gfdimopo Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 Γεια, μήπως ξέρει κανείς πώς θα σταματήσω τα emails που μου έρχονται απο τα θέματα που παρακολουθώ στο Myphone. Εννοείτε θέλω να συνεχίσω να τα παρακολουθώ αλλα χωρίς emails. thanks Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Στα e-mail που σου ερχονται, προς το τελος, λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις για να μην ξαναλαβεις e-mail. Αλλιως, πηγαινεις στον πινακα ελεγχου - θεματα υπο παρακολουθηση και σβηνεις αυτα που δεν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Γεια, μήπως ξέρει κανείς πώς θα σταματήσω τα emails που μου έρχονται απο τα θέματα που παρακολουθώ στο Myphone. Εννοείτε θέλω να συνεχίσω να τα παρακολουθώ αλλα χωρίς emails. thanks Πήγαινε στα θέματα υπο παρακολούθηση, διάλεξε τα θέματα που θες και στο κάτω μέρος της σελίδας έχει ενα κουτί με επιλογές. Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις την παρακολούθηση χωρίς e-mail :) Επίσης μπορείς να ορίσεις τον προκαθορισμένο τύπο παρακολούθησης από τις Ρυθμίσεις. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts