minovg Δημοσιεύτηκε March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2006 Όπως είπαμε και στο τόπικ της Τελάς, η εταιρεία πλέον προσφέρει ανεξάρτητη γραμμή σε υψηλές ταχύτητες με τιμές πολύ ανταγωνιστικές με πιο σημαντικό... Μα πιο άλλο, από την ανεξαρτητοποίηση από ΟΤΕ. :up: Η Tellas λοιπόν ξεκίνησε την διάθεση αυτόνομων γραμμών (Full LLu) internet. 384/128 --> 19,95 + ΦΠΑ 512/128 --> 24,95 + ΦΠΑ 1024/256 --> 29,95 + ΦΠΑ 2048/512 --> 39,95 + ΦΠΑ Οι τιμές ισχύουν για 12μηνη δέσμευση και προσφέρεται δωρεάν εξοπλισμός/παράδοση στο σπίτι σας. Δεν υπάρχει τέλος ενεργοποίησης. Η υπηρεσία αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη σε όσους υπάγονται στο κέντρο του ΟΤΕ Αμπελοκήπων*. (DSLAM Αμπελοκήπων*) Όπως ενημερώνουν από την Τελλάς η διάρκεια ενεργοποίησης δεν ξεπερνά τις 12 εργάσιμες ημέρες κατά τις οποίες μπορείτε να εξακολουθείτε να είστε συνδρομητής της πρόσβασης από τον ΟΤΕ - εφόσον έχετε(δεν θα μείνετε δηλαδή χωρίς DSL μέχρι την ενεργοποίηση από Τελάς) *Αμπελόκηποι Αθηνών. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 1Mbit σε πολυ καλη τιμη ;) Αντε να δουμε θα ριξει ο πΟΤΕ τις τιμες τωρα? .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Λες να ταρακουνηθεί ο ΟΤΕ από την προσφορά της Tellas για ένα (1) μόνο DSLAM; Η Vivodi είναι αυτή που μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει τις τιμές προς τα κάτω, και πρέπει να απαντήσει στην προσφορά της Tellas, πριν επεκταθεί σε περισσότερα (1+) DSLAMs. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Λες να ταρακουνηθεί ο ΟΤΕ από την προσφορά της Tellas για ένα (1) μόνο DSLAM; Η Vivodi είναι αυτή που μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει τις τιμές προς τα κάτω, και πρέπει να απαντήσει στην προσφορά της Tellas, πριν επεκταθεί σε περισσότερα (1+) DSLAMs. Πιστεύω ότι όλα πλέον είναι θέμα χρόνου... Δηλαδή και η Τελλάς θα επεκτείνει το δίκτυό της και η Βίβο θα μειώσει και ο ΟΤΕ θα αναβαθμίσει και όλα... Όπως έπρεπε φυσικά να έχουν γίνει εδώ και καιρό αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 H Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικο Βρόχο (LLU) είναι εκείνη που θα οδηγήσει τις τιμές προς τα κάτω, και στο τέλος του μονοπωλίου του ΟΤΕ. Μέχρι να αναπτύξουν το δικό τους δίκτυο η vivodi και η tellas θα περάσουν χρόνια.Eυτυχώς με την LLU οι πάροχοι θα μπορούν να παρέχουν πλήρη πρόσβαση στους πελάτες τους δίχως την μεσολάβηση του ΟΤΕ, και τότε είναι που θα ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος τιμών. Αναμένουμε... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Λες να ταρακουνηθεί ο ΟΤΕ από την προσφορά της Tellas για ένα (1) μόνο DSLAM; Η Vivodi είναι αυτή που μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει τις τιμές προς τα κάτω, και πρέπει να απαντήσει στην προσφορά της Tellas, πριν επεκταθεί σε περισσότερα (1+) DSLAMs. Η βιβοντι αγαπητε εδω και ποσα χρονια ειναι σε 5-6 πολεις της χωρας και εσυ θελεις απο τη Τελλας απο τη 1η μερα να αναπτυξει δικτυο και στο καθε χωριο? :rolleyes: Ασε που χιλιες φορες οτε παρα βιβοντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Με 47 ευρώ έχεις 2Mbit σύνδεση! Ευχάριστα τα νεα για πολύ λίγους χρήστες. Στην παρούσα φάση με Οτε+Φορθνετ πληρώνω για 1Mbit 62 ευρώ. Αντε να επεκταθεί και σε περισσότερα μέρη η Τελλάς! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Όπως είπαμε και στο τόπικ της Τελάς, η εταιρεία πλέον προσφέρει ανεξάρτητη γραμμή σε υψηλές ταχύτητες με τιμές πολύ ανταγωνιστικές με πιο σημαντικό... Μα πιο άλλο, από την ανεξαρτητοποίηση από ΟΤΕ. :up: Η Tellas λοιπόν ξεκίνησε την διάθεση αυτόνομων γραμμών (Full LLu) internet. 384/128 --> 19,95 + ΦΠΑ 512/128 --> 24,95 + ΦΠΑ 1024/256 --> 29,95 + ΦΠΑ 2048/512 --> 39,95 + ΦΠΑ Οι τιμές ισχύουν για 12μηνη δέσμευση και προσφέρεται δωρεάν εξοπλισμός/παράδοση στο σπίτι σας. Δεν υπάρχει τέλος ενεργοποίησης. Η υπηρεσία αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη σε όσους υπάγονται στο κέντρο του ΟΤΕ Αμπελοκήπων*. (DSLAM Αμπελοκήπων*) Όπως ενημερώνουν από την Τελλάς η διάρκεια ενεργοποίησης δεν ξεπερνά τις 12 εργάσιμες ημέρες κατά τις οποίες μπορείτε να εξακολουθείτε να είστε συνδρομητής της πρόσβασης από τον ΟΤΕ - εφόσον έχετε(δεν θα μείνετε δηλαδή χωρίς DSL μέχρι την ενεργοποίηση από Τελάς) *Αμπελόκηποι Αθηνών. :p Διορθώσεις: 1. δεν προκειται για full αλλά για shared LLU. Δηλαδή εξακολουθείς να παίρνεις λογαριασμο ΟΤΕ. 2. Για να πάρεις LLU πρεπει πρωτα να διακοψεις την προσβαση ADSL που εχεις απο αλλον και μετα να ενεργοποιήσει h TELLAS. Πάντως οι τιμες ειναι φοβερές! Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Διορθώσεις: 1. δεν προκειται για full αλλά για shared LLU. Δηλαδή εξακολουθείς να παίρνεις λογαριασμο ΟΤΕ. 2. Για να πάρεις LLU πρεπει πρωτα να διακοψεις την προσβαση ADSL που εχεις απο αλλον και μετα να ενεργοποιήσει h TELLAS. Πάντως οι τιμες ειναι φοβερές! 1. Σωστά έχεις δίκιο, αλλά διαβεβαίωσαν ότι εντός ολίγου καιρού (ίσως και λιγότερο του 3μήνου) θα είναι και full llu... 2. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι απαραίτητη η διακοπή της DSL από ΟΤΕ. Το τόνισα επανειλημμένως αυτό, και μου είπαν πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 2. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι απαραίτητη η διακοπή της DSL από ΟΤΕ. Το τόνισα επανειλημμένως αυτό, και μου είπαν πως όχι. Είναι απαραίτητη η διακοπή DSL από ΟΤΕ για να βάλεις Shared LLU :!: Αφού η Shared LLU θα χρησιμοποιεί τις ίδιες συχνότητες για τη DSL, με τις συχνότητες που ήδη χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ για DSL στην ίδια γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Είναι απαραίτητη η διακοπή DSL από ΟΤΕ για να βάλεις Shared LLU :!: Αφού η Shared LLU θα χρησιμοποιεί τις ίδιες συχνότητες για τη DSL, με τις συχνότητες που ήδη χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ για DSL στην ίδια γραμμή. H αίτησή μου τρέχει στην Τελλάς και εξακολουθώ να ΕΧΩ DSL από ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 H αίτησή μου τρέχει στην Τελλάς και εξακολουθώ να ΕΧΩ DSL από ΟΤΕ. Περίεργο. Για να δούμε τι θα γίνει όταν θα παραδοθεί η μεριζόμενη πρόσβαση στην Tellas...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Περίεργο. Για να δούμε τι θα γίνει όταν θα παραδοθεί η μεριζόμενη πρόσβαση στην Tellas...:worry: Έτσι και μου κόψουν την πρόσβαση χωρίς να με ειδοποιήσουν, έχω κρατήσει τα στοιχεία της κοπέλας που μίλησα και ήταν κατηγορηματική στο ότι δεν θα κοπεί η σύνδεση που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Tελικά η Tellas ξέρει αν δίνει shared ή full LLU; Δεν έλεγες minovg ότι σου είπαν ότι με την παράδοση της γραμμής σου θα μπορείς να κόψεις τελείως τον ΟΤΕ; Και αν τελικά μιλάμε για shared LLU, η τιμή για την 1024 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεδομένης της δωδεκάμηνης δέσμευσης μάλλον κλοπή θα την χαρακτήριζα. Η βιβοντι αγαπητε εδω και ποσα χρονια ειναι σε 5-6 πολεις της χωρας και εσυ θελεις απο τη Τελλας απο τη 1η μερα να αναπτυξει δικτυο και στο καθε χωριο? :rolleyes: Eίπα ότι θέλω τίποτα από την Tellas; :shifty: Πού και να είχα πει ότι θέλω κάτι από την Tellas, δεν καταλαβαίνω η Vivodi πού κολλάει. :rolleyes: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Tελικά η Tellas ξέρει αν δίνει shared ή full LLU; Δεν έλεγες minovg ότι σου είπαν ότι με την παράδοση της γραμμής σου θα μπορείς να κόψεις τελείως τον ΟΤΕ; Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράμα. Είπα ότι προβλέπεται ότι σε λίγο καιρό θα μπορεί να γίνει και αυτό. shared llu είναι προς το παρόν. Πάντως σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζουν οι περισσότεροι, η γραμμή παραμένει από τον ΟΤΕ όσο «τρέχει» η αίτηση για shared llu από Τελλάς. Με αυτά που ακούω σε διάφορα φόρουμ όμως, άρχισα να φοβάμαι ότι θα μου κοπεί χωρίς προειδοποίηση η DSL από τον ΟΤΕ... Αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται περί εξαπάτησης της Τελλάς προς εμένα, γιατί επέμενα και έφτασα μέχρι και τον προϊστάμενο ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μείνω χωρίς DSL. Ίσως για 1-2 μέρες μόνο μου είπαν. Να δούμε... Άλλη μια παρατήρηση: Το πρόγραμμα για llu Τελλας στους Αμπελοκήπους δεν αναφέρεται καθόλου στο σάιτ της εταιρείας. Πώς υποτίθεται ότι θα ενημερωθούν οι πελάτες για το νέο αυτό; Μόνο από τα φόρουμ για την ευρυζωνικότητα; Περίεργα πράματα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Προφανώς δεν το αναφέρουν γιατί είναι πιλοτικό πρόγραμμα, και προτιμούν να δοκιμάσουν το σύστημα με λίγους πελάτες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Τελικά τι νέα ρε παιδιά; Ενεργοποιηθήκατε με γραμμή LLU; Σε πόσο χρονικό διάστημα; Και το σημαντικότερο ερώτημα, μπόρεσε νε προχωρήσει αίτηση για shared LLU τη στιγμή που υπήρχε ενεργοποιημένο ADSL από τον ΟΤΕ; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τελικά τι νέα ρε παιδιά; Ενεργοποιηθήκατε με γραμμή LLU; Σε πόσο χρονικό διάστημα; Και το σημαντικότερο ερώτημα, μπόρεσε νε προχωρήσει αίτηση για shared LLU τη στιγμή που υπήρχε ενεργοποιημένο ADSL από τον ΟΤΕ; Του Χαρη του ενεργοποιηθηκε ακριβως στις 12 εργασιμες μερες. Καναμε την ιδια μερα αιτηση, ομως εμενα ακομα να ενεργοποιηθει. Δεν βρισκομαι Ελλαδα για να ξερω λεπτομερειες, αλλα μαλλον εφταιγε το οτι αργησα να κοψω την ΔΣΛ απο ΟΤΕ. Τελικα ψιλοαπατη το γεγονος οτι δεν χρειαζεται διακοπη η ΔΣΛ απο ΟΤΕ. Μεγα ψεμα πρεπει να ηταν και με εξαπατησε η Τελλας με αυτο που μου ειπε. (Οπως δειχνουν τα πραματα, δε ξερω πως αλλιως να ερμηνευσω την καθυστερηση στο να μου δωσουν ΔΣΛ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Του Χαρη του ενεργοποιηθηκε ακριβως στις 12 εργασιμες μερες. Καναμε την ιδια μερα αιτηση, ομως εμενα ακομα να ενεργοποιηθει. Δεν βρισκομαι Ελλαδα για να ξερω λεπτομερειες, αλλα μαλλον εφταιγε το οτι αργησα να κοψω την ΔΣΛ απο ΟΤΕ. Τελικα ψιλοαπατη το γεγονος οτι δεν χρειαζεται διακοπη η ΔΣΛ απο ΟΤΕ. Μεγα ψεμα πρεπει να ηταν και με εξαπατησε η Τελλας με αυτο που μου ειπε. (Οπως δειχνουν τα πραματα, δε ξερω πως αλλιως να ερμηνευσω την καθυστερηση στο να μου δωσουν ΔΣΛ) Τελικά ο Χάρης έβαλε full και εσύ shared; Λογικό είναι πάντως το shared να μην προχωρήσει όσο υπάρχει άλλο ADSL. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τελικά ο Χάρης έβαλε full και εσύ shared; Λογικό είναι πάντως το shared να μην προχωρήσει όσο υπάρχει άλλο ADSL. Φουλ δε γινεται ειπαμε ακομα. Σερντ εβαλε και ο Χαρης. Αν γινοταν θα βαζαμε χωρις ερωτημα ολοι φουλ. Λογικο μπορει να ειναι αυτο που λες, αλλα οι στοκοι στην Τελλας δεν το θεωρησαν λογικο... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Φουλ δε γινεται ειπαμε ακομα. Σερντ εβαλε και ο Χαρης. Αν γινοταν θα βαζαμε χωρις ερωτημα ολοι φουλ. Λογικο μπορει να ειναι αυτο που λες, αλλα οι στοκοι στην Τελλας δεν το θεωρησαν λογικο... :down: Και πώς έβαλε shared o Χάρης αφού είχε κόψει τον ΟΤΕ όταν περίμενε να του δώσει full η Vivodi; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Και πώς έβαλε shared o Χάρης αφού είχε κόψει τον ΟΤΕ όταν περίμενε να του δώσει full η Vivodi; Αποσο ξερω ειχε κοψει μονο την ΔΣΛ απο ΟΤΕ. Οχι και το σταθερο. Δεν ηθελε φουλ σε πρωτη φαση απο τη Βιβοντι. Αλλα θα τα πει καλυτερα ο ιδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!:):) Θέλω να κάνω κάποιες διευκρινήσεις για την γραμμή μου! Η γραμμή που μου έφερε η τελλας, είναι shared llu από το κέντρο αμπελοκήπων. Όταν έκανα την αίτηση για την τελλας, 11 μέρες πριν μου την ενεργοποιήσουν, είχαν περάσει περίπου 2 μήνες που περίμενα γραμμή full llu από την vivodi, και από τότε είχα διακόψει το dsl από τον οτε, όχι την γραμμή.:) Έχω την ίδια γραμμή τηλεφώνου που είχα απλά το dsl μου έρχεται αποκλειστικά πλέον από την τελλας. Όταν έκανα την αίτηση της τελλας, έστειλα αίτηση ακύρωσης στην βιβόντι, για να σταματήσουν τις διαδικασίες του full llu. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες! :) Χρόνια πολλά και πάλι, Χριστός Ανέστη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts