Jump to content

Family Guy (Fox)

Xourxoulitsos
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?  

176 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?

• Peter Griffin
    • Lois Griffin
    • Brian Griffin
    • Chris Griffin
    • Meg Griffin
    • Stewie Griffin
    • Glen Quagmire -Giggety Giggety Goo :lol:-
    • Cleveland Brown
    • Joe Swanson
    • Λοιποι (Adam West, Tricia Takanawa, Death κλπ)

Recommended Posts

Το παιδί της είναι με σύνδρομο Down, όχι ο αδερφός της.

Κατά την γνώμη μου ήταν ψιλοκαφρίλα, και εγώ δεν την πάω την Palin αλλά αυτό μου φάνηκε πολύ χοντροκομμένο για αστείο και γενικά το επεισόδιο ήταν μετριότατο.

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το παιδί της είναι με σύνδρομο Down, όχι ο αδερφός της.

Κατά την γνώμη μου ήταν ψιλοκαφρίλα, και εγώ δεν την πάω την Palin αλλά αυτό μου φάνηκε πολύ χοντροκομμένο για αστείο και γενικά το επεισόδιο ήταν μετριότατο.

Α ναι, έχεις δίκιο. Λάθος μου. :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Βεβαια, από την άλλη, θα ήταν άδικο να πει κανείς πως είναι πρωτοφανές αυτό για το FG. Ο McFarlane έχει γελοιοποιήσει πολλές φορές τον καρκίνο, το AIDS και πολλά άλλα ευαίσθητα θέματα, απλά θεωρώ χτύπημα "κάτω από τη ζωνή" την παραπάνω ατάκα, πράγμα απολύτως άχρηστο γιατί θα μπορούσε να είχε πει κάτι άλλο που να έχει και περισσότερη πλάκα σε σχέση με την Palin - και δόξα τη βλακεία που τη δέρνει, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ που θα μπορούσε να πει κανείς για να την ειρωνευτεί.

Η ίδια φυσικά έχει εξαγριωθεί με το θέμα (και αν και την αντιπαθώ ιδιατέρως, δε μπορώ να την αδικήσω)

Όπως έχουμε καταλάβει με το FG και τον McFarlane... o καλύτερος τρόπος να πολεμήσεις ένα στερεότυπο είναι να το αναπαραγάγεις. Ναι ήταν κάφρικο, αλλά δε ξέρω στη θέση της Palin και της κάθε Palin δεν θα θιγόμουν (πιστεύω, έξω από το χορό...) καθώς στο τέλος δίνει καλό payoff σχετικά με το θέμα.

Πχ πιο κάφρικο βρίσκω το ότι "κορόιδευαν" την Marlee Matlin παρά τα παιδιά με σύνδρομο Down... καθώς δεν το "εξισορρόπησαν" όπως έκαναν έκαναν με το Down Syndrome Girl... (btw πολύ μεγάλο το τραγούδι αλλά σίγουρα αστείο :p) και απλώς κορόιδευαν τη φωνή της.

O McFarlane σίγουρα έχει "αρρωστημένο" χιούμορ αλλά πάω στοίχημα ότι είναι περισσότερο "ηθικός" από τους περισσότερους...

Πχ πιο κάφρικο βρίσκω το ότι "κορόιδευαν" την Marlee Matlin παρά τα παιδιά με σύνδρομο Down... καθώς δεν το "εξισορρόπησαν" όπως έκαναν έκαναν με το Down Syndrome Girl.

Το ψιλο-εξισορρόπησαν στο special, έτσι δεν είναι;

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

λέξη κλειδί: "ψιλό" :p

πάντως στο σημείο που λέει "Are u still playing???" και πιάνει το πιάνο έλιωσα! :lol: η εκεί που λέει "Mrs Matlin we called but..." και η ίδια γελούσε πάντως.

Διαβαζοντας τις παλιοτερες δημοσιευσεις του τοπικ πιστευω οτι επεσε πολυ κραξιμο κ ψιλοαδικο για τη σειρα τις σεζον 6 κ 7. Κ πιστευω πως η κριτικη ειχε κ μια βαση προκαταληψης απο το γεγονος οτι ο δημιουργος αρχισε να τρεχει κ αλλα πραγματα παραλληλα. Το κακο family guy ειναι απλα πολυ καλο. Οι μεγαλες εμπνευσεις δεν ερχονται κατα παραγγελια ή κατα συμβολαιο, δυστυχως κ ευτυχως.:)

(seriously)! Και γίνεται ακόμα πιο κάφρικο, αν σκεφτεί κανείς ότι το... compilation βγήκε παραμονη του Αγίου Βαλεντίνου!

Αν και τελείως politically incorrect, οφείλω να παραδεχτώ ότι βλέποντάς το πέθανα σε 2-3 σημεία (και αμφισβήτησα την αίσθηση του χιούμορ μου).

• 3 weeks later...
Kρίμα το τελευταίο...stewie=total gay. Αν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα ότι μπορεί να επανέλθει στις παλιές του δόξες μάλλον καταρρίφθηκαν όλες

Έλα ρε. Ο Stewie εδώ και αρκετό καιρό είναι σε αυτό το στυλ. Άλλοτε πολύ gayουλας, άλλοτε πολύ evil (αν και αυτό έχει λιγοστέψει) και άλλοτε κάτι και από τα δύο, και είχε και επεισόδια που τα έκανε όλα για μια γυναίκα.

Το επεισόδιο πάντως ήταν φόρος τιμής στο Tootsie (με τον Hoffman).

(και πέρα από 2-3 σκηνές ήταν εντελώς ρηχό από αστεία για μένα -δυστυχώς)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

μπορει να μην εχει το τελειο χιουμορ, αλλα ειναι πιο καφρικο πλεον.

Και αυτο ηταν καλυτερο απο τα 3-4 τελευταια που ειδαμε

Κουραγιο

Σημερα ξεκιναει παλι south park !

:X

Kρίμα το τελευταίο...stewie=total gay. Αν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα ότι μπορεί να επανέλθει στις παλιές του δόξες μάλλον καταρρίφθηκαν όλες

καλά, totally gay δεν ήταν.

Αφού τελικά τη γούσταρε τη συμπραταγωνίστριά του.

Αλλά εντάξει, το θέμα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Stewie έχει συζητηθεί ξανά: δεν είναι ούτε straight, ούτε gay, όπως λέει και ο MacFarlane, "we decided it’s better to keep it vague, which makes more sense because he’s a 1-year-old".

Kατά τα άλλα, μέτριο επεισόδιο και πάλι. Η ιδέα μάλιστα ο Stewie να ερωτεύεται συμπρωταγωνίστρια του έχει ξαναφορεθεί όταν ο Stewie έκανε musical.

Τραγικο και παλι,μηπως ηρθε η ωρα να κοψουν τη σειρα?πλεον ειναι καλουτσικο ενα επεισοδιο στα 10.καλυτερα να το σταματησουν αυτοι παρα ο κοσμος να σταματησει να το βλεπει και να κοπει απο μονο του.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

μηπως επειδη ηταν να κοπει , δεν βγαζει καλα επεισοδια πλεον ;

αλλωστε στην αμερικη εχουν ως μια απο τις καλυτερες σειρες το "τσακ" !!!

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Ειδα το peter-assment νο14 οπως κ το something dark side. Ειδικα το something dark side ηταν παρα πολυ καλο.

Υ.Γ. Επειδη σκεφτομαι να αρχισω καποια αλλη κωμωδια, ποια προτεινετε ως καλυτερη? Μονο το family guy εχω δει απο κινουμενα κ μου αρεσε υπερβολικα το χιουμορ του.

Δοκίμασε και το American Dad. Μπορεί να μη σου αρέσει στην αρχή αλλά στη συνέχεια θα το λατρέψεις. Επίσης, και το Futurama

Ειδα το peter-assment νο14 οπως κ το something dark side. Ειδικα το something dark side ηταν παρα πολυ καλο.

Υ.Γ. Επειδη σκεφτομαι να αρχισω καποια αλλη κωμωδια, ποια προτεινετε ως καλυτερη? Μονο το family guy εχω δει απο κινουμενα κ μου αρεσε υπερβολικα το χιουμορ του.

SOUTH PARK!

Family guy * 8

!!!

μηπως επειδη ηταν να κοπει , δεν βγαζει καλα επεισοδια πλεον ;

αλλωστε στην αμερικη εχουν ως μια απο τις καλυτερες σειρες το "τσακ" !!!

Το Chuck, κατά την ταπεινή μου άποψη, ΕΙΝΑΙ μια απο τις καλύτερες σειρές του είδους της. Έχει χιούμορ, δράση, συμπαθητικούς χαρακτήρες, τις σωστές δόσεις ρομάντζου και δράσης και κυρίως, έχει απίστευτες ατάκες και παραπομπές στην αμερικανικη pop culture (την οποία, κατα συνέπεια, πρέπει να γνωρίζεις καλά για να πιάσεις το χιούμορ).

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Τεινω προς το southpark. Τουλαχιστον στο φορουμ εχει τους περισσοτερους φιλους απο τα κινουμενα, απο οτι ειδα.

Ειδα το 15. Παρα πολυ καλο, με φρενηρεις ρυθμους, ισως το παρακανε στην καφρια.

Το Chuck, κατά την ταπεινή μου άποψη, ΕΙΝΑΙ μια απο τις καλύτερες σειρές του είδους της. Έχει χιούμορ, δράση, συμπαθητικούς χαρακτήρες, τις σωστές δόσεις ρομάντζου και δράσης και κυρίως, έχει απίστευτες ατάκες και παραπομπές στην αμερικανικη pop culture (την οποία, κατα συνέπεια, πρέπει να γνωρίζεις καλά για να πιάσεις το χιούμορ).

με το ζορι ειδα 3 επεισοδια και παπαλα μετα.

Δεν αντεξα. ΚΑι σε πληροφορω οτι το χιουμορ μου δεν ειναι καθολου mainstream

Γουστα ειναι αυτα :D

Ακριβώς.

Γούστα είναι αυτά. Επίσης, δε σημαίνει ότι αν κάποιου το χιούμορ δεν είναι "mainstream", θα του αρέσουν και όλες οι μη συμβατικές χιουμοριστικές σειρές.

• 2 weeks later...
Αρκετά αστεία στο 8x16 :). Σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερο δρόμο από τα περασμένα, αλλά για κάποιο λόγο (μάλλον γιατί η ιστορία παρουσιάζει εντροπία σε απίστευτα επίπεδα) μου φάνηκε ότι το επεισόδιο κράτησε παραπάνω από τα συνηθισμένα (/κουράστηκα προς το τέλος).

Αρκετά αστεία στο 8x16 :). Σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερο δρόμο από τα περασμένα, αλλά για κάποιο λόγο (μάλλον γιατί η ιστορία παρουσιάζει εντροπία σε απίστευτα επίπεδα) μου φάνηκε ότι το επεισόδιο κράτησε παραπάνω από τα συνηθισμένα (/κουράστηκα προς το τέλος).

Η ιστορία παρουσιάζει "εντροπία"; :worry:

Τί ακριβώς εννοείς; Πρώτη φορά βλέπω να χρησιμοποιείται έτσι ο όρος αυτός.

Όντως αστείο το 8x16.

Μακάρι και η υπόλοιπη 8η σεζόν να είχε τέτοια επεισόδια.