Villis Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 euxaristw file villis telika to dexthke.ebala ena apo auta kai ok.;) Τίποτα φίλε μου... Γι'αυτό είμαστε εδώ όλοι! Στο χέρι του ήταν να μην το δεχτεί; :p Με τη σειρά μου κι εγώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν οι εφαρμογές που μπαίνουν μετά την αναβάθμιση είναι διαθέσιμες στο site της Nokia και αν ναι, που; Έφαγα τον τόπο κ δε βρήκα τίποτα! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 mhpws bghke kanena k e y gia to opera?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Kalispera se olous exw to N80 mporei kapoios filos na moy steilei ton FEXPLORER Kai ton FILE MANAGER Ama einai dunaton na mhn einai trial kai opoia ali efarmogi gia to N80 den exo kamia ali Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 speraaaa ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος ε50...και ανακαλυπτω τι σημαινει συμπιαν...... πριν λιγο περασα το επιστημονικο κομπιουτερακι....... ψαχνω να βρω καποια εφαρμογη για τα wallpaper sto nokia e50... συγκεκριμενα τα εμφανιζει στη μιση οθονη... χει κανεις τιποτα υποψη? στις ρυθμισεις δε μπορω να βρω τιποτα. ισως ειναι ρυθμιση στα θεματα της νοκια?μηπως πρεπει να κατεβαχω καποιο αλλο θεμα? απο που? episis κατεβασα το smartmovie aλλα βλεπει μονο avi αρχεια. για τα windows kai ta mpeg ti kanoyme? convert mono? Καμια γνωμη για το fullscreen kai to smartmovie? επισης θελω να ρωτησω οσους εχουν παρει δεκτη gps ειτε νοκια ειτε αλλη μαρκα τι ακριβεια εχει????? δηλαδη οταν χτυπαει συντεταγμενες ενος σημειου ποση ακριβεια εχει αυτο? το λεω γιατι θελω να δοκιμασω να μετρησω ετσι ενα οικοπεδο. εχει σχεση με τη ποιοτητα του δεκτη πρωτα απο ολα υποθετω????????? o δεκτης της νοκια στις προδιαγραφες δινει 5-25μετρα ακριβεια!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 http://nologo.sourceforge.net/ota1.php sviste to operator logo :lol: Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 deν εχω ενεργοποιησει το ιντερνετ ακομα:mad: αν το κατεβασω απο πισι και το φοτρωσω θα το δει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 http://nologo.sourceforge.net/ota1.php sviste to operator logo :lol: esu to ekanes??mporeis na baleis kati allo ekei pou htane to logo??:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Καλησπέρα έχω κατεβάσει την έκδοση δοκιμής του Adv. Call. Manager ,μήπως έχει κάποιος την πλήρη έκδοση ???? Η το c###### ?? Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Καλησπέρα έχω κατεβάσει την έκδοση δοκιμής του Adv. Call. Manager ,μήπως έχει κάποιος την πλήρη έκδοση ???? Η το c###### ?? gia katebase auto exei mesa kai to k e y kane omws prwta login. xxxxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 esu to ekanes??mporeis na baleis kati allo ekei pou htane to logo??:p ohi epeidi den me enohlei..alloi den to theloune Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ευχαριστώ τον aris 21 για την άμεση απάντηση του ! Το κατέβασα ,το εγκατέστησα , βρήκα τοc##d , πως το κάνω register ΟΕΟ ???? Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ευχαριστώ τον aris 21 για την άμεση απάντηση του ! Το κατέβασα ,το εγκατέστησα , βρήκα τοc##d , πως το κάνω register ΟΕΟ ???? ti ennoeis pws to kaneis register??den briskeis pws bazeis to k e y??:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ναί Πού ? Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Δεν δουλεύει το c***k γιατί δεν έχει που να βάλεις το k*e*y.....ψάχνω έδώ και πολύ καιρό αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει πουθενά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ναί Πού ? mhpws prepei na kaneis ekei pou leei activate kai meta na baleis to k e y!!!:ninja: den to exw dokimasei. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 mhpws prepei na kaneis ekei pou leei activate kai meta na baleis to k e y!!!:ninja: den to exw dokimasei. Φίλε μου κανείς δεν έχει καταφέρει να το κάνει c**k ούτε στο iphone....ο μόνος τρόπος είναι να το αγοράσεις η να περιμένεις να βγει patched έκδοση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Σωστός ο tyler όταν κάνης activate αυτό ανοίγει το gprs και μετά από λίγο σου ανοίγει μια σελίδα που σου γράφει το IMEI και ένα τετραψήφιο αριθμό . Αυτό τον αριθμό δεν έχει κάπου να το βάλεις ! Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Φίλε μου κανείς δεν έχει καταφέρει να το κάνει c**k ούτε στο iphone....ο μόνος τρόπος είναι να το αγοράσεις η να περιμένεις να βγει patched έκδοση dhladh ama einai etsi gia poso kairo einai gia dokimh??:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γιά 30 κλίσεις . Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γιά 30 κλίσεις . ara paw paso...opws leei kai tyler tha perimenoume kai logika tha dexetai auto to k e y!!!:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 vgike new fs caller version 1.01 apo 1.0 poy itane!! diorthonei kati bugs! Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsitos Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Εφαρμογή (VOIP) Sip Client για Symbian 9.1 http://www.sillyant.com/forum/viewtopic.php?t=200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παιδιά μήπως έχει βγεί το fileman?Το είχα στο 7610 και μου χρησίμευε σε πολλά πράγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 vgike new fs caller version 1.01 apo 1.0 poy itane!! diorthonei kati bugs! mporei καποιος να μου εξηγησει τι κανει το call manager ακριβως?? επισης καμια απαντηση για τους δεκτες gps????????????? oeo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Handy alarm spasmeno vgike sto gnosto site i-phone.........:happy: :happy: Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts