Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Ιούλ. 2004 , 15:45)

σταματα να μιλας ετσι γιατι μ εκνευριζεις το καταλαβαινεις ? κ μετα μιλας για επιπεδο ? για διαβασε λιγακι τα κωλο ποστς σου μην τα παρω στο κρανιο που μιλας σαν απροσαρμοστο τοση ωρα κ δ λεω τιποτα :mad:

Ηρεμαααααααα.Το ξερω οτι δεν σου ειναι ευκολο αλλα ηρεμησε.:p

Nexus 4 & iPad mini

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποια αναλαμπη κ κουραφεξαλα ? εχεις δει πως μιλας τοση ωρα ? κρινεις κ κακολογεις χωρις να ξερεις.. ρωτα πρωτα απο που κραταει η σκουφια του αλλου κ μετα κρινε

λες χοντραδες χωρις να εχεις ιδεα τι κανει ο αλλος στην ζωη του μονο κ ΜΟΝΟ επειδη ειπα πως εχω τατουαζ κ σκουλαρικια !!!

να που ηρθαμε στα λογια μου ..

Guys, με αυτές τις εκφράσεις ακόμη και δίκιο να έχετε το χάνετε.

Μπορούμε να μιλάμε σε πιο ήρεμους τόνους, ώστε να μην κλειδωθεί και το thread, το οποίο δεν είναι δικό μας και ο λόγος ύπαρξής του δεν είναι να τσακωνόμαστε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Ιούλ. 2004 , 15:51)

Guys, με αυτές τις εκφράσεις ακόμη και δίκιο να έχετε το χάνετε.

Μπορούμε να μιλάμε σε πιο ήρεμους τόνους, ώστε να μην κλειδωθεί και το thread, το οποίο δεν είναι δικό μας και ο λόγος ύπαρξής του δεν είναι να τσακωνόμαστε.

πεστα στον φιλο σου αυτα εγω δ ειχα σκοπο να τσακωθω με κανεναν ουτε επιτεθηκα σε κανεναν προσωπικα

an de goustarete to piercing,tote na mhn asxoleiste me autous pou to kanoun. an eseis mporeite na krinete emas me ta piercing k na lete oti eimaste "katwteroi" h de kserw ti allo,tote mporoume k emeis na sas krinoume k na sas leme kollhmenous+oti allo theloume.gnwmh sas k gnwmh mas.
°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Προσωπική άποψη:Δεν είναι κακό το Piercing, το πολύ piercing είναι κακό. Η υπερβολή δλδ.

Επίσης έχω να πω ότι όσοι κάνουν Piercing ειδικά για να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν πάση θυσία την προσοχή, πέρα του ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό τους φαίνονται από μιλια μακρία. Έχουν ένα βλέμμα του στυλ: "Αχ, κοίτα με, έχω σκουλαρίκι στην μύτη!" :ξέρασμα:

Με τους υπόλοιπους νορμάλ άνθρωπους που επίσης έχουν κάνει Piercing αλλά χρησιμοποιούν και άλλους, πιο δημιουργικούς τρόπους για να ξεχωρίσουν δεν έχω κανένα πρόβλημα. :)

Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ αρκετούς καλούς λόγους για να μην κάνω piercing δεν μπορώ όμως να σκεφτώ κανέναν για να κάνω. Σόρυ! :p

Το τατού είναι πράγματι άλλη φάση, ωστόσο μάλλον δεν θα έκανα μόνιμο. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (13 Ιούλ. 2004 , 18:00)

an de goustarete to piercing,tote na mhn asxoleiste me autous pou to kanoun. an eseis mporeite na krinete emas me ta piercing k na lete oti eimaste "katwteroi" h de kserw ti allo,tote mporoume k emeis na sas krinoume k na sas leme kollhmenous+oti allo theloume.gnwmh sas k gnwmh mas.

Φυσικά και δεν ασχολούμαστε. Και όχι μόνο δεν ασχολούμαστε αλλά τους αποφεύγουμε κιόλας.

Μη χαλάτε το σώμα σας παιδιά με τέτοιες βλακείες. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα. Ο Θεός να σας φωτίσει. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (13 Ιούλ. 2004 , 20:28)

Φυσικά και δεν ασχολούμαστε. Και όχι μόνο δεν ασχολούμαστε αλλά τους αποφεύγουμε κιόλας.

Μη χαλάτε το σώμα σας παιδιά με τέτοιες βλακείες. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα. Ο Θεός να σας φωτίσει. :(

:!: :!: :!: :!:

παιδια ελεος εχω ξεραθει στα γελια !!!!!!

ακου ας μας φωτισει ο θεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (13 Ιούλ. 2004 , 18:00)

πεστα γιατι μου φαινεται θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα ! :!:

Δεν αναφερόμουν σε αυτό που είπες :p Φυσικά άλλο κατάλαβες, τέσπα. Για το piercing Μιλούσα. Kαι αυτό μια τρέλλα είναι. Όπως το κάπνισμα κτλ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (13 Ιούλ. 2004 , 22:56)

Δεν αναφερόμουν σε αυτό που είπες :p Φυσικά άλλο κατάλαβες, τέσπα. Για το piercing Μιλούσα. Kαι αυτό μια τρέλλα είναι. Όπως το κάπνισμα κτλ.

που θες να καταλαβω οταν μιλαω για μια συγκεκριμενη τρελα κ πεταγεσαι εσυ κ λες παλι κατι για τρελα αλλα εννοεις αλλα ? :wacko:

Θέλω να σου δείξω ότι η τρέλα είναι σχετική. Κάτι που είναι λογικό για σένα δεν είναι για μένα. Αυτό. Μην αρπάζεσαι. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Ιούλ. 2004 , 23:05)

που θες να καταλαβω οταν μιλαω για μια συγκεκριμενη τρελα κ πεταγεσαι εσυ κ λες παλι κατι για τρελα αλλα εννοεις αλλα ? :wacko:

Ναι Trobocop® αφού πετάγεσαι σαν την ******! :p

Πως να καταλάβει η κοπέλα.

Πάντως το thread έγινε αίσχος. Εγώ αποχωρώ. Αφήνω τις ποινές για εσάς! :D

δ αρπαχτηκα γιατι με παρεξειγητε συνεχεια ?

ποινες ? εγω ειμαι ηδη στο 1/3 για ban αλλα μετα τα σημερινα εδω μεσα με βλεπω να φευγω με κλοτσιες :p

Προσωπικά με piercing, tatoo, σκουλαρίκια κτλ δεν έχω prob.

Αλλά τα 1-2 σκουλαρικια/tatoo, απέχουν πολύ από τις 32 τρύπες και τα 40 tatoo. Το πρώτο μπορεί να είναι όμορφο, το 2ο απλά δείχνει οτι είσαι αλήτης και δεν πα να λέτε ότι θέλετε εσείς για κοπάδια και συντηρητισμούς.

Είναι σα να βγω εγώ με τα σώβρακα στο δρόμο και να έχω την απαίτηση να με περάσουν για λογικό άτομο. :p

Παν μέτρον άριστον παιδιά. Μάθετε να βάζετε όρια και να μην τα ισοπεδώνετε όλα.

k auto den einai etsi pantou,sthn Ellada exei paraginei.opoios exei paei Agglia 3erei pws ta atoma ekei einai polu "xeirotera" se emfanish k douleia exoun k sevasmo.!
Δεν παρακολούθησα καθόλου το thread και δεν ξέρω αν απαντήθηκε. Όταν έμεινα για λίγο Αγγλία πριν 3 χρόνια και έψαχνα για δουλειά, σε πολλές αγγελίες έγραφαν «όχι τατουάζ σε εμφανές μέρος».

Η φράση «στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω» έχει καταντήσει αν μη τι άλλο γραφική.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Ιούλ. 2004 , 04:55)

Προσωπικά με piercing, tatoo, σκουλαρίκια κτλ δεν έχω prob.

Αλλά τα 1-2 σκουλαρικια/tatoo, απέχουν πολύ από τις 32 τρύπες και τα 40 tatoo. Το πρώτο μπορεί να είναι όμορφο, το 2ο απλά δείχνει οτι είσαι αλήτης και δεν πα να λέτε ότι θέλετε εσείς για κοπάδια και συντηρητισμούς.

Είναι σα να βγω εγώ με τα σώβρακα στο δρόμο και να έχω την απαίτηση να με περάσουν για λογικό άτομο. :p

Παν μέτρον άριστον παιδιά. Μάθετε να βάζετε όρια και να μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Αλλο αλητης και αλλο καμμενος.

Τρελλα ειναι θα περασει η αν δεν περασει θα το καταλαβουν οταν πανε 40 χρονων θα εχουν 2-3 παιδια και οπως θα τους βλεπουν με τα τατοο οταν μεγαλωσουν θα παρουν και αυτα τον σωστο δρομο.

Ας τους φωτισει ο θεος..

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Ιούλ. 2004 , 05:36)

Δεν παρακολούθησα καθόλου το thread και δεν ξέρω αν απαντήθηκε. Όταν έμεινα για λίγο Αγγλία πριν 3 χρόνια και έψαχνα για δουλειά, σε πολλές αγγελίες έγραφαν «όχι τατουάζ σε εμφανές μέρος».

Η φράση «στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω» έχει καταντήσει αν μη τι άλλο γραφική.

Katarxhn to leei k mono tou: oxi tattoo se emfanes meros,ara de tous peirazei to tattoo,apla na mh fainetai(teleiws katanohto).Sthn Ellada den eimaste polu pisw,kapoia atoma einai polu pisw k dustuxws einai k sthn hlikia mou.Emena de me noiazei,den asxoloumai kan mazi tous...

Katarxhn to leei k mono tou: oxi tattoo se emfanes meros,ara de tous peirazei to tattoo,apla na mh fainetai(teleiws katanohto).

Ennow pws den einai pws zhtane atoma xwris tattoo epeidh de goustaroun ta sugkekrimena atoma.Den tous enoxlei,arkei na kanoun swsta th douleia tous k epeidh isws auth h douleia na exei na kanei me sunanastrofes pelatwn - upallhlou den prepei k na fainetai to tattoo.Ara den einai oti de theloun ena atomo epeidh exei tattoo.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...