Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περα απο αυτο, η απορια μου ειναι :

Οποιοδηποτε αρχειο λαμβανω στο τηλεφωνο και δεν ειναι αμεσα αναγνωρισιμο, δεν υπαρχει τροπος να το αποθηκευσω σε οποιο φακελο θελω ?

Το εκανα convert το αρχειο και παλι τα ιδια.. ερχεται στα εισερχομενα μηνυματα και δεν υπαρχει τροπος να το μετακινησω ωστε να το ανοιξω με το smart movie

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περα απο αυτο, η απορια μου ειναι :

Οποιοδηποτε αρχειο λαμβανω στο τηλεφωνο και δεν ειναι αμεσα αναγνωρισιμο, δεν υπαρχει τροπος να το αποθηκευσω σε οποιο φακελο θελω ?

Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας κάποιον file explorer, όπως ο FExplorer ή ο X-plore για παράδειγμα. Και οι δύο αυτές εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να δουν από το φάκελο των μηνυμάτων οποιοδήποτε συννημένο αρχείο έχεις λάβει μέσω BT, υπερύθρων κλπ και να το σώσεις σε όποιον φάκελο θέλεις (π.χ. για τον X-plore, αν πατήσεις το πλήκτρο <4> σε πάει κατευθείαν στα ληφθέντα αρχεία που υπάρχουν στο φάκελο μηνυμάτων). Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε τύπο αρχείου.

Το πού θα βρεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, είναι πλέον γνωστό :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας κάποιον file explorer, όπως ο FExplorer ή ο X-plore για παράδειγμα. Και οι δύο αυτές εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να δουν από το φάκελο των μηνυμάτων οποιοδήποτε συννημένο αρχείο έχεις λάβει μέσω BT, υπερύθρων κλπ και να το σώσεις σε όποιον φάκελο θέλεις (π.χ. για τον X-plore, αν πατήσεις το πλήκτρο <4> σε πάει κατευθείαν στα ληφθέντα αρχεία που υπάρχουν στο φάκελο μηνυμάτων). Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε τύπο αρχείου.

Το πού θα βρεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, είναι πλέον γνωστό :)

Ειχα δοκιμασει με εναν αλλο explorer αλλα δεν ειχα βρει ακρη. Με τον x-plore και με το "4" μου εδωσες λυση. Ευχαριστω, παιζει μια χαρα :)

Ειχα δοκιμασει με εναν αλλο explorer αλλα δεν ειχα βρει ακρη. Με τον x-plore και με το "4" μου εδωσες λυση. Ευχαριστω, παιζει μια χαρα :)

Και στον FExplorer υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στην κεντρική οθόνη του προγράμματος, αμέσως μετά από τα drives (C, E, Z κλπ) και πριν από τα processes και τα tasks, υπάρχει η επιλογή "inbox", η οποία κατά τον ίδιο τρόπο εμφανίζει οποιοδήποτε ληφθέν αρχείο υπάρχει στο φάκελο μηνυμάτων. Μπαίνοντας στο φάκελο αυτό, μπορείς να διαχειριστείς τα όποια ληφθέντα κατά το δοκούν (αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή κλπ).

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και στον FExplorer υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στην κεντρική οθόνη του προγράμματος, αμέσως μετά από τα drives (C, E, Z κλπ) και πριν από τα processes και τα tasks, υπάρχει η επιλογή "inbox", η οποία κατά τον ίδιο τρόπο εμφανίζει οποιοδήποτε ληφθέν αρχείο υπάρχει στο φάκελο μηνυμάτων. Μπαίνοντας στο φάκελο αυτό, μπορείς να διαχειριστείς τα όποια ληφθέντα κατά το δοκούν (αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή κλπ).
με τον profiexplorer του profimail γινεται να δουμε το inbox?

EDIT: @panosz υπαρχει ο FEexplorer τωρα για 3rd ?γιατι νομιζω οτι το πιστοποιητικο εληξε?απο που το "κατεβασες" πλιζ?

με τον profiexplorer του profimail γινεται να δουμε το inbox?

Δεν είμαι σίγουρος, γιατί αφενός το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχω να το δουλέψω αρκετό καιρό (αφότου έβαλα το X-plore) και αφετέρου γιατί δεν ξέρω ποιες ήταν οι δυνατότητες και οι επιπλέον επιλογές της έκδοσης του ProfiExplorer για 3rd Edition.

Όποιος έχει υπόψη του την απάντηση για το ερώτημα που υποβάλλει ο φίλος, ας μας απαντήσει.

Εχει κανένας υπ' όψιν του κανένα πρόγραμμα που να καθαρίζει τα σκουπίδια που αφήνουν οι εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις διαφόρων προγραμμάτων?

ΜΦΧ

ΒΑΧΥ

Εχει κανένας υπ' όψιν του κανένα πρόγραμμα που να καθαρίζει τα σκουπίδια που αφήνουν οι εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις διαφόρων προγραμμάτων?

ΜΦΧ

ΒΑΧΥ

Οχι ,δεν υπαρχει κατι .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Βρε τι ξέχασα ....τι ξέχασα ....:wacko:

Ένα εικονίδιο της προκοπής ρε παιδιά, για το pydict !!!

Μα κανείς δεν το σκέφτηκε ?

Απλά εγκατάσταση απο πάνω και επανεκίνηση.

http://www.rapiduploader.com/855828

To κατεβασα προτος :D

ωραιος για ακομη μια φορα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

paizei kana programataki gia na einai to radio sto 3250 rds?

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Το 3250 υποστηριζει visual radio αλλα η υπηρεσια δεν υποστηριζεται ακομα στην Ελλαδα.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Το 3250 υποστηριζει visual radio αλλα η υπηρεσια δεν υποστηριζεται ακομα στην Ελλαδα.

efxaristo.

protinete mou kapoio programa gia na gazei kaliteres foto kai video to 3250.

efxaristo.

protinete mou kapoio programa gia na gazei kaliteres foto kai video to 3250.

Θα σε απογοητευσω και παλι ,δεν υπαρχει κατι .

Για να δεις τι εφαρμογες κυκλοφορουν τσεκαρεις αυτο :

--> S60 3rd Edition software categories

http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php

iPhone 5S Space Grey

iPhone 5S Space Grey

Πάρα πόλύ ωραίο! Να το βρίσκαμε κιόλας....

Στο link του S60 δεν υπάρχει απλά, στο δε άλλο δεν υπάρχει κανένα link για download, παρά μόνο μια σύντομη περιγραφή της εφαρμογής που είναι δημιούργημα αυτής της εταιρείας software (mbounce)....

Καμία διευκρίνιση nervous? Πάντα σιχαινόμουνα στα ΝΟΚΙΑ αυτό το αναγκαστικό -αφού δεν απενεργοποιείται- powersaver με το ρολόι....

Sony logo.gif

Στο link του S60 δεν υπάρχει απλά, στο δε άλλο δεν υπάρχει κανένα link για download, παρά μόνο μια σύντομη περιγραφή της εφαρμογής που είναι δημιούργημα αυτής της εταιρείας software (mbounce)....

Καμία διευκρίνιση nervous? Πάντα σιχαινόμουνα στα ΝΟΚΙΑ αυτό το αναγκαστικό -αφού δεν απενεργοποιείται- powersaver με το ρολόι....

Απο το δεύτερο link το κατέβασα κανονικά... :confused:.

Edit: Σου το ανέβασα εδω :)

Στο οποίο τώρα αν κάνεις click σε βγάζει σε μια corrupt οθόνη με κινέζικους χαρακτήρες...μαλλον είναι broken.

Πήγα ψάχνοντας από το mbounce.com και έχω το πρόβλημα που περιγράφω παραπάνω...Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις private?

Sony logo.gif

Το δεύτερο link λειτουργεί κανονικότατα:

http://www.mbounce.com/interface/dow...0_3_signed.SIS

Και από το link που παραθέτει ο theka_2003 κατεβαίνει κανονικά και με το νόμο.

Αν δε μπορείς να το κατεβάσεις, κάτι παίζει με το PC σου ή το δίκτυό σου.

Thanx a lot Theka! :)

Δεν είναι η μέρα μου σήμερα...Ωραία το βρήκα εγκατεστημένο στις εφαρμογές...Το τρέχω και με βγάζει σε ένα μενού ρυθμίσεων-οκ, και μετά τι?

Πάλι το powersaver της ΝΟΚΙΑ βγήκε... :(

OK, OK το θυμήθηκα (μια που δεν είχα ποτε screensaver) το ενεργοποιείς από τα theme options καταργώντας την επιλογή PowerSaver. Ας είναι καλά το help file της εφαρμογής... (RTFM next time! :rtfm: )

By the way...είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! :D :w00t: :yahoo: :up:

Sony logo.gif

καλησπερα θα ηθελα να μ πειτε μια εφαρμογη msn η windows live messenger α δουλευει στο nokia n91 με wifi...και να μη λεει οτι δεν υποστηριζετε η γενικα κατι τετοιο απλα να δουλευει...υπαρχει?επειγει λιγο
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Γεια σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός nokia 6680 και από δευτέρα κάτοχος ενός N95

Αυτές τις εφαρμογές που έχω θα τρέχουν στο Ν95 η θα πρέπει να κατεβάσω άλλες εκδόσεις

ProfiMail_S60_lcg

Alarm Manager

slovoed greek 102 cr

eortologio

ControlFreak_2_50

Γεια σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός nokia 6680 και από δευτέρα κάτοχος ενός N95

Αυτές τις εφαρμογές που έχω θα τρέχουν στο Ν95 η θα πρέπει να κατεβάσω άλλες εκδόσεις

ProfiMail_S60_lcg

Alarm Manager

slovoed greek 102 cr

eortologio

ControlFreak_2_50

vgikane kainourgies ekdoseis se ola ektos apo to eortologio,alarm manager den tha hriasteis omos epeidi to n95 ehei apo ti mana toy alarm manager

Greek Android & iOS users (FB group)

vgikane kainourgies ekdoseis se ola ektos apo to eortologio,alarm manager den tha hriasteis omos epeidi to n95 ehei apo ti mana toy alarm manager

Το εορτολόγιο είναι σε μορφή .jar. Θα είναι συμβατό λοιπόν και με το Ν95.

Το εορτολόγιο είναι σε μορφή .jar. Θα είναι συμβατό λοιπόν και με το Ν95.

ayto enoousa ,sorry, doulevei to eortlogio kanonika sto n95 alla den vgike new version

control freak den yparhei gia n95 omos,ean thymamai kala

Greek Android & iOS users (FB group)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...