Jump to content

Solarium...θα κάνατε;

mona-liza
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά κάποιος μου είπε ότι για εμας που είμαστε γάλατα (:rolleyes:) επιβάλλεται να κάνουμε μία με δύο φορές πριν βγούμε στον ήλιο... Τώρα αυτό είναι αλήθεια;

Φυσικά εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω... :p

μπα ραδιοαρβυλα μου φαινεται..

εγω δε θα εκανα ποτε δεν ειμαι ουτε μελαχρινος ουτε πολυ ασπρος και ετσι θα παραμεινω...

(αν παρουμε λιγο χρωμα το καλοκαιρακι οκ πασο...:p )

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάθε φορά που ακούω για σολάριουμ μου έρχεται στο μυαλο ο Ρος από Friends. :p :lol: :lol:

Anyway, όχι δεν θα έκανα και το καλοκαίρι τον αποφεύγω τον ήλιο γιατί φροντίζει να με μαυρίζει αμέσως! :ninja:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Κάθε φορά που ακούω για σολάριουμ μου έρχεται στο μυαλο ο Ρος από Friends. :p :lol: :lol:

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αποθέωσηηηηη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα; Μπαίνεις σε τέτοιους θαλάμους;

εχω κανει 6,7 φορες.

δεν θα ξανακανα........

δεν το βρισκω κατι το τρομερο τελικα.

κρυβει και ενα σωρο κινδυνους.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά κάποιος μου είπε ότι για εμας που είμαστε γάλατα (:rolleyes:) επιβάλλεται να κάνουμε μία με δύο φορές πριν βγούμε στον ήλιο... Τώρα αυτό είναι αλήθεια;

οχι.δεν ισχυει κατι τετοιο

εχω κανει 6,7 φορες.

δεν θα ξανακανα........

δεν το βρισκω κατι το τρομερο τελικα.

κρυβει και ενα σωρο κινδυνους.:O

γιατι δε θα ξαναεκανες?εννοω γιατι εκανες 6-7 φορες και μετα αποφασισες να σταματησεις?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αποθέωσηηηηη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα; Μπαίνεις σε τέτοιους θαλάμους;

O Ros eixe mpei se ena apo tous thalamous pou se psekazoun. Afto den einai solarium.

To solarium einai kapws etsi:

http://panorama.corinthia.cz/hotel/cz/volny-cas-a-sport/solarium/

solarium? ahahahahaha

εκτος και αν θες να μοιαζεις με διδυμο αδερφακι των Λακη Γαβαλα/Donatella Versace η (για λιγοτερο chic) σαν τον αλβανο εργατη που σκαβει στα χωραφια

Έξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπει κανείς.Για λόγους υγείας φυσικά και όχι,αν όμως σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να σε σχολιάσουν στην παραλία:shifty: , με αυτή την έννοια ίσως να σου είπαν επιβάλλεται...

solarium? ahahahahaha

εκτος και αν θες να μοιαζεις με διδυμο αδερφακι των Λακη Γαβαλα/Donatella Versace η (για λιγοτερο chic) σαν τον αλβανο εργατη που σκαβει στα χωραφια

μονο που ο αλβανος δεν κανει σολαριουμ!:shifty:

ρε παιδια τι σολαριουμ λετε!στην ελλαδα ημαστε(οι περισοτεροι) οποιος θελει μαυρισμα παει στον ηλιο!
[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερεις τον χειμωνα δεν ειναι ευκολο να μαυρισει καποιος.

οσοι λοιπον θελουν ηλιοκαμμενο λουκ γεναρη μηνα κανουν σολαριουμ(αν και φετος εκανες ηλιοθεραπεια ανετα)

συγγνωμη αλλα δν το θεωρω λογικο να δω εναν μαυρο ανθρωπο γεναρη μηνα εκτος κ αν ειναι απο φυσικου του! οντως φετος δν καταλαβαμε τπτ απο χειμωνα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα

οσοι ειναι προκατηλειμμενοι ΚΑΙ με αυτο , ας μη κανουν

οι υπολοιποι ραντεβου στα κουβουκλια, να γινουν κουκλες!

:X

καλα

οσοι ειναι προκατηλειμμενοι ΚΑΙ με αυτο , ας μη κανουν

οι υπολοιποι ραντεβου στα κουβουκλια, να γινουν κουκλες!

Να πάτε σαν τα πρόβατα της υπογραφής σου στη σφαγή...

Να πάτε σαν τα πρόβατα της υπογραφής σου στη σφαγή...

Ποιά σφαγή μωρέ κι εσύ; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Το να βγεις δηλαδή γάλα στον ήλιο είναι καλύτερο (σε ότι αφορά τον καρκίνο τουλάχιστον);

Ποιά σφαγή μωρέ κι εσύ; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Το να βγεις δηλαδή γάλα στον ήλιο είναι καλύτερο (σε ότι αφορά τον καρκίνο τουλάχιστον);

Το να μην βγουμε καθολου στον ηλιο το αποκλειουμε; Η' εστω με 40 βαθμων αντηλιακο;:rolleyes:

Και το μαυρισμα δεν σε κανει κουκλο/α...Η' εισαι ή δεν εισαι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το να μην βγουμε καθολου στον ηλιο το αποκλειουμε; Η' εστω με 40 βαθμων αντηλιακο;:rolleyes:

Και το μαυρισμα δεν σε κανει κουκλο/α...Η' εισαι ή δεν εισαι.:)

Με κάλυψες πλήρως...:)

Εγώ το καλοκαίρι βάζω αντηλιακό και στο πρόσωπο.Είναι must.Ξέρω άτομα απρόσεκτα που έπαθαν πολλά από τον ήλιο...

Μα στα λόγια μου έρχετε... Τον ίδιο κίνδυνο έχουμε και όταν βγαίνουμε στον ήλιο. Άρα αμα είναι να το πάθεις, θα το πάθεις είτε από solarium είτε από τον ήλιο.

Μα στα λόγια μου έρχετε... Τον ίδιο κίνδυνο έχουμε και όταν βγαίνουμε στον ήλιο. Άρα αμα είναι να το πάθεις, θα το πάθεις είτε από solarium είτε από τον ήλιο.

Μισό λεπτό. Δεν νομίζω η απλή και προσεκτική καθημερινή έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι (π.χ στη παραλία) η οποία σου προσφέρει και λίγο φυσικό χρωματάκι να εγκυμονεί κινδύνους. Και σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με το να κάθεσαι για λίγα λεπτά κάτω από ένα μηχάνημα και να γίνεσαι σαν αράπης. Το ένα είναι φυσικό και το άλλο μία τεχνητή μέθοδος για την οποία δεν γνωρίζουμε και πολλά για την ασφάλεια της. Εκτός αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις ανθρώπων που κάθονται στη παραλία από τις 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου χωρίς αντηλιακό κάτω από τον ήλιο για να μαυρίσουν. Εκεί ναι, είναι πολύ πιο επικύνδυνο. Αλλά μόνο σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις...

Κάνεις λάθος. Πρόβλημα μπορεί να σου προκαλέσει ο ήλιος όχι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ακόμη κι αν βάζεις αντηλιακό και κάθεσαι λιγότερο. Έχω την αίσθηση (δεν κόβω και το κεφάλι μου γι αυτό που λέω) ότι εξαρτάται από την επιδερμίδα. Δηλαδή άλλο δέρμα να είναι πιο επιρρεπές στα προβλήματα και άλλο όχι. Όπως επίσης μπορεί να εξαρτάται και από το αν κάνεις πρώτη φορά ηλιοθεραπεία μετά από χρόνια ή αν κάθε καλοκαίρι μαυρίζεις. Εγώ ας πούμε αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια να βγω και να μαυρίσω... Για μένα μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνο να βγω στον ήλιο απ'ότι ένας άλλος που μαυρίζει κάθε καλοκαίρι.

Κάνεις λάθος. Πρόβλημα μπορεί να σου προκαλέσει ο ήλιος όχι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ακόμη κι αν βάζεις αντηλιακό και κάθεσαι λιγότερο. Έχω την αίσθηση (δεν κόβω και το κεφάλι μου γι αυτό που λέω) ότι εξαρτάται από την επιδερμίδα. Δηλαδή άλλο δέρμα να είναι πιο επιρρεπές στα προβλήματα και άλλο όχι. Όπως επίσης μπορεί να εξαρτάται και από το αν κάνεις πρώτη φορά ηλιοθεραπεία μετά από χρόνια ή αν κάθε καλοκαίρι μαυρίζεις. Εγώ ας πούμε αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια να βγω και να μαυρίσω... Για μένα μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνο να βγω στον ήλιο απ'ότι ένας άλλος που μαυρίζει κάθε καλοκαίρι.

Σίγουρα εξαρτάται από την επιδερμίδα. Αλλά με προσεκτική έκθεση και χρήση αντηλιακού, το πολύ να κοκκινίσεις λίγο και μετά από 1 (άντε 2 μέρες το πολύ) θα είσαι o.k. Όπως και να έχει όμως θα έχεις αποκτήσει ένα φυσικό μαύρισμα που σίγουρα είναι καλύτερο από το τεχνητό μαύρισμα του solarium που σε λίγα λεπτά έχεις γίνει όπως θα γινόσουν αν καθόσουν στον ήλιο 5 μέρες.

Συγγνώμη, αλλα το επιχείρημα αυτό μου θυμίζει κάτι που έχω διαβάσει για το τσιγάρο. "Μα τόσα καυσαέρια αναπνέουμε, το ίδιο είναι και το τσιγάρο".

Δηλαδή αν ο ήλιος είναι ήδη επικίνδυνος (που είναι), να κάνουμε ΚΑΙ solarium από πάνω; :O

Μισό λεπτό. Δεν νομίζω η απλή και προσεκτική καθημερινή έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι (π.χ στη παραλία) η οποία σου προσφέρει και λίγο φυσικό χρωματάκι να εγκυμονεί κινδύνους.

Φυσικά και εγκυμονεί κινδυνους.

Οι ειδικοί λένε (από ότι έχω διαβάσει, δεν είμαι ο ίδιος ειδικός) ότι ασφαλής ηλιοθεραπεία ΔΕΝ υπάρχει, εκτος αν δεν κανεις καθόλου...

το πολύ να κοκκινίσεις λίγο και μετά από 1 (άντε 2 μέρες το πολύ) θα είσαι o.k

Μα το ίδιο το κοκκίνισμα αποτελεί αρνητική αντίδραση του οργανισμού που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!!

Συγγνώμη, αλλα το επιχείρημα αυτό μου θυμίζει κάτι που έχω διαβάσει για το τσιγάρο. "Μα τόσα καυσαέρια αναπνέουμε, το ίδιο είναι και το τσιγάρο".

Φυσικά και εγκυμονεί κινδυνους.

Συμφωνω με το πρωτο, συμφωνω με το δευτερο...

Οι ειδικοί λένε (από ότι έχω διαβάσει, δεν είμαι ο ίδιος ειδικός) ότι ασφαλής ηλιοθεραπεία ΔΕΝ υπάρχει, εκτος αν δεν κανεις καθόλου...

Γι'αυτο θελω να τον αποφευγω οσο γινεται(γιατι στην παραλια οταν εισαι μεσα στην θαλασσα δεν γινεται να μπεις με ομπρελα...:p )

Παλιοτερα ειχα κατσει στον ηλιο 5 ωρες με το ρολοι ΧΩΡΙΣ αντηλιακο, στο ΠΡΩΤΟ μου μπανιο για την σεζον εκεινη. Μετα δεν μπορουσα να κουνηθω και απλωνα γιαουρτια(βρωμαγαν κιολας) στην πλατη μου. Ειχα παθει τετοιο σοκ τοτε που πλεον μονο με ισχυρο αντηλιακο και οσο μπορω στην σκια.

Οσο για τα σολαριουμ...Αληθεια εχει αποδειχθει οτι ειναι ακινδυνα; Δεν το εχω ψαξει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για τα σολαριουμ...Αληθεια εχει αποδειχθει οτι ειναι ακινδυνα; Δεν το εχω ψαξει...

Φυσικά και ΔΕΝ έχει αποδειχθεί. Δίνω και κάποια links στις προηγούμενες σελίδες. Ακόμα και ΚAΠΟΙΟΙ ειδικοί να θεωρούν ότι είναι ακίνδυνα, το γεγονός και μονο ότι ένα μεγάλο μέρος των ειδικών τα θεωρεί επικίνδυνα είναι αρκετό, δε νομίζεις? :)