Meraklis56 Δημοσιεύτηκε March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2006 μηπως να ρωτησω αν γινεται να "hackarw" εναν tracker με εναν τρόπο? ποιος είναι αυτος ο τροπος που τροποποιεις το torrent και κανει τον tracker να σε βλεπει με μεγαλυτερο upload? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 μηπως να ρωτησω αν γινεται να "hackarw" εναν tracker με εναν τρόπο? ποιος είναι αυτος ο τροπος που τροποποιεις το torrent και κανει τον tracker να σε βλεπει με μεγαλυτερο upload? Πλέον δεν γίνεται, απλά. Share what you got from share και αφήστε τις μλκίες... http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 τοτε εγω περιμενω ban απο private trackers.προτιμω απο μεγαλα και ελευθερα sites που δεν εχω την αγωνια για ban....ακουσε εκει με 128kbps να βαλω να ανεβαζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Ενώ με το hack δε θα ετρωγες ban :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 μπορει να μη με επερναν χαμπαρι :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 τοτε εγω περιμενω ban απο private trackers.προτιμω απο μεγαλα και ελευθερα sites που δεν εχω την αγωνια για ban....ακουσε εκει με 128kbps να βαλω να ανεβαζει... Εάν περιορίσεις ΚΑΙ το download σε 128 πού είναι το πρόβλημά σου; Όσο κατεβάζεις θα ανεβάζεις κιόλας. Το File sharing είναι αυτό που λέει η λέξη: μοίρασμα. Συμβιβαστείτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts