killing_you2 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 πρέπει να το εγκαταστήσεις στην μνήμη τηλεφώνου. μου κολαγε και εμένα στην κάρτα αλλα στην κεντρική μνημη είναι μια χαρα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδιά.... έχω βάλει στο 6630 το AlarmManager1.3.2 αλλά δεν κλειδώνει με τίποτα αυτόματα το πληκτολόγιο!!!!!!!! Ξέρει κανείς τίποτα???? Ευχαριστώ..... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδιά.... έχω βάλει στο 6630 το AlarmManager1.3.2 αλλά δεν κλειδώνει με τίποτα αυτόματα το πληκτολόγιο!!!!!!!! Ξέρει κανείς τίποτα???? Ευχαριστώ..... Ουπςςςςςςςςςςς λάθος. Το AlarmManager1.3.2 δουλεύει μιά χαρά.... :O Έχω βάλει στο 6630 το KeyLocker_1.02 αλλά δεν κλειδώνει με τίποτα αυτόματα το πληκτολόγιο!!!!!!!! Ξέρει κανείς τίποτα???? ΤΙΑ :rolleyes: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Φιλε cartman σε ποιο τηλεφωνο το χρησιμοποιεις ? Αν το χρησιμοποιεις στο 6630 δοκιμασε το AutoLock v0.5 που ειναι για 6630 http://fuse.stc.cx/autolock/ και ειναι και δωρεαν :) Μετά από search στο tread βρήκα την απάντηση.... Ελπίζω το AutoLock v0.5 που λέει ο nervous να παίζει....... Ξέρι κανείς καμμιά εφαρμογή που να μπορεί να κάνει hide - crypt ολόκληρο φάκελο ???? Είναι σπαστικό να κάνεις ένα ένα τα αρχεία!!!!!!!!!! :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδια που μπορω να βρω το Advanced Call Manager v2.0; Φανταζομαι θα δουλευει καλα στο 6630; Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 πρέπει να το εγκαταστήσεις στην μνήμη τηλεφώνου. μου κολαγε και εμένα στην κάρτα αλλα στην κεντρική μνημη είναι μια χαρα. εμενα παλι δεν παιζει ουτε στην κεντρικη μνημη ουτε στην καρτα τηλεφωνου.... κανει ακριβως οτι ειπε ο φιλος πιο πανω.... μηπως παιζει ρολο που εχω το 6680...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδια που μπορω να βρω το Advanced Call Manager v2.0; Φανταζομαι θα δουλευει καλα στο 6630; Δεν είναι για Synbian S60 αυτή η έκδοση αλλά για UIQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Δεν είναι για Synbian S60 αυτή η έκδοση αλλά για UIQ Kαι ομως ,κυκλοφορησε για S60 v2.0 πριν 5-6 μερες :) http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?faq=2&fldAuto=874 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίζει .wmv αρχεία???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 @ axniotis se .avi an 8es.... Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 @ axniotis se .avi an 8es.... Αν εννοείς μετονομασία σε .avi και μετά να το παίξω με smart movie το έχω δοκιμάσει και δεν το παίζει... Μήπως εννοείς κάτι άλλο ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδια θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το x-ray camera χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδια θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το x-ray camera χεχεχε Δεν κυκλοφορει κατι τετοιο για κινητα ,ειναι μυθος :secret: Ας συνεχισουμε με οτι κυκλοφορει λοιπον :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Παιδιά υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το 6630 που να καθαρίζει τα σκουπίδια (από προηγούμενα installations προγραμμάτων).... Κάτι σαν το Disk Cleaner που έχω στο P900???? Ευχαριστώ!!!!!!!!!! :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Παιδιά υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το 6630 που να καθαρίζει τα σκουπίδια (από προηγούμενα installations προγραμμάτων).... Κάτι σαν το Disk Cleaner που έχω στο P900???? Ευχαριστώ!!!!!!!!!! :) Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο. Και σε ενα thread να ρωτησεις θα σου απαντησουν. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο. Και σε ενα thread να ρωτησεις θα σου απαντησουν. ;) Κρίμα :( Ευχαριστώ..... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Παιδιά, στο 6630, εκτός από τον Nokia Photo Editor.... υπάρχει κανένας άλλος, καλύτερος για επεξεργασία εικόνας??? ΤΙΑ :cool: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Παιδιά, στο 6630, εκτός από τον Nokia Photo Editor.... υπάρχει κανένας άλλος, καλύτερος για επεξεργασία εικόνας??? ΤΙΑ :cool: ναι.το photorite sp θα το βρεις στo irc Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι και το photobase το οποίο έχει αρκετές δυνατότητες. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι και το photobase το οποίο έχει αρκετές δυνατότητες. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Συμφωνω και επαυξανω.Το photobase το χρησιμοποιω απο εποχης 6600 και δεν το εχω αφησει μεχρι τωρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο. Και σε ενα thread να ρωτησεις θα σου απαντησουν. ;) yparxei to AppMan!!! :) :) to vgazei stin teleftaia kartela[installed app]me ena eikonidio dexia tis efarmogis [kados aporimaton]pou exeis apegatastisi mono an exoun mini skoupidia,an exei apegatastathi pliros den vgazei tipota!!! :) Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 kanena programma gia na blepo pio polla eikonidia stin othoni (pano apo 9) san to smartlauncher ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 kanena programma gia na blepo pio polla eikonidia stin othoni (pano apo 9) san to smartlauncher ??? οχι φιλε μου, δεν υπαρχει κατι τετοιο δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 yparxei to AppMan!!! :) :) to vgazei stin teleftaia kartela[installed app]me ena eikonidio dexia tis efarmogis [kados aporimaton]pou exeis apegatastisi mono an exoun mini skoupidia,an exei apegatastathi pliros den vgazei tipota!!! :) Όντως ισχύει αυτό που λες, το είχα και γω παρατηρήσει.... Απλά έψαχνα για κάτι πιό αυτόματο..... Ευχαριστώ πάντως...... :) Κατά την γνώμη σας παιδιά ποιός είναι ο καλύτερος mp3 player για το 6630... ΤΙΑ :alien: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 To MP3 player 3.31 εχει φτιαχτει fixed version και παιζει στο 6630 το δοκιμασα.Επισης βρηκα σημερα νεα version 3.32 δεν τη δοκιμασα.Το 3.31 παιζει πολυ καλα..ΙASONAS Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts