gianpithio Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Καλημέρα Απο προχ8ές είμαι κάτοχος του Ν70 ΜΕ Παρακαλώ για προγραμματακια ΜΡ3 Συνολο κλησεων-μυνηματων.... Και οτι αλλο δοκιμασμενο και ωραιο εχετε να προτεινετε.... Δωστε μονο ονοματα κ sites που μπορουν να βρεθουν (για ψαξιμο και κατεβασμα θα το κανω οταν παω στη dsl) Ευχαριστω.... statmonitor powerMP3 Mπορεις να κατεβασεις οσες εφαρμογες θελεις απο εδω αφου πρωτα κανεις μια εγραφη :O xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 statmonitor powerMP3 Mπορεις να κατεβασεις οσες εφαρμογες θελεις απο εδω αφου προτα κανεις μια εγραφη :O xxxxxxxxxxxxxxxx Να'σαι καλα φιλε ευχαριστω πολλυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μια ερώτηση ρε guys! Πιο παλιά είχα βάλει στο κινητό μου (6680) ενα πρόγραμμα σχετικά με clock/ξυπνητήρι etc (δε θυμάμαι το ονομά του), και είχα κάνει ρυθμίσεις να χτυπάει στις 7 ωρα το πρωϊ και στις 10.. Αφότου το έκανα uninstall το κινήτο συνεχίζει να ειδοποιεί (να λειτουργεί σαν ξυπνητήρι στις 7 και στις 10 .. Αυτό συμβαίνει εδω και κανα 6μηνο, και αναγκάζομαι πολλές φορές να το έχω στο αθόρυβο για να μην χτυπάει καθόλου (οπότε το κινητο πλέον παύει να λειτουργει σαν ξυπνητήρι), με αποτέλεσμα να μου σπάει τα νευρα όποτε και αν το έχω εκτός αθόρυβου. Υπάρχει κανας τρόπος εκτός από format (λόγω δουλειάς και χρόνου), να fixaro κάπως το mobile μου ?? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Βάλε ξανά το πρόγραμμα που είχες (alarm manager) και απενεργοποίησε το ξυπνητίρι μέσα από το πρόγραμμα. Λογικά θα φτιάξει :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει το κινητό να ακούγεται σαν ξυριστική μηχανή? και να δονείται? είχε ένα παληκάρι σε ένα sony ericsson, και το ακούμπησε σε κάποιου το κεφάλι και είχε πολύ γέλιο,νόμιζε ότι τον κούρευε ο άλλος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 παιδια ενα super προγραμμα για spy οπου εσεις επιθυμειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 παιδια ενα super προγραμμα για spy οπου εσεις επιθυμειτε. http://www.myphone.gr/forum/policy.php#opx-04 :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μια ερώτηση ρε guys! Πιο παλιά είχα βάλει στο κινητό μου (6680) ενα πρόγραμμα σχετικά με clock/ξυπνητήρι etc (δε θυμάμαι το ονομά του), και είχα κάνει ρυθμίσεις να χτυπάει στις 7 ωρα το πρωϊ και στις 10.. Αφότου το έκανα uninstall το κινήτο συνεχίζει να ειδοποιεί (να λειτουργεί σαν ξυπνητήρι στις 7 και στις 10 .. Αυτό συμβαίνει εδω και κανα 6μηνο, και αναγκάζομαι πολλές φορές να το έχω στο αθόρυβο για να μην χτυπάει καθόλου (οπότε το κινητο πλέον παύει να λειτουργει σαν ξυπνητήρι), με αποτέλεσμα να μου σπάει τα νευρα όποτε και αν το έχω εκτός αθόρυβου. Υπάρχει κανας τρόπος εκτός από format (λόγω δουλειάς και χρόνου), να fixaro κάπως το mobile μου ?? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! epeidh den einai sigouro an evales to alarm manager auto pou mporeis na kaneis einai to exhs: egkatesthse sto kinhto sou ena programma pou na vlepei ta processes pou trexoun (px egw xrhsimopoiw to kalutero gia mena taskspy) afou anoixeis to programma kai deis ta processes pou trexoun tha katalaveis poio exei sxesh me to xupnhthri sth sunexeia des ta details tou process na deis se poio fakelo vrisketai afou to apenergopoihseis pas sto fakelo pou einai to process kai to diagrafeis. swstos? ;) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Λιγο δησκολο :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 de xerw an iparxei mporei na ginei aneta pantws se java efarmogh px.apla na donei to kinhto kai na akougetai enas hxos sa xurisitkh mhxanh. enas aplos tropos pou mporeis na kaneis kati tetoio pantws einai o exhs: hxografhse mia xurisitkh mhxanh. pane sto profil kai dialexe to sa ringtone (mh to checkareis apla na to xeis dialegmeno gia na sou leei to kinhto pws tha akougetai ) sto energopoihmeno profil sou sto opoio einai energopoihmenh kai h donhsh.gia oso akougetai o hxos tha doneitai kiolas opote kaneis th douleia sou. loooooooooooooool. kalo e?elpizw na katalaves Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έχει κανένας να προτείνει κάποια εφαρμογή που να κάνει την ίδια δουλειά με το AppMan;Σε μένα το AppMan δεν κάνει update και δεν βγάζει τη λίστα με τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έχει κανένας να προτείνει κάποια εφαρμογή που να κάνει την ίδια δουλειά με το AppMan;Σε μένα το AppMan δεν κάνει update και δεν βγάζει τη λίστα με τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει. To Best TaskMan το δοκιμασες ? http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1621&faq=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 To exo kanei auto pou les.. kai to xanakana me to taskspy or appman. Alla de vlepo tpt to periergo inside. Xanakatevasa tha last edition of alarma manager kai ekana delete apo thn epilogi pou exei olwn twn alarms :) Ante na doume aurio to proi an 8a xtipisei tpt .. lol .. waiting :P Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 To exo kanei auto pou les.. kai to xanakana me to taskspy or appman. Alla de vlepo tpt to periergo inside. Xanakatevasa tha last edition of alarma manager kai ekana delete apo thn epilogi pou exei olwn twn alarms :) Ante na doume aurio to proi an 8a xtipisei tpt .. lol .. waiting :P Αυτο που σου λεει ο aristotelhs2060 ειναι σοστο απλα ειναι καπος δυσλολο να καταλαβεις πιο ειναι αυτο που τρεχει και σου χτυπαει το ξυπνητιρη :( μπες μεσα στο φακελο C η Ε αναλογος που ειχες κανει εγκατασταση το προγραμμα με ενα fileman στο system/apps και δες αν υπαρχει καπιος φακελος που εχει σχεση με το alarm manager και σβηστον:) αλιος αν δεν βρεις κατι κανε ενα hard format στο κινητο σου και ενα φορματ στην καρτα σου ξαναπερασετα ολα απο την αρχη και εγεινε:O Πριν κανεις hard format κρατισε ενα αρχειο με οτι σου χρηαζετε (π.χ. επαφες) γιατη θα σου σβηστουν ολα και τελιοσε το προβλημα ;) Αν διαβασης εδω σου λεει πος γεινετε το hard format :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ποιό πρόγραμμα σαν το AppMan κάνει για το Ν70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 taskspy η fexplorer-tasks :) για τι ακριβως το θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 παιδια μηπως εχει κανεις καποιο εικονιδιο για την εφαρμογη eortologio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Εγω δεν εχω δει κατι τετιο, μαλον οχι :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 το lcg jukebox το δοκιμασατε παιδια?σας αρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Εγω δεν εχω δει κατι τετιο, μαλον οχι :( μπορεις να φτιαξεις αλλα μονο για το δικο σου κινητο, σε αλλο δε θα κανει γιατι θα εχει αλλο ID λογω java. ειχα φτιαξει μαλιστα για το εορτολογιο αλλα τωρα δεν εχω καν το προγραμμα που τα φτιαχνουμε :O @Lux, δες τις οδηγιες για το s60 icon wizard στο xxxxxxxxxxxxxx, δεν ειναι καθολου δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 σωστα, δεν ειναι sis. ποιο εικονιδιο εβαλες στο δικο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 το lcg jukebox το δοκιμασατε παιδια?σας αρεσε? Μάπα είναι, μην το βάλεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 σωστα, δεν ειναι sis. ποιο εικονιδιο εβαλες στο δικο σου; ενα των windows με δυο ανθρωπακια (με screenshot). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 ty Guys! Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Μάπα είναι, μην το βάλεις οντως..και πολυ δυσχρηστο..:ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts