HellasLover Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 mia fili mou thelei na kanei tatouaz pou na grafei "this too shall pass" sta ellinika, diladi " tha perasei kai auto" alla pws allios mproume na to poume na akougete kalutera, isws se arxaia ellinika...de mporw na skeftw tipota help:) I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 mia fili mou thelei na kanei tatouaz pou na grafei "this too shall pass" sta ellinika, diladi " tha perasei kai auto" alla pws allios mproume na to poume na akougete kalutera, isws se arxaia ellinika...de mporw na skeftw tipota help:) χμμμμ... comes and goes? μπορουνε να σε βοηθησουνε στο στουντιο που θα παει να το κανει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Δες και αυτο. Δε φαινεται να εχει προβλημα.:D Παντα ομως να ακολουθεις τα aftercare instructions, και μονο σε καλο studio με piercer που ξερει τη δουλεια του/της.!!! Ψαξτο πριν το κανεις;) σωστος... παντως αν και ειμαι φαν αυτο απλα μου φαινεται υπερβολη... ομορφη υπερβολη...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 σωστος... παντως αν και ειμαι φαν αυτο απλα μου φαινεται υπερβολη... ομορφη υπερβολη...:p Πολυ ομορφη παντως ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 σημερα το πρωι εκανα στον νικο ενα lip piercing...ειναι τελειο...(χιχι) τα παιδια εκει...πρωτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 σημερα το πρωι εκανα στον νικο ενα lip piercing...ειναι τελειο...(χιχι) τα παιδια εκει...πρωτα! Πόνεσε...;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 @IRONMAIDEN Σε πιο σημειο το εκανες? Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 καθολου δεν πονεσε...ισα ισα που το αισθανεσαι για 1 δευτερολεπτο...μετα τιποτα. το εκανα κατω απο το δεξι χειλι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Mεγεια σου!ποσο σου κοστισε? Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 συνολικα μαζι με το σπρει 32 ευρω! ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Tatoo εχω χαμηλα στην πλατη (μεση πιο πολυ) ενα κινεζικο..απο piercings (εκτος απο αυτια) εχω στη μυτη (ενα μικρουλι διαμαντακι), στο φρυδι(επισης διακριτικο) και στον αφαλο. :p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 σημερα το πρωι εκανα στον νικο ενα lip piercing...ειναι τελειο...(χιχι) τα παιδια εκει...πρωτα! Αντε με γεια σου... Ειναι οι ατιμοι ειναι ειδικα Κωστας Θωμας και ο ανεπαναληπτος και αγαπημενος μου Βασίλης!!! Τον Νικο τον ξερω απο μικρη που χαζευα κατω απο το παραθυρο του παλιου στουντιο πρι παω Αγγλικα και μου κανε πλακες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 συνολικα μαζι με το σπρει 32 ευρω! ευχαριστω πολυ! What kind of spray did he give you? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 What kind of spray did he give you? :) BLUE WAVE cleansing saline rinse... εχει πολυ χαλια γευση παντως :p (saline) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 BLUE WAVE cleansing saline rinse... εχει πολυ χαλια γευση παντως :p (saline) It can't be thaaaat bad :p Με για μας παντως γιατι και εγω σημερα εκανα some piercings :happy: Καλη Χρονια να εχουμε, και Χρονια Πολλα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 BLUE WAVE cleansing saline rinse... εχει πολυ χαλια γευση παντως :p (saline)Μηπως ξερει κανεις την συσταση του? ξυλοκαινη ειναι? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εγω θελω να κανω στο ενδιαμεσο σημειο κατω απο τα χειλια. Το θεωρω ακρως σεξουαλικο και για νατ πω πιο ωμα, ειναι μεγαλη κ.... Παλιοτερα ηθελα να κανω το φρυδι αλλα τωρα το θεωρω τρομερα πασε. Ενω εκει με τρελλαινει. Ασε που θα μου πηγαινει κιολας. αλλα μονο να με δουνε στη δουλεια με αυτο. Εφραγμα ο Ζ και ο Δ ... Χαχαχαχχα! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Μηπως ξερει κανεις την συσταση του? ξυλοκαινη ειναι? deionized water,superior purified usp soldium chloride,citric acid anhydrous(preservative) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εγω θελω να κανω στο ενδιαμεσο σημειο κατω απο τα χειλια. Το θεωρω ακρως σεξουαλικο και για νατ πω πιο ωμα, ειναι μεγαλη κ.... Παλιοτερα ηθελα να κανω το φρυδι αλλα τωρα το θεωρω τρομερα πασε. Ενω εκει με τρελλαινει. Ασε που θα μου πηγαινει κιολας. αλλα μονο να με δουνε στη δουλεια με αυτο. Εφραγμα ο Ζ και ο Δ ... Χαχαχαχχα! Αν και γενικα σιχαίνομαι να piercing, το συγκεκριμενο σημειο ειναι :heat: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 όντως ...γιατί βρίσκουμε τόσο σέξυ τα διάφορα πιρσινγκ και τατού? μήπως επειδή έτσι τονίζονται διάφορα σημεία του σώματος?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 deionized water,superior purified usp soldium chloride,citric acid anhydrous(preservative) :p In plain Greek, αλατονερο ειναι απο το Wildcat. Αυτο ειναι set of 3. 1. Soft Gel Cleanser (Green) 2, Physiological Salt Solution(Blue) 3. Anti-bacterial solution(Orange) Σου εδωσε το 2? Αυτα πανε set και το ενα βοηθαει το αλλο. Μονο του δε κανει τιποτα, u know. Και μη ξεχνας οτι ειναι ο αντιπροσωπος του Wildcat στην Ελλλαδα. Ασχετα αν ειναι τοσο ασυνεπης και ποτε δεν εχει τιποτα να στειλει. Ευτυχως που κανουμε orders online, γιατι αν περιμεναμε απο αυτον.......................:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Αν και γενικα σιχαίνομαι να piercing, το συγκεκριμενο σημειο ειναι :heat: αστα και αμα και ολο το πακετο ειναι .... :heat: τοτε :drool: μιαμ μιαμ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 μ ειπε ή θα βαζεις ορο ή παρε ενα σπρει απο κατω...του λεω τι ειναι καλυτερο,μου λεει σπρει...δεν μ ειπε τιποτα αλλο... μηπως τα υπολοιπα ειναι για τατου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 όντως ...γιατί βρίσκουμε τόσο σέξυ τα διάφορα πιρσινγκ και τατού? μήπως επειδή έτσι τονίζονται διάφορα σημεία του σώματος?:happy: Αν ξερεις γιατι τα κανεις, τοτε σιγουρα θα τονιζουν οτι εχεις επιλεξει. Αν τα κανεις γιατι ειναι in fashion, or whatever, τοτε οχι μονο δε τονιζουν το σωμα σου, αλλα they look disgusting. Πρεπει να το σκεφτεις πολυ και να εισαι σιγουρος/σιγουρη, τη ακριβως θελεις, πριν κανεις tattoo. Modifying our bodies, is a one way, and permanent thing. So think twice, before you have anything done, on your bodies. And don't forget..... It's a way of life and expression, and not a fashion thing. Happy New Year, to all of you:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 μ ειπε ή θα βαζεις ορο ή παρε ενα σπρει απο κατω...του λεω τι ειναι καλυτερο,μου λεει σπρει...δεν μ ειπε τιποτα αλλο... μηπως τα υπολοιπα ειναι για τατου? Το συγκεκριμενο, που σου ειπα ειναι μονο για piercings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts