aris_21 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Mhpws xerete kanena kalo c@##ed antivirus gia to N80? δες εδω xxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 http://nokia-n71-software.epocware.com/SlovoEd/Greek.html δε χρειαζεσαι κατι αλλο, δεν εχει αναγκη το ραγισμα.. σωστός!! Είχα συνηθίσει με το slovoed του p910 το οποιο οσο παιρναγε ο χρονος τοσο λιγοτερες λεξεις σου εμφανιζε λογω του οτι ηταν μη ραγισμενο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 και εγώ το έχω βάλει αυτό,αλλα μήπως μήπως το κάνει και αυτό? δεν είναι λογικό γι αυτο. αν ξέρει κανεις το ***** ας το πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Όχι, δεν συμβαινει αυτό εδώ. όσο καιρό το χρησιμοποιώ, μου βγάζει σωστά ό,τι λέξη και αν του ζητήσω. Το χρησιμοποιώ εξάλλου σε δοκιμαστική μορφή στο Ν70 μου 1,5 χρόνο τώρα, και ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 παιδια σορρυ που ρωταω (αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω σε 143 σελιδες) , μαλλον καπου θα εχει αναφερθει αλλα μηπως υπαρχει το advanced call manager? Που μπορω να το βρω σπασμενο? ευχαριστω και παλι συγγνωμη ξερει κανεις??? :O [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ξερει κανεις??? :O Φίλη μου δεν υπάρχει "σπ@σμένη" έκδοση ακόμα. Υπάρχει δηλαδή, αλλά δε δουλεύει αφού το κλ3ιδάκι δε λειτουργεί (η εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στο net για να ελέγξει αν είναι σωστό το κλ3ιδί)! ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φίλη μου δεν υπάρχει "σπ@σμένη" έκδοση ακόμα. Υπάρχει δηλαδή, αλλά δε δουλεύει αφού το κλ3ιδάκι δε λειτουργεί (η εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στο net για να ελέγξει αν είναι σωστό το κλ3ιδί)! ;) Σε ευχαριστω πολυ...καποια αλλη αναλογη εφαρμογη ξερεις αν υπαρχει?:help: [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Σε ευχαριστω πολυ...καποια αλλη αναλογη εφαρμογη ξερεις αν υπαρχει?:help: Για δοκιμασε το private call and sms v.3.20 for symbian 9.1 ψαξε στο xxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ψάχνω TomTom για ένα φίλο που έχει το Ν80. Εγώ το χρησιμοποιώ στο P990 και είμαι ευχαριστημένος με τους χάρτες του εξωτερικού. Κατέβασα μια version από xxxxxxxxxxxxx αλλά δεν μπορώ να συνδέσω τα κομμάτια (έχει 6 rar). Υπάρχει πουθενά αλλού; Ποια version του TomTom πρέπει να ψάξω για το Ν80; Υ.Γ. Αν το θέμα έχει συζητηθεί σε άλλο νήμα, μπορείτε να μου το υποδείξετε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ψάχνω TomTom για ένα φίλο που έχει το Ν80. Εγώ το χρησιμοποιώ στο P990 και είμαι ευχαριστημένος με τους χάρτες του εξωτερικού. Κατέβασα μια version από xxxxxxxxxxx αλλά δεν μπορώ να συνδέσω τα κομμάτια (έχει 6 rar). Υπάρχει πουθενά αλλού; Ποια version του TomTom πρέπει να ψάξω για το Ν80; Υ.Γ. Αν το θέμα έχει συζητηθεί σε άλλο νήμα, μπορείτε να μου το υποδείξετε. xxxxxxxxxxx Θα βρεις την εφαρμογή και στην παραπάνω διεύθυνση. Για να συνδέσεις τα κομμάτια rar,το μόνο που απαιτείται είναι να τα κάνεις unrar στον υπολογιστή σου με κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φίλη μου δεν υπάρχει "σπ@σμένη" έκδοση ακόμα. Υπάρχει δηλαδή, αλλά δε δουλεύει αφού το κλ3ιδάκι δε λειτουργεί (η εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στο net για να ελέγξει αν είναι σωστό το κλ3ιδί)! ;) Φιλε μου αυτο το ειδες..... :rolleyes: xxxxxxxxxxxxxxx http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φιλε μου αυτο το ειδες..... :rolleyes: xxxxxxxxxxxxxxx Η εφαρμογή αυτή είναι το Advanced Device Locks και όχι το Advanced Call Manager,το οποίο και αναζητά η φίλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδιά,εχω το smartmovie 3.32.Ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις να βάλω στο converter ως προς ποιοτητα ήχου και εικόνας?δεν με νοιαζει αν πιανει πιο πολύ χώρο. Επισης μπορει να μου κάποιος πως μπορώ επιτελους να κάνω το crac-k στο advance device locks?πέρασαν 7 μέρες,εληξε,πάω στο Python,πατάω run script το συγκεκριμένο αρχείο,και το προγραμμα του Python κλείνει. Τι να κάνω? thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φιλε μου αυτο το ειδες..... :rolleyes: xxxxxxxxxxxxxxx Mε κάλυψε ο DENIOR :happy: :p @elekas: η καλύτερη κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που σου είπε ο scruffy παραπάνω. Υπάρχει και το blackballer :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 @DENIOR Βρήκα αυτό που έψαχνα. Thanks! Υ.Σ. Φαντάζομαι πως οι χάρτες είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιώ και στο P990. Δεν υπάρχει διαφορά; έτσι δεν είναι; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 http://img177.imageshack.us/img177/1435/screenshot0019ho9.jpg Eκατσα και εκανα ενα αρχειο με οτι χρειαζετε για το AniSymbGR μαζι με ενα .txt με οδηγεις που λεει αναλιτικα τι πρεπει να κανετε! εβαλα μεσα και αρκετα logo ετιμα στης διαστασεις που πρεπει να εχει το καθε κινητο που αναφερω στον τιτλο :) Ελπιζω να σας αρεσει :D http://rapidshare.com/files/19207527/AniSymbGR_by_gianpithio.rar.html http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Η εφαρμογή αυτή είναι το Advanced Device Locks και όχι το Advanced Call Manager,το οποίο και αναζητά η φίλη. Παιδια μιλαω γι αυτο ακριβως: xxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ρε παιδια η εφαρμογη BtInfo τι ακριβως κανει??ας μου πει καποιος γιατι θα σκασω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ρε παιδια η εφαρμογη BtInfo τι ακριβως κανει??ας μου πει καποιος γιατι θα σκασω... Βλεπεις απο αλλα κινητα τα μηνηματα επαφες αλαζεις γλωσσα και αλλα ;) Στα νοκια δεν μπενει :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Βλεπεις απο αλλα κινητα τα μηνηματα επαφες αλαζεις γλωσσα και αλλα ;) Στα νοκια δεν μπενει :) Τι εννοεις δεν μπαινει στα νοκια; Εγω το εχω στο Ν71...:O http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Τι εννοεις δεν μπαινει στα νοκια; Εγω το εχω στο Ν71...:O Δεν το εγραψα σοστα sory :O Θελω να πω πως αν καποιος το εχει στην σησκευη του δεν μπορει να διαβασει τα δικα μας μυνηματα και οτι αλο κανει το προγραμμα γιατι εχουμε nokia Μπορεις να το κανεις κανονικα εγκατασταση στο κινητο σου :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εχω κανει ολη την διαδικασια για να κανω sign μια εφαρμογη αλλα δεν καταλαβαινω την τελευταια οδηγια ισως λογω αγγλικων αν μπορει καποιος να με βοηθησει Signing The File Go to "Start" -> "Run" -> type command In the command prompt, type (cd c:\rotateme) enter. Then type ( signsis -o -s -v rotateme_unsigned.sis rotateme.sis rotateme.cer rotateme.key devil ) enter Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εχω κανει ολη την διαδικασια για να κανω sign μια εφαρμογη αλλα δεν καταλαβαινω την τελευταια οδηγια ισως λογω αγγλικων αν μπορει καποιος να με βοηθησει Signing The File Go to "Start" -> "Run" -> type command In the command prompt, type (cd c:\rotateme) enter. Then type ( signsis -o -s -v rotateme_unsigned.sis rotateme.sis rotateme.cer rotateme.key devil ) enter ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδια μιλαω γι αυτο ακριβως: xxxxxxxxxxxx Το βρηκα...παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδιά,εχω το smartmovie 3.32.Ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις να βάλω στο converter ως προς ποιοτητα ήχου και εικόνας?δεν με νοιαζει αν πιανει πιο πολύ χώρο. Επισης μπορει να μου κάποιος πως μπορώ επιτελους να κάνω το crac-k στο advance device locks?πέρασαν 7 μέρες,εληξε,πάω στο Python,πατάω run script το συγκεκριμένο αρχείο,και το προγραμμα του Python κλείνει. Τι να κάνω? thanks Τίποτα? Επίσης υπάρχει καμια καλή suite,καλύτερη από το quickoffice με περισσότερες επιλογές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts