nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πιστευω πως τωρα αυτο το κολπακι ειναι περισσοτερο χρησιμο.. :happy: πραγματι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν μπορω να μπω στο xxxxxxxxxxx εδω και 2 μερες και απο αυτα που καταλαβενω εσεις μπορειτε και μπενετε κανονικα, τι μπορει να φταιη? πριν απο 2 μερες εκανα εγκατασταση στο pc μου ενα πιο καινουριο Mozilla και απο τοτε δεν μπενει μεσα :( ξαναεβαλα τον παλιο Mozilla που ειχα αλλα τιποτα :confused: Τι μπορει να φταιη? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν μπορω να μπω στο xxxxxxxxxxx εδω και 2 μερες και απο αυτα που καταλαβενω εσεις μπορειτε και μπενετε κανονικα, τι μπορει να φταιη? πριν απο 2 μερες εκανα εγκατασταση στο pc μου ενα πιο καινουριο Mozilla και απο τοτε δεν μπενει μεσα :( ξαναεβαλα τον παλιο Mozilla που ειχα αλλα τιποτα :confused: Τι μπορει να φταιη? εμενα μπαινει κανονικα και εχω βαλει το mozilla 2.0.0.1 εσενα τι σου λεει?? για δοκιμασε. xxxxxxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Αμα σου πω οτι τωρα μπηκε θα το πιστεψεις? το σαββατο μετα το μεσημερι δεν εμπενε και ουτε σημερα το πρωη, τι να πω ολα καλα αφου μπενει :happy: ευχαριστω! :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν μπορω να μπω στο xxxxxxxxxxx εδω και 2 μερες και απο αυτα που καταλαβενω εσεις μπορειτε και μπενετε κανονικα, τι μπορει να φταιη? πριν απο 2 μερες εκανα εγκατασταση στο pc μου ενα πιο καινουριο Mozilla και απο τοτε δεν μπενει μεσα :( ξαναεβαλα τον παλιο Mozilla που ειχα αλλα τιποτα :confused: Τι μπορει να φταιη? πρεπει να ειχε προβλημα ο server τους.αλλα απο χτες ειναι οκ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδια υπάρχει κανένα πρόγραμμα να βλέπουμε ποσο τοις εκατό μπαταρία εχουμε?το 903 που ειχα εδειχνε και ήταν πολύ βολικό. Έβαλα το πρόγραμμα NSysInfo αλλα δεν δειχνει σωστά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πιο πάνω είδα κάτι για python και ελληνικό ερμηνευτικό λεξικό μπορεί κάπιος να μου εξηγήσει καλύτερα η να με παραμπέψει σε κάποιο σχετικο thread?? i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν καταλαβα καλα αλλα αν ρωτας για αυτο, εδω ειναι! :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1712828#post1712828 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 βγηκε X-plore 0.94 :) στα γνωστα μαγαζακια ή καντε update απο το κινητο. εγκαθισταται μονο στη μνημη τηλεφωνου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Βρέ παιδιά, κανένα πρόγραμμα υπάρχει το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ναυτική πλοήγηση που και χάρτες να μην έχει να μπορεί να αποτυπώνει την πορεία με στίγμα κτλ..; Αλλά να έιναι αξιόπιστο γμτ γιατί όλα κρασάρουν στην πρώτη ώρα λειτουργίας...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 βγηκε X-plore 0.94 :) στα γνωστα μαγαζακια ή καντε update απο το κινητο. εγκαθισταται μονο στη μνημη τηλεφωνου.. εγω το εγκαταστησα στην μνημη της καρτας αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ανοιγει το (open by system) αλλα μονο system και δεν μπορω να δω τον φακελο mail ου εβλεπα με το profile mail ωστε να μπορουμε να κανουμε αποστολη sis ή jar.Υπαρχει κανενας τροπος ρε παιδια να το κανουμε αυτο με το Ν80; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Δεν ξέρω αν ήταν γνωστό αλλά να ένα κόλπο για να δημιουργήσετε υποφακέλους στο symbian κινητό σας... :happy: 1. Δημιουργήστε ένα νεο φάκελο στο μενού και μετακινήστε τον στην 1η θέση. 2. Επιλέξτε οποιοδήποτε εικονίδιο στο μενού που να έχει την επιλογή "Μετακίν. σε φάκελο" και πατήστε επιλογές. 3. Εχοντας ανοιχτό το μενού των επιλογων, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας (on/off) και επιλέξτε το προφίλ "εκτός σύνδεσης". 4. Αυτό θα ανανεώσει το μενού επιλέγοντας το πρώτο στοιχείο του (τον φάκελο που δημιουργήσαμε), αφήνοντας τις επιλογές του προηγούμενου στοιχείου ανοιχτό, με την επιλογή "Μετακίν σε φάκελο" !!! :D Οταν φτανω στο 4 βημα και ειναι πανω στο φακελο που εχω φτιαξει μου μετακινη το εικονιδιο τι κανω λαθος? :confused: Αυτό γίνεται και για λίγο παλιότερα τηλέφωνα, που δεν έχουν προφίλ εκτός σύνδεσης??? Δηλαδή γίνεται π.χ. για το 3230 ή το 6600???? Δοκιμασε με αυτο τον τροπο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1719513#post1719513 Εδω ο @6680_mark λεει οτι γεινετε :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1716885#post1716885 εγω το εγκαταστησα στην μνημη της καρτας αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ανοιγει το (open by system) αλλα μονο system και δεν μπορω να δω τον φακελο mail ου εβλεπα με το profile mail ωστε να μπορουμε να κανουμε αποστολη sis ή jar.Υπαρχει κανενας τροπος ρε παιδια να το κανουμε αυτο με το Ν80; Δηλαδει κανεις αποστολη τα προγραμματα που εχεις εγκαταστηση στο κινητο σου μεσα απο το φακελο mail? Eγω εχω φτιαξει ενα φακελο στην καρτα μου μεσα στο Ε και τα εχω ολοκληρα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran2004 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Οταν φτανω στο 4 βημα και ειναι πανω στο φακελο που εχω φτιαξει μου μετακινη το εικονιδιο τι κανω λαθος? :confused: Που το παει?? Τον φακελο που θες να μετακινησεις τον εχεις βαλει στην 1η θεση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Οταν φτανω στο 4 βημα και ειναι πανω στο φακελο που εχω φτιαξει μου μετακινη το εικονιδιο τι κανω λαθος? :confused: Δοκιμασε με αυτο τον τροπο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1719513#post1719513 Εδω ο @6680_mark λεει οτι γεινετε :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1716885#post1716885 Δηλαδει κανεις αποστολη τα προγραμματα που εχεις εγκαταστηση στο κινητο σου μεσα απο το φακελο mail? Eγω εχω φτιαξει ενα φακελο στην καρτα μου μεσα στο Ε και τα εχω ολοκληρα :) οχι ρε παιδια στο Ν70 μου χρησιμοποιω το profile explorer και στελνω τα αρχεια που ανεφερα απο τον φακελο mail με bluetooth οπου θελω. Αλλα στα 9.1 3d δεν υπαρχει ή δεν ξερω αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα γιατι το profile mail δεν συμπεριλαμβανει το profile explorer.Οι αλλοι explorer δεν εχουν την δυνατοτητα να διαβασουν αρχεια με καταληξη sis - jar αλλα οχι εγκαταστημενα.Με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τα στειλουμε με κανεναν τροπο (bluetooth ή υπερυθρες).Για μενα αυτη ειναι και η αδυναμια των 9.1 3d κινητων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Για γρήγορο restart βρέθηκε καμία εφαρμογή? Όπως FExplorer στα παλιά...?? Επίσης και έναν 'καλο' Explorer? Μου πετάει ότι δεν έχει μνήμη μονίμως, μου δείχνει κατειλλημένη μνήμη τηλεφώνου τα 11 και δε μπορώ να βρω που στο καλό είναι τα υπόλοιπα!!! Τα νεύρα μου! Και όταν πάω να αλλάξω μνήμη μυνημάτων από τηλέφωνο σε κάρτα δεν κάνει τίποτα... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ρε παιδια οταν ειχα πρωτοεγκαταστησει το blackballer στο ν80 μου και δοκιμασα με ενα νουμερο σε blacklist τι κανει οταν με καλεσειειδα οτι ο καλων δεν καταλαβαινε τιποτα!ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΕΙΝΕ!απλα το εκανε τοσο γρηγορα που δεν απαντουσε καν!οταν εκανα φορματ το κινητο και μετα το προγραμμα απανταει και ρηγορα κλεινει(προλαβαινει να φανει το χρονομετρο,εστω και 00.00) αρα ο καλων καταλαβαινει οτι σαν να του το εκλεισα!τι αλλαξε ξερει κανεις?το εχει κανεις αυτο το προγραμμα?υπαρχει καποιο αλλο?ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 οχι ρε παιδια στο Ν70 μου χρησιμοποιω το profile explorer και στελνω τα αρχεια που ανεφερα απο τον φακελο mail με bluetooth οπου θελω. Αλλα στα 9.1 3d δεν υπαρχει ή δεν ξερω αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα γιατι το profile mail δεν συμπεριλαμβανει το profile explorer.Οι αλλοι explorer δεν εχουν την δυνατοτητα να διαβασουν αρχεια με καταληξη sis - jar αλλα οχι εγκαταστημενα.Με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τα στειλουμε με κανεναν τροπο (bluetooth ή υπερυθρες).Για μενα αυτη ειναι και η αδυναμια των 9.1 3d κινητων. μας μπερδεψες, εδω μιλαμε για os9.1 και σε χασαμε :rolleyes: ανοιξε το Xplore και πατα το 4, οτι αρχειο βρισκεται στα μηνυματα θα το δεις και εχεις διαφορες επιλογες εκει, οπως: Open Save as Move Delete Show details επισης το profimail/profiexplorer ειναι της ιδιας εταιριας, αν δε χρειαζεσαι το profimail, δεν εχεις λογο να το βαλεις αφου υπαρχει το Xplore, αλλα αν θες ανοιγεις το profimail και πατας παλι 4 και ανοιγει το profiexplorer ;) Για γρήγορο restart βρέθηκε καμία εφαρμογή? Όπως FExplorer στα παλιά...??λεγεται οτι ο Fexplorer θα εχει επιλογη για restart :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Που το παει?? Τον φακελο που θες να μετακινησεις τον εχεις βαλει στην 1η θεση; Σε ενα φιλο μου που το δοκιμασα τα καταφερα κανονικα :) στο δικο μου δεν γεινετε με τιποτα ενο με τον παλιο τροπο μπορω να τα καταφερο! :confused: Εχω την V.3.0649.0.0.1 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 .... Μου πετάει ότι δεν έχει μνήμη μονίμως, μου δείχνει κατειλλημένη μνήμη τηλεφώνου τα 11 και δε μπορώ να βρω που στο καλό είναι τα υπόλοιπα!!! Τα νεύρα μου! Και όταν πάω να αλλάξω μνήμη μυνημάτων από τηλέφωνο σε κάρτα δεν κάνει τίποτα... :( ..χρησιμοποίησε έναν file exlorer (..θα προτεινα τον X-plore) .. ψάξε στα folders του C: ...μήπως έχεις αποθηκευμένα .sis αρχεία ..... εφόσον τα αντίστοιχα προγράμματα τα έχεις εγκατεστημένα, δεν χρειάζονται τα .sis αρχεία ..και τα διαγράφεις (το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην κάρτα) ..ελπίζω να κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου και να βοήθησα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Μου πετάει ότι δεν έχει μνήμη μονίμως, μου δείχνει κατειλλημένη μνήμη τηλεφώνου τα 11 και δε μπορώ να βρω που στο καλό είναι τα υπόλοιπα!!! Τα νεύρα μου! Και όταν πάω να αλλάξω μνήμη μυνημάτων από τηλέφωνο σε κάρτα δεν κάνει τίποτα... :( Μεσα στο φακελο private υπαρχει ο φακελος Mail2 σβηστον ολο και ξαναδοκιμασε να περασεις τα μηνυματα σου απο την σησκευη στην καρτα σου :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 επειδη, δε μπορω να το θυμηθω, πως λεγεται εκεινη η εφαρμογη που σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις μια φωτογραφια φοντο αλλα να καταλαμβανει ολη την επιφανεια της οθονης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 μας μπερδεψες, εδω μιλαμε για os9.1 και σε χασαμε :rolleyes: ανοιξε το Xplore και πατα το 4, οτι αρχειο βρισκεται στα μηνυματα θα το δεις και εχεις διαφορες επιλογες εκει, οπως: Open Save as Move Delete Show details επισης το profimail/profiexplorer ειναι της ιδιας εταιριας, αν δε χρειαζεσαι το profimail, δεν εχεις λογο να το βαλεις αφου υπαρχει το Xplore, αλλα αν θες ανοιγεις το profimail και πατας παλι 4 και ανοιγει το profiexplorer ;) λεγεται οτι ο Fexplorer θα εχει επιλογη για restart :) Φιλε nikoskat ευχαριστω για την απαντηση αλλα με τα 2 προγραμματα που μου ανεφαιρες δεν σου δεινουν την επιλογη send οποτε και δεν μπορεις να κανεις αποστολη σε τιποτε.Και τον xplorer 0.4 εγω τον εχω σε beta μορφη κυκλοφορει σπασμενος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 επειδη, δε μπορω να το θυμηθω, πως λεγεται εκεινη η εφαρμογη που σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις μια φωτογραφια φοντο αλλα να καταλαμβανει ολη την επιφανεια της οθονης? theme DIY :) Φιλε nikoskat ευχαριστω για την απαντηση αλλα με τα 2 προγραμματα που μου ανεφαιρες δεν σου δεινουν την επιλογη send οποτε και δεν μπορεις να κανεις αποστολη σε τιποτε.Και τον xplorer 0.4 εγω τον εχω σε beta μορφη κυκλοφορει σπασμενος; μπορεις καλλιστα να το μετακινησεις καπου στην καρτα ή οπου θες(οταν μπεις στα μηνυματα πατωντας το 4 στο Xplore) και απο εκει μετα να το στειλεις ;) η beta ειναι beta, δεν υπαρχει καπου ελευθερη, η final αλλωστε θα βγει πριν ληξει, οποτε κανενα προβλημα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Το πρόγραμμα που έβαλες αντικαθιστά αυτό του κινητού και είναι βέβαια καλύτερο. Δεν υπάρχει τρόπος να μη βγαίνει αυτό στη θέση του original. Ο μόνος τρόπος είναι να το απεγκαταστήσεις. Αλλά δεν υπάρχει λόγος. Καλύτερος taskman είναι ο Best Τaskmanager που δεν είνα αυτόματος, δηλ. δεν παίρνει τη θέση του original taskman (τον ανοίγεις και τον κλείνεις όπως τα κανονικά προγράμματα) αλλά προσφέρει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στο κινητό (κρυφές εφαρμογές, αρχεία που ανοίχτηκαν κτλ.). Μπορείς να τον εγκαταστήσεις κι αυτόν ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερο έλεγχο στο κινητό σου, δεν επηρεάζει το handy taskman, μόνο που έχει πολύ δύστροπο σπαστήρι. Μήπως μπορεις να μου δώσεις ενα link για το πρόγραμμα?εψαξα xxxxxxxxxxxx τπτ. thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 theme DIY :) :) σε ευχαριστω πολυ!:D τη βρηκα και ηδη την εγκατεστησα!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts