skorsasdim Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 εχεις δικιο αλλα εχει τοσα πολλα μετρο που δεν ξερω ποιο ειναι αυτο που πρεπει να κατεβασω μπορεις να με βοηθησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 εχεις δικιο αλλα εχει τοσα πολλα μετρο που δεν ξερω ποιο ειναι αυτο που πρεπει να κατεβασω μπορεις να με βοηθησεις Πατά εδώ για να το κατεβάσεις. Αφού έχεις κάνει εγκατάσταση το MetrO, πάρε το αρχείο Athene.pdb που βρίσκετε στο zip που κατέβασες και βάλτο στο e:\Data\Documents\Metro\. Μετά τρέξε την εφαρμογή και επέλεξε το Athens από τη λίστα που θα σου εμφανίσει. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 paidia tha ithela na rwtisw an iparxei efarmogi gia ta dromologia tou ose... An tin exei kaneis mporei na tin anevasei?? exw to N80.. thankss iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 paidia tha ithela na mou dwsete kapoio link gia msn free ***** dld i full alliws gia to kinito E65 dld 3rd edition ... opoios kserei kati as mou dwsei kapoio link. euxaristw polu ;) Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 paidia tha ithela na mou dwsete kapoio link gia msn free ***** dld i full alliws gia to kinito E65 dld 3rd edition ... opoios kserei kati as mou dwsei kapoio link. euxaristw polu ;) Το έχω ανέβάσει εδώ, κατέβασε το. Διάβασε πρώτα το αρχείο readme για την εγκατάσταση;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 file mou ,mou elises ta xeria to msn ayto einai apisteuto. se euxaristw para polu... na sai kala... filika xasapakos ;) Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 παιδια στο msn εχω το εξης προβλημα...οταν παω να μπω στο μσν με wind-plus μου βγαζει συνεχεια σφαλμα...αν δοκιμασω να μπω με το wind-internet μπαινει κανονικα...με το wind-internet χρεωνομαι και ποσο???το εχετε κι εσεις αυτο το προβλημα???υπαρχει καμια λυση??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Mπορει να μου πει καποιος πως να ενεργοποιησω το CryptoGraf??? :help: :help: :help: Εχω ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν πειρα απαντηση :( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Mπορει να μου πει καποιος πως να ενεργοποιησω το CryptoGraf??? :help: :help: :help: Εχω ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν πειρα απαντηση :( Tι κάνει αυτή η εφαρμογή; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Οταν στελνεις ενα sms μπορεις να το βαλεις κωδικο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Οταν στελνεις ενα sms μπορεις να το βαλεις κωδικο Και που εξυπηρετεί αυτός ο κωδικός;... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Στην πραγματικοτητα πουθενα.. αλλα εμενα καπου με χρειαζετε για ενα μηνυμα. Το προγραμμα πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσα απο την σελιδα για λιγες ημερες κατι τετιο δεν μπορω να καταλαβω http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Στην πραγματικοτητα πουθενα.. αλλα εμενα καπου με χρειαζετε για ενα μηνυμα. Το προγραμμα πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσα απο την σελιδα για λιγες ημερες κατι τετιο δεν μπορω να καταλαβω Μάλλον μπορεί να διαβάσει κάποιος το μήνυμα μόνον όταν εισάγει τον σωστό κωδικό ε; Χμμ, καλή εφαρμογή αυτή :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Nαι :) Οπως τα μημυματα με της ρυθμισεις που μας στελνουν απο την Vodafone και πρεπει να βαλουμε κωδικο για να ανηξει http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Όντως καλή λύση για μηνύματα πολύ "προσωπικά" :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Exei mpei kaneis sto msn messenger mesw gprs?edw kai meres den mporw na mpw.Uparxei pithanotita na mpainei mono mesw wlan?Exw orisei swsto simeio prosvasis kai exw kanoniki kalupsi apo sima... [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 einai kaneis euxaristimenos apo to core player sxetika me ta video?ekana dokimi mono me avi kai emeina afwnos apo tin poiotita tis eikonas alla apo ton ixo den mporousa na dusarestithw perissotero.exei foveres leitourgies alla an den veltiwsoun ton ixo kai tin dunatotita tou forward-backward den tha einai katholou leitourgiko kai euxristo. [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Υπάρχει εφαρμογή για το Ν73 που να το μετατρέπει σε τηλεκοντρόλ τηλεόρασης? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Υπάρχει εφαρμογή για το Ν73 που να το μετατρέπει σε τηλεκοντρόλ τηλεόρασης? υπαρχει αλλα δεν εχει βγει ακομα για το κινητο μας και γενικα για 3rd edition....περιμενουμε....:( Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 paidia tha ithela na rwtisw an iparxei efarmogi gia ta dromologia tou ose... An tin exei kaneis mporei na tin anevasei?? exw to N80.. thankss παδια κανείς?? δεν υπάρχει αυτό? iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 παδια κανείς?? δεν υπάρχει αυτό? Για να μην σου απανταει κανεις στο τι ζητας,παει να πει οτι δεν υπαρχει, ή οτι δεν γνωριζει ...:rolleyes: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ρε παιδιά, τόσες μέρες προσπαθώ να κάνω κάποια εφαρμογή sign και όταν πάω να κάνω upload το αρχείο .csr που έχω δημιουργήσει μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα: "Request DevCert Your request has failed. Reason: A server error has occurred, please try again later." Υπάρχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα ή έγώ δεν κάνω κάτι σωστά;; Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Δεν βαζεις σοστα τον κωδικο που βλεπεις. Edit: Eαν θελεις ανεβασε μου το CSR αρχειο να σου στειλω το πιστοποιητικο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Δεν βαζεις σοστα τον κωδικο που βλεπεις. Edit: Eαν θελεις ανεβασε μου το CSR αρχειο να σου στειλω το πιστοποιητικο Όταν δεν βάζω σωστά τον κωδικό μου βγάζει άλλο μήνυμα. "Request DevCert Your request has failed. Reason: Invalid security code" Τεσπα το ανέβασα εδώ http://rapidshare.com/files/57936408/WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.BiNPDA.csr Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Eπειδη αλλο σου ειπα να μου ανεβασεις και αλλο μου ανεβασες στηλε μου σε pm το imei του κινητου σου :) Edit: Λαθος δικο μου το σοστο αρχειο μου ανεβασες, ισος να μην το δεχοταν επειδη ειχες μεγαλο ονομα.. :) Σου το ανεβασα εδω http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts