IRONMAIDEN Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 σκευτομαι να γραψω μια εκθεση για το προγραμμα της βουλης των εφηβων. αλλα δεν εχω καταλυξει σε καποιο συγκεκριμενο θεμα... αν εχετε στο νου σας κατι πειτε μου.Αν εχει γραψει καποιος απο σας ας με βοηθησει λιγο για το θεμα.Εχει περασει κανενας να πει εντυπωσεις κ το τι περιπου γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Είχα γράψει για τα Τροχαία Ατυχήματα αλλά δεν με πήραν... :( Best sellers είναι τα ναρκωτικά και η ανεργία... Αλλά ό,τι και να επιλέξεις σημασία έχει πως το παρουσιάζεις. Ψάξε βρες στοιχεία γι' αυτό που θα γράψεις (στατιστικά κυρίως) και γράψτο με έναν συγκινητικό τρόπο... να το διαβάζει η επιτροπή αξιολόγησης και να κλαίει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 αυτο με τα ναρκωτικα μαρεσει.ωραιο θεμα... πολυ καλη η ιδεα σου!!!thnx,πρεπει να αρχισω να ψαχνω για πληροφοριες.κανενα ελληνικο site ξερεις? αλλα το θεμα ναρκωτικα εχει μεσα ενα σωρο ενοτητες.? ποιο να επιλεξω?κατι παντως με τους εφηβους λεω. ενα φιλος μου ειχε γραψει για τα παιδια με ειδικες αναγκες κ περασε... δεν με εμπνεει το θεμα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Ούτως ή άλλως το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα ναρκωτικά το έχει η νεολαία... αυτή μαστίζεται κυρίως. Για πληροφορίες δες ειδησιογραφικές σελίδες τύπου in.gr ... Την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων επίσης κυρίως στα αρχεία των πρακτικών από τις συνεδρείες. Τέλος, πέρνα καμιά βόλτα από το site του ΟΚΑΝΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Αυτά τα θέματα είναι τετριμμένα. Δε θέλουν να τους συγκινήσεις. Να δουν ότι ξέρεις να γράφεις και ότι έχεις καλές ιδέες. Εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις κάτι πρωτότυπο να γράψεις. Θες να σου πω ιδέα που δε νομίζω να γράψει άλλος γι' αυτό? Γράψε για τον ΟΗΕ και συγκεκριμένα αναφέρσου στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σημαντικότερο στοιχείο σου ότι χθες ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το νέο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Για μια πρώτη ιδέα δες εδώ: http://www.ysun-greece.org/4/115/180/ Υλικό για τα ανθρώπινα διακιώματα θα βρεις τεράστιο στο δίκτυο. Αν θες κάτι πιο επιστημονικό και ως επί το πλείστον στα αγγλικά σφύρα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ωραιο θεμα αλλα δεν ειμαι κ πολυ κοντα σε αυτο... πιο ευκολο μ φαινεται κ πιο βατο για τα ναρκωτικα. θα τα κοιταξω κ τα 2 κ θα δω... εχει πολυ ενδιαφερον κ αυτο.πρεπει να το παραδωσω την αλλη πεμπτη το αργοτερο...θα προλλαβω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Nα ρωτησω κατι? Οταν ειναι καποιος στην Βουλη των εφηβων αυτο σε τι μπορει να ωφελεισει τον ιδιο η και το κοινωνικο συνολο? Ποιος ειναι ο σκοπος υπαρξης του? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 grapse gia thn anergia kai epikairo(panta) kai thn neolaia afora kai mporeis na grapseis polla oraia pargmata,na ksediploseis tis skepseis sou kai na entyposiaseis... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Nα ρωτησω κατι? Οταν ειναι καποιος στην Βουλη των εφηβων αυτο σε τι μπορει να ωφελεισει τον ιδιο η και το κοινωνικο συνολο? Ποιος ειναι ο σκοπος υπαρξης του?Για τον ίδιο είναι μια καταπληκτική εμπειρία να βρεθεί εκεί για κάποιες μέρες και να εκφράσει τις ιδέες του. Για το κοινωνικό σύνολο είναι επίσης σημαντικό γιατί έχουμε ξεχάσει τη σημασία της νεολαίας στα κοινά. Όλες οι ιδέες που ακούγονται τις ημέρες των συνεδριάσεων είναι ρισζοσπαστικές και δείχνουν πώς μπορούν οι νέοι να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Ας μην ξεχνάμε τη δύναμη της νεολαίας. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Εγώ είχα σκεφτεί να γράψω για το κατά πόσο υπάρχει ανεξιθρησκία στην Ελλάδα, όταν από την πρώτη δημοτικού σου γνωρίζουν μόνο τον Χριστιανισμό και σου λένε πόσο καλός είναι :rolleyes: αλλά βαριόμουν να γράψω και έτσι ενώ πήρα το τετράδιο δεν έστειλα τίποτα :p Δε νομίζω να θέλουν τα τετριμμένα, αρκεί πιστεύω κάτι που θα τους σοκάρει, για να δούν ότι έχεις δικιά σου άποψη για τα πράγματα. Βέβαια για να γράψεις για ένα θέμα, και να βγει κάτι καλό, πρέπει να είναι κάτι που σε εκφράζει, και πράγματι το πιστεύεις. Γι'αυτό ότι και να σου προτείνουμε εμείς, ψάξε να βρεις εσύ κάτι που μπορείς αληθινά να το υποστηρίξεις, για να τους πείσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Για τον ίδιο είναι μια καταπληκτική εμπειρία να βρεθεί εκεί για κάποιες μέρες και να εκφράσει τις ιδέες του. Για το κοινωνικό σύνολο είναι επίσης σημαντικό γιατί έχουμε ξεχάσει τη σημασία της νεολαίας στα κοινά. Όλες οι ιδέες που ακούγονται τις ημέρες των συνεδριάσεων είναι ρισζοσπαστικές και δείχνουν πώς μπορούν οι νέοι να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Ας μην ξεχνάμε τη δύναμη της νεολαίας. Και οταν μπουν στο παιχνιδι γινονται χειροτεροι και απο τους τωρινους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Εγώ είχα σκεφτεί να γράψω για το κατά πόσο υπάρχει ανεξιθρησκία στην Ελλάδα, όταν από την πρώτη δημοτικού σου γνωρίζουν μόνο τον Χριστιανισμό και σου λένε πόσο καλός είναι :rolleyes: αλλά βαριόμουν να γράψω και έτσι ενώ πήρα το τετράδιο δεν έστειλα τίποτα :p Δε νομίζω να θέλουν τα τετριμμένα, αρκεί πιστεύω κάτι που θα τους σοκάρει, για να δούν ότι έχεις δικιά σου άποψη για τα πράγματα. Βέβαια για να γράψεις για ένα θέμα, και να βγει κάτι καλό, πρέπει να είναι κάτι που σε εκφράζει, και πράγματι το πιστεύεις. Γι'αυτό ότι και να σου προτείνουμε εμείς, ψάξε να βρεις εσύ κάτι που μπορείς αληθινά να το υποστηρίξεις, για να τους πείσεις :) ακριβως ετσι ειναι εχω αοκυσει απο γνωστο μου οτι ενας εγραφε για την βουλη των εφηβων και το ποσο ευκολο ειναι να συμμετεχουν ολα τα παιδια και ελεγε οτι δεν υπαρχει ισοτητα στα παιδια γιατι το παιδια που ειναι στα φαναρια δεν εχουν την δυνατοτητα να συμμετεχουν εκει και ετσι τον πηραν Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Otan imoun deytera likiou, mas enimerose i kathigitria tis kinoniologias pou mas ekane isagogi sto dikeo kai stous politikous thesmous an 8eli kapios na pari meros stin bouli ton efibon.san idea moy arese kai ipa na grapso. mou edose ena tetradio san auto poy grafoume panelinies (klini kai to onoma) kai egrapsa gia tin prostasia ton zoon kai kirios ton adespoton. 8imame egrapsa arketa.. ospou ir8an i ba8mologies kai me enimerosan oti perasa. egine augousto.. itan kati to monadiko,omos na po oti se auto poy blepete stin tv (tin sinodo tis boulis ton efibon) den milane oli i efibi,bgeni me klirosi apo tin epitropi poy ise. i bouli xorizi diafora kinonika zitimata se epitropes.analoga to thema kai i analogi epitropi. stin epitropi milane ola ta pedia.(i epitropes den milane stin klasiki e8ousa tis boulis pou blepete),einai kati mikra domatia san taksi pes.) omos ka8e epitropi klironi pia pedia 8a milisoun (auta pou blepete kai stin tv) auto simeni oti ta pedia pou 8a milisoun 8a pou gia to diko tous 8ema..kai oxi ti ipe i epitropi,auto simeni oti akougonte liges apopsis..ta ala menoun sta sirtaria.. o noo noito.. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Εμείς στο σχολείο μου γράψαμε σήμερα, εγώ έγραψα για το Κυπριακό πρόβλημα. Άρχισα με ένα χρονικό των γεγονότων και μετά ανέφερα διάφορα όπως η καταπάτηση των περιουσιών των Ε/Κ από τους εποίκους και την εγκατάληψη των αρχαίων μνημείων. Βασικά, ήταν περιοσσότερο συγκινητική-συναισθηματική και επιθετική (σε κάποια σημεία) Καλή επιτυχία IRONMAIDEN σε ό,τι και αν γράψεις. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 egw pisteyo oti prepei na grafoume yia ta e8nika mas 8emata pou syxna an kai simantika einai paramelimena , ta sini8ismena 8emata exoun polu psila ton pixi . grapse kati asini8isto . an mporeis kati eksidikeumeno . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Kai emeis shmera grafoume....Ax 3 wres leei 8a doume.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Για τον ίδιο είναι μια καταπληκτική εμπειρία να βρεθεί εκεί για κάποιες μέρες και να εκφράσει τις ιδέες του. Για το κοινωνικό σύνολο είναι επίσης σημαντικό γιατί έχουμε ξεχάσει τη σημασία της νεολαίας στα κοινά. Όλες οι ιδέες που ακούγονται τις ημέρες των συνεδριάσεων είναι ρισζοσπαστικές και δείχνουν πώς μπορούν οι νέοι να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Ας μην ξεχνάμε τη δύναμη της νεολαίας. Και αυτα που λεει το ΚΚΕ ειναι ριζοσπαστικα και πολλες φορες σωστα αλλα πρακτικα δεν δυναται να εφαρμοστουν. Ωστοσο ακομα δεν βρισκω καποια χρησιμοτητα σε αυτο τον θεσμο εκτος απο την εμπειρια του ιδιου στο να μιλησει σε ενα πιο επισημο υφος σε αυτη την ηλικια.Τιποτε αλλο. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Και αυτα που λεει το ΚΚΕ ειναι ριζοσπαστικα και πολλες φορες σωστα αλλα πρακτικα δεν δυναται να εφαρμοστουν. Ωστοσο ακομα δεν βρισκω καποια χρησιμοτητα σε αυτο τον θεσμο εκτος απο την εμπειρια του ιδιου στο να μιλησει σε ενα πιο επισημο υφος σε αυτη την ηλικια.Τιποτε αλλο. Δηλαδή τώρα μου συγκρίνεις τη συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά με τον κομμουνισμό? Γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης η ριζοσπαστικότητα που μπορεί να προσφέρει ένα νέο μυαλό δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμοσιμότητα η μη μιας πολιτικής ιδεολογίας. Επίσης να σου θυμίσω ότι με κάτι τέτοιες νοοτροπίες όλα μένουν σταθερά. Το άραγμα στον καναπέ και ο καθυσηχασμός του "έλα μωρέ και τι να γίνει" δεν σε πάνε μπροστά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όλες οι ιδέες που ακούγονται τις ημέρες των συνεδριάσεων είναι ρισζοσπαστικές και δείχνουν πώς μπορούν οι νέοι να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Εγώ από την άλλη θυμάμαι τα ακριβώς αντίθετα, ότι όλες οι ιδέες είναι μάλλον τετριμένες και η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι συνήθως ξύλινη, μοιάζει με έκθεση για πανελλήνιες γεμάτη ευχολόγια ή (ακόμα χειρότερα) σαν ομιλία πολιτικού και απουσιάζει πάνω από όλα η φαντασία. Για τα άτομα που συμμετέχουν πάντως η εμπειρία είναι πολύ καλή :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 εγω ειχα ακουσει για μια εκθεση η οποια πηγαινε απο παιδι σε παιδι καθε χρονο και παντα περνουσε...μαλλον τοση προσοχη δινουν...εμενα δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση αν ηταν ολα με κληρωση. Επι της ουσιας το βρισκω ενδιαφερον σαν ιδεα αλλα παντελως αχρηστο στην εκτελεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 εγω ειχα ακουσει για μια εκθεση η οποια πηγαινε απο παιδι σε παιδι καθε χρονο και παντα περνουσε...μαλλον τοση προσοχη δινουν...εμενα δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση αν ηταν ολα με κληρωση. Επι της ουσιας το βρισκω ενδιαφερον σαν ιδεα αλλα παντελως αχρηστο στην εκτελεση Ε που ειναι το παραξενο? Περιμενεις να θυμουντε οτι "ααααααα αυτη περασε περσι ηταν η 30293η εκθεση ":rolleyes: :wacko: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Δηλαδή τώρα μου συγκρίνεις τη συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά με τον κομμουνισμό? Γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης η ριζοσπαστικότητα που μπορεί να προσφέρει ένα νέο μυαλό δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμοσιμότητα η μη μιας πολιτικής ιδεολογίας. Επίσης να σου θυμίσω ότι με κάτι τέτοιες νοοτροπίες όλα μένουν σταθερά. Το άραγμα στον καναπέ και ο καθυσηχασμός του "έλα μωρέ και τι να γίνει" δεν σε πάνε μπροστά. Καλα,αλλα λες... Δεν μιλησα για κανενα κομμουνισμο γενικα. Συγκεκριμενα για το ΚΚΕ ειπα οτι πολλες φορες μεσα σε ολα αυτα που λεει, εχει μερικες ιδεες που ειναι καλες για ολους ομως δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθουν για διαφορους λογους κατι το οποιο ειναι γνωστο a priori. Η ριζοσπαστικοτητα που εχει ενα μυαλο που χρησιμευει αν δεν εχει πρακτικη εφαρμογη? Και επισης εσυ που ειδες οτι πηγαμε μπροστα με τον θεσμο της Βουλης των εφηβων? Σηκωθηκες απο τον καναπε και τι εκανες? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλά τα λένε ως έφηβοι όλοι και όλες. Όταν μεγαλώσουν μια από τα ίδια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Kai emeis shmera grafoume....Ax 3 wres leei 8a doume.... emas tote mas rotise pios/ia theli na grapsi..eperne to tetradio spiti kai to pigene meta apo 10meres.. lol Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 kai se emas etsi htan...mono pou de mas dinane 10 meres alla 4-5:p xoria pou h tote filologos mas eixe epileksei h idia 8ema kai apla mas eipe na to anaptyksoume... olos tyxaios thn "kaluterh" ek8esh egrapse h korh ths :mad: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts