Jump to content

Σκληρος δισκος... στο αθορυβο!?!

amelidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα ρωτησω βλακεια αλλα απο την αλλη δεν χανω και τιποτα...

Λοιπον πριν απο λιγες μερες εβαλα DSL και επειδη προσπαθω να κανω τον υπολογιστη αθορυβο αλλαξα τροφοδοτικο αλλα και ψυκτρα για την CPU! Μεχρι εδω ολα καλα και πραγματι ο θορυβος μειωθηκε εντυπωσικα!

Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι εκεινοι οι περιεργοι ηχοι που βγαζουν οι σκληροι δισκοι οταν "εργαζονται" (επεξεργαζοντας η αποθηκευωντας δεδομενα!)... Υπαρχει ρε σεις καμια περιπτωση να τους κανουμε τους δισκους αθορυβους?? Για ποιο λογο βγαινουν αυτοι οι θορυβοι...?

(λες και ακουω τριζονια μεσα στο κουτι μου ειναι...!) :O

θα συνηθήσεις και θα σου είναι σαν νανούρισμα!!!ακουσέ με...;)

για τους σκληρούς τι σε πειράζει;;λίγα δευτερόλεπτα διαρκεί αυτό το γρατζούνισμα εξάλλου.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα ρωτησω βλακεια αλλα απο την αλλη δεν χανω και τιποτα...

Λοιπον πριν απο λιγες μερες εβαλα DSL και επειδη προσπαθω να κανω τον υπολογιστη αθορυβο αλλαξα τροφοδοτικο αλλα και ψυκτρα για την CPU! Μεχρι εδω ολα καλα και πραγματι ο θορυβος μειωθηκε εντυπωσικα!

Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι εκεινοι οι περιεργοι ηχοι που βγαζουν οι σκληροι δισκοι οταν "εργαζονται" (επεξεργαζοντας η αποθηκευωντας δεδομενα!)... Υπαρχει ρε σεις καμια περιπτωση να τους κανουμε τους δισκους αθορυβους?? Για ποιο λογο βγαινουν αυτοι οι θορυβοι...?

(λες και ακουω τριζονια μεσα στο κουτι μου ειναι...!) :O

Ο θόρυβος μειώνεται κατά πολύ άμα κάνεις ανασυγκρότηση.

Επίσης υπάρχουν κάποιες αντικραδασμικές βάσεις, που μπαίνει πάνω ο σκληρός και τον βάζεις στην θέση που βάζεις και τα CD/DVD σου.

Θυμάμαι μια ατάκα ενός καθηγητή μου στη σχολή: "O σιγανός θόρυβος σημαίνει πως όλα δουλεύουν σωστά" :lol: :lol:
kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο