Jump to content

Family Guy (Fox)

Xourxoulitsos
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?  

176 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?

• Peter Griffin
    • Lois Griffin
    • Brian Griffin
    • Chris Griffin
    • Meg Griffin
    • Stewie Griffin
    • Glen Quagmire -Giggety Giggety Goo :lol:-
    • Cleveland Brown
    • Joe Swanson
    • Λοιποι (Adam West, Tricia Takanawa, Death κλπ)

Recommended Posts

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραίο το 16.

Τα τελευταία επεισόδια ομολογώ δεν με έχουν ενθουσιάσει και τόσο.

Το 16 θύμισε παλιό καλό FG.

Ρε παιδια μην ειστε φειδωλοι στις κριτικες σας:). Το επεισοδιο ηταν παρα πολυ ωραιο πιθανως το καλυτερο της σεζον αλλα πχ τα 2 προηγουμενα ηταν καλα.

Φαινοταν μεγαλο σε διαρκεια γιατι ειχε περισσοτερες ατακες κ μικροσκηνες κ αυτο ειναι φυσικα καλο. Φρενηρεις ρυθμοι...

Απίστευτη σειρά, stewie k brian προφανώς οι καλύτεροι αλλά όταν στο επεισόδιο υπάρχει ο χριστός, ο θεός, ο θάνατος και άλλοι τέτοιοι πάει σε άλλο επίπεδο το show.

• 3 weeks later...

Διπλο επεισοδιο το τελευταιο Μπραιαν κ Στουι.

Εχω την εντυπωση πως σε ολα τα ποστ το εξυμνω αλλα ηταν :

ακρως πρωτοτυπο, ξεκαρδιστικο, παραπολυ ωραιο για τη μιση ωρα που δρομολογουνταν το σεναριο. Στο τελευταιο τεταρτο εβαλε κατι τραγουδια απο παλια επεισοδια κ ηταν απλα διεκπεραιωτικο.

Με λιγα λογια τα 2 τελευταια επεισοδια ειναι τα καλυτερα της σεζον για να μη πω των τελευταιων 2 σεζον.

Το τελευταίο επεισόδιο με έκανε να νιώσω όπως όταν βλέπω ταινία του Ταραντίνο: πλάκα έχει μια εντελώς άκυρη ατάκα/συζήτηση αλλά όταν κοντεύει να είναι όλη η ταινία (επεισόδιο στη συγκεκριμένη περίπτωση) πάνω σε ένα άσχετο με την υπόθεση θέμα...εεε...είναι απλά πολυλογία.

Δεν ήταν κακό, απλά δεν ήταν και ιδιαίτερα καλό.

Πάντως επιμένω πως η αλλαγή του Stewie από διαστραμμένο, ιδιοφυή κακό σε γλυκανάλατο μωράκι με εξάρσεις θυμού και ομοφυλοφιλίας, είναι το χειρότερο κακό που έχει πάθει η σειρά.

Είναι σα να έπαιρνε ο Lucas τον Vader ή o Harris τον Hannibal και να τον έβαζε να χορέψει καρσιλαμά. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να παραμένουν όπως τα ξέρουμε γιατί δε γίνεται 5-6 χρόνια μετά να αλλάζει τελείως ένας χαρακτήρας.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν μπορώ να αποφασίσω ευκολα αν μου άρεσε το επεισόδιο. Ήταν όντως κάτι διαφορετικό, αλλά κυρίως χαίρομαι που την "εξερεύνησαν" και αυτή την ιδέα (

ένα επεισόδιο σε ένα δωμάτιο χωρίς καθόλου cutaway jokes

και ελπίζω να ξεμπερδέψαμε από αυτό. Δε θα το έλεγα ιδιαίτερα πετυχημένο και σίγουρα δε θέλω να ξαναδώ άλλο επεισόδιο FG σε αυτό το στυλ.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο Seinfeld (το οποίο θεωρείται και από τα καλύτερα της σειράς -και συμφωνώ, αλλά για μένα η σειρά έχει ΠΑΡΑ πολλά καλά επεισόδια) που είναι στο ίδιο μοτίβο (το επεισόδιο λέγεται "The Chinese Restaurant"). Η σειρά έχει και κάποια άλλα επεισόδια σε αυτό το στιλ (προχειρα μπορώ να σκεφτώ μόνο ένα ("The Parking Garage"), αλλά νομίζω ότι ήταν και άλλα).

Για το δεύτερο μισό του special, σχεδόν βαρέθηκα τη ζωή μου. (αλλά ήταν special οπότε δεν το μετράω ως αρνητικό).

Για τον Stewie. Συμφωνώ εν μέρει. Δηλαδή δε μου αρέσει ότι επιμένουν στο θέμα ενός μωρού με full blown ομοφυλοφιλία (ειδικά όταν οδηγεί σε "αστεία" σιχασιάς όπως στην αρχή του επεισοδίου αυτού. Αλλά η εντύπωση μου είναι ότι έχουν κρατήσει όλες τις εναλλακτικές για τον Stewie (= δεν έχουν εγκαταλείψει τις υπόλοιπες πλευρές του χαρακτήρα του). Έχουν επεισόδια όπου "ερωτεύεται" κοριτσάκια, και επεισόδια όπου βγάζει την evil πλευρά του ή βάζει σε λειτουργία κάποια από τις "εφευρέσεις" του. Και γενικά μου αρέσει (το βρίσκω πετυχημένο αστείο) που βάζουν αντιθέσεις στις αντιδράσεις του Stewie (πχ πορώνεται με τα παιχνίδια του, ή με μια τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά, ή του λείπει η μητέρα του όταν αυτή φεύγει από το σπίτι or something) για να θυμίζουν ότι παραμένει μικρό παιδί. Σίγουρα πάντως ο evil Stewie έχει πιο πολύ πλάκα.

Edited by stroggoff
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Εμένα δε μου αρέσει αυτός ο υπερβολικά gay Στιουι προτιμώ το σατανικό μωρό που όλοι αγαπήσαμε. Όσο για το επεισόδιο το βρήκα βαρετό και το κομμάτι με τα κομμένα χωρευτικά απλά αδιάφορο δεν έκανα τον κόπο να το δω.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγώ δεν κατάφερα ούτε να το δώ όλο, στο 20 λεπτό το σταμάτησα και delete. :rolleyes:

Για εμένα πρέπει να είναι το χειρότερο επεισόδιο που έχει βγεί.:cry:

Το 8x18 - Quagmire's Dad είχε πλάκα.

Βέβαια ήταν το πιο politically incorrect επεισόδιο που θυμάμαι, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, αλλά είχε μερικές καλές σκηνές.

PS: Δείτε και το special με τους 20 χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί τις περισσότερες φορές στο FG. Τρελό γέλιο.χαχαχα

Edited by DesertSMisSRaiN

Το 8x18 - Quagmire's Dad είχε πλάκα.

Βέβαια ήταν το πιο politically incorrect επεισόδιο που θυμάμαι, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, αλλά είχε μερικές καλές σκηνές.

PS: Δείτε και το special με τους 20 χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί τις περισσότερες φορές στο FG. Τρελό γέλιο.χαχαχα

Ποιο special;

Το επεισόδιο είχε πλάκα, αλλά κυρίως ήταν αρκετά politically incorrect όπως λες, ώστε να είναι ένα καλό αντιστάθμισμα μετά το "περίεργο" προηγούμενο επεισόδιο.

Το βρήκα σχετικά καλό. Είχε κάποια καλά αστεία, αλλά νομίζω ότι περιόρισαν δραματικά τα cutaway jokes (

αυτό με την υπερχρεωμένη οικογένεια ήταν πολύ καλό

).

Επίσης

σχετικά το όλο θέμα του τρανσέξουαλ πατέρα του Quagmire και τον Brian... Ήταν σχετικά πετυχημένο αστείο (δεν είμαι πολύ υπερ της ιδέας με την τόσο τραβηγμένη σε μάκρος σκηνή με τα ξερατά), ειδικά ως προς την κατάληξή του (την ατάκα "πύρρειας νίκης" του Brian στο τέλος). Έχει φάση στο σύμπαν του FG, το ότι θεωρείται νορμάλ ένας σκύλος να μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις με γυναίκες (αλλά και σκυλιά) (σπάνια το αναφέρουν ως πρόβλημα, και σίγουρα όχι στο επεισόδιο αυτό). Σε όλη τη σκηνή με τη γνωριμία Brian και Aida σκεφτόμουν σε πόσο πολλά επίπεδα ήταν "λάθος" η αναμενόμενη εξέλιξη.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ποιο special;

Το επεισόδιο είχε πλάκα, αλλά κυρίως ήταν αρκετά politically incorrect όπως λες, ώστε να είναι ένα καλό αντιστάθμισμα μετά το "περίεργο" προηγούμενο επεισόδιο.

Λέγεται Family.Guy.The.Top.20.Characters και βασικά είναι ένα επεισόδιο από την αγγλική τηλεόραση στο οποίο έχουν κάτσει και έχουν χρονομετρήσει το συνολικό χρόνο που έχει εμφανιστεί κάθε ήρωας και το παρουσιάζει σαν "Top 20", ενώ διάφοροι συντελεστές και διάσημοι fans κάνουν σχολιασμό πάνω στους ήρωες και τις θέσεις που έχουν πάρει στην εικοσάδα . Βασικά είναι ένα recap επεισόδιο από πολλές σεζόν, αλλά έχει μερικές πολύ καλές ατάκες μαζεμένες.

Λέγεται Family.Guy.The.Top.20.Characters και βασικά είναι ένα επεισόδιο από την αγγλική τηλεόραση στο οποίο έχουν κάτσει και έχουν χρονομετρήσει το συνολικό χρόνο που έχει εμφανιστεί κάθε ήρωας και το παρουσιάζει σαν "Top 20", ενώ διάφοροι συντελεστές και διάσημοι fans κάνουν σχολιασμό πάνω στους ήρωες και τις θέσεις που έχουν πάρει στην εικοσάδα . Βασικά είναι ένα recap επεισόδιο από πολλές σεζόν, αλλά έχει μερικές πολύ καλές ατάκες μαζεμένες.

Μάλιστα... Τhanks! Το εντόπισα, και θα δούμε... :)

Ειδα το "πατερα του Κουαγκμαιρ" κ το "20 χαρακτηρες". Τα αφιερωματα τα βλεπω ευχαριστα αλλα δεν εχουν καμμια σχεση με τα επεισοδια, τοσο αστεια θεωρω τα επεισοδια. Το τελευταιο ηταν απλα καλο με ολα τα λεφτα τη τελευταια σκηνη :D

• 3 weeks later...

http://www.planet-familyguy.com/news/images/image.php?image=431.jpg&width=500&height=500

"Family Guy - written by 8 WASPS, 6 Jews, 2 Asian and 1 Gay."

(η παραπάνω αφίσα έχει σταλεί στην επιτροπή που αποφασίζει τους υποψήφιους και τους νικητές για τα βραβεία Emmy. Τρελό γέλιο - που και που θυμάμαι γιατί ξεκίνησα να παρακολουθώ Family Guy, in the first place :p)

• 3 weeks later...
Aπόψε θα προβλήθεί στο ΒΒC το επεισόδιο "Partial Terms Of Endearment", που ανήκει στην 8η σεζόν, όμως λόγω του θέματος με το οποίο ασχολείται (έκτρωση), το FOX έχει αρνηθεί την προβολή του.

Πολύ καλό το Partial Terms Of Endearment!!! Καλύτερο από τα προηγούμενα σίγουρα...

Όντως, πολύ καλό! Δεν βρήκα κάτι "μεμπτό" σε σχέση με παλαιότερα επεισόδια που να δικαιολογεί την "λογοκρισία" του FOX βέβαια. Ίσως πάλι στις ΗΠΑ να θεωρείται πολύ controversial το θέμα για να δικαιολογείται ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο σ'αυτό. Πάντως μου άρεσε, τόσο ως προς την ιστορία, όσο και τα cutaway jokes!

Καλό ήταν. Αν και βασικά είμαι περισσότερο χαρούμενος που είδα ακόμα ένα επεισόδιο Family Guy εκεί που δεν το περίμενα :P

Ωραίο το επεισόδιο.

Για μια ακόμα φορά βέβαια αδυνατώ να καταλάβω την αμερικανική κουλτούρα και τον συντηρητισμό τους.

Ακόμα και αν δε δεχτούμε πως παρακολουθούμε μια σειρά η οποία είναι γνωστό πως δεν έχει όρια στο χιούμορ της, το επεισόδιο παρουσιάζει το θέμα και από τις δύο πλευρές, αυτά που ακούγονται μπορεί να προβάλλονται ως "αστεία" ωστόσο είναι η αλήθεια δοσμένη μέσα από το χιούμορ και, τέλος, δεν το κοροϊδεύει με το χυδαίο τρόπο που μας έχει συνηθίσει το Family Guy.

Βέβαια μιλάμε για την ίδια χώρα που θεωρούν πως το κάπνισμα (αλλά όχι και το χόρτο) "κακή επιρροή" για τους θεατές, στην έκτρωση θα είχαν φιλελεύθερες απόψεις. Πφφφφφ.

• 1 month later...

Αν και όχι απόλυτα σχετικό με το Family Guy, στο παρακάτω preview ο Seth MacFarlane κάνει πλάκα με τη φωνή του Stewie για τα...προσόντα της Pamela Anderson. χαχαχα

http://www.comedycentral.com/videos/index.jhtml?videoId=343403&title=preview-seth-macfarlane-on