Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια προσφατα πηρα το 6680 (ειμαι ευχαριστημενος :D ). Πρωτη φορα με smartphone κινητο (ειχα το 8310 :w00t: ) και ψαχνω για προγραμματα και αλλα διαφορα.

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τα συμβατα προγραμματα για το κινητο μου ειναι ολα απο τα προγραμματα των: α) s60? β) smartphone κινητων nokia? ή γ) symbian8?

κι επισης ολα τα προγραμματα για 6630 τρεχουν στο 6680? Eιναι χαζες ερωτησεις :X αλλα ειμαι καινουριος :baby: sorry!

τα συμβατα προγραμματα για το κινητο σου ειναι ολα απο τα προγραμματα των s60 αλλα και symbian8

οσα τρεχουν στο 6630 τρεχουν και στο 6680

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενταξει μην το δενεις και κομπο.
Eφοσον και τα δυο κινητα εχουν symbian8 τοτε τρεχουν τις ιδιες εφαρμογες:)

Ευχαριστω παντως παιδια, ηδη εχω κατεβασει καποια προγραμματα και παιχνιδια για το 6680 και κατ'επιλογη, αν δεν εχει σχολιο πως ειναι ΚΑΙ για 6680, διαλεγω να ειναι για 6630 και οτι εχει σχεση με symbian 8.0. Ευχαριστω και παλι!!! :rolleyes:

ok οτι νομιζεις,αυτη ειναι η γνωμη μου:)

δεν ειναι ετσι.εχουν αναφερθει ασυμβατοτητες για τις εφαρμογες 6630 και 6680.οπως ειχε γινει και σε 6600 και 7610

Για να βάλω στο κινητο .mmf ώς ήχο κλήσης τι πρέπει να κάνω; Νόμιζα πως χρειαζόταν ο OggPlayer αλλά τελικά δε παίζει...

Για να βάλω στο κινητο .mmf ώς ήχο κλήσης τι πρέπει να κάνω; Νόμιζα πως χρειαζόταν ο OggPlayer αλλά τελικά δε παίζει...

Χρειαζεται η εκδοση OggPlayer- mmf ;)

http://symbianoggplay.sourceforge.net/S60MMF.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδια το screen saver της psiloc παιζει στο 6630 και αν ναι ποια εκδοση. Μου αρεσε το μεγαλο του ρολοι. (δεν φοραω γυαλια μια χαρα βλεπω)!!!!

δεν ειναι ετσι.εχουν αναφερθει ασυμβατοτητες για τις εφαρμογες 6630 και 6680.οπως ειχε γινει και σε 6600 και 7610
Ok πες μου μια εφαρμογη για 6680 που δε τρεχει σε 6630...:mad: η περισσοτερες που τρεχουν στο ενα τρεχουν και στο αλλο αυτο ειναι αποδεδειγμενο

Χρειαζεται η εκδοση OggPlayer- mmf ;)

http://symbianoggplay.sourceforge.net/S60MMF.html

Αυτό έβαλα... Και μετά πήγα να ανοίξω ένα mmf και μου έβγαλε "Άγνωστη Μορφή Αρχείου"! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;

Φίλε nervous, και εγώ έβαλα το προγραμματάκι που είπες αλλά πάλι δεν παίζει καν τα mmf. Πολύ περισσότερο δε να τα βάζει ως ringtone.

Στη διαχείριση βέβαια έχει ένα ogg - mmf ή κάτι τέτοιο.

Τα 6630 και 6680 έχουν και τα δύο symbian OS 8,ενώ το 6600 έχει 6 και το 7610 έχει 7(αν δεν κάνω λάθος). :)

Τα 6630 και 6680 έχουν και τα δύο symbian OS 8,ενώ το 6600 έχει 6 και το 7610 έχει 7(αν δεν κάνω λάθος). :)

Και το 6600 7 εχει ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ok πες μου μια εφαρμογη για 6680 που δε τρεχει σε 6630...:mad: η περισσοτερες που τρεχουν στο ενα τρεχουν και στο αλλο αυτο ειναι αποδεδειγμενο

sorry αλλα δεν εχω 6680.καλυτερα να σου απανταγε καποιος που εχει ;) :knife:

sorry αλλα δεν εχω 6680.καλυτερα να σου απανταγε καποιος που εχει ;) :knife:
Καλυτερα λοιπον να μην εκφέρεις γνωμη εαν δεν εισαι σιγουρος :rocket:

Και το 6600 7 εχει ;)

Συγνώμη φίλε nervous.Μάλλον τα μπέρδεψα.Symbian 6 έχουν τα 3650 και 3660 και το sx1?

edited by nervous:Ακριβως φιλε billys_541 :O

Συγνώμη φίλε nervous.Μάλλον τα μπέρδεψα.Symbian 6 έχουν τα 3650 και 3660 και το sx1?

edited by nervous:Ακριβως φιλε billys_541 :O

και το n-gage επισης ;)

Eχει καποιος το screen saver της psiloc εκδοση 1,99 που κανει και για το 6630 για αν μου το στειλει στο derizio@yahoo.gr. ευχαριστω!

Υπάρχει πουθενά η εφαρμογή active today που έχει το 6680;;;;

Οχι φιλε μου γιατι ειναι λειτουργια του τηλεφωνου και οχι εξτρα εφαρμογη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το mediasafe cr*cked???

Το είχα κατεβάσει και μετά από λιγες φορές που το έτρεξα, άρχισε να μου ζητά regist*r...