INDYJONES Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 tan7d Το control freak αν και υποστειριζει αρκετα που υποστηριζει το puppetmaster εχει το κακο οτι ειναι plug-in του winamp με αποτελεσμα να χρειαζεσαι να τρεχεισ και το winamp για να δουλεψει . Φίλε μου , σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο ! Και πιστεύω μεγάλο λάθος να εξαρτάται ενα τόσο ωραίο πρόγραμμα απο ένα άλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Φίλε μου , σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο ! Και πιστεύω μεγάλο λάθος να εξαρτάται ενα τόσο ωραίο πρόγραμμα απο ένα άλλο ... Βασικα ηταν και η μεγαλη ξενερα, αυτο ποθ μου αρεσει εξαλλου στο puppetmaster ειναι οτι ενω βρισκεται αθορυβα στο background οποτε θελω συνδεωμε στον υπολογιστη, πχ το βραδυ ενω το εχω αφησει να κανει κατι downloads συνδεομαι απο το κινιτο και τον κανω shutdown χωρις καν να χρειαστει ουτε να κουνηθω. Μπραβο στον Delis7 που μου το προτεινε. Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_gorjos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Καλημέρα, όσον αναφορά το Puppetmaster, μια διευκρύνηση. Κάθε μέρα που ανάβω τον υπολογστή πρέπει να κάνω device registration από την αρχή. Όχι να συνδέσω το κινητό με το PC, αυτά εννοήται πως έχουν γίνει, είναι εξουσιοδοτημένα το ένα με το άλλο. Απλά πρέπει να κάνω πάντα add device, symbian server και να του δώσω το com που έχω το bluetooth. Αυτό κάνεται κάθε φορά που θέλετε να χρεισιμοποιήσεται το puppetmaster διότι όταν εγώ το εγκαθιστούσα είχα την εντύπωση ότι ο υπολογιστής θα ήταν "εν αναμονή εντολών" από την στιγμή που θα άναβε. Ξέρω πως κάποιος είχε κάνει κάποια παρόμοια ερώτηση νωρίτερα αλλά δεν του είχε δωθεί μια ικανοποιητική απάντηση. Απλά πείτε μου αν έτσι πρεπει να γίνεται ή όχι. Και πάλι καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Έχω κατεβάσει αρκετές version του WORLD MATE αλλά καμιά δεν κάνει για το 6630.Διάβασα κάπου εδώ στο φόρουμ ότι για το 6630 είναι η έκδοση 1,25 Μπορεί να το στείλει κάποιος η να μου στείλει κάποιο link με ΠΜ? :confused: Eπίσης ένα προγραμματάκι το tube έχει ενημερωθεί με τις νέες στάσεις του μετρό? :) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 oxi, alla dustuxws de mporw auton ton kairo.. Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denisdv Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 παιδια ειμαι νεος στο 6630 και θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει πως θα γινει η εγκατασταση στο τηλεφωνο και τι ρυθμισεις χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 παιδια ειμαι νεος στο 6630 και θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει πως θα γινει η εγκατασταση στο τηλεφωνο και τι ρυθμισεις χρειάζονται. Διαβαζεις τo θεμα Route 66 - Athens Map και ειδικα την 1η σελιδα . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denisdv Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 το θεμα αυτό το διαβασα αλλα δεν καταλαβαινω μερικα πραγματα.Αφου γίνει download το προγραμμα μπαινει σαν εικονιδιο στό μενού τού τηλ.αλλά οταν πατάς ανοιγμα εμφανίζεται το λογοτυπο route66 και ξαναγυρνάει στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 το θεμα αυτό το διαβασα αλλα δεν καταλαβαινω μερικα πραγματα.Αφου γίνει download το προγραμμα μπαινει σαν εικονιδιο στό μενού τού τηλ.αλλά οταν πατάς ανοιγμα εμφανίζεται το λογοτυπο route66 και ξαναγυρνάει στο μενού. Για να μπει σαν εικονιδιο στο μενου του τηλεφωνου θα πρεπει να το εγκαταστησεις το προγραμμα ακολουθωντας τα βηματα που περιγραφονται στο link που σου εδωσε ο nervous. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 οσοι εχετε προβληματα με το route 66 αν απλα ακολουθησετε τις οδηγιες που υπαρχουν στο ενσωματωμενο .nfo αρχειο δεν θα εχετε προβλημα ,πρεπει ομως ολα να γινουν ακριβως οπως τα λεει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 για οσους βαριεστε ή δεν το βρισκετε οριστε οι οδηγιες : ------------------------------------------------------------- COPY TO MMC: E/SYSTEM/APPS/ROUTE66 E/ROUTE66 INSTALL THE ROUTE66_from#aivanet.giannisKM.and.PredatorK.sis COPY TO MMC: E/ROUTE66/Maps/Greece.prm THATS IT. YOU ARE READY!!!!!!! --------------------------------------------------------------- εγω αυτο ακριβως εκανα και λειτουργουσε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Έχω κατεβάσει αρκετές version του WORLD MATE αλλά καμιά δεν κάνει για το 6630.Διάβασα κάπου εδώ στο φόρουμ ότι για το 6630 είναι η έκδοση 1,25 Μπορεί να το στείλει κάποιος η να μου στείλει κάποιο link με ΠΜ? :confused: Eπίσης ένα προγραμματάκι το tube έχει ενημερωθεί με τις νέες στάσεις του μετρό? :) doulevei to 1.25 version tou world mate,dokimase to NEO City time app to anevasa sto group moy simera einai fresko,doulevei me to 6630 teleia Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super-G Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μπορει καποιος που εχει προγραμμα για ηχογραφιση συνομιλιας να μου στειλει πμ να του δωσω εμαιλ μου και να μου το στειλει?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μιας και το groupακι του Σταυρου εκλεισε,υπαρχει καποιο κλειδακι για το slovoεd... Οποιο το εχει ας το στειλει στο agiaola@yahoo.com. Ευχαριστω.:) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ρε παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το zipman αλλα για αρχεια rar???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ρε παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το zipman αλλα για αρχεια rar???? Yπάρχουν ειδικά extensions για rar. http://www.aivanet.com/download.php?id=112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μπορει καποιος που εχει προγραμμα για ηχογραφιση συνομιλιας να μου στειλει πμ να του δωσω εμαιλ μου και να μου το στειλει?ευχαριστω. Για αυτή τη δουλειά υπάρχουν τα call recorder και power dictaphone. ΡM me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 παιδια εγω σρησιμοποιω το γαλλοελληνικο λεξικό αλλα ειναι αχριστω μπορώ να φτάξω ένα δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 παιδια εγω σρησιμοποιω το γαλλοελληνικο λεξικό αλλα ειναι αχριστω μπορώ να φτάξω ένα δικό μου? Δυστυχως οχι δεν μπορεις να φτιαξεις εσυ το δικο σου. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 doulevei to 1.25 version tou world mate,dokimase to NEO City time app to anevasa sto group moy simera einai fresko,doulevei me to 6630 teleia εκτος απο το να σου λεει την ωρα σε διαφορες πολεις εχει καμια αλλη χρησιμοτητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Δυστυχως οχι δεν μπορεις να φτιαξεις εσυ το δικο σου. :o γιατί? τα .prv ανοιγουν με το notepad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μιας και το groupακι του Σταυρου εκλεισε,υπαρχει καποιο κλειδακι για το slovoεd... Οποιο το εχει ας το στειλει στο agiaola@yahoo.com. Ευχαριστω.:) arxeio pou exeis sto group sou : Cr@ck gia to slovoed kanei douleia??? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 arxeio pou exeis sto group sou : Cr@ck gia to slovoed kanei douleia??? Oχι δεν δουλευει..αυτο ειναι για το 9210. Υπηρχε ενα κλειδακι στο group του Σταυρου...Το ειχα κατεβασει αλλα δεν το βρισκω στο pc.:alien: Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 exo valei to slovoed mono se mena kanei 10 ores na vri tin leksi i genika simvenei? Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ζητω συγνωμη απο τους moderators που κανω post το ιδιο μυνημα σε 2 θεματα αλλα επειδη ειναι επειγον, ψαχνω μηπως υπαρχει εφαρμογη "κουρδιστηρι" για κιθαρα (ειναι κυριακη και δεν μπορω να αγορασω καποιο τωρα)... Θυμαμαι καποτε που ειχε κυκλοφορησει ενα αλλα τωρα δεν το βρισκω πουθενα... :( Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη... :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts