Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι υπαρχει το Power Dictaphone. :)

το εχεις τεσταρει σε 6630 ; αν ναι ποια version ; και οταν καταγραφεις

συνομιλια κανει beep καθε καποια δευτερολεπτα παλι ;

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εχεις τεσταρει σε 6630 ; αν ναι ποια version ; και οταν καταγραφεις

συνομιλια κανει beep καθε καποια δευτερολεπτα παλι ;

Οχι δεν το εχω τεσταρει σε 6630 αλλα απ'οτι εχει αναφερθει εδω η τελευταια εκδοση (αν δεν κανω λαθος) τρεχει κανονικα.Οσο για το μπιπ να πω για πολλοστη φορα οτι οχι δεν κανει.Μονο στην αρχη και στο τελος της ηχογραφησης αλλα και αυτο μπορεις να το απενεργοποιησεις απο το μενου της εφαρμογης.

Και ο λογος που δεν κανει ειναι απλος.Η εφαρμογη αυτη δεν προοριζεται για ηχογραφηση κλησεων (ασχετα αν το κανει και αυτο) αλλα για γενικη ηχογραφηση,κατι σαν την ενσωματωμενη εγγραφη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Οχι δεν το εχω τεσταρει σε 6630 αλλα απ'οτι εχει αναφερθει εδω η τελευταια εκδοση (αν δεν κανω λαθος) τρεχει κανονικα.Οσο για το μπιπ να πω για πολλοστη φορα οτι οχι δεν κανει.Μονο στην αρχη και στο τελος της ηχογραφησης αλλα και αυτο μπορεις να το απενεργοποιησεις απο το μενου της εφαρμογης.

Και ο λογος που δεν κανει ειναι απλος.Η εφαρμογη αυτη δεν προοριζεται για ηχογραφηση κλησεων (ασχετα αν το κανει και αυτο) αλλα για γενικη ηχογραφηση,κατι σαν την ενσωματωμενη εγγραφη.

μαλιστα ... μηπως ξερεις ποια ειναι η καλυτερη/τελευταια version;

thanks ;)

Αν δεν κανω λαθος ειναι η 1.04. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

χμμμ ποια εκδοση εχεις???

γιατι σε μενα κανει κανονικοτατα το σπαστικο μπιπ την ωρα που γραφω μια κληση....

στο 7610 δεν το κανε αλλα στο 6630 το κανει.....

:confused:

Παίδες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την εφαρμογή operator?Την έκανα εγκατάσταση και μου εγκαταστήθηκε μια με το όνομα TEST.Πως δουλεύει?

Παίδες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την εφαρμογή operator?Την έκανα εγκατάσταση και μου εγκαταστήθηκε μια με το όνομα TEST.Πως δουλεύει?

Δες εδω φιλε μου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Η εφαρμογή operator δεν χρειάζεται πλέον με την νέα αναβάθμιση. Η επιλογή αυτή, που έλλειπε απο το 6630 και μας προβλημάτιζε τόσο καιρό, προστέθηκε κανονικά στο μενού του.

Πριν κάνετε την νέα αναβάθμιση, απενεργοποιήστε και στην συνέχεια απεγκαταστήστε το operator, και μετά κρατήστε το αντίγραφο ασφαλείας το οποία θα επαναφέρετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης.

Έχω πάθει ένα μυστύριο προβληματάκι το οποίο το έπαθα και στο 7610 και δεν ξέρω γιατί γίνεται :cry: Το profimail μόλις το εγκαθιστώ ενώ το ίδιο δουλεύει μια χαρά το κινητό στα mms δεν με αφήνει να επισυνάψω εικόνα (γράφει αδύνατη εισαγωγη άγνωστη μορφή αρχείου) :hunter: Μόλις κάνω επεγκατάσταση το profimail η επισύναψη γίνεται κανονικά....
καρπούζι!:blink:

Έχω πάθει ένα μυστύριο προβληματάκι το οποίο το έπαθα και στο 7610 και δεν ξέρω γιατί γίνεται :cry: Το profimail μόλις το εγκαθιστώ ενώ το ίδιο δουλεύει μια χαρά το κινητό στα mms δεν με αφήνει να επισυνάψω εικόνα (γράφει αδύνατη εισαγωγη άγνωστη μορφή αρχείου) :hunter: Μόλις κάνω επεγκατάσταση το profimail η επισύναψη γίνεται κανονικά....

Πια έκδοση χρησιμοποιείς. Δοκίμασε την νέα 2.17

Σε εμένα δουλεύει τέλεια και τα mms είναι οκ! (Δούλευε κανονικά και με την έκδοση 2.0)

Πια έκδοση χρησιμοποιείς. Δοκίμασε την νέα 2.17

Σε εμένα δουλεύει τέλεια και τα mms είναι οκ! (Δούλευε κανονικά και με την έκδοση 2.0)

Την έβαλα και δουλεύει κανονικα! :D Θενκς!!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σε συνεργασία με συσκεύη bluetooth να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο του pc στο 6630 και όχι τις νόκια;

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σε συνεργασία με συσκεύη bluetooth να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο του pc στο 6630 και όχι τις νόκια;

Βγήκε εχθές ένα πρόγραμμα το btkey με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα bluetooth πληκτρολόγια. Θα το βρεις www.My-symbian.Com ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Basika exw mia erwthsh...To camera xpro2 mou bgazei poly xeiroteres foto apo to manisio programma kai malista den einai 1.3 mp...Exei kammia ru8mish pou den thn briskw?? Diabasa parapanw oti einai to mono pou ekmetaleuetai to 1.3 :(

Η εφαρμογή operator δεν χρειάζεται πλέον με την νέα αναβάθμιση. Η επιλογή αυτή, που έλλειπε απο το 6630 και μας προβλημάτιζε τόσο καιρό, προστέθηκε κανονικά στο μενού του.

Πριν κάνετε την νέα αναβάθμιση, απενεργοποιήστε και στην συνέχεια απεγκαταστήστε το operator, και μετά κρατήστε το αντίγραφο ασφαλείας το οποία θα επαναφέρετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης.

Φίλε mirror, αυτό που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς το operator όμως είναι να γυρίσεις μόνο σε 3g. Πρέπεις να κάνεις μια βόλτα το τετράγωνο για να βρει σήμα 3G σε dual mode... :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Βγήκε εχθές ένα πρόγραμμα το btkey με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα bluetooth πληκτρολόγια. Θα το βρεις http://www.My-symbian.Com ;)

το BtKey δεν τρεχει καν σε 6630 . Ειναι μονο για 7610 και παλιοτερα symbian κινητα.

Φίλε mirror, αυτό που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς το operator όμως είναι να γυρίσεις μόνο σε 3g.

Αν το βάλεις να λειτουργεί μόνο σε δίκτυο τρίτης γενιάς, δεν θα έχεις ποτέ σήμα. :D ;) Τουλάχιστον εγώ όσο καιρό χρησιμοποιούσα την κάρτα CU που πήρα για τον σκοπό αυτό, δεν είχα σχεδόν ποτέ σήμα. :mad:

το BtKey δεν τρεχει καν σε 6630 . Ειναι μονο για 7610 και παλιοτερα symbian κινητα.

Όντως, αν κι εγώ ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μη-bluetooth πληκτρολόγιο που έχω ήδη στο pc μου. Δηλαδή επικοινωνία keyboard (pc με ανάλογο software)->blutooth dongle->6630 (με ανάλογο software)! Τέλος πάντον, δεν καίγομαι κι όλας, αλλά πρέπει να γίνεται. Η διαφορά που έχουν τα bluetooth keyboards είναι το ενσωματομένο bluetooth .

@mirror

Με Cosmote πάντως δουλεύει άψογα και όταν το βάλεις σε 3G το βρίσκει κατευθείαν με το που ανοίξει το κινητό.... :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Το ξέρω, και γω 7 χρόνια τώρα Cosmote χρησιμοποιώ, απλά ήθελα να εκμεταλλευτώ την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της Vodafone και απογοητεύτηκα.

Το ξέρω, και γω 7 χρόνια τώρα Cosmote χρησιμοποιώ, απλά ήθελα να εκμεταλλευτώ την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της Vodafone και απογοητεύτηκα.

μην το λες και με vodafone τις περισσοτερες φορες εχει κατευθιαν 3g σημα.το μονο που μου την εσπαγε οτι δεν ειχε σημα τις ποιο κρισημες ωρες

Δεν θυμαμαι αν εχει ειπωθει:

Nokia PC Suite Αdd-on : Nokia Multimedia Factory for Your Nokia 6630

"With Nokia Multimedia Factory you can easily create and send multimedia messages. "

http://www.nokia.com/nokia/0,,66879,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα.

Χθες και μετά την αναβάθμιση του τηλεφώνου μου άλλαξα τον κωδικό ασφαλείας τελείως αφειρημένη και τώρα δε θυμάμαι καθόλου τι έχω βάλει. έκανα hard format και επαναρυθμίστηκε το αυτόματο κλείδωμα σε καθόλου (ευτυχώς) και τώρα το τηλέφωνο είναι οκ. Still δεν ξέρω τον κωδικό ξεκλειδώματος.

1). Πως μπορώ να επαναφέρω το 12345 της Nokia?. Ρωτάω για άλλον τρόπο γιατί αυτόν της αναβάθμισης τον ξέρω.

2.) Σε περίπτωση που δε γνωρίζω τον κωδικό ασφαλείας αλλά και το τηλέφωνο δε μου ζητάει πουθενά κωδικό, τι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσω? Δηλαδή πότε ο κωδικός ασφαλείας ενεργοποιείται από μόνος του?

thanx

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)