Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω οτι αφορα ανταλαλγη sms μεσω ΒΤ , εκτος αν καλω λαθος. Ομως παιδια μια πρακληση. Εχει κανεις την τελευταια εκδοση του Net monitor να μου την στειλει? Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι αφορα ανταλαλγη sms μεσω ΒΤ , εκτος αν καλω λαθος.

Κάνεις λάθος... :p

Στέλνεις κανονικά sms! Το'χω δοκιμάσει ;)

Παιδιά ξέρετε εαν υπάρχει κανένα προγραμμα που να σου επιτρεπει να μπεις εσυ μέσω bluetooth στο κινητό κάποιου άλλου και να πάρεις εικόνες,ήχους και video;
ΝΙΚΟΣ

Παιδιά ξέρετε εαν υπάρχει κανένα προγραμμα που να σου επιτρεπει να μπεις εσυ μέσω bluetooth στο κινητό κάποιου άλλου και να πάρεις εικόνες,ήχους και video;

Ειχαν βγει παλιοτερα καποια προγραμματα αλλα δεν εκαναν δουλεια.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

η εφαρμογη αυτη ειναι μουφα.θεωρητηκα το κανει αλλα τιποτα.η καλυτερη που ειχε βγει ελεγε οτι μπορει να το κανει σε παλια se αλλα ουτε και εκει

η εφαρμογη αυτη ειναι μουφα.θεωρητηκα το κανει αλλα τιποτα.η καλυτερη που ειχε βγει ελεγε οτι μπορει να το κανει σε παλια se αλλα ουτε και εκει
Για το Bloover μιλας, αυτη η εφαρμογη ειχε κυκλοφορισει και το μονο που εκανε ηταν να βρισκει μονο τις ενεργες συσκευες, οταν πατουσες για να μπεις σου εβγαζε ενα μηνυμα οτι ειναι αδυνατο(αν θυμαμαι καλα)...:wacko: και τιποτα αλλο!

paidia to bloover kanei mono gia palies siskeues me bluetooth

δεν κανει σχεδον για καμια, καλως ή κακως. :)

δεν κανει σχεδον για καμια, καλως ή κακως. :)
Απ΄οτι φαινεται για καμια συσκευη δεν κανει:lol::lol:

Απ΄οτι φαινεται για καμια συσκευη δεν κανει:lol::lol:

πως, κανει για μια, νοκια 6310i :ρ

Παιδια εχω το net monitor για το 6681. Μου λετε πως καταλαβαινω οτι στη περιοχη μου υπαρχει 3G βαση της εταιρειας. Εχω ΤΙΜ προς το παρον. Ευχαριστω.

καλημερα ,

βασικα εχω το f-explorer το κλασικο αλλα δεν μπορω να στειλω κλειδωμενα αρχεια . ουτε themes , εφαρμογες και τετοια ! μηπως ξερετε καποιο καλυτερο? το profimail δεν ξερω γιατι αλλα σε μενα δεν λειτουργει :(

ευχαριστω

Giv3 mE a b3aT !

καλημερα ,

βασικα εχω το f-explorer το κλασικο αλλα δεν μπορω να στειλω κλειδωμενα αρχεια . ουτε themes , εφαρμογες και τετοια ! μηπως ξερετε καποιο καλυτερο? το profimail δεν ξερω γιατι αλλα σε μενα δεν λειτουργει :(

ευχαριστω

στο Ν70 παντως δουλευει το profimail. δε δουλευει καθολου; ουτε το profiexplorer; περιεργο. για sis αρχεια που θες να τα στειλεις σε αλλο s60 κινητο, μπορεις να μετονομασεις την καταληξη και να το στειλεις. το αλλο κινητο θα το αναγνωρισει και αν οχι το μετονομαζεις κι εκει με το fexplorer παλι :)

ωραιος ! ευχαριστω

ναι το profiexplorer δεν μου το ανοιγει καθολου . παταω πανω στο εικονιδιο , μου βγαζει μια ασπρη οθονη και ασταπιαια κλινει ! :(

Giv3 mE a b3aT !

ωραιος ! ευχαριστω

ναι το profiexplorer δεν μου το ανοιγει καθολου . παταω πανω στο εικονιδιο , μου βγαζει μια ασπρη οθονη και ασταπιαια κλινει ! :(

φανταζομαι δε σβηνεις το profimail μεσω καποιου file manager ωστε να αφησεις μονο το explorer, ε; γιατι δε δουλευει μονο του. καποιο παιδι με Ν70 ισως βοηθησει, ποια εκδοση δουλευει κλπ :)

Στο profiexplorer εχω την 2,35 και στο fexplorer την 1,15.

Φυσικα μπορεις να βαλεις και νεοτερες

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

[New] Call Assistant for Series 60 2.x

http://img153.imageshack.us/img153/8796/callassistantscreenshot36jm.gif

Call Assistant by BitSib plays sound at regular intervals to notify you about the next minute of a call which enables to cut down on call cost charges.

http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1716&faq=2

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδια με τον fexplorer τελικα τι θα γινει?μειναμε στον 1,5?γιατι ο 1,6 εχει ληξει...:O

υπαρχει και φουλ στο iphone :X ;)

http://img515.imageshack.us/img515/4382/fescr0070kx.jpg

ok βρε νικο :O

καλυτερο για ηχογραφηση ειναι το pw dictaphone H alon mp3 dictaphone..

αν και το 2ο ηχογραφει με 92kbps(ρυθμισμενο να ηχογραφει σε κανονικη ενταση) το 1ο μου φανηκε καλυτερο ακουστικα..:what:

Den exw katalavei akomi, ti parapanw exei h 1.16 apo tin 1.15.....

Mono tin eikona pou vgazei stin arxi k kathisterei...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Den exw katalavei akomi, ti parapanw exei h 1.16 apo tin 1.15.....

Mono tin eikona pou vgazei stin arxi k kathisterei...

απ'οτι θυμαμαι απο την 1.15 ναι, οπως και οτι δε σε ρωταει οταν το κλεινεις αν θες να το κλεισεις ;)