eliasj Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 eliasj αντιγράφω απο τους ΟΠΧ «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που είναι προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους. Θεώρησέ το αυτό σαν πρώτη προειδοποίηση.Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι. Δε νομιζω οτι προσβαλα, εβρισα η παραβιασα την προσωπικοτητα, πραγμα που θα ηταν ετσι και αλλιως αντιθετο απο τα πιστευω μου για ανοχη και σεβασμο, ευγενεια και κατανοηση στη γνωμη των αλλων. Απο την αλλη θα επρεπε ομως και η συκγεκριμενη κοπελα, μετα απο τοσες γνωμες και αλλων χρηστων να μην επιμενει σε κατι που δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΡΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδιά σόρυ, δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση, αλλά υπάρχουν ημιμόνιμα τατού, που κρατάνε μέχρι δυο χρόνια περίπου και μετά ξεθωριάζουν. δεν ξέρω πού γίνονται, αλλά είναι σίγουρο ότι υπάρχουν. Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΡΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! Απλα μη βαλεις πλατινα :) Βαλε titanium και το gauge ειναι τουλαχιστον 12. Κινδυνοι δεν υπαρχουν οσο το καθαριζεις προσεκτικα. Enjoy ur piercing :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 ποιό studio προτείνετε που να έχει καλές τιμές,αλλά και να είναι πεντακάθαρο???για tattoo εννοώ.ενδιαφέρομαι ΄για gothic σχέδιο στο χέρι. οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.υπάρχει κάποια αλοιφή που βάζεις λίγη ώρα πριν,ώστε να μην καταλαβαίνεις πόνο ή είναι μούφες αυτά??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ποιό studio προτείνετε που να έχει καλές τιμές,αλλά και να είναι πεντακάθαρο???για tattoo εννοώ.ενδιαφέρομαι ΄για gothic σχέδιο στο χέρι. οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.υπάρχει κάποια αλοιφή που βάζεις λίγη ώρα πριν,ώστε να μην καταλαβαίνεις πόνο ή είναι μούφες αυτά??? Μπορεις να βαλεις EMLA 1 ωρα πριν. Θα σου μουδιασει το μερος, αλλα μη πιστευεις οτι δε θα πονεσεις καθολου. Εξαρταται απο το σημειο, απο τη ψυχολογια σου, ενδεχομενη κουραση, κτλ. Παιζουν πολλα πραγματα ρολο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 πηγα χθες στο Barcode πρωτη φορα για να κανει ενας φιλος piercing στο φρυδι και μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα! εΙΝΑΙ πολυ καθαροι μας εδωσαν μετα και την βελονα(οπως οφειλαν φυσικα να κανουν αν θελουν να ονομαζοντε εμπειστοι). Ακουσα και τα χειροτερα γι αυτον που ειχα κανει εγω τα 2 μου τατου πριν κατι χρονια απο την Αγ.Παρασκευη εναν Σπυρο αν εχετε ακουστα..εχει κλεισει τωρα.. οσο για την αλοιφη ναι υπαρχει και την ειχα χρησιμοποιησει και γω οταν εκανα το τατου στο χερι..στην κυριολεξια δεν καταλαβα απολυτως τιποτα! Οταν πας να κλεισεις το ραντεβου ζητα την και 3 ωρες πριν πας να το κανεις αλοιψε το σημειο που θες και δεν θα καταλαβεις τιποτα! ειλικρινα το τσημπαγα με βελονες και ειχε γινει αναισθητο..δοκιμασμενη λυση για τους φοβιτσιαριδες και για σημεια που εχει κοκκαλο και πονανε περισσοτερο :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 πηγα χθες στο Barcode πρωτη φορα για να κανει ενας φιλος piercing στο φρυδι και μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα! εΙΝΑΙ πολυ καθαροι μας εδωσαν μετα και την βελονα(οπως οφειλαν φυσικα να κανουν αν θελουν να ονομαζοντε εμπειστοι). Ακουσα και τα χειροτερα γι αυτον που ειχα κανει εγω τα 2 μου τατου πριν κατι χρονια απο την Αγ.Παρασκευη εναν Σπυρο αν εχετε ακουστα..εχει κλεισει τωρα.. εκεί τα είχα κάνει κι εγώ.πάνε 3-4χρόνια τώρα. και από τότε κανένα πρόβλημα ακόμα και τώρα φυσικά ,εννοώ να θαμπώσει ή να γίνει ανάγλυφο κτλ.... ναι δίνουν τις βελόνες όταν τελειώσεις,και γενικά είναι καθαροί. δεν αξίζει εξάλλου να χαλάσουν το όνομά τους για να βγάλουν ψίχουλα από ύποπτα χρώματα ή από βελόνες ξέρω γω.. αν ξανακάνω,πολύ πιθανόν να πήγαινα εκεί, αφού έβλεπα δουλειά που έχει κάνει αυτός που θα κάνει το tattoo. Γιατί από τότε μπορεί να 'χουν αλλάξει και μερικοί.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 τελικα απ οτι βλεπω..η καθαριοτητα ειναι Νο1 παραγοντας σε ενα tattoo & bodypiercing studio..μακαρι να ναι ετσι και στο nico tattoo.. @eliasj εχεις pm..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 τελικα απ οτι βλεπω..η καθαριοτητα ειναι Νο1 παραγοντας σε ενα tattoo & bodypiercing studio..μακαρι να ναι ετσι και στο nico tattoo.. @eliasj εχεις pm..:) O nikos einai enas apo tous kaluterous stigmatistes en elladi opote dn nomizw na kanei diafores p@p@ri3s me thn ka8arothta... Pantws ston lektinko ontws sou dinei thn belona sto xeri. :p Eixa kanei prin kana mhna trupa alla dax einai kapws akribos. Kai ap oti exw akousei o kaluteros einai o Pantelhs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 γιατι εχεις :worry: κατι και πετας σποντες. παντως το συγκεκριμενο studio ειναι ενα απο τα καλυτερα της Ελλαδας και ενατετοιο studio που εχει αποκτησει τοσο καλη εικονα στην πολη του και παραπερα δεν θα χρησιμοποιουσε ποτε ιδιες βελονες.ενα κρουσμα να γινει,την "εκατσε" λαχειο που λεμε... εγω συμβιωνω τα τελευταια 10 ετη με ταττοο που εχω χτυπησει στο NICO και εως τωρα το σχεδιο δεν εχει χασει καθολου οπως και εγω ειμαι μια χαρα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 θελω να κανω τρυπα στον αφαλο,αλλα μου ειπαν οτι ποναει και ειμαι φοβιτσιαρα..:cry: :cry: εχει κανει κανεις??να μου πει? «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 παμε παρεα?σε κανα2 βδομαδες θα κανω κ εγω μαλλον(αν δεν κανω στα χειλη).μην φοβασε,δεν ποναει τοσο απο οσο ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 πριν λιγο μου ειπε ενα παιδι..οτι η τρυπα στο φρυδι φαινεται πολυ εντονα οταν το βγαλεις..περισσοτερο και απο την τρυπα κατω απο τα χειλη..ισχυει κατι τετοιο?αυτη τη βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα θα παω.. -ξερω,ολο λεω,αλλα τεσπα..ελπιζω αυτη τη βδομαδα να το πραγματοποιησω- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 πριν λιγο μου ειπε ενα παιδι..οτι η τρυπα στο φρυδι φαινεται πολυ εντονα οταν το βγαλεις..περισσοτερο και απο την τρυπα κατω απο τα χειλη..ισχυει κατι τετοιο?αυτη τη βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα θα παω.. -ξερω,ολο λεω,αλλα τεσπα..ελπιζω αυτη τη βδομαδα να το πραγματοποιησω- akooooooooooooooooooooooooma na kaneis? ekleise xronos.. lol... plakitsa, plakitsa oxi, exei kanei enas filos mou k den ponaei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 μα δεν ρωτησα αν ποναει...:what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 φαινεται πολυ δλδ η τρυπα κατω απο τα χειλη? αν κλεισει η τρυπα θα μεινει σημαδι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 εχει ενας φιλος μου και του εμεινε ενα μαυρακι..σαν ελια..αλλα μικρο..ισως βεβαια εφταιγε και του οτι το κανε μονος του..:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 α ωραια...αλλα φανταζομαι θα την ειχε για πολυ λιγο διαστημα. εγω μαλλον μολις τελειωσω τις εξετασεις θα κανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 padia molis apektisa to prwto mou tattoo.to eixa pei kai pio panw,enan ilio katw aristera apo ton afalo,den tha pw psemmata pantos stin arxi eixe pono oso ekane to perigramma....sto gemisma den katalava sxedon tipota,alla sto perigramma.... Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 kaloriziko file kai elpizw na to antekseis...gia panta ;) sigoura ta prwta xronia tha goustareis polu.elpizw kai na sunexiseis etsi ! Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 s evxaristw poly re sy,koita to gia panta kaneis den mporei na to kserei einai poly makryno,alla gia twra kai gi kamposa xronia akoma pistevw pws tha eimai erwtevmenos me to tattoo mou, m exoun faei oi kathreftes.kai den itan kinisi aperiskepti giati to skeftomai sxedon ena xrono. Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 μεγεια σου!ωραιο πρεπει να ειναι... πολθ πονο ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 na pw tin alithia...ponesa to palikari...kai ta tsimpimata apo velones otan mou pairnoun aima emvolia ktl t antexw poly eykola.to koryfaio skiniko mpainei enas sto magazi,gyrw sta 40 psiloadynatos ktl.xlimitzourakos itan,paei koitaei ta vivlia,se ena tetarto tis wras tou leei tou paidiou me ta tattoo ayto thelw(tou deixnei ena klassiko tribal sxediaki),kai ekleise rantevou gi ayrio na paei na to kanei:!: :blink: kai den eixe panw tou oute ena tattoo na peis oti itan gematos allo ena na kanei kai ti egine.itan entelos koulo olo to skiniko Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ναι ειναι κ μερικοι που δεν σκευτονται και πιο πριν...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts