nervous Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Re paidia thelo kapoio programma pou na grafei stigmiaia CPU usage kathe deuterolepto kai se grafima.Kapote to eixa auto to programma alla den to brisko. Kserete kati tetoio ??? To DevMan μαλλον λες http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=187&faq=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Υπάρχει κάτι σαν το παλιό καλό autolock που να δουλεύει; Εννοείται ότι θέλω απλό αυτόματο κλείδωμα και όχι στυλ powerlock Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Απαντάω σε κάποιες απορίες πιο πάνω ... Για την ένδειξη της μπαταρίας έχω βάλει το CellTrack ... και για αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου το KeyLocker ... Καί τα δύο , δουλεύουν άψογα στο 6630 μου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ρε παιδια ξερεται καμια εφαρμογη που να μπορω να ελενξω το pc μεσω του κινητου μου (6630). Κατι σαν το control freak αλλα να μην μπλεκει το winamp αυτονομο η τουλαχιστον σαν plug-in του powerDVD η καποιου αλλου dvd player? Ισως του MicroDVD ?Vres kai dokimase to puppetmaster kai tha me thimithis!! Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Re paidia thelo kapoio programma pou na grafei stigmiaia CPU usage kathe deuterolepto kai se grafima.Kapote to eixa auto to programma alla den to brisko. Kserete kati tetoio ??? Για δες αυτό CPUMon Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Διπλή απάντηση από λάθος. Μπορεί να σβηστεί. Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Καλα μολισ δοκιιμασα το puppetmaster που μου προτεινε ο φιλος Delis7. Απιστευτο προγραμμα. Εκανε ακριβως αυτα που ζητησα. Παιδια αν εχετε ΒΤ δοκιμαστε το. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Οτι ζητουσα και περισσοτερα. Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Καλα μολισ δοκιιμασα το puppetmaster που μου προτεινε ο φιλος Delis7. Απιστευτο προγραμμα. Εκανε ακριβως αυτα που ζητησα. Παιδια αν εχετε ΒΤ δοκιμαστε το. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Οτι ζητουσα και περισσοτερα. Που μπορουμε να βροθμε αυτο το προγραμμα Full; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Που μπορουμε να βροθμε αυτο το προγραμμα Full; :whistle: Θα είναι εδώ http://groups.yahoo.com/group/axniotis/ σε 5' λεπτάκια... ...Δυστυχώς δεν ανεβαίνει την δεδομένη στιγμή... Αν θες στείλε μου pm το e-mail σου να στο στείλω. (είναι 1mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Καλημερα σε ολους! Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως μας δειχει η εφαρμογη celltrack εκτος απο την ενδειξη της μπαταριας και του σηματος. Εχει και καποιες αλλες επιλογες αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως δειχνουν. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Βρίσκω δύο εφαρμογες στη διαχείρηση εφαρμογών που δεν είναι εγκατεστημένες και δεν ξέρω άν πρέπει να τις σβήσω η αν πρέπει να τις εγκαταστήσω? calbmi.sis και psiloc_ssaver Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Που μπορουμε να βροθμε αυτο το προγραμμα Full; :whistle: Sto #Aivanet sto IRC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδια μια καλη λυση για downloads ειναι και το forum του aivanet .Εχει μεχρι και search για τα attachments .Παντως εγω απο εκει το κατεβασα. Και για οσους δεν ξερουν το link απλως ειναi wwww.aivanet.c0m . Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 geia sas paidia, exo paratiris pos ta fotos pou wgazo me to 6630, idika ta indooor-fotos, den wgainoun kala. to 7610 pou eixa prin ewgaze pio kathara fotos. idika an wlepo ta fotos sto kinito fenete megali diofora. iparxi kapio allo programma to ipio wgazi kalitera fotos? ithela na dokimaso to photographer alla distixos den trexei sto 6630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 geia sas paidia, exo paratiris pos ta fotos pou wgazo me to 6630, idika ta indooor-fotos, den wgainoun kala. to 7610 pou eixa prin ewgaze pio kathara fotos. idika an wlepo ta fotos sto kinito fenete megali diofora. iparxi kapio allo programma to ipio wgazi kalitera fotos? ithela na dokimaso to photographer alla distixos den trexei sto 6630. Υπαρχει το photorite που μπορεις να το βρεις ΕΔΩ.Διορθωνει εικονες αλλα μπορεις να τραβηξεις και εικονες με καλυτερη ποιοτητα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 euxaristo em_seven. tha to dokimaso. elpizo na kanei kaliteri douleia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ποια εκδοση του photorite λειτουργει σε 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ποια εκδοση του photorite λειτουργει σε 6630? H 5.16 λειτουργει στο 6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Paidia, exo dokimasi to callrecorder. Kalo programmataki. Exei kolpo gia na mboro na walo ola ta contacts mou sti lista i prepei na ta wazo ena ena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Έχω βάλει το SmsFace version 1.3 αλλά δεν κάνει τίποτα.Όταν μπαινω στο προγραμμα μου διχνει μια γκρι οθονη κ το μονο που εχει για να επιλεξω ειναι το μενου , κ λεει hide , read me , exit . :( Tί κάνω παίδες ; :o Ευχαριστώ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Iparxi callrecorder gia to 6630 xoris beeps ana 5 defterolepta? Akousa pos afta ta beeps ta exei mono se nokia kinita. Den iparxi kamia software xoris beeps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Iparxi callrecorder gia to 6630 xoris beeps ana 5 defterolepta? Akousa pos afta ta beeps ta exei mono se nokia kinita. Den iparxi kamia software xoris beeps? Το Power Dictaphone κανει μπιπ μονο στην αρχη της ηχογραφησης και στο τελος αλλα μπορεις να το απενεργοποιησεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 pou mboro na to wro? Sto aivanet.com den to exei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 to "natural recorder" den kanei mpip. afou to eixa valei, milaga kai elega ma ti kanei twra frafei h oxi?? otan mpaineis sto programma vlepeis olles tis sunomilies pou exeis kanei. ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ρε παιδια γιατι ενω περναω το keylocker δεν μου εμφανιζει καποιο εικονιδιο; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts