ion83 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ναι μπήκα με Y-browser και αυτά μου δείχνει. Δεν ξέρω τί παίζεται. Ίσως το ότι έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα. Το firmware έιναι 3.0638.0.0.30/30-10-2006 Επίσης στο γραμμωτό κώδικα της Nokia μου έχει τετραγωνάκια. Μόνο το Ελληνικό μ φαίνεται. Μάλλον τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση να φάει το πρώτο. (format) Kαι εγώ έχω τα ίδια εργοατασιακά fonts...Το F/W που έχω είναι το V 3.0638.0.0.1 30/10/2006...Nα σημειώσω πως με το προηγούμενο F/W δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν τελικά ο φίλος Kostasza με κάποιο φορμά δει αλλαγή, είμαι έτοιμος και εγώ να προχωρήσω στην επόμενη κίνηση...Επειδή όμως έχω κάνει άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες επαναφοράς (εγκαταστασεις -απεγκαταστασεις-νέες βέρσιον-ρισταρτ κλπ) βαριέμαι αφόρητα να ξεκινήσω μια χρονοβόρα διαδικασία που πιθανώς δεν θα με οδηγήσει πουθενά, τώρα μάλιστα που το έχω "ισορροπήσει"...Το λεξικό το χρειάζομαι, αλλά ο.κ. δεν θα πεθάνω και αν δεν το έχω...:O http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Προς το παρόν δεν πηγαίνω για format γιατί έχω εγκαταστήσει τα εξής: Y-browser-Handy Taskman-Best taskman-Smartmoovie-Oggplay-LCG Jukebox-NtorchLite-Route66-TomTom Navigator-OfficeSuite-HandyExpense-BestCalc-cCalc-Εορτολόγιο-SloveEd-HandyClock-BestAlarms-RescoPhotoViewer-Dictionary-FsClock-Oxford Dict-BestCallRecorder-BeBible-Blacklist-AlarmManager-BestSafe-FScaller-eRecorder-coBible-sysExplorer-DRDOS-Tasky-Photorite-clockScrnsvr-Autolock-BestBirthday-BestJotter-mobireader-LivePRV-Menstral-Γραμμ.Κώδικας-FactBook-opera-nsysinfo και καμιά ακόμα 10 εφαρμογές, 60 Ringtones-70 τραγούδια-45 φωτογραφίες 89 επαφές 22 σημειώσεις και 8 γεννέθλια. Όταν ξεφορτωθώ τις περισσότερες εφαρμογές που δεν χρειάζομαι τότε μάλλον θα έχει βγει και αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και εγώ έχω πάρα πολλά προγράμματα, φωτό, ήχους κλπ.... θυμάμαι πως όταν είχα παλιότερα το 6230i, συναντούσα πρόβλημα με τα κουτάκια, στους ελληνικούς χαρακτήρες των Mp3....Το πρόβλημα αυτό δεν το είχαν οι περισσότεροι χρήστες του κινητού, που τους έβγαιναν σωστά οι ελληνικοί τίτλοι των τραγουδιών, αν και είχαμε το ίδιο f/w...Το πρόβλημα ξεπεράστηκε "αυτόματα" με την νέα αναβάθμιση που έκανα... Aς ελπίσουμε λοιπόν και εδώ πως θα συμβεί κάτι τέτοιο με την επόμενη αναβάθμιση, ΜΟΝΟ σε νοκια σοπ, πλέον ....;) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 φιλοι εχει βρει κανενας που αποθηκευει το alon contact guide τις backup επαφες στην καρτα? Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 φιλοι εχει βρει κανενας που αποθηκευει το alon contact guide τις backup επαφες στην καρτα? Φιλε μου και εγω που ειχα ρωτισει δεν μου ειχε πει κανεις που μπορει να ειναι, το ειχα ψαξει και με το mobile search και παλη δεν το βρηκα :( αν θελεις στηλτω με bluetooth στο pc να το εχεις :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Φιλε μου και εγω που ειχα ρωτισει δεν μου ειχε πει κανεις που μπορει να ειναι, το ειχα ψαξει και με το mobile search και παλη δεν το βρηκα :( αν θελεις στηλτω με bluetooth στο pc να το εχεις :) μπορει να ειναι οποιοδηποτε αρχειο με ασχετο ονομα, ή και αρχειο της ιδιας της εφαρμογης...τρεχα γυρευε δηλαδη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Και εγώ έχω πάρα πολλά προγράμματα, φωτό, ήχους κλπ.... θυμάμαι πως όταν είχα παλιότερα το 6230i, συναντούσα πρόβλημα με τα κουτάκια, στους ελληνικούς χαρακτήρες των Mp3....Το πρόβλημα αυτό δεν το είχαν οι περισσότεροι χρήστες του κινητού, που τους έβγαιναν σωστά οι ελληνικοί τίτλοι των τραγουδιών, αν και είχαμε το ίδιο f/w...Το πρόβλημα ξεπεράστηκε "αυτόματα" με την νέα αναβάθμιση που έκανα... Aς ελπίσουμε λοιπόν και εδώ πως θα συμβεί κάτι τέτοιο με την επόμενη αναβάθμιση, ΜΟΝΟ σε νοκια σοπ, πλέον ....;) Υπ' όψιν ότι ήδη βγήκε νέα αναβάθμιση: 3.0649.0.0.1, 30/11/2006 Από ό,τι λένε οι χρήστες του Ν73 στο αντίστοιχο topic. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 pedia giasas mipos exi kanis to MumSMS gia to n93??8a mporouse kapios na mou to stili edo andreas443@yahoo.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 pedia giasas mipos exi kanis to MumSMS gia to n93??8a mporouse kapios na mou to stili edo andreas443@yahoo.com δες εδω xxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά πώς γίνετε η εγκατάσταση του ΤΟΜ-ΤΟΜ; Φτιάχνουμε ένα φάκελο στο root της memory card και τα ρίχνουμε όλα εκεί μέσα;Υπάρχει αρχείο sis για να γίνει εγκατάσταση στο τηλ;Το τηλέφωνο πως αναγνωρίζει οτι έχει γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος; Για το χάρτη κάνουμε το ίδιο;Φτιάχνουμε ένα φάκελο στο root της memory card και τον ρίχνουμε εκεί; Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. PS: Το ξεκλείδωμα του χάρτη ξέρω πως δουλεύει.Δε ξέρω όμως πως να πάρω το id που δίνει το τηλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 δες εδω xxxxxxxxxxxxxx Δουλεύει και σε N73 αυτή η έκδοση??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δουλεύει και σε N73 αυτή η έκδοση??? νομιζω πως οχι, ειναι για παλιοτερες εκδοσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δουλεύει και σε N73 αυτή η έκδοση??? δεν το εχω ψαξει αλλα νομιζω δεν εχει βγει ακομα για v9.1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 δεν ξερω εαν δοκιμασατε να βαλετε τους φακελους μεσα σε αλλους φακελους αλλα δουλευει και μαλιστα αψογα !!!! το εχω δοκιμασει στο Ν80 και στο 6600,πολυ καλο νομιζω οδηγιες στο xxxxxxxxxxxxx !:) σημ. ολοι οι φακελοι που βλεπετε ειναι στο φακελο n80,οχι στο menu Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 δεν ξερω εαν δοκιμασατε να βαλετε τους φακελους μεσα σε αλλους φακελους αλλα δουλευει και μαλιστα αψογα !!!! το εχω δοκιμασει στο Ν80 και στο 6600,πολυ καλο νομιζω οδηγιες στο xxxxxxxxx !:) σημ. ολοι οι φακελοι που βλεπετε ειναι στο φακελο n80,οχι στο menu Θελεις να πεις οτι στους φακελους που εχουμε στο μενου μπορουμε να φτιαξουμε και αλλους φακελους μεσα? :confused: Πως γεινετε αυτο? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Θελεις να πεις οτι στους φακελους που εχουμε στο μενου μπορουμε να φτιαξουμε και αλλους φακελους μεσα? :confused: Πως γεινετε αυτο? :) Αυτό είναι πολύ ευκολο,πας μενου,επιλογες,νέος φάκελος:) Νέα βάση (ελληνικού)λεξικού απο την Wiki μου επέτρεψε να τροποποιήσω νέο Python ερμηνευτικό ελληνικό λεξικό του μεγέθους των 26 ΜΒ's Επειδή εμπεριέχει πολλά ονόματα και τοπονύμια καλό θα ήταν να χρησημοποιηθεί παράληλα με το λεξικό που ήδη είχαμε, για αυτό και ξανανέβασα και το παλαιότερο γι' αυτούς που δεν το είχαν P.S.=Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε μέσα :) http://rapidshare.com/files/10483379/Greeks.rar.html :respect: Μπράβο Porfyras!:) Πολύ καλό,αλλα να σε ρωτήσω,πρέπει πάντα να κανουμε αυτη τη διαδικασία,δλδ να πατάμε επιλογές,run script και μετά e:Pydict.py. ή εγώ έκανα κάτι λάθος? Επίσης επειδη μπερδευτηκα μέχρι να το βάλω,δημιουργησα πάντου σχεδον φακέλους γι αυτο σκεφτομαι φορματ,μετα για να το κάνω καλά όταν λες:Me ti boithia tou PC Suite i enos file explorer metaferoume to pydict.py mesa sto C:/python Το c δηλαδή?ανοιγουμε την κάρτα μνημης στην ουσία?το φάκελο Python το δημιουργούμε εμεις οι ιδιοι στην κάρτα μνήμης και μετά βάζουμε το pydict.py? Dimiourgoume enan fakelo me to onoma Pydict ston root tis kartas dil. E:/Pydict kai ekei mesa rixnoume ta Greeks2.pd kai GREEKS.PD Αυτο που το κάνουμε στην κάρτα μνήμης πάλι? Thanks και συγχαρητήρια!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Αυτό είναι πολύ ευκολο,πας μενου,επιλογες,νέος φάκελος:) Με αυτα που γραφει ο @6680_mark πιο πανο εγω καταλαβενω οτι μπορει να φταξει φακελο μεσα σε ενα αλλο φακελο! :O αυτο ρωτισα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Αυτό είναι πολύ ευκολο,πας μενου,επιλογες,νέος φάκελος:) :respect: Μπράβο Porfyras!:) Πολύ καλό,αλλα να σε ρωτήσω,πρέπει πάντα να κανουμε αυτη τη διαδικασία,δλδ να πατάμε επιλογές,run script και μετά e:Pydict.py. ή εγώ έκανα κάτι λάθος? Επίσης επειδη μπερδευτηκα μέχρι να το βάλω,δημιουργησα πάντου σχεδον φακέλους γι αυτο σκεφτομαι φορματ,μετα για να το κάνω καλά όταν λες:Me ti boithia tou PC Suite i enos file explorer metaferoume to pydict.py mesa sto C:/python Το c δηλαδή?ανοιγουμε την κάρτα μνημης στην ουσία?το φάκελο Python το δημιουργούμε εμεις οι ιδιοι στην κάρτα μνήμης και μετά βάζουμε το pydict.py? Dimiourgoume enan fakelo me to onoma Pydict ston root tis kartas dil. E:/Pydict kai ekei mesa rixnoume ta Greeks2.pd kai GREEKS.PD Αυτο που το κάνουμε στην κάρτα μνήμης πάλι? Thanks και συγχαρητήρια!:) Kaταρχάς χαίρομαι που σ' άρεσε ! Δυστυχώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε συντόμευση κατευθείαν στα λεξικά οπότε κάθε φορά = python > run script > pydict.py και το λεξικό που θέλουμε. Τώρα,,, γιατί έκανες τα εύκολα δύσκολα ? C:\ είναι η μνήμη τηλεφώνου. Εκεί ΔΕΝ δημιουργείς κανέναν φάκελο. Ο φάκελος python δημιουργείται αυτόματα με την εγκατάσταση του .sis αρχείου. Σ' αυτόν τον φάκελο μέσα, μεταφέρεις το pydict.py (αυτή η μεταφορά μπορεί να γίνει είτε με το PC suite είτε με Y-Browser.) Κατόπιν φάκελο δημιουργείς εσύ στην κάρτα δηλ. E:\ με το όνομα Pydict όπου μέσα ρίχνεις τα λεξικά Greeks.pd και Greeks2.pd Είναι πολύ απλό . Ρίξε όμως και μια ματιά σ' αυτήν την δουλειά του φίλου @nikostat Θα ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα που πιθανόν ήδη ξέρεις http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 @Porfyras πολη ωραιο το python προτη φορα το εβαλα στο κινητο μου χθες και αρεσε και σε εμενα! Ωραιος :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Kaταρχάς χαίρομαι που σ' άρεσε ! Δυστυχώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε συντόμευση κατευθείαν στα λεξικά οπότε κάθε φορά = python > run script > pydict.py και το λεξικό που θέλουμε. Τώρα,,, γιατί έκανες τα εύκολα δύσκολα ? C:\ είναι η μνήμη τηλεφώνου. Εκεί ΔΕΝ δημιουργείς κανέναν φάκελο. Ο φάκελος python δημιουργείται αυτόματα με την εγκατάσταση του .sis αρχείου. Σ' αυτόν τον φάκελο μέσα, μεταφέρεις το pydict.py (αυτή η μεταφορά μπορεί να γίνει είτε με το PC suite είτε με Y-Browser.) Κατόπιν φάκελο δημιουργείς εσύ στην κάρτα δηλ. E:\ με το όνομα Pydict όπου μέσα ρίχνεις τα λεξικά Greeks.pd και Greeks2.pd Είναι πολύ απλό . Ρίξε όμως και μια ματιά σ' αυτήν την δουλειά του φίλου @nikostat Θα ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα που πιθανόν ήδη ξέρεις Thanks:) Απορώ ακόμα πως το έκανα και δούλεψε,το route66 εχω γεμισει φακέλους και δεν έχει δουλέψει ακόμα να φανταστείς.. Ειλικρινά οσοι το εχουν δει στο κινητο μου εχουν ενθουσιαστει,μα καλα που το βρήκες,τελειο να τα έχεις και στο κινητό κτλ. Σου πήρε χρόνο να το φτιάξεις? το Python οταν πατάω run script τουλάχιστον υπάρχει τρόπος να σβήσω κατι αλλα ανόητα που έχει,οπως φιδακι κτλ?να εχει μονο το λεξικό. Αν κάνω hard format θα χαθουν οι εφαρμογες που ειχε το κινητο απο τη νοκια στην m.e?Γιατι οταν το εκανα σε m.e στην διαχειριση εφαρμογων μου βγάζει πολλα σε σχέση με το απλο n73,λογικα θα είναι το πακέτο για να παιζει Mp4 video,antivirus ktl,search localplug,core mp4. To link δεν το ειχα δώσει σημασια επειδη αναφέρεται στις προηγουμενες εκδόσεις symbian. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Η παρακάτω εφαρμογή σου προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι,καθώς και να δημιουργείς αρχεία Word; xxxxxxxxxxxxxxx Είναι συμβατή με το νοκια ν73? Δλδ μπορώ να περάσω ενα αρχείο word στο κινητο κανονικά,και μετα να το επεξεργαστώ?Αν δημιουργήσεις με το πρόγραμμα αυτο,αν το περάσεις στο pc το εμφανίζει με την κατάληξη του word κανονικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Είναι συμβατή με το νοκια ν73? Δλδ μπορώ να περάσω ενα αρχείο word στο κινητο κανονικά,και μετα να το επεξεργαστώ?Αν δημιουργήσεις με το πρόγραμμα αυτο,αν το περάσεις στο pc το εμφανίζει με την κατάληξη του word κανονικα? Αυτό ακριβώς ρωτάω κι εγώ. Δυστυχώς δεν έχω εύκαιρο κάποιο Symbian 3rd Edition ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω και να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Με αυτα που γραφει ο @6680_mark πιο πανο εγω καταλαβενω οτι μπορει να φταξει φακελο μεσα σε ενα αλλο φακελο! :O αυτο ρωτισα :) :shifty: καλα καταλαβες φιλε μου,οπως ειπα οι φακελοι στο scr/t ειναι ΗΔΗ μεσα σε αλλο φακελο,οπως και εξηγησα οτι οδηγιες υπαρχουν στο xxxxxxx.θα ηταν γελοιο να postaro οτι ανακαλυψα οτι μπορουμε να φτιαχνουμε φακελους στο menu!!!:lol: :lol: δεν ειμαστε νομιζω ασχετοι:) Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 :shifty: καλα καταλαβες φιλε μου,οπως ειπα οι φακελοι στο scr/t ειναι ΗΔΗ μεσα σε αλλο φακελο,οπως και εξηγησα οτι οδηγιες υπαρχουν στο xxxxxxxxxxxx.θα ηταν γελοιο να postaro οτι ανακαλυψα οτι μπορουμε να φτιαχνουμε φακελους στο menu!!!:lol: :lol: δεν ειμαστε νομιζω ασχετοι:) Ενα απευθειας Link παρακαλω... To xxxxxxxxxx ειναι λιγο μεγαλο...:( ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει φωνή από κλήση στα ηχεία του υπολογιστή?? Κάτι σαν το σύστημα που έχουν τα αυτοκίνητα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts