RAVER Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ένας γιατρός κατα την εξέταση ενός ασθενή του βρίσκει ότι έχει καρκίνο. - Πω, πω δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι μπορώ να κάνω γιατρέ για θεραπεία; - Α, είναι πολύ απλό. Θα πάτε σε μια παραλία και θα σκεπαστείτε μέχρι το λαιμό με άμμο. - Και έτσι θα γίνω καλά; - Όχι απλά θα συνηθίσετε το χώμα! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 HEAVY METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei panw se mia Xarleu, Skotwnei ton drako, pinei merikes mpures kai g@maei thn prigkipissa POWER METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei kai arxizei na xorophdaei koroideutika guro apo ton drako, o drakos neuriasmenos sthn prospa8eia tou na petuxei ton prwtagwnisth kaiei thn prigkipissa, to kastro kai to diplano xwrio, sto telos pa8ainei anakoph kai pe8ainei. O hrwas feugei na brei alles prigkipisses. DOOM METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei, blepei to mege8os tou drakou kai skeftetai oti den 8a ton nikhsei pote, pa8ainei kata8liyh kai autoktonei. O drakos trwei to ptwma kai thn prigkipissa... kai eimaste oloi katadikasmenoi PROGRESSIVE METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei me to organo ths epiloghs tou kai paizei ena apisteuto solo gia 26 lepta, o drakos autoktonei apo baremara. O prwtagwnisths paei sto dwmatio ths prigkipissas, allazei organo kai ths paizei akoma ena solo me oles tis texnikes pou ema8e ton teleutaio xrono... h prigkipissa apodra kai twra yaxnei ton Heavy Metal prwtagwnisth. GLAM METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei, o drakos gelaei me thn emfanish tou kai ton afhnei na perasei. O prwtagwnisths klebei to makigiaz ths prigkipissas kai prospa8ei na bayei to kastro me ena panemorfo lila xrwma. TECH METAL: O Prwtagwnisths paizei ena oloklhro toniko riff allazontas anamesa sta 11/16 kai 13/16 me to aristero tou xeri ka8ws xtupaei mia au3anomenh xrwmatikh seira me to de3i. O Drakos pa8ainei ena maziko egkefaliko aneurusma kai pe8ainei. H prigkipissa paei se mousikh sxolh gia na katalabei ti sto diaolo epaize o prwtagwnisths. PEED METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei me apisteuth taxuthta, frenarei apotoma kai karfwnetai panw ston toixo tou kastrou, o drakos pe8ainei apo ta gelia. VIKING METAL: O Prwtagwnisths kataf8anei panw se ena polemiko karabi, skotwnei ton drako me to tromero tou peleku, ton yhnei kai ton trwei pinontas krasi apo ton kranio tou, biazei thn prigkipissa mexri 8anatou, lafuragwgei to kastro kai to kaiei prin fugei. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Δεν ανεβασες τα καλυτερα! :p > >DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γαμάει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει. > >BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα. > >GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φέυγει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Πώς λένε την Ινδιάνα που ανεβαίνει το βουνό; Αγκομαχώντας! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Απο ποιο ξύλο γίνεται η καλύτερη πίπα? Απο την ουκρανιά. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Απο ποιο ξύλο γίνεται η καλύτερη πίπα? Απο την ουκρανιά. Καλο....:lol: :lol: :lol: ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 This Greek guy goes to albania for a holiday.. he arrives in Albania.. He sits down at a little cafe.. lights up a smoke and checks it all out.. He thinks to himself.. "pou gamoto, how can these people live like this.. All the houses are made out of straw".. he decides that albania is not his ideal holiday destination.. he throws his smoke and catches a plane back to athens.. however his cigarette by chance lights up a bundle of straw and half the xorio burns down.. The albanians are pissed.. so they decide to send a spy to athens for revenge.. the albanian guy arrives in athens and starts looking for something to burn.. he walks all day.. exhausted he sits down at a little kafeniou in the dingiest part of athens and thinks.. "by allah.. everything is concrete and Marble what am i possibly going to burn".. he then looks down a dark alley and sees a tiny little straw hut.. he thinks to himself.. finally i will burn that and return home a hero.. he walks down the alley lights the straw and watches it burn to the ground.. The next day the athens newspapers ran the headline "Albanian malaka burns down Albanian embassy" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 pos legetai o podosfairisths sta ispanika??? sou kano pasa:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Παιδιά αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τα ομηρικά έπη! http://3kavlalieros.myspace.gr/ Κατεβάστε και ακούστε τα κομμάτια. :lol: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Ερμηνεία γυναικολογικών εννοιών (χρήσιμο για όλους όσους την ψάχνουν διαδικτυακά) - ειμαι κοντα στα 40... 49 - μου αρεσει η περιπετεια... εχω παει με τη μιση Αθηνα - μου αρεσει ο αθλητισμος... δεν εχω στηθος. Πλακα ή σιδερωστρα. - το προσωπο μου είναι συνηθισμενο... δεν βλεπομαι -μου λενε ότι ειμαι ομορφη... λεω ψεμματα -μου λενε ότι σκορπαω το χαμογελο... παιρνω χαπια -ειμαι μορφωμενη... ημουν φυτο και προσπαθω να κερδισω ότι εχασα τοσα χρονια -δεν εχω ανασφαλειες... κανω διαλογισμο για να τις ξεπερασω -ειμαι φεμινιστρια... ειμαι χοντρη -εχω ελευθερο πνευμα... σκαω μπαφο (στην καλυτερη) -πρωτα θα γινουμε φιλοι... παλιοτερα τον επαιρνα ασυστολα -ειμαι διασκεδαστικη... κακαριζω χαζοχαρουμενα σπαζοντας καρυδια -ειμαι ευγενικη... αδιαφορω και κοιταω μονο την παρτη μου -εχω «καλο αυτι» και προτιμω να ακουω... δεν εχω τιποτα να πω -ειμαι new age... δεν ξυριζομαι και επιμελως απεριποιητη -ειμαι παλαιων αρχων... από πισω και πεοληχεια, ξεχνα τα! -ειμαι ανοιχτο μυαλο... ειμαι απελπισμενη -ειμαι εξωκαρδια... φωναζω και σε φερνω σε αμηχανια στην παρεα -ειμαι παθιαρα... αμα πινω -μου αρεσει η ποιηση... ειμαι μελαγχολικη -στη δουλεια μου ειμαι επαγγελματιας... εχεμυθη, στα γρηγορα και πληρωνομαι καλα - ειμαι ρομαντικη... βορειος πολος - ειμαι κοινωνικη... κλοουν - ειμαι αισθησιακη... βουβαλι - είμαι νταρντανα... ελεφαντας -ψαχνω τη αδελφη ψυχη... ψαχνω θυμα - ειμαι χηρα... δολοφονος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ήταν κάποτε ένας μηχανικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα, που είχε πρόβλημα με τα νεφρά του και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τι πρόβλημα έχει. Πάει λοιπόν μια μέρα, περιμένει στη σειρά για να του δώσουν αριθμό προτεραιότητας. Μετά από 2 ώρες, έρχεται η σειρά του. Μπαίνει στο ιατρείο, και εξηγεί στο γιατρό το πρόβλημα του. Βγάλε τα ρούχα σου να σε εξετάσω, του λέει ο γιατρός. Μόλις τα βγάζει και μένει με το σώβρακο, χτυπά το τηλέφωνο. - Επείγον περιστατικό και πρέπει να πάω. Θες να περιμένεις ή να πας και να έρθεις αύριο; - Όχι γιατρέ μου θα μείνω, εξάλλου περίμενα 2 ώρες μέχρι να με εξετάσεις. - Εντάξει τότε, κάθισε και περίμενέ με τότε. Βάζει και αυτός μια φόρμα του γιατρού, κάθεται στο γραφείο και περιμένει. Σε κάποια φάση, χτυπά η πόρτα. Αυτός ντρεπόταν να πεί περάστε. Χτυπά μια φορά..2 φορές... 3 φορές, ώσπου και ο ασθενής μπαίνει μόνος του μέσα. - Καλημέρα γιατρέ. - Δεν είμαι γιατρός, μηχανικός αυτοκινήτων είμαι και ήρθα και εγώ να εξεταστώ. - Γιατρέ μη παίζεις με τον πόνο μου, έχω τρομερούς πόνους. Αφού τον είχε πρήξει αρκετά, του λέει: - Έχω αυτό το πρόβλημα: Όταν γ...ω με καίνε τα αρχ...α μου. - Νερό πίνεις όταν γ...ς; - Όχι. - Τα έκαψες. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ένας Κύπριος συζητούσε με ένα Έλληνα φίλο του και του έλεγε την ιστορία: . . .όταν ήμασταν μικρά, στο Δημοτικόν, εβλέπαμεν τα κοριτσάκια που επαίζανεν σχινάκιν , και σηκωνότανεν η φουστίτσα τους, και καβ*ώναμεν. . . και μετά πηγαίναμεν και τη χώναμεν στην άμμον και ξεκα*λώναμεν. . . στο Γυμνάσιον, αργότερα, εβλέπαμεν τα κοριτσάκια που τρέχανεν πάνω κάτω και παίζανεν μήλαν, και κουνιότανεν τα κολ*ράκια τους και καβ*ώναμεν... και μετά πηγαίναμεν και τη χώναμεν στην άμμον και ξεκαβ*ώναμεν. . . στο Λύκειον, εβλέπαμεν τα κοριτσάκια που παίζανεν μπάσκετ, και ανεβοκατέβαιναν τα βυζ*κιαν τους, και καβ*ώναμεν... και μετά πηγαίναμεν και τη χώναμεν στην άμμον και ξεκαβ*ώναμεν. Τέτοιες μαλ*κίες εκάμναμεν μικροί και βγάλανε την πόλην μας Αμμόχωστον !!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------- Ήταν μια φορά ο λαγός στο δάσος, και είχε ακουμπήσει τα αρχ*δια του πάνω σε μια μεγάλη πέτρα, Στο ένα χέρι κρατούσε μια άλλη πέτρα. Κάθε τρία λεπτά τα χτύπαγε με δύναμη και ούρλιαζε: Πω-πω κα*λα!!! Σε κάποια στιγμή περνάει ο αρκούδος. Τον βλέπει και τον ρωτάει απορημένα: Ρε λαγέ, τι κάνεις εκεί; Άσε του λέει ο λαγός, είναι μεγάλη κα*λα! Τότε ο Αρκούδος παίρνει και αυτός μια μεγάλη πέτρα, ακουμπάει τα αρχ*δια του σε μια άλλη, τα χτυπάει με δύναμη, και… ουρλιάζει από τον πόνο... Καλά ρε μαλ*κα λέει στο λαγό, που την βλέπεις την κα*λα; Και ο λαγός του απαντάει: Η κα*λα είναι να μην τα πετυχαίνεις!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Πάει ο λαγός στο σπίτι του λιονταριού, χτυπάει την πόρτα και του ανοίγει το λιονταράκι: Είναι εδώ ο πατέρας σου; του λέει ο λαγός. Όχι του απαντάει το λιονταράκι. Όταν γυρίσει πες του ότι τη γλίτωσε, γιατί αν ήταν εδώ θα τον γαμο*σα! Πάει ξανά την επόμενη μέρα ο λαγός και χτυπάει την πόρτα του λιονταριού. Ανοίγει πάλι το λιονταράκι. Είναι εδώ ο πατέρας σου; τον ρωτάει Όχι λέει το λιονταράκι. Όταν γυρίσει πες του ότι πάλι τη γλίτωσε, γιατί αν ήταν εδώ θα τον γαμο*σα! Το ξανακάνει αυτό ο λαγός για μια δυο μέρες, ώσπου το μαθαίνει το λιοντάρι και γίνεται μπαρούτι. Τον πού*τη το λαγό, θα του την στήσω και θα τον ξεσκίσω. Πράγματι, την επόμενη μέρα ξαναπάει ο λαγός στο σπίτι του λιονταριού. Χτυπάει την πόρτα, και του ανοίγει πάλι το λιονταράκι. Είναι εδώ ο πατέρας σου; τον ρωτάει. Εκείνη τη στιγμή, πετιέται έξω ο μπαμπάς λιοντάρι και χιμάει στο λαγό. Τρέχει, τον κυνηγάει παντού στο δάσος πέρα δώθε, ώσπου ο λαγός περνάει ανάμεσα από δυο δέντρα. Πάει να περάσει και το λιοντάρι και σφηνώνεται. Τότε πάει από πίσω ο λαγός και αρχίζει να τον γαμ*ει. Μόλις τελείωσε, του λέει: Θα σε γαμο*σα στο σπίτι αλλά ήταν μπροστά το παιδί σου!!! -------------------------------------------------------------------- Πηγαίνει μια γυναίκα στον γιατρό της, και του λέει: Γιατρέ μου, έχω έναν πόνο στην πλάτη. Χμ, γδυθείτε και κάντε κατακόρυφο μπροστά στον καθρέφτη με τα πόδια ανοιχτά, της λέει ο γιατρός. Γδύνεται όλο απορία η γυναίκα, κάνει κατακόρυφο μπροστά τον καθρέφτη και ανοίγει τα πόδια. Σε λίγο, την πλησιάζει ο γιατρός ατάραχος, και βάζει το πηγούνι του πάνω στο αιδοίο της. Μετά από λίγο, φεύγει από πάνω της και της λέει:. Ντυθείτε. Λοιπόν γιατρέ μου; ρωτάει ηγυναίκα. Δεν είναι τίποτα, πάρτε αυτά τα φάρμακα και ελάτε σε δύο βδομάδες να σας ξαναεξετάσω. Τότε γιατρέ μου, γιατί με βάλατε να κάνω όλα αυτά μπρος στον καθρέφτη; ρωτάει η γυναίκα. Έχω κάποια περίεργη ασθένεια; Μπα, μην ανησυχείτε, λέει ο γιατρός. Δεν ήταν τίποτα... Απλά ήθελα να δω αν μου πάει το μούσι!!! ----------------------------------------------------------------------- Σε ένα παγκάκι κάθονται δύο 80ρηδες. Κάποια στιγμή, ρωτάει ο ένας τον άλλον: Θυμάσαι ρε Τάσο, κάτι χάπια που μας δίνανε στον στρατό για να μην μας σηκώνεται; Ναι ρε Χρήστο, θυμάμαι, λέει ο άλλος, που τα θυμήθηκες τώρα; Ε, να, νομίζω, ότι εμένα τώρα άρχισαν να με πιάνουν!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε σεξ; Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια. Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: "Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε. Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνει τον φράχτη του εργοστασίου για να στηριχτεί. Από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια, της τον ακουμπάει. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ, πόσο μάλλον από δυο γερόντια. "Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο. Παππού, λέει, χωρίς να το θέλω, είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; Λοιπόν παιδί μου, απαντά ο γέρος, υπάρχει μια διαφορά από τότε. Ο ΓΑ*ΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ!!! --------------------------------------------------------------------- Δύο φίλες μιλάνε στο τηλέφωνο. Αχ βρε φιλενάδα, έχω ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι δώρο να πάρω στον άντρα μου στα γενέθλιά του. Γιατί δεν του παίρνεις ένα ********ι; Όχι, όχι ********ι του πήρα πέρυσι. Τότε πάρε του μια πίπα. Πάλι; Πίπα του πήρα πρόπερσι. Ε, τότε πάρε του ένα αναπτήρα. Αναπτήρα… μα δεν καπνίζει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμόταν, ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι, και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι, ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO! Πριν προλάβουν να συνέλθουν, ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήινος ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια. Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα. Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει: Δέχεσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη; Η γυναίκα του αντί να απαντήσει αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το “εργαλείο“ που φανταζόταν, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι. Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή. Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους. Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει: “είναι πολύ λεπτό“. Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος. Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί. Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται. Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει: Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο; Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου; Χαλιά… Ρε, αυτή δεν ήξερε να κάνει σεξ!!!! Όλο το βράδυ, την ώρα που το κάναμε, αυτή μου έπιανε τ' αυτιά και τα έστριβε!!! ------------------------------------------------------------------------ Όπως πέρναγε ένας τύπος έξω από ένα pet shop, ακούει έναν παπαγάλο να τον αποκαλεί μαλ*κα! Την πρώτη φορά, δεν έδωσε σημασία, αλλά αυτό γινόταν κάθε μέρα, μέχρι που άρχισε να του σπάει τα νεύρα, γιατί συν της άλλης, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι στην γειτονιά! Αποφάσισε λοιπόν να τον αγοράσει, τον βάζει σε ένα σακί, τον πάει στο σπίτι του, και αρχίζει να τον πετάει από τοίχο σε τοίχο, να τον χτυπάει στο πάτωμα, στα έπιπλα παντού μέσα στο σπίτι, μέχρι που κουράσθηκε, και πιστεύοντας ότι τον είχε αποτελειώσει, ανοίγει το σακί. Τότε βγαίνει ο παπαγάλος τρεκλίζοντας, κουνάει το κεφάλι ζαλισμένος και λέει: Ε, ρε σεισμός!! Μόνο εγώ και ο μαλ*κας μείναμε!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Πάει κάποιος με σεξουαλικό πρόβλημα στον γιατρό και του λέει: Γιατρέ μου, δεν μου σηκώνεται! Ο γιατρός του δίνει κάτι χάπια, και του λέει να παίρνει από ένα πριν κάνει έρωτα. Παίρνει ο τύπος τα χάπια, και προχωρώντας στο δρόμο σκεφτότανε: Έχω τόσο καιρό να γα*ήσω. Καλύτερα να πάρω δύο. Βρε για ποιο σίγουρα ας πάρω τρία. Τελικά μέχρι να φτάσει σπίτι του, και μετά από πολύ σκέψη, πήρε πέντε χάπια. Φτάνοντας σπίτι, έχει γίνει τούρμπο! Αρπάζει την γυναίκα του και την πηδάει μέχρι τελικής πτώσης. Με τα πέντε χάπια όμως που πήρε, ήθελε πολύ ακόμα για να χορτάσει. Έτσι βλέποντας την πεθερά του, την πλακώνει κι’ αυτή, και μην έχοντας χορτάσει, συνεχίζει με τον πεθερό του, τη μάνα του, τον πατέρα του, όλη η γειτονιά... όλο το χωριό...! Δεν μπορεί να ηρεμίσει. Απελπισμένος, παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό: Γιατρέ μου, πήρα πέντε χάπια μαζεμένα κι έχω πηδήξει όλο το χωριό! Tι να κάνω να ηρεμήσω; Πάρε ένα ποτήρι κρύο γάλα, και βάλε μέσα τoν πού*σo σου για δέκα λεπτά. Έτσι θα ηρεμήσεις, τον συμβουλεύει ο γιατρός. Tην ώρα που εφαρμόζει την συμβουλή του γιατρού, τον βλέπει ο γιος του από το παράθυρο. Τρέχει έντρομος στην πλατεία του χωριού φωνάζοντας: Γρήγορα... κρυφτείτε όλοι! Τον ταΐζει κι έρχεται...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ένας γέρος 90 χρονών με πάρκινσον που έτρεμε ολόκληρος πάει σε έναν οίκο ανοχής. Λέει λοιπόν στην «κυρία» του σπιτιού. - Θέλω πέντε γυναίκες. -Τι να τις κάνεις ρε παππού εσύ πέντε γυναίκες εσύ τρέμεις ολόκληρος! -Δουλεία σου, έχω λεφτά και πληρώνω, θέλω πέντε γυναίκες είπα! Τι να κάνει λοιπόν και αυτή του στέλνει πέντε γυναίκες μόλις μπήκαν στο δωμάτιο οι γυναίκες και τους λέει: -Η μία θέλω να μου πιάσει το χέρι, η άλλη το άλλο χέρι, η τρίτη το πόδι, η τέταρτη το άλλο πόδι, και η πέμπτη να έρθει και να καθίσει πάνω μου. Μόλις τα κάνουν αυτά που τους είπε, λέει ο παππούς. -Ωραία, τώρα αφήστε με να τρέμω! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ένας γέρος 90 χρονών με πάρκινσον που έτρεμε ολόκληρος πάει σε έναν οίκο ανοχής. Λέει λοιπόν στην «κυρία» του σπιτιού. - Θέλω πέντε γυναίκες. -Τι να τις κάνεις ρε παππού εσύ πέντε γυναίκες εσύ τρέμεις ολόκληρος! -Δουλεία σου, έχω λεφτά και πληρώνω, θέλω πέντε γυναίκες είπα! Τι να κάνει λοιπόν και αυτή του στέλνει πέντε γυναίκες μόλις μπήκαν στο δωμάτιο οι γυναίκες και τους λέει: -Η μία θέλω να μου πιάσει το χέρι, η άλλη το άλλο χέρι, η τρίτη το πόδι, η τέταρτη το άλλο πόδι, και η πέμπτη να έρθει και να καθίσει πάνω μου. Μόλις τα κάνουν αυτά που τους είπε, λέει ο παππούς. -Ωραία, τώρα αφήστε με να τρέμω! το αστείο που είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 το αστείο που είναι? plaka kaneis etsi? de to katalabes? ennoei pos o pappous de tha mporouse na kentrarei enoso itan ipo tin epireia tou parkinson. ton akinitopoiisan oi alles , kai molis "mpike" ton afisan na kanei douleia. Automata logo parkinson kai xoris poli kourasi! Den einai k poli diskolo. Fantasia thelei!! 90 xronon eipe pos itan o papis! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 plaka kaneis etsi? de to katalabes? ennoei pos o pappous de tha mporouse na kentrarei enoso itan ipo tin epireia tou parkinson. ton akinitopoiisan oi alles , kai molis "mpike" ton afisan na kanei douleia. Automata logo parkinson kai xoris poli kourasi! Den einai k poli diskolo. Fantasia thelei!! 90 xronon eipe pos itan o papis! οχι αυτο δεν 8α μπορουσα με τιποτα να το φανταστω!!!! lol αλλα και παλι, το ανεκδοτο δεν μου αρεσε :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 οχι αυτο δεν 8α μπορουσα με τιποτα να το φανταστω!!!! lol αλλα και παλι, το ανεκδοτο δεν μου αρεσε :-P Όταν φτάσεις 90 θα σου αρέσει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Emena mu arese i: Ερμηνεία γυναικολογικών εννοιών To kaname me tn parea mu se styl quiz ti nomizun pws einai o eautos tus kati symathitries mu k pethaname sta gelia :):):) Idika sto "mu aresei i peripetia" egine xamos... :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bob_SinClar Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Κάποιος πρωτάρης νεαρός επισκέπτεται για πρώτη φορά ένα ********* πολυτελείας. Στην ρεσεψιόν τον υποδέχεται η χαρακτηριστική φυσιογνωμία ( τσατσά κατά το λαϊκότερο). -Στον πρώτο όροφο έχουμε παρθένες Ελληνίδες, με 25.000 δρχ, στο δεύτερο όροφο ελαφρώς μεταχειρισμένες Γαλλίδες Γερμανιδες και άλλες Ευρωπαίες με 20.000, στον τρίτο όροφο έχουμε πραμάτια για τους φτωχούς, Αλβανίδες, Ουκρανές, Ουγκανέζες κ.λ.π με 10.000 δρχ. -Βγάζει ο τυπάκος τα χρήματα από τη τσέπη του, τα μετράει και μαζί με τα ψιλά βλέπει ότι συγκεντρώνει περί τις 2.000 δρχ."αυτά έχω της λέει". - "Δυστυχώς με 2000 δρχ. δε γίνεται τίποτα", του λέει η τσατσά. Εκεί που πάει να φύγει λοιπόν ο τύπος, φανερά στεναχωρημένος, φωνάζει η τσατσά: "Μια στιγμή!" "Ξέρεις κάτω στο υπόγειο έχουμε μια κοπελιά, για σφουγγαρίσματα κλπ., η οποία μπορεί να κάνει την δουλειά μας με 2000 δρχ. Είναι φτωχή και προβληματική αλλά δε βαριέσαι..." Εντάξει λέει ο νέος και κατεβαίνει στο υπόγειο. Εκεί συναντά μια σχετικά όμορφη κοπέλα. Της δίνει τα χρήματα και πάνω που πάει να την φιλήσει της πέφτει κάτω το αριστερό χέρι. - "Μην ανησυχείς", του λέει και με μια επιδέξια κίνηση ξαναβάζει το χέρι στην θέση του. Μετά από λίγο τσάφ της βγαίνει και το δεξί. Ο τύπος παθαίνει, ενώ η κοπέλα ξαναβάζει το χέρι στη θέση του. Πέφτουν, με τα πολλά στο κρεβάτι, και εκεί που πάει να της ανοίξει τα πόδια για να κάνουν έρωτα κλάκ της βγαίνουν και τα δύο πόδια. Τρελαμένος από το φόβο του ο νεαρός πηδάει πάνω σε μια ντουλάπα, τρέμοντας σαν ψάρι. "Κατέβα κάτω παιδαρά μου τώρα που έχω ανάψει", του φωνάζει αυτή. "Δεν κατεβαίνω ούτε με σφαίρες", της λέει "αν θες πετάξέ μου το ***** εδώ πάνω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ένας τύπος, πάει σε πλαζ γυμνιστών για πρώτη φορά. Η κοπέλα στη ρεσεψιόν τον ενημερώνει: Βγάλτε εδώ τα ρούχα σας και πηγαίνετε στην αμμουδιά. Ξαπλώστε όπου θέλετε, και το πιο σπουδαίο, όποια γυναίκα σας αρέσει την πηδ*τε χωρίς κανένα πρόβλημα! Όμως προσοχή: Απαγορεύεται το κλάσ*μο! Μη το ξεχνάτε αυτό. Ο τύπος σκέφτεται: Ε ρε γαμ*σια που θα κάνω εδώ! Ευχαριστεί την κοπέλα και βγαίνει στην αμμουδιά. Πέφτει πάνω σε μια γκόμενα άλλο πράμα! Φυσικά δεν χάνει καιρό και την πλακώνει στο πήδ*μα Όρε μάνα μου τι γαμ*σι ήταν αυτό!!! σκέφτεται. Ξαφνικά όμως, του έρχεται να κλά*ει. Κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά, δεν βλέπει κανέναν. Την αμολάει, και τότε έγινε το κακό... Ένας αράπης με πού*σο, σαν παλαμάρι, του πέταξε τα μάτια έξω. Τρέχει αμέσως στη ρεσεψιόν: Τα ρούχα μου... γρήγορα τα ρούχα μου, λέει. Μα τι πάθατε κύριε; ρωτά η κοπέλα. Και ο τύπος: Τι να πάθω κοπέλα μου; Εμένα μου σηκώνεται κάνα δυο φορές τη μέρα, αλλά μου έρχεται να κλά*ω κάθε λίγο!!! ------------------------------------------------------------------------ Μια φορά, ο Γιωρίκας πάει στην τουαλέτα να κατουρήσει. Κατεβάζει το παντελόνι και τι να δει.. Βλέπει το ένα του αρχ*δι να έχει γίνει μπλε. Πάει αμέσως σε ένα πόντιο γιατρό και του λέει: Γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα. Το ένα μου αρχ*δι είναι μπλε. Το βλέπει ο γιατρός και του λέει: Κοίτα να δεις δεν είναι τίποτα, αλλά για να μην κολλήσει και το άλλο θα το κόψουμε. Καλά γιατρέ, τι λέτε!!! Και εγώ μετά τι θα κάνω; Μην στενοχωριέσαι, του λέει ο γιατρός, έχεις το άλλο και του το κόβει. Μετά από δέκα μέρες και το άλλο αρχ*δι έγινε μπλε!!!! Τρέχει πάλι στον γιατρό, το βλέπει ο γιατρός και του κόβει και το άλλο. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες, έγινε και ο πούτ*ος του μπλε!!!! Τρελάθηκε ο Γιωρίκας, και μέσα στην στενοχώρια του αποφασίζει να πάει σε άλλο γιατρό. Πάει εκεί, μπαίνει μέσα, και του λέει: Γιατρέ το και το μου συμβαίνει. Το βλέπει ο γιατρός και του λέει: Γιωρίκα, μην στενοχωριέσαι! Δεν είναι τίποτα! Το τζιν ξεβάφει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Πάει ένας Κύπριος μετά από μουρμούρα τις γυναικας του στον papa να τον εξομολογήσει. Του λέει ο παπας: -πες μου τέκνων μου τι αμαρτίες έχεις κάνει στην ζωή σου. -παπα μου μια αμαρτία νομίζω ότι έχω κάνει στην ζωή μου τον καιρό τις εισβολής μου χτύπησαν την πόρτα 2 τούρκοι γιατί τους κυνηγούσαν. Τους πείρα λοιπόν μέσα στο σπίτι μου και τους έβαλα κάτω στο υπόγειο για να μην τους σκοτώσουν. -Μα παιδί μου αυτό δεν είναι αμαρτία ισα ισα που έκανες ένα καλο στην κοινωνία. -Ξέρεις παπα μου δύσκολοι καιροί κατοχή πεινα τους είπα να μου δίνουν νοίκι 100 λίρες την εβδομάδα. -100 λίρες μα αυτό παιδί μου είναι αμαρτία είναι άποροι και κατατρεγμένοι.Αλλα τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα τόσα χρονια πέρασαν από τότε ο θεός είναι μεγάλος θα σε συγχωρέσει. -Δηλαδή παπα μου πρέπει να τους πω ότι τελειωσε ο πόλεμος και μπορούν να βγούν ???? -------------------------------------------------------------------------- Ένας τσιγγάνος μετακόμιζε. Φόρτωσε το datsun του θανατά, μέχρι πάνω, τίγκα, τέσσερα μέτρα ύψος, και πήγαινε εθνική οδό. Τον βλέπει ένας τροχονόμος και αρχίζει να του κάνει νόημα να σταματήσει. Ο τσιγγάνος συνεχίζει ακάθεκτος, ο τροχονόμος καβαλάει την μηχανή και τον κυνηγάει. Ο τσιγγάνος το γκαζώνει, και ο τροχονόμος από πίσω. Σε μία στροφή τον προσπερνά ο τροχονόμος και τον αναγκάζει να σταματήσει. Δεν βλέπεις που σου κάνω νοήματα τόση ώρα να σταματήσεις; φωνάζει ο τροχονόμος νευριασμένος. Και ο τσιγγάνος του απαντάει με απάθεια: Δεν βλέπεις κυρ Αστυνόμε τι γίνεται; Που να σε βάλω; Δεν έχω μέρος!!!! ------------------------------------------------------------- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts