Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Blacklist για κλήσεις αλλά και sms;

κανε μια αναζητηση εδω

xxxxxxxxxxxx

θα βρεις σιγουρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάντως με το 6120 classic παρ' όλο που έχω εγκαταστήσει τις ελληνικές φωνές, το μόνο που ακούγεται σωστά είναι το όνομα του αποστολέα. Απ' το μήνυμα δεν καταλαβαίνω λέξη!

Υπάρχει κανείς που κατάφερε να ακούγετε σωστά??

Αν το εισερχόμενο Sms εμφανίζεται με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες το διαβάζει κανονικά. Αν εμφανίζεται με ΚΑΦΑΛΑΙΟΥΣ δεν το διαβάζει.

Παιδιά έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιώ το SmartCom GPS, το οποίο "διαβάζει" χάρτες σε μορφή .ogf2 (χρειάζεται και το αρχείο .map). Εκτός από εκείνο το site με τους χάρτες των Βαλκανίων, που αλλού μπορούμε να βρούμε άλλους χάρτες (πχ Ευρώπης, ΗΠΑ κλπ);:worry:

Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να δείχνει ταχύτητα ή επιτάχυνση αυτοκινήτου και να δουλεύει με το Ν95??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να δείχνει ταχύτητα ή επιτάχυνση αυτοκινήτου και να δουλεύει με το Ν95??

apo ti mana toy ehei to gps data application,poy grafei diafora opos megisti tahitita,average speed,ktl ktl

Greek Android & iOS users (FB group)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,το οποίο να δείχνει την ακριβή ώρα που στέλνονται τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα;

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,το οποίο να δείχνει την ακριβή ώρα που στέλνονται τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα;

Nomizo pos oxi,kai den einai mono sto n95 alla se ola ta n series.

Oyte sto n73 deixnei.

Dld an exeis kleisto to kinito kai to anoikseis den tha kses ti ora stalthike.

Megali anoisia tis nokia,alitheia kai proigoymena nokia to eixan ayto?

Nomizo pos oxi,kai den einai mono sto n95 alla se ola ta n series.

Oyte sto n73 deixnei.

Dld an exeis kleisto to kinito kai to anoikseis den tha kses ti ora stalthike.

Megali anoisia tis nokia,alitheia kai proigoymena nokia to eixan ayto?

Δεν είναι τεχνικά και λογικά νοητό και εκ τούτου εφικτό να βλέπεις την ώρα που έφυγε το μήνυμα από το κινητό εκπομπής, παρά φυσικά μόνο την ώρα που αυτό λαμβάνεται από το κινητό λήψης. Όταν και τα δύο κινητά είναι ανοιχτά η ώρα ταυτίζεται. Όταν τώρα το κινητό λήψης είναι κλειστό θα φαίνεται το αυτονόητο δηλ. η ώρα λήψης όταν το κινητό ανοίξει και δεχτεί το μήνυμα. Όσον αφορά τώρα την εμφάνιση των στοιχείων λήψης του μηνύματος, η διαδικασία σε όλα τα ΝΟΚΙΑ είναι επιλογές --> στοιχεία μηνύματος....;)

Y.Γ. : Mήπως γίνεται σύγχυση με την ώρα αναφοράς αποστολής μηνύματος από κλειστό κινητό αποστολής που μόλις ανοίγει και λαμβάνει αναφορά για την αποστολή του μηνύματος που έστειλε πριν κλείσει;

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Aristotelhs2060,η εγκυκλοπαίδεια που περιέχεται στο Mobilex είναι πάντως διπλάσια σε μέγεθος σε σύγκριση με το αρχείο που υπάρχει στη διεύθυνση που δίνεις.

Δεν είναι τεχνικά και λογικά νοητό και εκ τούτου εφικτό να βλέπεις την ώρα που έφυγε το μήνυμα από το κινητό εκπομπής, παρά φυσικά μόνο την ώρα που αυτό λαμβάνεται από το κινητό λήψης. Όταν και τα δύο κινητά είναι ανοιχτά η ώρα ταυτίζεται. Όταν τώρα το κινητό λήψης είναι κλειστό θα φαίνεται το αυτονόητο δηλ. η ώρα λήψης όταν το κινητό ανοίξει και δεχτεί το μήνυμα. Όσον αφορά τώρα την εμφάνιση των στοιχείων λήψης του μηνύματος, η διαδικασία σε όλα τα ΝΟΚΙΑ είναι επιλογές --> στοιχεία μηνύματος....;)

Y.Γ. : Mήπως γίνεται σύγχυση με την ώρα αναφοράς αποστολής μηνύματος από κλειστό κινητό αποστολής που μόλις ανοίγει και λαμβάνει αναφορά για την αποστολή του μηνύματος που έστειλε πριν κλείσει;

Εχω κλειστο το κινητο το βραδυ..

Καποιος μου στελνει μηνυμα στις 3 η ωρα.

Ανοιγω το κινητο το πρωι και δεν ξερω οτι μου το στειλε 3 η ωρα,αλλα βλεπω στο νοκια οτι το στειλε τώρα.

Ολα τα προηγουμενα κινητα που ειχα δειχναν κανονικα.

ΠΧ το sharp v903.

Καμία σχέση.

Απλά τα Nokia είναι προβληματικά στον τομέα αυτό.

Τα εισερχόμενα μηνύματα έρχονται κανονικά με όλες τις πληροφορίες τους, για τον αποστολέα ακριβή ημερομηνία/ώρα αποστολής. Απλά το τηλέφωνο αγνοεί την πληροφορία αυτή και δείχνει ό,τι του καπνίσει.

Δεν το λέω στον αέρα αυτό φίλε μου. Το έχω τσεκαρισμένο.

Και μάλλον αυτό είναι "τερτίπι" των νέων Nokia (OS9), που κάνει το όλο θεματάκι ακόμα πιο αστείο.

Εγώ στο παλιό και "ταπεινό" για κάποιους 3230, βλέπω κανονικότατα την ακριβή ώρα που μου στέλνουν μηνύματα όταν το έχω κλειστό, όπως π.χ. τη νύχτα. π.χ.: ανοίγω το τηλέφωνό μου στις 10 το πρωί και κάποιος μου έστειλε μήνυμα όταν κοιμόμουν, π.χ. 4 τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες μηνύματος δείχνουν ώρα αποστολής τις 4 τα ξημερώματα και όχι 10 το πρωί.

Τώρα πώς ανακάλυψες ότι "Δεν είναι τεχνικά και λογικά νοητό και εκ τούτου εφικτό να βλέπεις την ώρα που έφυγε το μήνυμα από το κινητό εκπομπής", ομολογώ αυτό πως δεν μπορώ να το κατανοήσω. :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή για να αλλάξω το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται στη οθόνη σε κατάσταση αναμονής από TIM GR σε WIND GR;

Θα κυκλοφορήσει η Nokia για symbian κινητά την πλατφόρμα N-Gage που θα υποστηρίζεται απο μεγάλους κατασκευαστές παιχνιδιών.

http://www.nytimes.com/2007/08/27/technology/27nokia.html

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή για να αλλάξω το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται στη οθόνη σε κατάσταση αναμονής από TIM GR σε WIND GR;

το ποιο απλο και ευκολο ειναι να πας σε ενα καταστημα wind και να σου κανουν δωρεαν αλλαγη τησ καρτας sim

Aνεβασε τον!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Και εμενα στην αρχη δεν δουλευε αλλα μετα την προτη φορα που εκανα hard format στο τηλ κ μετα format στην καρτα δουλευει μια χαρα κ ειναι πολη ωραιο κολπακι!

Εαν θελουμε να σβησουμε το logo τη κανουμε?? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

apo ti mana toy ehei to gps data application,poy grafei diafora opos megisti tahitita,average speed,ktl ktl

Τι να μας πει το μαμα gps...

Εδώ θυμάμαι σε 1 pda, ψηφιακό ταχύμετρο.Eπίσης μετρούσε επιταχύνσεις και πλευρικά g...Τι να λέμε τώρα.Είναι πολύ πίσω το N95 σε αυτά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το ποιο απλο και ευκολο ειναι να πας σε ενα καταστημα wind και να σου κανουν δωρεαν αλλαγη τησ καρτας sim

Γίνεται; Ισχύει κάτι τέτοιο;

Εαν διαβασεις απο το ποστ 5015 μεχρη το 5034 λογικα θα βγαλεις ακρη για οτι οποιο προβλημα σου παρουσιαστη εδω ειμαστε :)

Ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω κάποιοα στιγμή και θα σας πώ. Αλλά από ότι είδα χρειάζεται card reader που δεν έχω...

Ολα τα μηνυματα σχετικα με operator logo μεταφερθηκαν εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181458

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υπάρχει εφαρμογή που να αποτυπώνει σε ήδη αποθηκευμένες φωτογραφίες ή και σε φωτο που η ίδια τραβάει ώρα και ημερομηνία με εκείνα τα γράμματα των κλασσικών φωτογραφιών?

(για ν73):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...