousikis i oti allo dimiourgi ixo!! Eixa dei se ena kinito kati paromio!! Email karaxristodoulou@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο για symbian. Μονο τα 5140-5140i εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portwolf Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 nai to guitar tuner omos pos mporei kai pernei ixo kai sou leei an einai ok kai kourdismeno ta dB metrai kai tin nota opote doulevi to mikrofono tou kinitou!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Paidia kapoios na mou dosi ta fota tou sto an iparxei kamia efarmogi gia symbian series 60 (Nokia 6680) pou na metrai ta dB tis entasis mousikis i oti allo dimiourgi ixo!! Eixa dei se ena kinito kati paromio!! Email karaxristodoulou@hotmail.com Υπάρχει το Sound monitor της Digia.Το εστειλα στο e-mail σου Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Έχω ένα πρόβλημα:Είχα στο SX1 μου το Handy Photosafe και είχα κάποιες φωτογραφίες μέσα.Τώρα που έχω στο 6630 το Photosafe,δεν μου αναγνωρίζει τις παλιές φωτογραφίες.Δεν τις βλέπει καν. :( Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξανάδω αυτές τις φωτογραφίες ή να τις ξεχάσω; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Υπάρχει το Sound monitor της Digia.Το εστειλα στο e-mail σου petpap plz mporeis na mou to steileis kai emena (copyrighter@gmail.com) h na mou dwseis ena url gia na to vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Υπάρχει το Sound monitor της Digia.Το εστειλα στο e-mail σου θα μπορούσα να τα έχω και εγω αυτο το προγραμματάκι παρακαλώ?! sokos@pcdeals.gr Χίλια ευχαριστώ εκ'των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 θα μπορούσα να τα έχω και εγω αυτο το προγραμματάκι παρακαλώ?! sokos@pcdeals.gr Χίλια ευχαριστώ εκ'των προτέρων! υπαρχει και στο iphone παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts