Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά βρε παιδί μου δεν διάβασες το post μου; Κάπου αναφέρω πως οι χάρτες τοποθετούνται στην κάρτα μνήμης και συγκεκριμένα στη διεύθυνση "Ε:\Data\SmartComGPS\Maps" (όπου 'Ε' η κάρτα μνήμης) :X :lol:

ABIS...ξέρω ξέρω...μη με πετύχεις πουθενά ..θα με σκίσεις που δε διαβάζω τα post σου. ΑΛΛΑ αυτό το διάβασα.... και έκανα την εγκατάσταση του προγράμματος στη κάρτα μνήμης... Ετσι νόμιζα τουλάχιστον.... τέλος πάντων... Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα σίγουρα στη κάρτα μνήμης πλέον... Ολα δουλευουν όπως τα λές...

Αυτά!!!!!!!!

ΜΦΧ

baxy

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol: :lol:

Να ρωτήσω κάτι παιδιά: πως μπορώ να βλέπω μία σημείωση, μία καταχώρηση ημερολογίου ή ένα σημείωμα σε επαφή χωρίς να μπαίνω σε edit mode;

:lol: :lol:

Να ρωτήσω κάτι παιδιά: πως μπορώ να βλέπω μία σημείωση, μία καταχώρηση ημερολογίου ή ένα σημείωμα σε επαφή χωρίς να μπαίνω σε edit mode;

Δεν πειράζει ! Καλό είναι αυτό, ειδικά εάν έχεις κάτι να προσθέσεις. Άλλωστε και στα p.c.'s έτσι δεν γίνεται ? Ανοίγεις ένα αρχείο κειμένου και κατευθείαν μπορείς και να το τροποποιήσεις.

btw thanks για το SmartComGPS. Πολύ καλό !:)

Διαβάζω για τους χάρτες όλα τα κατατοπιτικά post των παιδιών! Εχω μια ερώτηση: επειδή δεν έχω περάσει κάποιο file manager για να αποθηκεύω se c και E, έχετε να μου προτείνεται κάποιον για ευκολη εγκατασταση? ο F explorer είναι λίγο δύσκολος (για μενα) στην εγκατάσταση...

Παιδια υπαρχουν παρα πολλα προγραμματακια για καθε τι που χρειαζομαστε αλλα δεν ειναι ολα καλα: Έχει καταφερει καποιος απο εμπειρια να συγκεντρωσει καποια προγραμματα που ειναι Must για ενα Νοκια 3rd edition! π.χ για ταινιες προτιμαμε το divx για μουσικη το LCG jukebox....
http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Διαβάζω για τους χάρτες όλα τα κατατοπιτικά post των παιδιών! Εχω μια ερώτηση: επειδή δεν έχω περάσει κάποιο file manager για να αποθηκεύω se c και E, έχετε να μου προτείνεται κάποιον για ευκολη εγκατασταση? ο F explorer είναι λίγο δύσκολος (για μενα) στην εγκατάσταση...

Ίσα-ίσα που με κάποιον file manager του κινητού θα δυσκολευτείς περισσότερο! Η διαδικασία είναι απλή:

• Πραγματοποίησε σύνδεση του κινητού σου με το PC
  • Άνοιξε τον Windows Explorer και στο αριστερό μέρος, στο κατώτερο συνήθως κομμάτι θα δεις πως εμφανίστηκε το όνομα του κινητού σου και αριστερά του έχει έναν σταυρό (+)
  • Κάνεις κλικ στον σταυρό και σου εμφανίζει ως folder tree τα περιεχόμενα του κινητού σου με "C" τη μνήμη του κινητού κι "Ε" την κάρτα μνήμης
  • Κάνεις κλικ στο "+" δίπλα στο "Ε" και θα δεις ένα folder tree με τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης
  • Πήγαινε στη διεύθυνση "Ε:\Data\SmartComGPS\maps"
  • Στον τελευταίο φάκελο (maps) βάζεις με copy-paste τα αρχεία που αναφέραμε από το PC στην κάρτα μνήμης
  • Αν θέλεις να τα τοποθετήσεις στη μνήμη του κινητού, τότε τα βάζεις στη διεύθυνση "C:\Data\SmartComGPS\maps"

Αυτά! :)

Παιδια θελω τη βοηθεια σας.

Μολις εβαλα το τελευταιο firmware στο Ν 80 και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα..Υπαρχουν καποιες εφαρμογες οι οποιες ηταν εγκατεστημενες στη καρτα μνημης και μετα την επαναφορα δε λειτουργουν.. Στη διαχειρηση εφαρμογων υπαρχουν με ονομασιες α0001603.sis κτλ χωρις ομως να μπορουν να διαγραφτουν(δοκιμασα με card reader αλλα δε βρηκα ουτε τισ κανονικεσ ονομασιες ουτε τα α0001603.sis ), ουτε να εγκατασταθουν πατωντας τα,αλλα ουτε και να εγκατασταθουν ξανα βαζοντας ξανα την εφαρμογη απο το pc..

Πως μπορω να αφαιρεσω εντελωσ αυτεσ τισ εφαρμογες απο τη καρτα μνημης ωστε να τις ξαναπερασω??

Ευχαριστω και συγνωμη αν καπου εχει αναφερθει..

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μετά από αναβάθμιση και λύθηκε διαγράφοντας τα sis με ένα card reader από την κάρτα μνήμης. Μήπως δεν ενεργοποίησες στα windows την εμφάνιση κρυφών αρχείων και για αυτό δεν τα βρίσκεις?

Σκέψου πάντως από εδώ και πέρα να εγκαθιστάς όλες τις εφαρμογές στην έτσι κι αλλιώς αρκετή μνήμη του τηλεφώνου και οχι στην κάρτα ώστε να μην έχεις προβλήματα κατά την επαναφορά μετά από fw updates...

Sony logo.gif

Ευχαριστω OculatusAbis αλλα εχω mac και δεν ξερω αν ισχυει η ιδια διαδικασία...

Πιστεύω πως ισχύει. όπως τα Windows έχουν τον Windows Explorer με τον οποίο μπορείς να βλέπεις τα περιεχόμενα των σκληρών δίσκων σου, έτσι και τον Mac θα έχεις κάτι αντίστοιχο, δεν μπορεί :confused:

Η άλλη λύση είναι να ανοίξεις το αρχικό πάνελ του PC Suite και από εκεί να επιλέξεις τον File Manager (1o εικονίδιο από αριστερά, στη 2η σειρά). Θα σε οδηγήσει κατευθείαν στα περιεχόμενα της μνήμης του κινητού και της κάρτας μνήμης :)

παιδια στο αντιστοιχο pc suite της sony ericsson γινεται ετσι απλα να μπαινουμε στο νετ μεσω κινητου οπως με το one touch access του pc suite της νοκια?και επισης για windows mobile κινητα υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα σαν το pc suite?

παιδια στο αντιστοιχο pc suite της sony ericsson γινεται ετσι απλα να μπαινουμε στο νετ μεσω κινητου οπως με το one touch access του pc suite της νοκια?

Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή αυτή χρησιμεύει στο να μπαίνουμε στο internet από το PC μέσω του μόντεμ του κινητού κι όχι το ανάποδο έτσι; :confused:

Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή αυτή χρησιμεύει στο να μπαίνουμε στο internet από το PC μέσω του μόντεμ του κινητού κι όχι το ανάποδο έτσι; :confused:
τωρα με μπερδεψες!το αναποδο?δηλαδη?

Δεν μπορώ να βρω τον lcg Jukebox free για το 6290:( .Μπορείtε να βάλετε κανένα link:O :O ?

Στα γνωστά "μαγαζιά" δεν έψαξες; Στο xxxxxxxx είναι φάτσα-κάρτα στον τομέα multimedia και μάλιστα είναι "sticky"

Anyway, μπες εδώ: xxxxxxxxxxx

τωρα με μπερδεψες!το αναποδο?δηλαδη?

Δηλαδή να μπαίνω από το κινητό στο internet μέσω της σύνδεσης που έχω για το PC...

Δηλαδή να μπαίνω από το κινητό στο internet μέσω της σύνδεσης που έχω για το PC...
ποια η χρησιμοτητα αυτου?αν εχεις το laptop πχ και την οθοναρα του γιατι να μπαινεις στο νετ απο το κινητο?lol!το ωραιο ειναι να εχεις το lap σου σε καποιο μερος που πιανει μονο το κιν και να τσεκαρεις μειλ και 5-6 ιστοσελιδες κανοντας το κιν σου μοντεμ!

ποια η χρησιμοτητα αυτου?αν εχεις το laptop πχ και την οθοναρα του γιατι να μπαινεις στο νετ απο το κινητο?lol!το ωραιο ειναι να εχεις το lap σου σε καποιο μερος που πιανει μονο το κιν και να τσεκαρεις μειλ και 5-6 ιστοσελιδες κανοντας το κιν σου μοντεμ!

Έλα μωρέ, έτσι για τη φάση το λέω! Καλά θα ήταν πάντως :rolleyes:

TomTom Radar Blitzer auti iefarmogi ti einai?exo kai kati alles na rotiso?

Είναι κάτι σαν ανιχνευτής radar της τροχαίας αλλά πρέπει να φορτώσεις και χάρτες της περιοχής απ' ότι ξέρω. Ρίξε μια ματιά xxxxxxxxxxxxx :)

παιδια στο αντιστοιχο pc suite της sony ericsson γινεται ετσι απλα να μπαινουμε στο νετ μεσω κινητου οπως με το one touch access του pc suite της νοκια?και επισης για windows mobile κινητα υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα σαν το pc suite?

Γνωρίζει κανεις πως ν απεγκαταστήσω χειροκίνητα,το NOKIA CONNECTIVITY CABLE DRIVERS?

Δεν γινεται uninstall ,και ετσι ειναι αδυνατη η εγκατασταση του PC SUITE....:wacko: :wacko:

Johny

Γνωρίζει κανεις πως ν απεγκαταστήσω χειροκίνητα,το NOKIA CONNECTIVITY CABLE DRIVERS?

Δεν γινεται uninstall ,και ετσι ειναι αδυνατη η εγκατασταση του PC SUITE....:wacko: :wacko:

Τρεξε το Nokia PC Suite Cleaner

http://europe.nokia.com/A4144912

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τρεξε το Nokia PC Suite Cleaner

http://europe.nokia.com/A4144912

Δυστυχως τιποτα...

Εσβησα και απτο program files τα αρχεια που βρηκα αλλα τζιφος..

Αν γνωριζεις που αποθηκευονται τα υπολοιπα αρχεια πες μου να να σβησω,

ευχαριστω παντως..:( :( :(

Johny

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...